ουφ επιτελους ξεβρωμισαμε με τη γουοκ δικτατορια!!@!11!!Mel έγραψε: ↑25 Φεβ 2024, 10:49https://www.nantiareport.gr/sto-aytofor ... ilioypoli/Στο Μονομελές Αυτόφωρο του Πλημμελειοδικείου Αθηνών ως κατηγορούμενη θα παρακαθίσει η σύντροφος του Αστυνομικού, τον οποίο είχε καταγγείλει ως θύμα trafficking
Καταγγελίας σε βάρος της 19χρονης η οποία κατήγγειλε για μαστροπεία τον πρώην σύντροφό της – σήμερα -απότακτο αστυνομικό, είχε προκαλέσει έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, καθώς «διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους».
Κατά την Εισαγγελική παραγγελία, η πράξη που καταγγέλλεται η 19χρονη, χρονικά αποδίδεται ενώ συμβίωνε με τον Υπαρχυφύλακα σύντροφό της στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη.
Με απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα (12/2022), το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε για τον κατηγορούμενο αστυνομικό στην υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Η Έδρα αποφάσισε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, και του επέβαλε – κατά πλειοψηφία – ποινή κάθειρξης 12 ετών και 10 ημέρες καθώς επίσης, χρηματική ικανοποίηση 300 μονάδων (εξαγοράσιμες προς €5 ημερησίως) και κατά συγχώνευση η ποινή μετατρέπεται σε 5,5έτη, για το αδίκημα της σωματεμπορίας της 19χρονης συντρόφου του.
Ενώ στον επίσης κατηγορούμενο στην υπόθεση πατέρα της 19χρονης, το Δικαστήριο τον καταδίκασε μόνο για την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, και του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο €600.
Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Νομιζω οτι αθωωθηκε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:28Τον ξαναπηρανε στο σώμα, γεια σου Κούλη με την αριστεια σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Ιούλ 2021, 09:03Έκανε και ότι μπορεί για να δικαιώσει τα αντιμπατσικα τραγούδια μας, μπράβο ζήλος. Δεν ξεχάσε να εφαρμόσει στην πράξη ούτε ένα στίχο. Τη γουρουνοκεφαλη με το πηλίκιο μη ξεχάσει να βάλει ο κύριος χρυσοχοιδης στην κορυφή της γαδα, να αγναντευει την Αθήνα σαν το μάτι του σαουρον.Πολισμανία – 1999
Βίζα σε μετανάστες Αλβανία
νταβαντζιλίκι σε πουτάνες Ουκρανία
βρήκα επιτέλους κάτι να σπάσω την ανία,
θα πάω στην πολισμανία.
Κλήσεις σε εγκληματίες με παπάκια
ξύλο σε επικίνδυνα παιδάκια
έξτρα φράγκα από μπαράκια
καλό παιδί η μαμά το κάνει μάκια.
Αγκαζέ με οικοδόμους και με κνίτες σε πορεία
ντόβα σε μια πατρίδα με ιστορία
από ένα Astra θα υπακούω σε άστρα
χοιρινό με πατάτες στη γάστρα.
Σαν τον Zorro θα τιμωρώ με δερμάτινα και Ζ
ήμουν στο ζήτα μπροστά μου όλοι πίτα
έχω πιστόλι και στολή θα βρω γυναίκα
ένας πολισμάνος μύθος σαν τον Μπέκα.
Στο σώμα ασφαλείας κάποιου επισήμου
θα κρύβεται η gay ψυχοσύνθεσή μου
τη δασκάλα που με χτύπαγε δε θα κατηγορώ,
αφού το γκλομπ μου τώρα θα ’ναι συνέχεια σκληρό.
Μανία! Είπα να σπάσω την ανία.
Μανία! Θα πάω στην πολισμανία.
Μανία! Να υπακούω σε άστρα.
Μανία! Γουρουνάκι στη γάστρα.
Ήμουνα βέρος Πειραιώτης μάγκας άντρας
και τώρα γάβρος στα κεντρικά της Αλεξάνδρας
Ω, μπαμπά πόσο μου λείπεις
κι ο παππούλης μου ο Χιτης που μισούσε όλους τους χίπις.
Κι ο θείος ο Ορέστης που ήταν χέστης
που μας ντρόπιασε όταν πήγε πυροσβέστης
εγώ θα σας τιμήσω, θα χαίρεται όλο μου το σόι
θα ’μαι καβλόμπατσος δυο μέτρα μπόι.
Θα κάνω βάρη, θα παίρνω τρεις και εξήντα
θα βγάλω το άχτι μου θα ’μαι συνέχεια στη σπήντα
θα αρχίσω σεμινάρια στα οικονομικά
θα δέρνω όποιον δεν λέει καλά τα Ελληνικά.
Θα χώνομαι σε γιάφκες θα αφανίσω τα πρεζόνια
θα παίρνω μεταθέσεις παρέα με γαλόνια
θέλω η μάνα μου να βγει παράθυρο στο ΣΚΑΪ
με τίτλο: «Μάνα μπάτσου που γαμάει».
Να σπάσουν τα τηλέφωνα οι βλάχοι απ’το χωριό
να λένε στη μανούλα μου για το λεβέντη γιο
δουλειές με φούντα, τα χρόνια που ’ν ’ τα
Γιατί δεν πρόλαβα γαμώτο μου τη χούντα
https://www.news247.gr/ellada/ilioupoli ... tinomikos/
-
Δεν γίνεται δουλειά μόνο με τα νέα φλωρομπατσακια, πρέπει να έχουμε και αλανιαρηδες έμπειρους αστυνομικούς που ξέρουν τα κολπα. Ε και λίγο να είναι κωλοπαιδα, νταξει, θυσία, αφού στο τέλος τους βοηθάει η εμπειρία να ξετρυπωνουν τους κακούς.Polaris3 έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:39Είναι απαραίτητη η ασφάλεια των πολιτικών και καπιταλιστών, εμμμ εννοώ η ασφάλεια των πολιτών, επομένως, σαν έθνος θα χρειαστούμε κάθε μπάτσο, εμμ εννοώ αστυνομικό ο οποίος δεν εργάζεται, κάνει λειτούργημαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:28Τον ξαναπηρανε στο σώμα, γεια σου Κούλη με την αριστεια σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Ιούλ 2021, 09:03Έκανε και ότι μπορεί για να δικαιώσει τα αντιμπατσικα τραγούδια μας, μπράβο ζήλος. Δεν ξεχάσε να εφαρμόσει στην πράξη ούτε ένα στίχο. Τη γουρουνοκεφαλη με το πηλίκιο μη ξεχάσει να βάλει ο κύριος χρυσοχοιδης στην κορυφή της γαδα, να αγναντευει την Αθήνα σαν το μάτι του σαουρον.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Για τους βιασμούς, έχει καταδικαστεί για μαστρωπεια , ενδοοικογενειακή βία, και γίνεται τώρα το εφετείο.Mel έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:52Νομιζω οτι αθωωθηκε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:28Τον ξαναπηρανε στο σώμα, γεια σου Κούλη με την αριστεια σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Ιούλ 2021, 09:03Έκανε και ότι μπορεί για να δικαιώσει τα αντιμπατσικα τραγούδια μας, μπράβο ζήλος. Δεν ξεχάσε να εφαρμόσει στην πράξη ούτε ένα στίχο. Τη γουρουνοκεφαλη με το πηλίκιο μη ξεχάσει να βάλει ο κύριος χρυσοχοιδης στην κορυφή της γαδα, να αγναντευει την Αθήνα σαν το μάτι του σαουρον.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ντροπή σου ανθέλληνα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:55Δεν γίνεται δουλειά μόνο με τα νέα φλωρομπατσακια, πρέπει να έχουμε και αλανιαρηδες έμπειρους αστυνομικούς που ξέρουν τα κολπα. Ε και λίγο να είναι κωλοπαιδα, νταξει, θυσία, αφού στο τέλος τους βοηθάει η εμπειρία να ξετρυπωνουν τους κακούς.Polaris3 έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:39Είναι απαραίτητη η ασφάλεια των πολιτικών και καπιταλιστών, εμμμ εννοώ η ασφάλεια των πολιτών, επομένως, σαν έθνος θα χρειαστούμε κάθε μπάτσο, εμμ εννοώ αστυνομικό ο οποίος δεν εργάζεται, κάνει λειτούργημαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 18:28
Τον ξαναπηρανε στο σώμα, γεια σου Κούλη με την αριστεια σου.
- Frappezitis
Ενας νταβατζης σωματεμπορας ..! πιαστηκε και καταδικαστηκε !! βγηκε και γυρισε στην δουλιτσα του για να προστατεψει τον κοσμο με την δυναμη του νομου !
⚠Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα στο σύμπαν όπου όταν είσαι αστυνομικός ακόμα κι αν καταδικαστείς ως σωματέμπορος όχι απλά δεν μπαίνεις φυλακή, αλλά σε βάζουν (ξανά) στην αστυνομία ως εγγυητή της νομιμότητας.Ρώτησα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αν ισχύει η ανατριχιαστική είδηση πως έβαλαν ξανά τον Μπουγιούκο στην αστυνομία.
Μου επιβεβαίωσε ότι ισχύει και τα έριξε στον προηγούμενο πειθαρχικό κώδικα (και άρα σε κάποια προηγούμενη κυβέρνηση).
Βέβαια ο σωματέμπορος θα βρίσκεται στο αστυνομικό σώμα χάρη στον πειθαρχικό κώδικα που διατήρησε η ΝΔ για τόσα χρόνια.Επομένως δώσαν το κρατικό μονοπώλιο της βίας να το χειρίζεται ο νταβατζης και η κυβέρνηση το θεωρεί και οκ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Φεβ 2024, 22:57
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πατούλης στο σπίτι του παιδοβιαστή Μίχου (που βίαζε και εξέδιδε τη δωδεκάχρονη)
από Kauldron » 01 Νοέμ 2023, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2023, 17:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δικαστικά του ΟΗΕ (μαυρή) κρίθηκε ένοχος ότι κρατούσε σκλάβα.
από Imperium » 14 Μαρ 2025, 12:46 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
14 Μαρ 2025, 13:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε αστυνομικός σε καταδίωξη
από Golden Age » 18 Δεκ 2023, 13:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-