"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 07 Ιαν 2020, 18:57

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
07 Ιαν 2020, 16:17
Athos έγραψε:
07 Ιαν 2020, 16:14
07 Ιαν 2020, 14:27
Προκαλώ πάντως το πχώρουμ να μου βρει μία αντιαριστερή θέση μου
ότι γουστάρεις τις τσουλάρες γιατί πληρούν τον προορισμό που γεννήθηκαν
Αυτό είναι ψυχολογικό βιοφακτ
Οι άντρες είμαστε προγραμματισμένοι να μας ελκύουν τα αρχετυπικά Θηλυκά
Η γυναίκα είναι προορισμένη να αρέσει
Ρώτα έναν ψ να στο επιβεβαιώσει
Μα αυτή είναι η βάση της πατριαρχικής κοινωνίας.
Ιστορικό υλισμό έχεις διαβάσει ποτέ ;
Είναι εξωφρενικά αυτά που λες.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 07 Ιαν 2020, 19:08

blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 18:47
τεσπα, εγω νομιζω πως μ ερωτευτηκες μετα το φιστινγκ που σου ριξα στις παραπανω σελιδες, γι αυτο με ακολουθεις σα σκυλακι και σχολιαζεις αναρτησεις μου που δεν σου απευθυνονται καν. Οκ με κολακευει, αλλα μαζεψου λιγο, γιατι γεμιζεις τον τοπο κουτσουλιες.
πόσα σου χουν μάθει οι τράβελοι προλετάριοι στο οπεν σοσάιτι ...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 19:10

Athos έγραψε:
07 Ιαν 2020, 18:57
07 Ιαν 2020, 16:17
Athos έγραψε:
07 Ιαν 2020, 16:14

ότι γουστάρεις τις τσουλάρες γιατί πληρούν τον προορισμό που γεννήθηκαν
Αυτό είναι ψυχολογικό βιοφακτ
Οι άντρες είμαστε προγραμματισμένοι να μας ελκύουν τα αρχετυπικά Θηλυκά
Η γυναίκα είναι προορισμένη να αρέσει
Ρώτα έναν ψ να στο επιβεβαιώσει
Μα αυτή είναι η βάση της πατριαρχικής κοινωνίας.
Ιστορικό υλισμό έχεις διαβάσει ποτέ ;
Είναι εξωφρενικά αυτά που λες.
Είναι βασικά φρουδικά αυτά που λρω

Και ο Φρόυδ δικός μας είναι

Είπα ρώτα έναν ψ για τα φύλα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 19:14

Επιπλέον γιατί είναι κακό η γυναίκα να αρέσει;

Δε δικαιολογεί την πατριαρχία αυτό

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2020, 19:44

07 Ιαν 2020, 19:10

Εγώ προτείνω να ρωτήσεις έναν ψ αν ο όρος "φεμινισμός" συνεχίζει να αποτελεί ζητούμενο της λόατκι συν άπειρο κοινότητας.

Οι προχώ του πχώρουμ μπορούν να πουν τη δική τους άποψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 19:49

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2020, 19:44

Εγώ προτείνω να ρωτήσεις έναν ψ αν ο όρος "φεμινισμός" συνεχίζει να αποτελεί ζητούμενο της λόατκι συν άπειρο κοινότητας.

Ο λελογισμένος φεμινισμός ως αίτημα απελευθέρωσης και χειραφέτησης στέκει πολιτοκοψυχολογικά

Τα χω συζητήσει εκτενώς αυτά

Κανένας ψ δεν θα σου πει για πολιτικές κοινότητες αυτά είναι εκτός πεδίου ενός ψυχοθεραπευτή

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Ιαν 2020, 20:50

Βλήμα έγραψε:
07 Ιαν 2020, 13:32
...... Όταν συνέχεια σου λένε παρόμοια πράγματα με "ο βιαστής είσαι εσύ, ο διπλανός σου, ο φίλος σου κι αν διαφωνείς με αυτό είσαι φασίστας" θα υπερασπιστείς με λιγότερη θέρμη το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος για βιασμό να είναι αθώος αν δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Ή θα αποενοχοποιηθεί ο όρος "φασίστας". Ήδη οι αριστεροί το κατάφεραν για τον όρο "ρατσιστής". Να δω τι θα αποενοχοποιήσουν μετά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Ιαν 2020, 20:56

blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 14:59
stargazer έγραψε:
07 Ιαν 2020, 14:01
blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 12:01

οχι, καποιος που ειχε αναρτησει φωτο του με στολη του συγκεκριμενου οπλου, ενω εκτελουσε υπηρεσια.
Έχεις πει 500 φορές ότι ήσουν σε όπλο, αλλά δεν ξέρεις τι είναι. Όπλα έχει μόνο ο στρατός ξηράς, εκεί δηλαδή που είπες πριν ότι δεν ήσουν
οπλο δηλαδη κλαδος των ενοπλων δυναμεων, αγνοω εαν ειναι δοκιμος η οχι ορος.
Όπως αγνοείς και πολλά άλλα ώστε να πεις ένα παραμύθι της προκοπής και να το πιστέψουμε.
Κλάδοι: Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία.
Όπλα: Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό, Μηχανικό, Διαβιβάσεις, Αεροπορία Στρατού.
Άντε, φτιάξε μια ιστορία τώρα.
Ρώτησα τον ξα και μου είπε να ψάξω στο internet. Πάντως νομίζω πως του τράβηξα το ενδιαφέρον, μου είπε να δει την "ιστορία" σου.

Στο Ναυτικό και την Αεροπορία δεν έχει όπλα-χώματα για τον στρατεύσιμο, εκτός αν σε έβαλαν να πετάξεις αεροπλάνο ή να οδηγήσεις καμία φρεγάτα.
(Ναι, κόλλησα τώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ τη λέξη "οδηγώ" για καράβια).

Εσύ όμως δεν ήσουν στον Στρατό Ξηράς, έτσι;

blackpaint έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:19
Οταν ημουνα φανταρος, ...
blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 10:10
...Ολα λαθος..Δεν θα πω λεπτομερειες, αλλα θα επαναλαβω δυο στοιχεια, δεν ημουν στον ΣΞ, ...
Γιατί όσοι έκαναν θητεία ναύτες ή σμηνίτες, λένε πως ήταν φαντάροι. :str8jack::str8jack::str8jack:

blackpaint έγραψε:
SuperRogue έγραψε:
07 Ιαν 2020, 01:35
blackpaint έγραψε:
06 Ιαν 2020, 16:10
Δεν είχω κάνει σκοπιά ποτέ; Μακαρι να χες δικιο, αλλα εχω σκισει 3ψηφιο νουμερο ωρων και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που νομιζεις πως θα το θεωρουσα αξιο αναφορας η ακομα και μυθοπλασιας. Τυπικος επαρχιωτισμος.
....... Τώρα ο ασύρματος κάνει -λευκό- θόρυβο ! Και όταν έχεις πατήσει το κουμπάκι δεν κάνει θόρυβο ! Ο εφοδεύων και τυφλός να ήταν θα καταλάβαινε πως ακούγετε από τον ασύρματο. Επίσης συχνότητες στον ασύρματο ΔΕΝ αλλάζεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να άκουγε το σήμα άλλος εκτός από το διοικητήριο. Τώρα να μου λες υπήρχαν άτομα που ενώ έκαναν την θητεία τους, είχαν φέρει δικό τους εξοπλισμό, είχαν μάθει τις συχνότητες και κρυφάκουγαν, αυτό πάει για στρατοδικείο. .....
Ολα λαθος..Δεν θα πω λεπτομερειες, αλλα θα επαναλαβω δυο στοιχεια, ....
Πες και ένα ακόμα στοιχείο σχετικά με αυτά που λέει ο SuperRogue για τον ασύρματο. Μήπως ο αξιωματικός ήταν κουφός και δεν κατάλαβε τι γινόταν; :giggle:

edit: κομμένα τα pms, blackpaint.
Θα τα σβήνω χωρίς να τα έχω διαβάσει, εκτός αν γράφουν στον τίτλο ότι μου επιτρέπεις να τα δημοσιοποιήσω εάν το θέλω.
Βρισιές από ναρκισσιστή με ιδέες μεγαλείου αλά Μπαρουφάκη, δεν διαβάζω. Ό,τι θες, πες το εδώ.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2020, 21:22

07 Ιαν 2020, 19:49
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ο λελογισμένος φεμινισμός ως αίτημα απελευθέρωσης και χειραφέτησης στέκει πολιτοκοψυχολογικά

Κανένας ψ δεν θα σου πει για πολιτικές κοινότητες αυτά είναι εκτός πεδίου ενός ψυχοθεραπευτή
Το λελογισμένος δεν σημαίνει κάτι, γιατί τα λογικά σημεία αναφοράς δεν έχουν μια σταθερή μετρήσιμη βάση.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ρώτησα τι στέκει και τι δεν στέκει πολιτικοψυχολογικά, άλλο ήταν το ερώτημα. Και αφορούσε το φεμινισμό ως όρο ανεξαρτήτως επιθέτου

Και φυσικά οι λόατκι συν άπειρο δεν είναι πολιτικές κοινότητες.

Οπότε, αφήνω το ερώτημα ως έχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 21:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:22
07 Ιαν 2020, 19:49
ΓΑΛΗ έγραψε:

Το λελογισμένος δεν σημαίνει κάτι, γιατί τα λογικά σημεία αναφοράς δεν έχουν μια σταθερή μετρήσιμη βάση.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ρώτησα τι στέκει και τι δεν στέκει πολιτικοψυχολογικά, άλλο ήταν το ερώτημα. Και αφορούσε το φεμινισμό ως όρο ανεξαρτήτως επιθέτου

Και φυσικά οι λόατκι συν άπειρο δεν είναι πολιτικές κοινότητες.

Οπότε, αφήνω το ερώτημα ως έχει.
Το προσωπικό είναι πολιτικό φίλη μου Γαλή. Όλως τυχαίως τα λοατκια το έβγαλαν αυτό.

Έχεις τη δική σου απάντηση στο ερώτημα και δεν πρόκειται να δεχτείς κάποια άλλη.

Τα έχουμε αφομοιώσει τα φεμινιστικά όπως και τα λοατκιά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεις ψ να απαντήσει σε αυτά.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 21:29

Και να ψαχτέίς καλύτερα για να δεις πόσο φεμινιστικό είναι το λοατκι κίνημα. Δες και το βίντεο του νηματοθέτη. Λεσβίες δεν τις λες;

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 07 Ιαν 2020, 21:33

blackpaint έγραψε:
Ολα λαθος..Δεν θα πω λεπτομερειες, αλλα θα επαναλαβω δυο στοιχεια, δεν ημουν στον ΣΞ, και αυτο συνεβη σε τεραστια μοναδα, σε μεγεθος μικρης πολης, με τεραστιες υπηρεσιακες αναγκες, οπου για καποιο διαστημα εκαναν σκοπιες και υπαξ και αυτο το χω δει με τα ιδια μου τα ματια. Λογω μεγεθους της μοναδας, δεν γινοταν ποτε προσκλητηριο ολης της μοναδας, η καθημερινη διαταγη εκδιδοταν απο ενα γραφειο και κυκλοφορουσε εντυπη σε ολες τις υπηρεσιες, οπου καταγραφονταν και τα σχετικα πειθαρχικα κλπ επισοδεια. Σε αυτο το γραφειο κατεληγαν και ολες οι επιμερους αναφορες πριν πανε στον διοικητη, και ειχα ειδικη σχεση μαζι τους, γιατι υπαγονταν στην δικαιοδοσια της υπηρεσια μου και γιατι ειχα χρησιμοποιησει καποιες γνωριμιες για να μου μπλοκαρουν μια φυλακη που εφαγα, αν και τελικα δεν την γλυτωσα. Το ΡΕΟ ηταν ενα αρχαιο φορτηγο που μας πηγαινε στις σκοπιες, ετσι το λεγαμε τοτε και ηταν τοσο παλιο που θα πρεπε να χε αποσυρθει. Καποιος ειχε γραψει στην πορτα Το Πλοιο της Απατης μαλιστα.
Οσο για την ασκηση, ειναι η πιο συνηθισμενη που γινεται σε μοναδες αυτου του οπλου. Για 4-5 ωρες, γινοταν συσκοτιση στη μοναδα, οι σκοπιες φυλασσονταν απο δυο ατομα, με αδεια οπλα, και ΕΔιτες εκαναν εικονικη προσβολη της μοναδας, οπου σημαδευαν με κιμωλια αυτα που υποτιθεται πως ανατινασσαν. Σ εκεινη την συγκεκριμενη παντως, ενας ΕΔιτης συνεληφθει απο τους γιωταδες που χαν μεινει στους θαλαμους, γιατι προσπαθουσε ο ερμος να σκαψει μια τρυπα με το μαχαιρι στο σημειο οπου ερχονταν τα ντελιβερυ φαγητου και τον εκανε τσακωτο ενας γιωτας που πηγε να παρει τα σουβλακια.

Στις μοναδες του οπλου αυτου την ολη φυλαξη της μοναδας αναλαμβανει μια ειδικη μοιρα, στην οποια ολες οι αλλες μοιρες στελνουν κοσμο για σκοπιες. Στην συγκεκριμενη μοναδα, ηταν η μονη πραγματικα μαχιμη μοιρα, και οπως παντου στο οπλο αυτο, φορανε διαφορετικες στολες, και εχουν πολυ πιο σκληρη εκπαιδευση και φημη. Ο εν λογω αξιωματικος ηταν ο διοικητης αυτης της μοιρας και οπως ολοι οι ανωτεροι και ανωτατοι αξ/κοι εκει, εμενε σε σπιτακι μεσα στη μοναδα. Αυτη λοιπον η μοιρα, εκτος του οτι βγαζει τις σκοπιες, κανει τα περιπολα κ ακουει διαρκως τον ασυρματο. Ο διοικητης, που εχει το σπιτι του μεσα στην μοναδα, εχει ασυρματο και στο σπιτι του. Δεν μιλαμε για κανα στρατοπεδακι της πλακας, αλλα για τεραστια μοναδα η οποια, επαναλαμβανω, λειτουργει σε καιρο ειρηνης οπως οι αλλες σε καιρο πολεμου, και αυτο κυριως γιατι δεν ειχαμε καθολου μαχιμες υπηρεσιες, αλλα ολες τις αλλες, που οταν υπαρχει αναγκη δεν μπορουν να περιμενουν.

Μπορω επισης να σου πως και τι φυλαγε η υπαξ σ εκεινο το υποστεγο: κατι πολυ ακριβο και υψιστης συμβολικης σημασιας. Μολις το ειχαμε αγορασει βασικα. Για την ιστορια, το ειχα φυλαξει κι εγω, και παραλιγο να το καψω κατα λαθος, οταν τελευταια στιγμη μου κοψε να μην πεταξω τη γοπα του τσιγαρου σε αυτο που νομιζα πως ηταν νερα και στην πραγματικοτητα ηταν χυμενα καυσιμα. Ακομα κι εαν ειχα επιβιωσει, δεν θα ημουνα εδω τωρα να γραφω αυτα.
Καταρχήν, δεν απογοήτευσες. :+1:

Καταδεύτερον, αν δεν ήσουν ΣΞ, ήσουν αεροπορία. Η αεροπορία δεν έχει όπλα. Η άσκηση που νομίζεις ότι περιγράφεις γίνεται στο κεαπ. Οι σκοπιές πάντα φυλάσσονται από δύο άτομα. Την φυλακή που "έχεις φάει" την υπογράφει ο διοικητής που είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει να μην υπηρετήσεις. Αν κάτι φυλασσόταν σε υπόστεγο αυτό ήταν μηχανοκίνητο ή φουσκωτό... και αυτά φυλάσσονται στον όρχο. Δηλαδή στο μυαλό σου βγήκε κίνηση ΡΕΟ από τον όρχο να πάτε στον όρχο ?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2020, 21:36

07 Ιαν 2020, 21:27
Γιατί είμαι περίεργη τι θα πει. Τι άλλο; :)

Λοατκι συν άπειρο συνεπάγεται και θεωρίες συν άπειρο και θέλω να δω μέχρι που έχει φτάσει.

Εγώ έχω κάποιες πιθανές απαντήσεις στο μυαλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Ιαν 2020, 21:37

Juno έγραψε:
07 Ιαν 2020, 20:56

Βρισιές από ναρκισσιστή με ιδέες μεγαλείου αλά Μπαρουφάκη, δεν διαβάζω. Ό,τι θες, πες το εδώ.
ποιος σε πληγωσε και νομιζεις πως σου στελνω βρισιες; Ο Νερο; Δεν ηταν βρισιες.

Στ αλλα βαριεμαι ν απαντησω, για ασυρματο εχω γραψει ηδη, και φανταρος ειναι ορος που και στον κλαδο μου ακουγοταν. Ο ξα τι ειναι; βαθμο και ασμ και υπηρεσια.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 21:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:36
07 Ιαν 2020, 21:27
Γιατί είμαι περίεργη τι θα πει. Τι άλλο; :)

Λοατκι συν άπειρο συνεπάγεται και θεωρίες συν άπειρο και θέλω να δω μέχρι που έχει φτάσει.

Εγώ έχω κάποιες πιθανές απαντήσεις στο μυαλό μου.
Η απάντηση που σου έφερα βρίσκεται στο πολιτικοψυχολογικό. Τώρα αν δε δέχεσαι έστω μία αριστερή άποψη δικαίωμά σου. Τις δικές σου τις φυλάς στο μυαλό σου και δεν τις θέτεις σε κοινωνικό πεδίο κριτικής.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών