Ε, θα είχανε κάβλες οι άνθρωποι.
Διάρρηξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Διάρρηξη
Να πάρω την αστυνομία και να γυρίσω στο σπίτι.Καρολίνα έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 01:02Έχω και εγώ μια τέτοια κάμερα στο σπίτι (για άλλους λόγους), αλλά ακόμα και να χτυπήσει στο κινητό, τι θα προλάβεις να κάνεις αν δεν είσαι κοντά; Αυτό σκέφτομαι.hellegennes έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 01:00Είναι, αλλά αν εντοπίσουν κίνηση βαράει συναγερμός στο κινητό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εύχομαι να μη σου ξανασυμβεί, γιατί πολύ αμφιβάλλω ότι η αστυνομία θα πάει όντως.hellegennes έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 01:06Να πάρω την αστυνομία και να γυρίσω στο σπίτι.Καρολίνα έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 01:02Έχω και εγώ μια τέτοια κάμερα στο σπίτι (για άλλους λόγους), αλλά ακόμα και να χτυπήσει στο κινητό, τι θα προλάβεις να κάνεις αν δεν είσαι κοντά; Αυτό σκέφτομαι.hellegennes έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 01:00
Είναι, αλλά αν εντοπίσουν κίνηση βαράει συναγερμός στο κινητό μου.
Ένας αξιόπιστος συναγερμός πάντα είναι αποτρεπτιικός. Βέβαια θα αποτρέψει τον ερασιτέχνη, αλλά ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρηκτών ανήκουν σε αυτούς. Μην τσιγκουνεύεστε την τοποθέτηση του, είναι βέβαιο ότι στην εποχή μας θα είναι χρήσιμος.
Ακόμα κι αν σε ένα σπίτι ή μονοκατοικία δεν υπάρχουν οι καλωδιώσεις για ενσύρματο , υπάρχουν και οι...ασύρματοι συναγερμοί πολύ αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι όπως ο aix pro hikvision. Κόστος αγοράς για ένα μικρό διαμέρισμα περίπου στα 600, τοποθέτηση μέσα σε μια ώρα, και ρύθμισμα άλλο τόσο. Επιπρόσθετα οι τεχνολογία των καμερών έχει ξεφύγει και ίσως πλέον αποτελούν τα πιο αξιόλογα εξωτερικά αισθητήρια σε συστήματα συναγερμών. Ειδικά για εξωτερικούς χώρους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα ορίζοντας μια περιοχή και παγιδεύοντας την έτσι ώστε μόνο όταν περάσει άνθρωπος να δώσει σήμα συναγερμού. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνουμε το να φτάσει κάποιος στο παράθυρο μιας μονοκατοικίας .
Τέλος με την τεχνολογία full color 2 έχουμε η δυνατότητα να βλέπουμε έγχρωμο μέσω της κάμερας το βράδυ όπως ακριβώς είναι την μέρα.
Ακόμα κι αν σε ένα σπίτι ή μονοκατοικία δεν υπάρχουν οι καλωδιώσεις για ενσύρματο , υπάρχουν και οι...ασύρματοι συναγερμοί πολύ αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι όπως ο aix pro hikvision. Κόστος αγοράς για ένα μικρό διαμέρισμα περίπου στα 600, τοποθέτηση μέσα σε μια ώρα, και ρύθμισμα άλλο τόσο. Επιπρόσθετα οι τεχνολογία των καμερών έχει ξεφύγει και ίσως πλέον αποτελούν τα πιο αξιόλογα εξωτερικά αισθητήρια σε συστήματα συναγερμών. Ειδικά για εξωτερικούς χώρους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα ορίζοντας μια περιοχή και παγιδεύοντας την έτσι ώστε μόνο όταν περάσει άνθρωπος να δώσει σήμα συναγερμού. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνουμε το να φτάσει κάποιος στο παράθυρο μιας μονοκατοικίας .
Τέλος με την τεχνολογία full color 2 έχουμε η δυνατότητα να βλέπουμε έγχρωμο μέσω της κάμερας το βράδυ όπως ακριβώς είναι την μέρα.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Rakomelofronas έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 13:53Μου έτυχε όταν έμενα Αθήνα. Η πόρτα είχε τη λεγόμενη τρίαινα και πρέπει να την άνοιξαν για πλάκα γιατί ούτε ο μηχανισμός χάλασε ούτε σημάδι έμεινε στην κλειδαριά. Είχα τόσο λίγα πράγματα που μάλλον κατάλαβαν το λάθος τους και λυπήθηκαν να μου κάνουν το σπίτι μπουρδέλοκι ευτυχώς τη γλίτωσα με μια καλή γενική και σαπούνισμα των τοίχων. Αφού έψαξαν μάταια τρία συρτάρια για μετρητά και (μάλλον) ξεφύλλισαν και τα βιβλία που είχα, τελικά έκλεψαν μόνο το δεύτερο μπουφάν μου από την κρεμάστρα. Δεν πήραν καν το αρχαίο λάπτοπ μου.
Όντως είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα της παραβίασης. Χρειάστηκε να ψάξω όλο το σπίτι να δω αν βρώμισαν, έχεσαν, έχυσαν κτλ πουθενά αλλά μάλλον απέφυγαν περιττές ζημιές για να μην μπω στον κόπο να τους κάνω καταγγελία.
Αν έχετε μετρητά στο σπίτι, να ξέρετε ότι δεν θα αποζημιωθείτε για κανέναν λόγο αν σας τα κλέψουν.
.
Μιάς και το αναφέρεις φαντάσου οτι έχουν γραφτεί άρθρα για την συνήθεια πολλών κλεφτών να χέζουν πάνω στο τραπέζι.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
13 Μάιος 2024, 17:06