Αυτοί είναι οι βρωμεροί ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Αυτοί είναι οι βρωμεροί ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ!
Ρε ο τραμπας ειναι σε αποστολη. ΤΕΛΟΣ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ψευταρε , οι ρεπσ του κογκρεσου δεν επετρεψαν να δικαστει αυτος ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΑρίστος έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 19:36Οργισμένος έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 19:28Κοιταξε γλειφτη παιδοβιαστων, εγω παιδοβιαστη που προαγεται σε υπουργο ... δικαιοσυνης ποτε δεν στηριξα...
Ειστε υποστηρικτες παιδοβιαστη υπουργου δικαιοσυνης. Ποιος να χασει την τσιπα να την βρειτε σεις...
Μια 17χρονη δεν θεωρειται παιδι και ο μαρτυρας που το κατηγγειλε τελικα κριθηκε μειωμενης αξιοπιστιας.
.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
https://www.iefimerida.gr/kosmos/pit-he ... y-sokaroynLord Brum έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 18:14Κάπου μπερδευεσαι. Οι woke ειναι υπερ παιδεραστων κτηνοβατων και λοιπων ανωμάλων των οποίων η αθώα ψυχουλ καταπιεζεται απο τους φασιστες
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Δεν επετρεψε τη δικη το κομμα των Ρεπς στο Κογκρεσσο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ.
Δεν εχω ψοφησει ακομα διοτι περιμενω πρωτα να ψοφησουν κατι ψυχανωμαλα διποδα σαν τα μουτρα σου , κρυφογκαιη θιασιωτη παιδοβιαστων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μιλαμε το λιγοτερο για βλακα με περικεφαλαια, αλλα ΥΠΑΜ ΗΠΑ...Οργισμένος έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 13:39https://www.iefimerida.gr/kosmos/pit-he ... y-sokaroyn

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αυτά τα μέλτντάουν του Κουρδισμένου είναι σκέτη απόλαυση.
Γαβγίζει δεξιά κι αριστερά σα λυσσασμένος σκύλος.

7 πόστ στη σειρά ο καραγκιόζης.

Οργισμένος ,να κάνω μια ερώτηση; Εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες ως νόμιμη τη συνεύρεση των παιδιών 15+ με ότι κάτσει ουσιαστικά; Δίχως καμία αιδώ;
Και ξαφνικά σε βλέπω να μιλάς για παιδοβιαστές και να σκίζεις σωβρακοφανέλες;
Και ξαφνικά σε βλέπω να μιλάς για παιδοβιαστές και να σκίζεις σωβρακοφανέλες;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πού πήγες μάναμ;

Τύποι σα το Κουρδισμένο, μεγαλώσανε με γιαγιάδες, θείες κλπ να τρέχουν ξωπίσω τους, και να θεωρούν μέχρι και τη κλανιά τους ως υπέρτατη σοφία. Το κλασικό στοιχείο της ΕΛ μάνας/γιαγιάς/άτεκνης θείας, για την οποία το βλαστάρι είναι το κέντρο του σύμπαντος.
Μεγαλώνοντας, θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν ενσάρκωση του Μεγαλέξαντρου, ενώ είναι ένα βόδι και μισό, του είναι εντελώς αδύνατο να καταλάβει ο,τιδήποτε άλλο.
Γω θέλω να μου απαντήσει τίμια.Kauldron έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 13:59
Τύποι σα το Κουρδισμένο, μεγαλώσανε με γιαγιάδες, θείες κλπ να τρέχουν ξωπίσω τους, και να θεωρούν μέχρι και τη κλανιά τους ως υπέρτατη σοφία. Το κλασικό στοιχείο της ΕΛ μάνας/γιαγιάς/άτεκνης θείας, για την οποία το βλαστάρι είναι το κέντρο του σύμπαντος.
Μεγαλώνοντας, θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν ενσάρκωση του Μεγαλέξαντρου, ενώ είναι ένα βόδι και μισό, του είναι εντελώς αδύνατο να καταλάβει ο,τιδήποτε άλλο.
Μισό..

Άστο ρε Χελωνάκο. Άλλα ντ'αλλα γράφει ο τυπάς.
- Eθνικοκοινωνιστης
οπως και ολοι οι οπαδοι της κνδ συντομα που θα την δουν να ακολουθει μετα το συριζα στην διαλυση

αποχαιρετα την κουταλα που χανεται

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πασιφάη έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 14:04Γω θέλω να μου απαντήσει τίμια.Kauldron έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 13:59
Μισό..
Άστο ρε Χελωνάκο. Άλλα ντ'αλλα γράφει ο τυπάς.

Πολλά περιμένεις. Εδώ το στοίχημα που έβαλε δε το τίμησε, και ξεφτιλίστηκε.
Δυστυχώς την ανατροφή του καθενός μαλάκα, καταλήγει να τη πληρώνει ολόκληρη η κοινωνία.
Μπά, κάπου αλλού θα βρούν κουτάλα αυτοί.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 14:05οπως και ολοι οι οπαδοι της κνδ συντομα που θα την δουν να ακολουθει μετα το συριζα στην διαλυση
αποχαιρετα την κουταλα που χανεται
Παιζει καποιοι γουοκατζιδες στο μελλον να χτισουν καριερες πουλωντας οτι υπηρξαν αντιστασιακοι στη γουοκ κουλτουρα. Θα το δουμε κι αυτο.
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης

καλως ηλθες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι υποστηρικτές του Μπουμπούκου είναι κουράδες.
από Kauldron » 08 Δεκ 2024, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
09 Δεκ 2024, 23:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συμπράξεις των αστικών κομμάτων με υποστηρικτές σβαστικοφόρων
από Sol » 20 Αύγ 2023, 17:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-