Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Space_Passenger
Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
Μαρτυρας ο πατερας μου. Τον εβρισαν τον χτυπησαν του ανοιξαν τη μυτη γεμισε με αιματα και του κλέψαν το κινητο. Φυγανε χωρις να τρεξουν, προς ενα παρκακι. Ανετοι. Ο ανηλικος ρωτησε τον πατερα μου αν εχει πετσετα για τα αιματα. Τον ρωτησε που μενει και μετα ο ανηλικος εφυγε για το σπιτι του 5 λεπτα απο το δικο μας. Δεν ξερω αν πηγε νοσοκομειο ή αστυνομια ή τι εγινε. Χτες το βραδυ. Ηταν ανηλικοι και οι δραστες αποτι ειπε ο πατερας μου, αλλα μεγαλυτεροι φαινονταν απο το θυμα. Δεν ειχε καταλαβει αρχικα τι συμβαινει νομισε "παιζουν".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξυλοδαρμός 15χρονης από ανήλικες Τράβηξαν σε βίντεο την άγρια επίθεση
από AlienWay » 30 Ιαν 2024, 17:18 » σε Εγκληματικότητα - 5 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
11 Φεβ 2024, 18:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε η εξαίρεση στην γειτονιά μας
από Libre arbitre » 20 Φεβ 2024, 08:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
21 Φεβ 2024, 12:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κάτω Τούμπα είναι μια γειτονιά συντηρητική, ομοφοβική, σεξιστική
από AlienWay » 01 Ιαν 2025, 16:41 » σε Eικαστικές τέχνες - 35 Απαντήσεις
- 982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
03 Ιαν 2025, 21:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-