Για δώσε λινκ να δω τι εννοείς.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:45Εθεάθη από κάμερα γυμνή σε δημόσιο χώρο να μαμιέται. Και μετά έκλαιγε που την είπαν πουτάνα. Υποθέτω ότι συμφωνείς, μιας και τον τύπο με την τσουτσού έξω τον σταύρωσες...
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εάν δεν κάνεις πλάκα πρέπει να κοιτάξεις σοβαρά το ζήτημα αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:45Εθεάθη από κάμερα γυμνή σε δημόσιο χώρο να μαμιέται. Και μετά έκλαιγε που την είπαν πουτάνα. Υποθέτω ότι συμφωνείς, μιας και τον τύπο με την τσουτσού έξω τον σταύρωσες...
Είναι το ίδιο πράγμα η επιλογή μιας γυναίκας να πηδηχτει (έστω και σε 'δημοσιο' χώρο) με την περίπτωση ενός τύπου που έχει πάρει στο κατόπι μια κοπέλα με την πουτσα έξω;
Σοβαρά τώρα;
Μερικές φορές σκέφτομαι ότι σε έχω αδικήσει και έχεις απλά μαύρο χιούμορ χωρίς όρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:32Όταν την Τούνη την έπιασε η κάμερα να γαμιέται σε δημόσιο χώρο, και βγήκαν μερικοί να την πουν πουτάνα, βγήκαν και οι άλλοι και μιλούσαν για προσβολή της προσωπικότητας της και της αξιοπρέπειας της. Τώρα που ένας πιτσιρικάς έβγαλε την πούτσα του έξω, που στην τελική δεν την είδε και καμιά εκτός κάμερας, αμέσως μίλησαν για βιαστή, ευνουχισμούς και θανατικές ποινές...
Με κάτι τέτοια επιβεβαιώνεις ότι είσαι όντως θλιβερή ύπαρξη.
Μικρή και λεπτή, μπορώ να πω.Beria έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 21:23Πέντε γυναίκες που τον αναγνώρισαν μπέρδεψαν τη ζώνη του με την τσουτσου του;
Τι ζώνη είναι αυτή;
Σε αυτή την περίπτωση η Τούνη δεν ήταν μόνη της...ήταν και άντρας που έκανε ακριβώς το ίδιο.
Συνέλθετε.
Συνέλθετε.

the end
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σωστά επισημαινεται οτι δεν ειναι προσβολή της δημόσιας αιδούς το πηδημα μιας κοπελιάς σε κοινη θεα, καθοτι η πουτσα με την οποια θα γαμειεται η εν λόγω κορασις θα κρύβεται διακριτικα μεσα στο μουνι της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 07 Μάιος 2021, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: netmaggas21
τοσες σελιδες για να πειτε το αυτονοητο.
Εχει προβλημα ο τυπος.
Εχει προβλημα ο τυπος.
Time is an illusion.
Δεν κάνει πλάκα. Αλλά ας μας παραθέσει και το λινκ να δούμε σε τι αναφέρεται.Beria έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:48Εάν δεν κάνεις πλάκα πρέπει να κοιτάξεις σοβαρά το ζήτημα αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:45Εθεάθη από κάμερα γυμνή σε δημόσιο χώρο να μαμιέται. Και μετά έκλαιγε που την είπαν πουτάνα. Υποθέτω ότι συμφωνείς, μιας και τον τύπο με την τσουτσού έξω τον σταύρωσες...
Είναι το ίδιο πράγμα η επιλογή μιας γυναίκας να πηδηχτει (έστω και σε 'δημοσιο' χώρο) με την περίπτωση ενός τύπου που έχει πάρει στο κατόπι μια κοπέλα με την πουτσα έξω;
Σοβαρά τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εντάξει, την έγραψες και σήμερα την ψαγμένη μπούρδα σου. Ύπνο τώρα.foscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:49Μερικές φορές σκέφτομαι ότι σε έχω αδικήσει και έχεις απλά μαύρο χιούμορ χωρίς όρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:32Όταν την Τούνη την έπιασε η κάμερα να γαμιέται σε δημόσιο χώρο, και βγήκαν μερικοί να την πουν πουτάνα, βγήκαν και οι άλλοι και μιλούσαν για προσβολή της προσωπικότητας της και της αξιοπρέπειας της. Τώρα που ένας πιτσιρικάς έβγαλε την πούτσα του έξω, που στην τελική δεν την είδε και καμιά εκτός κάμερας, αμέσως μίλησαν για βιαστή, ευνουχισμούς και θανατικές ποινές...
Με κάτι τέτοια επιβεβαιώνεις ότι είσαι όντως θλιβερή ύπαρξη.
Η μητέρα του 22χρονου, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, τόνισε στο δικαστήριο πως ο γιος είναι εξαιρετικό παιδί και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν γίνει η δίκη του.
«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.
Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» ανέφερε στο δικαστήριο, κλαίγοντας.
https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... u/3278864/
«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.
Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» ανέφερε στο δικαστήριο, κλαίγοντας.
https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... u/3278864/
1) Για οποιαδήποτε πράξη στυλ: ακολουθώ εμφανώς για πολλή ώρα, κοιτάω επίμονα, περπατάω δίπλα και απευθύνω το λόγο ενώ με αγνοεί, φωνάζω χυδαιότητες, κάθομαι κολλητά στο μετρό ενώ υπάρχουν 20 άδεια καθίσματα στο βαγόνι κλπ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 10:58vantono έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 10:30Tο να παίρνεις στο κατόπι μια άγνωστη μέχρι το σπίτι της, ποινικοποιήθηκε πύτε, και ηθικά ποινικοποιημένο (έπρεπε να) ήταν πάντα, ουσιαστικά. Άνθη και ραβασάκια μπορείς να της στέλνεις ντελίβερι σπίτι της μέσω του ανθοπώλη.* Σταματήστε να παριστάνετε τους ηλίθιους ενώ (νομίζω ότι) δεν είστε.
*και εκεί με μέτρο βέβαια, δεν μπορεις να το παρακάνεις. Απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει ανταπόκριση, αρχίζει να θεωρείται παρενόχληση.
.
Δέ νομίζω να μπορεί κάποιος να αποδείξει εύκολα οτι τον παρακολουθείς.....η κίνηση στο χώρο ειναι νόμιμη για όλους.....
2) Αν δεν είσαι ένα μικρό ανώμαλο καθικάκι
3) δεν πρέπει να αναρωτιέσαι αν αποδεικνύεται παρανομία,
4) Αλλά γιατί αισθάνεσαι άνετα να το κάνεις σε μια κοπέλα και όχι σε μια κοπέλα που έχει για φίλο αυτόν εδώ τον gay μέλος της συμμορίας των Αριθμών από τις φυλακές του Τζόμπεργκ.

Όχι αυτό το λύσαμε, είχε card id και ηλεκτρονική κλειδαριά η πόρτα.
the end
Πολύ αμφιβάλλω ότι θα διατηρήσει οτιδήποτε από τα δύο για πολλές ώρες ακόμα.ST48410 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:00Η μητέρα του 22χρονου, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, τόνισε στο δικαστήριο πως ο γιος είναι εξαιρετικό παιδί και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν γίνει η δίκη του.
«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39