Δεν είναι το ντετολ, είναι πως υπάρχουν δουλειές, από ορυχεία μέχρι τα κομμωτήρια, όπου οι εργαζόμενοι εκτίθενται σε καρκινογόνες ουσίες, κι εσύ εδώ μας παρουσιάζεις ως σουρεαλιστικό σενάριο, να βρεθεί καπνιστής μπάρμαν-σερβιτόρος.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:25Βρες μου μια μελέτη που να λέει πόσους θανάτους έχουμε από καρκίνους που προκάλεσε το Dettol για να το συζητήσουμε.vagabondo έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:10Έχει σχέση με το προσωπικό που θα πάθει καρκίνο λόγω παθητικού καπνίσματος στην εργασία του, ξεφτέρι.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:06
Εξήγησέ μου τι σχέση έχει αυτό με το αυτό που έγραψα ή με το νήμα γενικότερα. Και μετά φέρε πίσω την μπάλα απ' την εξέδρα.
Επίσης το κάπνισμα βρομίζει ενώ το Dettol καθαρίζει. Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον ρόλο που επιτελεί το καθένα.
Μου θυμίζεις όλους εκείνους που μιλάνε για τροχαία όταν γίνεται συζήτηση για ελεύθερη οπλοκατοχή. Θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι, αν σε αφήνει η νικοτίνη στον οργανισμό σου, ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα σ' αυτό που ο ρόλος του είναι να σε σκοτώνει και σ' αυτό που ενδέχεται να σε σκοτώσει υπό κάποιες συνθήκες αλλά ο ρόλος του είναι να παράγει κάποιο έργο.
Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Γι' αυτό υπάρχουν τα βαρέα ένσημα, η πρώιμη συνταξιοδότηση, μεγαλύτερες αμοιβές και διάφορα άλλα. Επίσης για τους ίδιους λόγους αναθεωρούνται συνέχεια οι λίστες με τα επιτρεπόμενα χημικά και δαπανώνται δισεκατομμύρια στην επινόηση πιο ασφαλών ουσιών και μεθόδων.
Όλα αυτά βέβαια αφορούν δουλειές που πρέπει να γίνουν, όχι το χόμπι του καθενός που είναι να σπέρνει καρκίνο στους γύρω του.
Όλα αυτά βέβαια αφορούν δουλειές που πρέπει να γίνουν, όχι το χόμπι του καθενός που είναι να σπέρνει καρκίνο στους γύρω του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το πελατολόγιό σου σου δίνει επαρκές στατιστικό δείγμα ώστε να είσαι τόσο σίγουρος, κόντρα σε τόσες ειδήσεις και διεκδικήσεις, ότι η πτώση στον τζίρο είναι μύθευμα; Εμένα μου φαίνεται φυσιολογική γι' αυτό την πιστεύω. Θα πόνταρα χρήματα ότι θα συνέβαινε από την αρχή που άκουσα την είδηση για την απαγόρευση.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:46Μα δεν έχει πέσει ο τζίρος. Αυτά είναι παπαριές.Βλήμα έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:44Αφού έχει πέσει κατά 40% ο τζίρος, μπορεί να μην σερβίρουν τσιγάρα τα μπαρ, αλλά η κατανάλωση τσιγάρου μέσα σε αυτά επηρεάζει το ποιος πηγαίνει και το πόσο καταναλώνει.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 09:41Ναι, αλλά τα μπαρ είναι για να πίνουμε. Ποτά σερβίρουν, όχι τσιγάρα. Δεν σε απαγορεύει κανείς να καπνίζεις σε λέσχες.
Όταν καταστραφεί ο κόσμος από πυρηνικά θα μείνουν μόνο κατσαρίδες και ένας Έλληνας καπνιτζικουλας που θα γκρινιαζει "το τσιγάρο σας ενοχλούσε".
και δεν θα είχε άδικο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Γιατί, υπάρχει αληθινό στατιστικό δείγμα στο οποίο βασίζονται οι ειδήσεις της πούτσας;Βλήμα έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:39Το πελατολόγιό σου σου δίνει επαρκές στατιστικό δείγμα ώστε να είσαι τόσο σίγουρος, κόντρα σε τόσες ειδήσεις και διεκδικήσεις, ότι η πτώση στον τζίρο είναι μύθευμα; Εμένα μου φαίνεται φυσιολογική γι' αυτό την πιστεύω. Θα πόνταρα χρήματα ότι θα συνέβαινε από την αρχή που άκουσα την είδηση για την απαγόρευση.
Φυσιολογική δεν είναι. Τις ίδιες υστερίες αναπαρήγαγαν οι καπνιστές σε όλες τις χώρες που επιβλήθηκε η απαγόρευση. Και παντού διαψεύστηκαν, γιατί άλλωστε δεν βγάζει νόημα να σταματήσει κάποιος να βγαίνει επειδή δεν μπορεί να καπνίσει σε εσωτερικούς χώρους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Όχι όταν πας σε έναν χώρο και τον ντουμανιαζεις ενοχλείς πολλουςNaida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:20Μα επιμένεις ότι το κράτος πρέπει να λύσει το ζήτημα το πως θα διαχωριστεί η παρέα και ποιος θα ακολουθήσει ποιον; το κράτος είναι υπεύθυνο να ορίζει πλαίσια να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες των πολιτών.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:09Αφενός δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ ούτε όταν το κάπνισμα ήταν πολύ πιο διαδεδομένο σπορ. Γενικά δεν το θυμάμαι ποτέ στην ζωή μου. Εκτός κι αν υπήρχαν τίποτα ψυχάκηδες που απέφευγαν να κάνουν παρέα με μη καπνιστές.Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:05Αυτά που λες εσύ είναι παράλογα. Δε μπορεί να ορίσει το κράτος ποιος θα βγει και που θα πάει. Αυτά τα βρίσκουν οι παρέες μεταξύ τους λέμε. Γιατί μια παρέα που είναι μόνο καπνιστές γιατί να μην μπορούν να απολαύσουν την έξοδο τους και να υποχρεώνονται να βγαίνει ένας ένας έξω για τσιγάρο;
Κι αν το να βγεις έξω για 5 λεπτά ή να μην καπνίσεις για 1-2 ώρες θεωρείς ότι σου στερεί την απόλαυση από την έξοδο, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα. Εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα, όχι το κράτος ή οι άλλοι.
Επίσης το πώς θα απολαύσω εγώ την έξοδο μου πάλι δεν θα πρέπει να απασχολεί κανέναν εφόσον δεν ενοχλώ κανέναν.
hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:42γιατί άλλωστε δεν βγάζει νόημα να σταματήσει κάποιος να βγαίνει επειδή δεν μπορεί να καπνίσει σε εσωτερικούς χώρους.

-
-
Ο αντικαπνιστικος νόμος είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται εδώ και δέκα χρόνια σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Στην Ελλάδα πάλι η γνωστή μειοψηφία καραγκιοζηδων κάνει ως συνήθως θόρυβο
Να μπουν όρια στο ντουμάνι. Δεν είναι όλοι οι χώροι, ίδιοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:43Όχι όταν πας σε έναν χώρο και τον ντουμανιαζεις ενοχλείς πολλουςNaida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:20Μα επιμένεις ότι το κράτος πρέπει να λύσει το ζήτημα το πως θα διαχωριστεί η παρέα και ποιος θα ακολουθήσει ποιον; το κράτος είναι υπεύθυνο να ορίζει πλαίσια να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες των πολιτών.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:09
Αφενός δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ ούτε όταν το κάπνισμα ήταν πολύ πιο διαδεδομένο σπορ. Γενικά δεν το θυμάμαι ποτέ στην ζωή μου. Εκτός κι αν υπήρχαν τίποτα ψυχάκηδες που απέφευγαν να κάνουν παρέα με μη καπνιστές.
Κι αν το να βγεις έξω για 5 λεπτά ή να μην καπνίσεις για 1-2 ώρες θεωρείς ότι σου στερεί την απόλαυση από την έξοδο, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα. Εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα, όχι το κράτος ή οι άλλοι.
Επίσης το πώς θα απολαύσω εγώ την έξοδο μου πάλι δεν θα πρέπει να απασχολεί κανέναν εφόσον δεν ενοχλώ κανέναν.
Χώρος είναι το καζίνο, χώρος είναι και το κουτούκι του μουστάκα
Occasio facit furem
Για ποιον λόγο να διαμαρτύρονται αν δεν βλέπουν πτώση στον τζίρο τους; Το γιατί είναι φυσιολογικό το εξήγησα με το παράδειγμά μου. Για τον ίδιο λόγο που δεν θα σε κάλυπτε το να βγαίνεις έξω να πίνεις το ποτό σου και να ξαναμπαίνεις, εμένα δεν με καλύπτει να βγαίνω για να καπνίσω.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:42Γιατί, υπάρχει αληθινό στατιστικό δείγμα στο οποίο βασίζονται οι ειδήσεις της πούτσας;
Φυσιολογική δεν είναι. Τις ίδιες υστερίες αναπαρήγαγαν οι καπνιστές σε όλες τις χώρες που επιβλήθηκε η απαγόρευση. Και παντού διαψεύστηκαν, γιατί άλλωστε δεν βγάζει νόημα να σταματήσει κάποιος να βγαίνει επειδή δεν μπορεί να καπνίσει σε εσωτερικούς χώρους.
-
Μπήκε όριο δεν θα ντουμανιαζεις κανέναν χώρο πάρε το απόφασηvagabondo έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:50Να μπουν όρια στο ντουμάνι. Δεν είναι όλοι οι χώροι, ίδιοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:43Όχι όταν πας σε έναν χώρο και τον ντουμανιαζεις ενοχλείς πολλουςNaida έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:20
Μα επιμένεις ότι το κράτος πρέπει να λύσει το ζήτημα το πως θα διαχωριστεί η παρέα και ποιος θα ακολουθήσει ποιον; το κράτος είναι υπεύθυνο να ορίζει πλαίσια να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες των πολιτών.
- hellegennes
Γιατί είναι ηλίθιοι και γιατί ακούνε την γκρίνια των πελατών τους.Βλήμα έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:52Για ποιον λόγο να διαμαρτύρονται αν δεν βλέπουν πτώση στον τζίρο τους; Το γιατί είναι φυσιολογικό το εξήγησα με το παράδειγμά μου. Για τον ίδιο λόγο που δεν θα σε κάλυπτε το να βγαίνεις έξω να πίνεις το ποτό σου και να ξαναμπαίνεις, εμένα δεν με καλύπτει να βγαίνω για να καπνίσω.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:42Γιατί, υπάρχει αληθινό στατιστικό δείγμα στο οποίο βασίζονται οι ειδήσεις της πούτσας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
fixedΔημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:53Μπήκε όριο δεν θα ντουμανιαζεις κανέναν χώρο πάρε το απόφαση, ΟΥΓΚ!vagabondo έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:50Να μπουν όρια στο ντουμάνι. Δεν είναι όλοι οι χώροι, ίδιοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 11:43
Όχι όταν πας σε έναν χώρο και τον ντουμανιαζεις ενοχλείς πολλους
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
31 Μαρ 2024, 12:33
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-