Σελίδα 1 από 1

Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 11:59
από Rocco Siffredi
τεραστια επιτυχια της ΕΛ.ΑΣ :smt038


Εικόνα

Στη σύλληψη των μελών της συμμορίας με τα... στρινγκ προχώρησαν το Σάββατο το απόγευμα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συμμορία Ιταλίδων που έβαζαν στο στόχαστρο τουρίστες, κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια!

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό και εξάρθρωση της σπείρας έπαιξε μία λάθος κίνηση από την πλευρά τους. Οι δύο Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna, σήμερα το απόγευμα προσπάθησαν να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με... ερωτική διάθεση.

Για κακή τους τύχη, οι δύο αυτοί νεαροί ήταν αστυνομικοί και βρίσκονταν στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Mια άλλη Αμερικανίδα τουρίστρια, που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής Gps που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο μπιτς μπαρ, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.
Εικόνα
Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ περικύκλωσαν και εγκλωβισαν τα τέσσερα άτομα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά έσπευσαν αμέσως στο κατάστημα και συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη της σπείρας.

Ο τρόπος δράσης τους ήταν να βάζουν μπροστά ως δόλωμα τις δύο καλλίγραμμες γυναίκες, που με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ξάφριζαν τα θύματά τους, ενώ οι δύο άντρες παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση.

Κατά τη σύλληψή τους, στην κατοχή των μελών της συμμορίας εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες

Εικόνα

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:04
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πώπω πάτοι

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:14
από The Socialist
Κυβέρνηση των κώλων

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:18
από EKPLIKTIKOS
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
29 Αύγ 2021, 12:04
πώπω πάτοι
Αυτή με το άσπρο φαίνεται δυνατο

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:20
από mao mao
Τέτοιους κώλους βλέπεις και στην Ασπροβάλτα. Για Μύκονο μιλάμε, περίμενα κάτι καλύτερο.

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:31
από Kauldron
Να σου κάνουν τουέρκ στη μούρη αυτές...

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:37
από ΓΑΛΗ
Αν έβαζαν καλλίπυγα αγοράκια με στρινγκ στην αγορά της Μυκόνου, ίσως να είχαν καλύτερες επιδόσεις.

Re: Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ

Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2021, 12:44
από BigChiefWahoo
Απ' τις ελάχιστες φορές που θέλεις να είσαι μπάτσος.