"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Ιαν 2020, 21:42

blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:37
Juno έγραψε:
07 Ιαν 2020, 20:56

Βρισιές από ναρκισσιστή με ιδέες μεγαλείου αλά Μπαρουφάκη, δεν διαβάζω. Ό,τι θες, πες το εδώ.
ποιος σε πληγωσε και νομιζεις πως σου στελνω βρισιες; Ο Νερο; Δεν ηταν βρισιες.

Στ αλλα βαριεμαι ν απαντησω, για ασυρματο εχω γραψει ηδη, και φανταρος ειναι ορος που και στον κλαδο μου ακουγοταν. Ο ξα τι ειναι; βαθμο και ασμ και υπηρεσια.
Ταγματάρχης Πεζικού και σιγά μην σου δώσω και περισσότερες πληροφορίες. Επικεντρώσου στους συμπχωρουμίτες που σε έχουν τρομπονιάσει κατά συρροήν εδώ και τόσες σελίδες και άσε τους εξωσχολικούς. Ούτως ή άλλως αυτά που έγραψα στο web τα βρήκα, δεν έκανε τον κόπο να μου τα πει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2020, 21:43

Κατά τα άλλα ρε παιδιά, τι να πω;

Το ότι θα έπαιζε σφήνα στο θέμα η κάθημερινή σειρά "Γράμματα από το μέτωπο" του μπλάκι, ειλικρινά δεν το περίμενα.

:bravo:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Ιαν 2020, 21:45

SuperRogue έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:33
blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 10:10
Ολα λαθος..Δεν θα πω λεπτομερειες, αλλα θα επαναλαβω δυο στοιχεια, δεν ημουν στον ΣΞ, και αυτο συνεβη σε τεραστια μοναδα, σε μεγεθος μικρης πολης, με τεραστιες υπηρεσιακες αναγκες, οπου για καποιο διαστημα εκαναν σκοπιες και υπαξ και αυτο το χω δει με τα ιδια μου τα ματια. Λογω μεγεθους της μοναδας, δεν γινοταν ποτε προσκλητηριο ολης της μοναδας, η καθημερινη διαταγη εκδιδοταν απο ενα γραφειο και κυκλοφορουσε εντυπη σε ολες τις υπηρεσιες, οπου καταγραφονταν και τα σχετικα πειθαρχικα κλπ επισοδεια. Σε αυτο το γραφειο κατεληγαν και ολες οι επιμερους αναφορες πριν πανε στον διοικητη, και ειχα ειδικη σχεση μαζι τους, γιατι υπαγονταν στην δικαιοδοσια της υπηρεσια μου και γιατι ειχα χρησιμοποιησει καποιες γνωριμιες για να μου μπλοκαρουν μια φυλακη που εφαγα, αν και τελικα δεν την γλυτωσα. Το ΡΕΟ ηταν ενα αρχαιο φορτηγο που μας πηγαινε στις σκοπιες, ετσι το λεγαμε τοτε και ηταν τοσο παλιο που θα πρεπε να χε αποσυρθει. Καποιος ειχε γραψει στην πορτα Το Πλοιο της Απατης μαλιστα.
Οσο για την ασκηση, ειναι η πιο συνηθισμενη που γινεται σε μοναδες αυτου του οπλου. Για 4-5 ωρες, γινοταν συσκοτιση στη μοναδα, οι σκοπιες φυλασσονταν απο δυο ατομα, με αδεια οπλα, και ΕΔιτες εκαναν εικονικη προσβολη της μοναδας, οπου σημαδευαν με κιμωλια αυτα που υποτιθεται πως ανατινασσαν. Σ εκεινη την συγκεκριμενη παντως, ενας ΕΔιτης συνεληφθει απο τους γιωταδες που χαν μεινει στους θαλαμους, γιατι προσπαθουσε ο ερμος να σκαψει μια τρυπα με το μαχαιρι στο σημειο οπου ερχονταν τα ντελιβερυ φαγητου και τον εκανε τσακωτο ενας γιωτας που πηγε να παρει τα σουβλακια.

Στις μοναδες του οπλου αυτου την ολη φυλαξη της μοναδας αναλαμβανει μια ειδικη μοιρα, στην οποια ολες οι αλλες μοιρες στελνουν κοσμο για σκοπιες. Στην συγκεκριμενη μοναδα, ηταν η μονη πραγματικα μαχιμη μοιρα, και οπως παντου στο οπλο αυτο, φορανε διαφορετικες στολες, και εχουν πολυ πιο σκληρη εκπαιδευση και φημη. Ο εν λογω αξιωματικος ηταν ο διοικητης αυτης της μοιρας και οπως ολοι οι ανωτεροι και ανωτατοι αξ/κοι εκει, εμενε σε σπιτακι μεσα στη μοναδα. Αυτη λοιπον η μοιρα, εκτος του οτι βγαζει τις σκοπιες, κανει τα περιπολα κ ακουει διαρκως τον ασυρματο. Ο διοικητης, που εχει το σπιτι του μεσα στην μοναδα, εχει ασυρματο και στο σπιτι του. Δεν μιλαμε για κανα στρατοπεδακι της πλακας, αλλα για τεραστια μοναδα η οποια, επαναλαμβανω, λειτουργει σε καιρο ειρηνης οπως οι αλλες σε καιρο πολεμου, και αυτο κυριως γιατι δεν ειχαμε καθολου μαχιμες υπηρεσιες, αλλα ολες τις αλλες, που οταν υπαρχει αναγκη δεν μπορουν να περιμενουν.

Μπορω επισης να σου πως και τι φυλαγε η υπαξ σ εκεινο το υποστεγο: κατι πολυ ακριβο και υψιστης συμβολικης σημασιας. Μολις το ειχαμε αγορασει βασικα. Για την ιστορια, το ειχα φυλαξει κι εγω, και παραλιγο να το καψω κατα λαθος, οταν τελευταια στιγμη μου κοψε να μην πεταξω τη γοπα του τσιγαρου σε αυτο που νομιζα πως ηταν νερα και στην πραγματικοτητα ηταν χυμενα καυσιμα. Ακομα κι εαν ειχα επιβιωσει, δεν θα ημουνα εδω τωρα να γραφω αυτα.
Καταρχήν, δεν απογοήτευσες. :+1:

Καταδεύτερον, αν δεν ήσουν ΣΞ, ήσουν αεροπορία. Η αεροπορία δεν έχει όπλα. Η άσκηση που νομίζεις ότι περιγράφεις γίνεται στο κεαπ. Οι σκοπιές πάντα φυλάσσονται από δύο άτομα. Την φυλακή που "έχεις φάει" την υπογράφει ο διοικητής που είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει να μην υπηρετήσεις. Αν κάτι φυλασσόταν σε υπόστεγο αυτό ήταν μηχανοκίνητο ή φουσκωτό... και αυτά φυλάσσονται στον όρχο. Δηλαδή στο μυαλό σου βγήκε κίνηση ΡΕΟ από τον όρχο να πάτε στον όρχο ?
Κάπως έτσι.

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2020, 21:52

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:36
07 Ιαν 2020, 21:27
Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεις ψ να απαντήσει σε αυτά.
Γιατί είμαι περίεργη τι θα πει. Τι άλλο; :)

Λοατκι συν άπειρο συνεπάγεται και θεωρίες συν άπειρο και θέλω να δω μέχρι που έχει φτάσει.

Εγώ έχω κάποιες πιθανές απαντήσεις στο μυαλό μου.
Η απάντηση που σου έφερα βρίσκεται στο πολιτικοψυχολογικό. Τώρα αν δε δέχεσαι έστω μία αριστερή άποψη δικαίωμά σου. Τις δικές σου τις φυλάς στο μυαλό σου και δεν τις θέτεις σε κοινωνικό πεδίο κριτικής.
Επαναλαμβάνω το ερώτημα.

Είναι ο όρος φεμινισμός συμβατός με τα ζητούμενα της λοατκι συν άπειρο κοινότητας;

Αν ναι, γιατί;

Αν όχι, γιατί;

Το αν η απάντηση είναι αριστερής, δεξιάς, βόρειας ή νότιας άποψης δεν μ' ενδιαφέρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Ιαν 2020, 21:58

blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 18:43
Ταπας; στο σπιτι του κρεμασμενου μη μιλας για σκοινι
Συγγνώμη, δεν θα ξαναμιλήσω για σκοινί στο σπίτι σου, αν σε πληγώνει, αν και δεν μίλησα ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 07 Ιαν 2020, 22:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:52
07 Ιαν 2020, 21:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2020, 21:36

Γιατί είμαι περίεργη τι θα πει. Τι άλλο; :)

Λοατκι συν άπειρο συνεπάγεται και θεωρίες συν άπειρο και θέλω να δω μέχρι που έχει φτάσει.

Εγώ έχω κάποιες πιθανές απαντήσεις στο μυαλό μου.
Η απάντηση που σου έφερα βρίσκεται στο πολιτικοψυχολογικό. Τώρα αν δε δέχεσαι έστω μία αριστερή άποψη δικαίωμά σου. Τις δικές σου τις φυλάς στο μυαλό σου και δεν τις θέτεις σε κοινωνικό πεδίο κριτικής.
Επαναλαμβάνω το ερώτημα.

Είναι ο όρος φεμινισμός συμβατός με τα ζητούμενα της λοατκι συν άπειρο κοινότητας;

Αν ναι, γιατί;

Αν όχι, γιατί;

Το αν η απάντηση είναι αριστερής, δεξιάς, βόρειας ή νότιας άποψης δεν μ' ενδιαφέρει.
Ας αντιπαρέλθω τα γυναικουλίστικα που δε δίνεις απάντηση.

Είναι συμβατός. Οι σουφραζέτες της εποχής έίναι Λοατκια. Ιστορικά αν το πάρεις θα δεις μια συνέχεια φεμινισμού-λοατκί. Αν για ένα λεπτό έκανες μια απλή αναζήτηση θα έβλεπες πόσο έντονα φεμινοστικό είναι το λοατκι κίνημα. Γιαυτό υπάρχει φεμινισμός και όχι μασκουλινισμός. Μιλάμε πάντα για καταπιεσμένες ερωτικές υπάρξεις.

Εν τέλει η απάντηση στο ερώτημα σου είναι πατριαρχία. Απόκει ξεκινά η ταύτιση φεμ και λοατκι. Η σις στρέιτ πατριαρχία είναι ο κοινός εχθρός κσι αυτή που κόβει τα φτερά σε λοατκι και γυναίκες. Ελπίζω τώρα να μην έχεις απορία.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 07 Ιαν 2020, 22:20

hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2020, 08:33
Χαοτικός έγραψε:
07 Ιαν 2020, 00:33
Γιατί; Η πραγματικότητα εκφράζεται και ως γενική. Δεν είναι σώνει και καλά το σύνολο των πραγματικών καταστάσεων. Το να γνωρίζεις ότι παίζεται παρενόχληση σε χώρες εργασίας είναι μία πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί έτσι, γενικά. Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά.
Μπορείς λοιπόν να την έχεις ως τέτοια και να τη μεταφέρεις και σε άλλους.
Σόρι, αλλά με τέτοιες γενικότητες δεν συντάσσομαι.
Επειδή είσαι σπέσαλ τύπος. :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Ιαν 2020, 22:44

ΓΑΛΗ έγραψε:

Επαναλαμβάνω το ερώτημα.

Αν ναι, γιατί;

Αν όχι, γιατί;

οι ταυτοτητες πια επικαλυπτονται
https://en.wikipedia.org/wiki/Intersectionality

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Ιαν 2020, 06:22

Χαοτικός έγραψε:
07 Ιαν 2020, 22:20
hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2020, 08:33
Χαοτικός έγραψε:
07 Ιαν 2020, 00:33
Γιατί; Η πραγματικότητα εκφράζεται και ως γενική. Δεν είναι σώνει και καλά το σύνολο των πραγματικών καταστάσεων. Το να γνωρίζεις ότι παίζεται παρενόχληση σε χώρες εργασίας είναι μία πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί έτσι, γενικά. Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά.
Μπορείς λοιπόν να την έχεις ως τέτοια και να τη μεταφέρεις και σε άλλους.
Σόρι, αλλά με τέτοιες γενικότητες δεν συντάσσομαι.
Επειδή είσαι σπέσαλ τύπος. :102:
Αν θέλεις σίγουρα να το παίξουμε αυτό το παιχνίδι, η πληροφορία ότι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, απατεώνες, δολοφόνοι, βιαστές, κτλ. είναι μια πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί γενικά έτσι και την πιστεύεις; Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά; Μπορώ λοιπόν να την έχω ως τέτοια και να τη μεταφέρω και σε άλλους;

Ποια θυμάσαι να είναι η δική μου στάση απέναντι σ' αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα; Πες μου πόσο ασυνεπής είναι σε σχέση με αυτό που εκφράζω εδώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 08 Ιαν 2020, 08:45

blackpaint έγραψε:
07 Ιαν 2020, 22:44
ΓΑΛΗ έγραψε:

Επαναλαμβάνω το ερώτημα.

Αν ναι, γιατί;

Αν όχι, γιατί;

οι ταυτοτητες πια επικαλυπτονται
https://en.wikipedia.org/wiki/Intersectionality
Κάτσει λίγο ρε φίλε, γιατί εγώ έχω μείνει με την 3η έκδοση ΑD&D. Μπορώ να το παίξω αυτό γιά χρειαζεται να επενδύσω στην 4η έκδοση;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 08 Ιαν 2020, 09:47

Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2020, 10:58
Ίφιδα έγραψε:
07 Ιαν 2020, 10:00
Το ίδιο θα μπορούσαν να πουν κι οι γυναίκες. Σ αυτό το μόουντ που ζείτε τώρα ζούσαν οι γυναίκες για χιλιετίες. Οι γυναίκες φταίνε για όλα. Ρωτήστε κάνα σοφό της αρχαιότητας κάνα Πατέρα να σας πει.
δεν ισχυει.

στην πατριαρχια, οι γυναικες ηταν κατι σαν διακοσμητικα στοιχεια. ολη την ευθυνη την εφερε ο αντρας στον οποιο "ανηκαν". π.χ. αν εκανε καμμια κουτσκουκελα η κορη/γυναικα/αδελφη σου, εσυ ησουν που δεν ειχες μουτρα να εμφανιστεις στο καφενειο του χωριου, εσυ φορτωνωσουν το μεγαλυτερο μερος της ξεφτιλας.
Ελα καμάρι μου που θα ζούσες εσύ το μεγαλυτερο μέρος της ξεφτίλας στο καφενείο! Κατ αρχήν, μονο σε σας επιτρεπόταν το καφενείο. Την Μαριγούλα την όμορφη αδερφή σου δε θα τη δέχονταν καν.

Ας πούμε οτι η Μαριγούλα γουστάριζε το Γιώργη και δώστου ματιές, δώστου ραβασακια, πιαστηκανε χερι χερι οσο τρέχανε στα δάση και στη γέφυρα έπεσε κι ενα φιλάκι αλλά για κακή τους τύχη τους ειδε ο κυρΠαναής ο βοσκός και τους έχει κάνει βούκινο στο χωριό. Η Μαριγούλα θα βαφτιζόταν πορνίδιο απ εκεινη τη στιγμή και για όλη τη ζωή της. Αν δεν τις έτρωγε απ τον Πατέρα σας, θα τις έτρωγε απο σένα κι αν δε τις ετρωγε απο σενα θα τις έτρωγε απ τη μάνα της επειδή ντροπιασε την οικογένεια δηλαδή τους Αντριδοι. Ο Γιωργης τώρα, ανάλογα και με τη φάση θα τον είχατε είτε ως τετυμπόι, είτε ως μάγκα, είτε ως διακορευτή αλλά με κατανόηση, είτε ως θύμα (για τη μάνα του Γιώργη δηλαδή θα ήταν σίγουρα το θύμα που υπέκυψε στα θελγητρα της ξετσίπωτης αδερφής σου).

Στην καλή περίπτωση, αν ο Πατερας σας ψηνόταν με το ΓΙώργη, θα τους παντρεύατε να ξεπλύνετε τη ντροπή, που και παλι θα σας κυνηγούσε στα πηγαδάκια του καφενείου " Τους βλέπεις αυτούς; Ο Γιώργης ο καημένος αναγκάστηκε να παντρευτεί το πουταναριό, κρίμα το παλικάρι" Οταν περνούσε ο πανικός εσύ θα ήσουν ο καλός αδερφός Ασέβαστος που ειχε την ατυχία να έχει μια εξ όλης και προόλης αδερφή, αλλά τυχερά ειναι αυτά; Τί να κανουμε; Δε φταις εσυ.

Την ξεφτίλα που θα ζούσε η ομορφη αδερφόλα σου η Μαριγούλα, για όλη της ζωή, ούτε που την σκέφτηκες. Απο την ιδια την οικογένειά της ή αυτής που θα έφτιαχνε στο μέλλον, μέχρι τον φούρνο και την εκκλησία θα έπρεπε να αντιμετωπίζει ατιμωτικά βλέμματα και σχόλια φορεβα.Κι οχι μονο για το φιλάκι που έδωσε κάποτε με το ΓΙώργη στη γέφυρα, αλλά κι επειδή τα γλυκά που έφερε στην εκκλησία δεν ήταν τόσο ωραία, κι αν ήταν θα είναι επειδή είναι μάγισσα η Μαριγούλα, έτσι μάγεψε και τον Γιώργη. Και τί; Δεν έσπασε η παρθενια της τη πρωτη νυχτα του γάμου; Δε μάτωσε το σεντόνι; Δε του σηκώνεται του συζυγου; Δε μπορεί να του κάνει γιούς; Για όλα φταίγανε οι Μαριγούλες.
Alien666 έγραψε:
07 Ιαν 2020, 12:41

Ο καθένας ατομικά, κάνει ό,τι μπορεί.

Τον καιρό που ασχολιόμουν ενεργά με το καμάκι, είχα προτείνει στην παρέα μας να μην κάνουμε άγαρμπο καμάκι (π.χ. αισχρά σχόλια και σφυρίγματα) αλλά να αναπτύξουμε πιο φιλικές προς τις γυναίκες μεθόδους προσέγγισης.

Ετσι κάναμε και πετύχαιναν όλες οι μέθοδοι (πριν ανέφερα κάποια). Μέχρι και τις αδερφές και τις ξαδέρφες μας βάλαμε στην παρέα για να είναι female friendly.

Με αυτόν τον τρόπο, πηδούσαμε κιόλας (μεταξύ των άλλων). Ετσι τα είχα φτιάξει με δύο ξένες (το ένα καλοκαίρι με μία και το άλλο με μία άλλη, από διαφορετική χώρα).

Τώρα που φτάσαμε στην εποχή που οι γυναίκες έχουν κάνει κατάχρηση της εξουσίας τους και που κατηγορούν τους άντρες για όλα, δεν ασχολούμαι άλλο με αυτά.
Και πολύ κάνατε, χειριστήκατε στοιχειωδώς έξυπνα το ζήτημα, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να έχει ψηθεί με χυδαίο καμάκι και δεν συγχρωτιζόμουν με το παρθεναγωγείο.
Απο κει και πέρα, παρόλο που ειμαι υπερ των ισων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, αυτη την τριτοκυματική μαλ@κία τη σιχαίνομαι, επιτρεψτε μου την εκφραση, γιατί τη θεωρώ την ταφοπλακα του φεμινισμού. Δηλαδή αν ήθελαν να υποτιμήσουν τις γυναίκες, τα κατάφεραν. Θεωρω ότι οι τριτοκυματικές απλώς εκμεταλλεύονται πραγματικα καταπιεσμένες γυναίκες, πατάνε πάνω σε σοβαρα προβληματα τα οποία ευτελίζουν με δράσεις όπως αυτή του θέματος.
axilmar έγραψε:
07 Ιαν 2020, 15:48
Η ιδια χαζομαρα ειναι.

Αυτο δεν το κανει σωστο ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη πλευρα.
Συμφωνούμε απόλυτα σ αυτό
hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2020, 17:46
Και γι' αυτό εμείς φταίμε;
Δε θα έλεγα ότι φταίτε απλώς δε το χειριζεστε καλά. Ενα καταπιεσμένο παιδί ή άνθρωπο, όταν του δώσεις την πολυπόθητη ελευθερία, κάνει βλακείες, ακρότητες, δεν ξέρει πως να τη διαχειριστεί. Αυτό συμβαίνει τώρα και θέλω να πιστεύω πως απλώς χρειάζεται λίγο χρόνος, κατανόηση αλλά και σοβαρότητα. Με το να ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν υπήρξε ποτέ καταπίεση του γυναικείου πληθυσμού γινονται το ίδιο ακραίοι με την οποια σάικο φωνάζει απ την απέναντι ότι όλοι οι άντρες ειναι βιαστές.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιαν 2020, 10:05

Ίφιδα έγραψε:
08 Ιαν 2020, 09:47
SpoilerShow
Ασέβαστος έγραψε:
07 Ιαν 2020, 10:58
Ίφιδα έγραψε:
07 Ιαν 2020, 10:00
Το ίδιο θα μπορούσαν να πουν κι οι γυναίκες. Σ αυτό το μόουντ που ζείτε τώρα ζούσαν οι γυναίκες για χιλιετίες. Οι γυναίκες φταίνε για όλα. Ρωτήστε κάνα σοφό της αρχαιότητας κάνα Πατέρα να σας πει.
δεν ισχυει.

στην πατριαρχια, οι γυναικες ηταν κατι σαν διακοσμητικα στοιχεια. ολη την ευθυνη την εφερε ο αντρας στον οποιο "ανηκαν". π.χ. αν εκανε καμμια κουτσκουκελα η κορη/γυναικα/αδελφη σου, εσυ ησουν που δεν ειχες μουτρα να εμφανιστεις στο καφενειο του χωριου, εσυ φορτωνωσουν το μεγαλυτερο μερος της ξεφτιλας.
Ελα καμάρι μου που θα ζούσες εσύ το μεγαλυτερο μέρος της ξεφτίλας στο καφενείο! Κατ αρχήν, μονο σε σας επιτρεπόταν το καφενείο. Την Μαριγούλα την όμορφη αδερφή σου δε θα τη δέχονταν καν.

Ας πούμε οτι η Μαριγούλα γουστάριζε το Γιώργη και δώστου ματιές, δώστου ραβασακια, πιαστηκανε χερι χερι οσο τρέχανε στα δάση και στη γέφυρα έπεσε κι ενα φιλάκι αλλά για κακή τους τύχη τους ειδε ο κυρΠαναής ο βοσκός και τους έχει κάνει βούκινο στο χωριό. Η Μαριγούλα θα βαφτιζόταν πορνίδιο απ εκεινη τη στιγμή και για όλη τη ζωή της. Αν δεν τις έτρωγε απ τον Πατέρα σας, θα τις έτρωγε απο σένα κι αν δε τις ετρωγε απο σενα θα τις έτρωγε απ τη μάνα της επειδή ντροπιασε την οικογένεια δηλαδή τους Αντριδοι. Ο Γιωργης τώρα, ανάλογα και με τη φάση θα τον είχατε είτε ως τετυμπόι, είτε ως μάγκα, είτε ως διακορευτή αλλά με κατανόηση, είτε ως θύμα (για τη μάνα του Γιώργη δηλαδή θα ήταν σίγουρα το θύμα που υπέκυψε στα θελγητρα της ξετσίπωτης αδερφής σου).

Στην καλή περίπτωση, αν ο Πατερας σας ψηνόταν με το ΓΙώργη, θα τους παντρεύατε να ξεπλύνετε τη ντροπή, που και παλι θα σας κυνηγούσε στα πηγαδάκια του καφενείου " Τους βλέπεις αυτούς; Ο Γιώργης ο καημένος αναγκάστηκε να παντρευτεί το πουταναριό, κρίμα το παλικάρι" Οταν περνούσε ο πανικός εσύ θα ήσουν ο καλός αδερφός Ασέβαστος που ειχε την ατυχία να έχει μια εξ όλης και προόλης αδερφή, αλλά τυχερά ειναι αυτά; Τί να κανουμε; Δε φταις εσυ.

Την ξεφτίλα που θα ζούσε η ομορφη αδερφόλα σου η Μαριγούλα, για όλη της ζωή, ούτε που την σκέφτηκες. Απο την ιδια την οικογένειά της ή αυτής που θα έφτιαχνε στο μέλλον, μέχρι τον φούρνο και την εκκλησία θα έπρεπε να αντιμετωπίζει ατιμωτικά βλέμματα και σχόλια φορεβα.Κι οχι μονο για το φιλάκι που έδωσε κάποτε με το ΓΙώργη στη γέφυρα, αλλά κι επειδή τα γλυκά που έφερε στην εκκλησία δεν ήταν τόσο ωραία, κι αν ήταν θα είναι επειδή είναι μάγισσα η Μαριγούλα, έτσι μάγεψε και τον Γιώργη. Και τί; Δεν έσπασε η παρθενια της τη πρωτη νυχτα του γάμου; Δε μάτωσε το σεντόνι; Δε του σηκώνεται του συζυγου; Δε μπορεί να του κάνει γιούς; Για όλα φταίγανε οι Μαριγούλες.
Alien666 έγραψε:

Ο καθένας ατομικά, κάνει ό,τι μπορεί.

Τον καιρό που ασχολιόμουν ενεργά με το καμάκι, είχα προτείνει στην παρέα μας να μην κάνουμε άγαρμπο καμάκι (π.χ. αισχρά σχόλια και σφυρίγματα) αλλά να αναπτύξουμε πιο φιλικές προς τις γυναίκες μεθόδους προσέγγισης.

Ετσι κάναμε και πετύχαιναν όλες οι μέθοδοι (πριν ανέφερα κάποια). Μέχρι και τις αδερφές και τις ξαδέρφες μας βάλαμε στην παρέα για να είναι female friendly.

Με αυτόν τον τρόπο, πηδούσαμε κιόλας (μεταξύ των άλλων). Ετσι τα είχα φτιάξει με δύο ξένες (το ένα καλοκαίρι με μία και το άλλο με μία άλλη, από διαφορετική χώρα).

Τώρα που φτάσαμε στην εποχή που οι γυναίκες έχουν κάνει κατάχρηση της εξουσίας τους και που κατηγορούν τους άντρες για όλα, δεν ασχολούμαι άλλο με αυτά.
Και πολύ κάνατε, χειριστήκατε στοιχειωδώς έξυπνα το ζήτημα, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να έχει ψηθεί με χυδαίο καμάκι και δεν συγχρωτιζόμουν με το παρθεναγωγείο.
Απο κει και πέρα, παρόλο που ειμαι υπερ των ισων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, αυτη την τριτοκυματική μαλ@κία τη σιχαίνομαι, επιτρεψτε μου την εκφραση, γιατί τη θεωρώ την ταφοπλακα του φεμινισμού. Δηλαδή αν ήθελαν να υποτιμήσουν τις γυναίκες, τα κατάφεραν. Θεωρω ότι οι τριτοκυματικές απλώς εκμεταλλεύονται πραγματικα καταπιεσμένες γυναίκες, πατάνε πάνω σε σοβαρα προβληματα τα οποία ευτελίζουν με δράσεις όπως αυτή του θέματος.
axilmar έγραψε:
07 Ιαν 2020, 15:48
Η ιδια χαζομαρα ειναι.

Αυτο δεν το κανει σωστο ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη πλευρα.
Συμφωνούμε απόλυτα σ αυτό
hellegennes έγραψε:
07 Ιαν 2020, 17:46
Και γι' αυτό εμείς φταίμε;
Δε θα έλεγα ότι φταίτε απλώς δε το χειριζεστε καλά. Ενα καταπιεσμένο παιδί ή άνθρωπο, όταν του δώσεις την πολυπόθητη ελευθερία, κάνει βλακείες, ακρότητες, δεν ξέρει πως να τη διαχειριστεί. Αυτό συμβαίνει τώρα και θέλω να πιστεύω πως απλώς χρειάζεται λίγο χρόνος, κατανόηση αλλά και σοβαρότητα. Με το να ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν υπήρξε ποτέ καταπίεση του γυναικείου πληθυσμού γινονται το ίδιο ακραίοι με την οποια σάικο φωνάζει απ την απέναντι ότι όλοι οι άντρες ειναι βιαστές
.
Αυτό δεν είναι το σενάριο από τις άγριες μέλισσες, τύπισσα;

Έχετε μια τάση οι γυναίκες του πχώρουμ να φτιάχνετε δραματικές ιστορίες με θύματα άτομα του φύλου σας.

Απορώ πώς δεν εμφανίστηκε ακόμα κανένας βιασμός από κάποιον Γιακουμή, όταν η νεαρά βρέθηκε στην Τρούμπα μόνη της και εκδιωγμένη από το χωριό και κανένα στραπόν για υποθετικά σενάρια αντιστρόφου βιασμού στον βοσκό που την είχε ατιμάσει κάποτε, ζητώντας της ραντεβού.

Κατά τ' άλλα, ήταν πολύ καλές εποχές τότε και τις νοσταλγούμε γιατί κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα. Τώρα, φλώρεψαν οι νέοι και οι Τούρκοι μας έχουνε πάρει αμπάριζα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 08 Ιαν 2020, 10:15

07 Ιαν 2020, 22:01
Οι σουφραζέτες της εποχής έίναι Λοατκια.
Έλεος, απλά έλεος
Feindflug έγραψε:
08 Ιαν 2020, 10:05
.
Η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη από οποιοδήποτε σενάριο.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιαν 2020, 10:24

Ίφιδα έγραψε:
08 Ιαν 2020, 10:15
07 Ιαν 2020, 22:01
Οι σουφραζέτες της εποχής έίναι Λοατκια.
Έλεος, απλά έλεος
Feindflug έγραψε:
08 Ιαν 2020, 10:05
.
Η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη από οποιοδήποτε σενάριο.
Απορώ πώς θα μας περιγράφουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 08 Ιαν 2020, 10:27

Alien666 έγραψε:
είχα προτείνει στην παρέα μας να μην κάνουμε άγαρμπο καμάκι (π.χ. αισχρά σχόλια και σφυρίγματα) αλλά να αναπτύξουμε πιο φιλικές προς τις γυναίκες μεθόδους προσέγγισης
όπα, μισό
Δηλαδή δεχόσαστε ότι είναι καμάκι τα αισχρά σχόλια κλπ και αντί χυδαίο πρόστυχο κλπ το λες απλά "άγαρμπο" ;
Αυτού του είδους "καμάκι" ξέρατε κανένα που να έχει πετύχει;
Γνωρίζεις ότι οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το "καμάκι" είναι ικανοί για σεξουαλική πράξη μόνο υπό ειδικές συνθήκες ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών