blackpaint έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 14:59
stargazer έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 14:01
blackpaint έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 12:01
οχι, καποιος που ειχε αναρτησει φωτο του με στολη του συγκεκριμενου οπλου, ενω εκτελουσε υπηρεσια.
Έχεις πει 500 φορές ότι ήσουν σε όπλο, αλλά δεν ξέρεις τι είναι. Όπλα έχει μόνο ο στρατός ξηράς, εκεί δηλαδή που είπες πριν ότι
δεν ήσουν
οπλο δηλαδη κλαδος των ενοπλων δυναμεων, αγνοω εαν ειναι δοκιμος η οχι ορος.
Όπως αγνοείς και πολλά άλλα ώστε να πεις ένα παραμύθι της προκοπής και να το πιστέψουμε.
Κλάδοι: Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία.
Όπλα: Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό, Μηχανικό, Διαβιβάσεις, Αεροπορία Στρατού.
Άντε, φτιάξε μια ιστορία τώρα.
Ρώτησα τον ξα και μου είπε να ψάξω στο internet. Πάντως νομίζω πως του τράβηξα το ενδιαφέρον, μου είπε να δει την "ιστορία" σου.
Στο Ναυτικό και την Αεροπορία δεν έχει όπλα-χώματα για τον στρατεύσιμο, εκτός αν σε έβαλαν να πετάξεις αεροπλάνο ή να οδηγήσεις καμία φρεγάτα.
(Ναι, κόλλησα τώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ τη λέξη "οδηγώ" για καράβια).
Εσύ όμως δεν ήσουν στον Στρατό Ξηράς, έτσι;
blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 16:19
Οταν ημουνα φανταρος, ...
blackpaint έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 10:10
...Ολα λαθος..Δεν θα πω λεπτομερειες, αλλα θα επαναλαβω δυο στοιχεια,
δεν ημουν στον ΣΞ, ...
Γιατί όσοι έκαναν θητεία ναύτες ή σμηνίτες, λένε πως ήταν φαντάροι.

blackpaint έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 10:10
SuperRogue έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 01:35
blackpaint έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 16:10
Δεν είχω κάνει σκοπιά ποτέ; Μακαρι να χες δικιο, αλλα εχω σκισει 3ψηφιο νουμερο ωρων και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που νομιζεις πως θα το θεωρουσα αξιο αναφορας η ακομα και μυθοπλασιας. Τυπικος επαρχιωτισμος.
....... Τώρα ο ασύρματος κάνει -λευκό- θόρυβο ! Και όταν έχεις πατήσει το κουμπάκι δεν κάνει θόρυβο ! Ο εφοδεύων και τυφλός να ήταν θα καταλάβαινε πως ακούγετε από τον ασύρματο. Επίσης συχνότητες στον ασύρματο ΔΕΝ αλλάζεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να άκουγε το σήμα άλλος εκτός από το διοικητήριο. Τώρα να μου λες υπήρχαν άτομα που ενώ έκαναν την θητεία τους, είχαν φέρει δικό τους εξοπλισμό, είχαν μάθει τις συχνότητες και κρυφάκουγαν, αυτό πάει για στρατοδικείο. .....
Ολα λαθος..Δεν θα πω λεπτομερειες, αλλα θα επαναλαβω δυο στοιχεια, ....
Πες και ένα ακόμα στοιχείο σχετικά με αυτά που λέει ο SuperRogue για τον ασύρματο. Μήπως ο αξιωματικός ήταν κουφός και δεν κατάλαβε τι γινόταν;

edit: κομμένα τα pms,
blackpaint.
Θα τα σβήνω χωρίς να τα έχω διαβάσει, εκτός αν γράφουν στον τίτλο ότι μου επιτρέπεις να τα δημοσιοποιήσω εάν το θέλω.
Βρισιές από ναρκισσιστή με ιδέες μεγαλείου αλά Μπαρουφάκη, δεν διαβάζω. Ό,τι θες, πες το εδώ.