Εσύ είσαι μία κατηγορία μόνος σου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:10Αν δεν ξέρεις πως να φερθείς σε μια γυνάίκα πέρα από τη βία τι σόι αρρενωπός είσαι;
Εγώ σου μιλάω ως ο κατεξοχήν αρρενωπός άντράς του πχώρουμ

Εσύ είσαι μία κατηγορία μόνος σου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:10Αν δεν ξέρεις πως να φερθείς σε μια γυνάίκα πέρα από τη βία τι σόι αρρενωπός είσαι;
Δεν μπορώ να μπω κριτικά σε τόσο δυσάρεστες καταστάσεις, θα ήμουν γάιδαρος.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:17
Κι εγω ειχα πολυ κοντα μου γυναικες που εχουν υποστει ακραια σεξουαλικη βια, η μια βιαζοταν για ενα χρονο απο συγγενη της οταν ηταν 7 ετων, η αλλη απο τον φιλο του φιλου της οταν ηταν 15 (ο φιλος της αδιαφορησε οταν του το ειπε). Δεν γραφουν εδω, αλλα απο οσο τις γνωρισα, θα συμφωνουσαν μεχρι τελειας στα λογια και στην ουσια του τραγουδιου και της κινητοποιησης, οπως συμφωνουσαν με το metoo.
Οι ωραίες γυναίκες, αρέσουν και στις γυναίκες. Πολλές μάλιστα τις ελκύουν και σεξουαλικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:26Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές;
Θα πάω για προσκύνημα στην Μέκκα , τώρα που αποφάσισα να ασπαστω το ΙσλάμAlien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:24Οχι βέβαια. Το ελαφρύ ντύσιμο στις γυναίκες είναι πρόοδος. Αν δεν σου αρέσει, πάνε στη Σ. Αραβία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:22Άρα ...επιδιώκουν κάποιο τέτοιο αποτέλεσμαAlien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Να βρεθεί ένας ορμητικός άγριος δυναμικός άνδρας που αφού τους σχίσει τα εσώρουχα θα τις ρίξει στο έδαφος και θα τις κάνει άγριο σεξ ..
Κανεις λάθος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:59Οι νόμοι της Σαριας και του Ισλάμ είναι πάνω από τους κοσμικούς νόμους των ανθρώπων .Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:38Είναι απλό ΔΕ μας ενδιαφέρει τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του αρκεί να τηρεί τους νόμους.
Μπορώ να σου προτείνω κι ένα πιο μακρινό τόπο.
Εγώ σολάρω ναι παίζω μπάλα σε άλλο επίπεδοBelisarius έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:29Εσύ είσαι μία κατηγορία μόνος σου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 14:10Αν δεν ξέρεις πως να φερθείς σε μια γυνάίκα πέρα από τη βία τι σόι αρρενωπός είσαι;
Η ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:30Οι ωραίες γυναίκες, αρέσουν και στις γυναίκες. Πολλές μάλιστα τις ελκύουν και σεξουαλικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:26Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:19Σκεφτείτε επίσης ότι υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται προκλητικά για να μπουν στο μάτι των φιλενάδων τους, ή για να δείξουν ωραίες στις φιλενάδες τους (στις γυναίκες η ομορφιά γίνεται αντιληπτή και εντός του ίδιου φύλου). Το τελευταίο πράγμα που τις απασχολεί αυτές είναι να "πάνε γυρεύοντας στους άντρες".
Ξέρεις πολλές γυναίκες που να ντύνονται προκλητικά αν δεν υπάρχουν άντρες ως θεατές;
Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό και στα έργα τέχνης, που απεικονίζουν γυμνό και αρέσουν στις γυναίκες. Ακόμη και άντρες να μην υπήρχαν σε αυτό τον πλανήτη, θα υπήρχε ένας λανθάνον ερωτισμός μεταξύ γυναικών.
Αν ρωτήσεις εμένα ποιους άντρες θεωρώ αντικειμενικά όμορφους, θα σου αναφέρω κάτι ντούκια τύπου "Μαμόα" και "σβαιτζενέιγκερ".
Αντίθετα οι γυναίκες θα αναφέρουν και πιο μετροσέξουαλ αντρικά πρότυπα, ή ακόμη και αντικειμενικά μέτριους διάσημους που έχουν έντονη "προσωπικότητα".
Αντίθετα, η γυναικεία ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.
Μαλάκας είναι ο μαλάκας που θα φερθεί μαλακισμένα. Ο βιαστής είναι ψυχάκιας και εγκληματίας. Και όχι δεν υπάρχει το ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί ή δεν έχει συνείδηση επειδή είναι καβλωμένος.
Σαφώς και υπάρχει. Και η γυναίκα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το σημείο χωρίς επιστροφή και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η απόλυτη πρωτάρα.
Εμένα μου το λες; Εγώ το ξέρω αυτό. Αλλος ένας λόγος που όσες γυναίκες θέλουν να δείχνουν προκλητικές το κάνουν -εκτός από τους άντρες- και για τις φίλες τους, ή για την πάρτη τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:43Η ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:30Οι ωραίες γυναίκες, αρέσουν και στις γυναίκες. Πολλές μάλιστα τις ελκύουν και σεξουαλικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:26
Το ίδιο ακριβώς είναι. Γιατί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις φιλενάδες τους δεν είναι ένα ξεκάρφωτο "είμαι πιο ωραία από σένα" αλλά το "είμαι πιο επιθυμητή για τους άντρες από σένα".
Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό και στα έργα τέχνης, που απεικονίζουν γυμνό και αρέσουν στις γυναίκες. Ακόμη και άντρες να μην υπήρχαν σε αυτό τον πλανήτη, θα υπήρχε ένας λανθάνον ερωτισμός μεταξύ γυναικών.
Αν ρωτήσεις εμένα ποιους άντρες θεωρώ αντικειμενικά όμορφους, θα σου αναφέρω κάτι ντούκια τύπου "Μαμόα" και "σβαιτζενέιγκερ".
Αντίθετα οι γυναίκες θα αναφέρουν και πιο μετροσέξουαλ αντρικά πρότυπα, ή ακόμη και αντικειμενικά μέτριους διάσημους που έχουν έντονη "προσωπικότητα".
Αντίθετα, η γυναικεία ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.
Και όπως η ασχήμια ή μετριότητα δεν συνεπάγεται ευφυία έτσι και η ομορφιά δεν συνεπάγεται χαζομάρα.
Οπότε, όταν ακούς τσιτάτα τύπου "εμένα μ' ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ και προσωπικότητα" κάνε μια στατιστική για το αν οι χιουμορίστες διαθέτουν εκτός από σέξυ κοιλίτσα και υπέρβαρο -και κυρίως ανοικτό- πορτοφόλι.
Υπάρχουν η όχι γυναικες που θέλουν τον άνδρα ορμητικό δυναμικό ....ασυγκράτητο ο οποίος να παίρνει πρωτοβουλίες ..;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:51Σαφώς και υπάρχει. Και η γυναίκα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το σημείο χωρίς επιστροφή και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η απόλυτη πρωτάρα.
Ο βιασμός παρθένας, ναι, είναι όντως εγκληματική πράξη.