Τι εννοείς όταν λες "λευκοι-λευκοι"; Ναι, προφανώς και οι Έλληνες διαφερουν από τους Σκανδιναβούς και τους Γερμανούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι λευκοί. Μην περνάμε και στο αντίθετο άκρο του σωβινισμού και του φυλετισμου καταλήγοντας να λέμε βλακείες.the_black_planet έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 10:03Τι self hating ρε Αλογομουρη, πόσοι Έλληνες δλδ είναι λευκοί-λευκοι;; Εντάξει μπορεί να μην είναι κατράμι αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με τις βόρειες φυλές, μην τρελαθουμε... Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά λευκός (εδώ ναι παίζει self hating, γούστα είναι αυτά δεν είναι κακό) αλλά λογικά συμβαίνει αυτό επειδή είμαι Αρβανίτης κατά κύριο λόγο.
Μαύρη Αθηνά: Μια επαναστατική θεωρεία για την αφρικανική προέλευση του ελληνικού πολιτισμού
- Philip Mortimer
Re: Μάρτιν Μπερνάλ: Ένας "αιρετικός" που τάραξε το κατεστημένο
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Τότε μάλλον έχεις ξεχάσει πώς είναι οι Έλληνες Κατά τ'αλλα και ο Γιώργης πχ είναι Γερμανία και νομίζει ότι οι Γερμανοί βλέπουν όλους τους Έλληνες για Άραβες εκτός από αυτόν, τρέχα γύρευε δλδ...Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:22Πριν πεις περισσότερες μπαρούφες να σε ενημερώσω ότι ζω Ολλανδίαthe_black_planet έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:05Εσυ να πάτε σε γιατρό, ή μάλλον καλύτερα ρωτά 1-10-100 βόρειους αν οι Έλληνες μοιάζουν πιο πολύ με αυτούς ή με τους Ανατολίτες. Αυτό που εσύ βλέπεις για λευκό ο Ευρωπαίος το βλέπει σκούρο, αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Τόσα χρόνια ήμουνα Αγγλία λες να μην ξέρω πώς μας βλέπουν οι βορειοευρωπαίοι, και εγώ είμαι όντως λευκός για Έλληνας γιατί δεν έχω πολύ μελαμίνη, με το κρύο την παλεύω αρκετά καλύτερα από ότι με τη ζέστη.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 10:19
Καλό είναι βέβαια να πας σε έναν γιατρό να σε κοιτάξει και για αχροματοψια
Μην πας απευθείας στον τρελογιατρο
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
ο Γιώργης είναι Γερμανία όσο ήσουν και εσύ αγγλιαthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:27Τότε μάλλον έχεις ξεχάσει πώς είναι οι Έλληνες Κατά τ'αλλα και ο Γιώργης πχ είναι Γερμανία και νομίζει ότι οι Γερμανοί βλέπουν όλους τους Έλληνες για Άραβες εκτός από αυτόν, τρέχα γύρευε δλδ...Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:22Πριν πεις περισσότερες μπαρούφες να σε ενημερώσω ότι ζω Ολλανδίαthe_black_planet έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:05
Εσυ να πάτε σε γιατρό, ή μάλλον καλύτερα ρωτά 1-10-100 βόρειους αν οι Έλληνες μοιάζουν πιο πολύ με αυτούς ή με τους Ανατολίτες. Αυτό που εσύ βλέπεις για λευκό ο Ευρωπαίος το βλέπει σκούρο, αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Τόσα χρόνια ήμουνα Αγγλία λες να μην ξέρω πώς μας βλέπουν οι βορειοευρωπαίοι, και εγώ είμαι όντως λευκός για Έλληνας γιατί δεν έχω πολύ μελαμίνη, με το κρύο την παλεύω αρκετά καλύτερα από ότι με τη ζέστη.
Ανθρ πε μου στο εξωτερικό δεν σε αναγνωρίζουν για Έλληνα γιατί δεν πολυξερουν πως είμαστε ισπανικά και ιταλικά έρχονται και σε μιλάνε. Όλη την β Ευρώπη έχω γυρίσει και έχω ζήσει και στην Γερμανία και στην Ιρλανδία τις μαλακιές περί μη λευκών Ελλήνων μόνο από διαδικτυακού κομπλεξες τις διαβαζω
-
Απλά εγώ θεωρώ ότι σαν μέσο όρο αν το πάρεις είμαστε σαφώς πιο κοντά στους Ανατολίτες και σαν χρώμα και κυρίως σαν χαρακτηριστικά παρά στους Σκανδιναβούς-Γερμανοσαξωνες, λευκούς έχουμε κυρίως αυτούς με Αρβανίτικη, Σλάβικη καταγωγή που είναι αρκετοί φυσικά, οι υπόλοιποι κατά κανόνα είμαστε ίδια φυλή με τους λαούς της Ανατολίας, φυσικά προσμείξεις θα βρεις άπειρες, και με Βόρειο-δυτικοευρωπαίους και οτιδήποτε άλλο. Και φυσικά απεχθάνομαι αυτές τις συζητήσεις και εννοείται ότι σε τέτοιες συζητήσεις δεν πρέπει να κάνουμε τσουβαλιασματα κατά πρώτον και κατά 2ον το dna αφορά μόνο φαινότυπο-εξωτερικα χαρακτηριστικά, κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 23:04Τι εννοείς όταν λες "λευκοι-λευκοι"; Ναι, προφανώς και οι Έλληνες διαφερουν από τους Σκανδιναβούς και τους Γερμανούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι λευκοί. Μην περνάμε και στο αντίθετο άκρο του σωβινισμού και του φυλετισμου καταλήγοντας να λέμε βλακείες.the_black_planet έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 10:03Τι self hating ρε Αλογομουρη, πόσοι Έλληνες δλδ είναι λευκοί-λευκοι;; Εντάξει μπορεί να μην είναι κατράμι αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με τις βόρειες φυλές, μην τρελαθουμε... Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά λευκός (εδώ ναι παίζει self hating, γούστα είναι αυτά δεν είναι κακό) αλλά λογικά συμβαίνει αυτό επειδή είμαι Αρβανίτης κατά κύριο λόγο.
-
7 χρόνια ήμουν Αγγλία φιλαράκο.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:31ο Γιώργης είναι Γερμανία όσο ήσουν και εσύ αγγλιαthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:27Τότε μάλλον έχεις ξεχάσει πώς είναι οι Έλληνες Κατά τ'αλλα και ο Γιώργης πχ είναι Γερμανία και νομίζει ότι οι Γερμανοί βλέπουν όλους τους Έλληνες για Άραβες εκτός από αυτόν, τρέχα γύρευε δλδ...Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:22
Πριν πεις περισσότερες μπαρούφες να σε ενημερώσω ότι ζω Ολλανδία
Ανθρ πε μου στο εξωτερικό δεν σε αναγνωρίζουν για Έλληνα γιατί δεν πολυξερουν πως είμαστε ισπανικά και ιταλικά έρχονται και σε μιλάνε. Όλη την β Ευρώπη έχω γυρίσει και έχω ζήσει και στην Γερμανία και στην Ιρλανδία τις μαλακιές περί μη λευκών Ελλήνων μόνο από διαδικτυακού κομπλεξες τις διαβαζω
-
Μπράβο ρε μπέμπη, πολύ αστείο δε σου λέωThor έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 16:31the_black_planet έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:05Εσυ να πάτε σε γιατρό, ή μάλλον καλύτερα ρωτά 1-10-100 βόρειους αν οι Έλληνες μοιάζουν πιο πολύ με αυτούς ή με τους Ανατολίτες. Αυτό που εσύ βλέπεις για λευκό ο Ευρωπαίος το βλέπει σκούρο, αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Τόσα χρόνια ήμουνα Αγγλία λες να μην ξέρω πώς μας βλέπουν οι βορειοευρωπαίοι, και εγώ είμαι όντως λευκός για Έλληνας γιατί δεν έχω πολύ μελαμίνη, με το κρύο την παλεύω αρκετά καλύτερα από ότι με τη ζέστη.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 10:19
Καλό είναι βέβαια να πας σε έναν γιατρό να σε κοιτάξει και για αχροματοψια
Μην πας απευθείας στον τρελογιατρο
-
Και 7 χρόνια στο Θιβέτ επισηςthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:367 χρόνια ήμουν Αγγλία φιλαράκο.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:31ο Γιώργης είναι Γερμανία όσο ήσουν και εσύ αγγλιαthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:27
Τότε μάλλον έχεις ξεχάσει πώς είναι οι Έλληνες Κατά τ'αλλα και ο Γιώργης πχ είναι Γερμανία και νομίζει ότι οι Γερμανοί βλέπουν όλους τους Έλληνες για Άραβες εκτός από αυτόν, τρέχα γύρευε δλδ...
-
Ωραία εγώ τότε γιατί να πιστέψω εσένα ότι ζεις Ολλανδία, αει παράτα μας ρε άνθρωπε...Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 16:17Και 7 χρόνια στο Θιβέτ επισηςthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:367 χρόνια ήμουν Αγγλία φιλαράκο.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:31ο Γιώργης είναι Γερμανία όσο ήσουν και εσύ αγγλια
- Philip Mortimer
Το είμαστε πιο κοντά στους ανατολίτες από τους Σκανδιναβούς μπορω να το δεχθώ (υπάρχει και κάποιο θέμα υποκειμενικότητας εδώ) δεδομένου ότι δεν είμαστε καταξανθοι γαλανοματηδες, αλλά μεσογειακοί με κάστανα μαλλια-ματια και λευκό δερμα όχι τόσο χλωμό όσο των βορειων. Άλλο αυτό όμως και άλλο το ότι "δεν είμαστε λευκοί", που καταφανώς δεν ισχύει.the_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 15:35Απλά εγώ θεωρώ ότι σαν μέσο όρο αν το πάρεις είμαστε σαφώς πιο κοντά στους Ανατολίτες και σαν χρώμα και κυρίως σαν χαρακτηριστικά παρά στους Σκανδιναβούς-Γερμανοσαξωνες, λευκούς έχουμε κυρίως αυτούς με Αρβανίτικη, Σλάβικη καταγωγή που είναι αρκετοί φυσικά, οι υπόλοιποι κατά κανόνα είμαστε ίδια φυλή με τους λαούς της Ανατολίας, φυσικά προσμείξεις θα βρεις άπειρες, και με Βόρειο-δυτικοευρωπαίους και οτιδήποτε άλλο. Και φυσικά απεχθάνομαι αυτές τις συζητήσεις και εννοείται ότι σε τέτοιες συζητήσεις δεν πρέπει να κάνουμε τσουβαλιασματα κατά πρώτον και κατά 2ον το dna αφορά μόνο φαινότυπο-εξωτερικα χαρακτηριστικά, κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 23:04Τι εννοείς όταν λες "λευκοι-λευκοι"; Ναι, προφανώς και οι Έλληνες διαφερουν από τους Σκανδιναβούς και τους Γερμανούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι λευκοί. Μην περνάμε και στο αντίθετο άκρο του σωβινισμού και του φυλετισμου καταλήγοντας να λέμε βλακείες.the_black_planet έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 10:03
Τι self hating ρε Αλογομουρη, πόσοι Έλληνες δλδ είναι λευκοί-λευκοι;; Εντάξει μπορεί να μην είναι κατράμι αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με τις βόρειες φυλές, μην τρελαθουμε... Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά λευκός (εδώ ναι παίζει self hating, γούστα είναι αυτά δεν είναι κακό) αλλά λογικά συμβαίνει αυτό επειδή είμαι Αρβανίτης κατά κύριο λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 12 Ιαν 2020, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Από το ότι δεν πουλάω φύκια ότι οι βόρειο Ευρωπαίοι με βλέπουν για μαυροthe_black_planet έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 16:38Ωραία εγώ τότε γιατί να πιστέψω εσένα ότι ζεις Ολλανδία, αει παράτα μας ρε άνθρωπε...
Είναι μια καλή αρχή πιστεύω
Προβλήματα που έχει ο κόσμος. Αν η φάτσα του μοιάζει με του Σουηδού, ή με του Σύριου. Ο μέσος κάτοικος της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, και του Παρισιού, θα γελάει αν το ακούσει. Τέτοιες συζητήσεις κάνουν μόνο Αλβανοί και Γεωργιανοί. Έγραψε ένας μια θεωρία, και πιανόμαστε. Βαριέμαι να διαβάσω το βιβλίο του, μαλακία φαίνεται.
Ordem e Progresso.
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Ἡ φυλὴ συνεπάγεται διαφοροποίηση σὲ πλειάδα σωματικῶν, φυσιολογικῶν καὶ ψυχονοητικῶν χαρακτηριστικῶν. Δὲν ἔχετε κουραστεῖ να διαδίδετε ἀνυπόστατα καὶ κραυγαλέα ἀντεπιστημονικὰ πράγματα;
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Επικοινωνία:
Πέρα ἀπὸ τὶς ἀφροκεντρικὲς ἀκρότητες, οἱ Πρωτοέλληνες ὑπῆρξαν ἐπήλυδες στὸ σημερινὸ ἑλλαδικὸ χῶρο, ὡς ἄριος, νομαδικὸς πληθυσμός. Φυσικὸ καὶ ἐπόμενο εἶναι νὰ παρέλαβαν ἰδέες καὶ στοιχεῖα ἀπὸ τοὺς προελληνικούς λαοὺς καὶ τοὺς ἄλλους προηγμένους πολιτισμοὺς μὲ τοὺς ὁποίους ἦρθαν σὲ ἐπαφή.
- blackpaint
η φυλη ειναι μια ψευδοεπιστημονικη διανοητικη κατασκευη αυθαιρετης ιεραρχικης ταξινομησης με σκοπο να εξυπηρετησει ιδεολογικους σκοπους.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 17:14Ἡ φυλὴ συνεπάγεται διαφοροποίηση σὲ πλειάδα σωματικῶν, φυσιολογικῶν καὶ ψυχονοητικῶν χαρακτηριστικῶν. Δὲν ἔχετε κουραστεῖ να διαδίδετε ἀνυπόστατα καὶ κραυγαλέα ἀντεπιστημονικὰ πράγματα;
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Επικοινωνία:
Μία χαρὰ επιστημονικότατος ὅρος τῆς βιολογίας εἶναι, ἀναφερόμενος στὸ ὑποεῖδος καὶ περαιτέρω ὑποδιαιρέσεις, βάσει κληρονομικότητας. Δὲν θὰ καταργήσετε τὴν πραγματικότητα ἐπειδὴ εἶστε ἀριστερὰ ἀρρωστάκια.blackpaint έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 17:41η φυλη ειναι μια ψευδοεπιστημονικη διανοητικη κατασκευη αυθαιρετης ιεραρχικης ταξινομησης με σκοπο να εξυπηρετησει ιδεολογικους σκοπους.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 17:14Ἡ φυλὴ συνεπάγεται διαφοροποίηση σὲ πλειάδα σωματικῶν, φυσιολογικῶν καὶ ψυχονοητικῶν χαρακτηριστικῶν. Δὲν ἔχετε κουραστεῖ να διαδίδετε ἀνυπόστατα καὶ κραυγαλέα ἀντεπιστημονικὰ πράγματα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
από southern » 13 Απρ 2023, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 395 Απαντήσεις
- 11823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
16 Μάιος 2023, 12:21
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
18 Μαρ 2024, 22:40
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεος πια με τις απεργίες και την επαναστατική γυμναστική της αριστεράς
από southern » 10 Μαρ 2023, 23:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
11 Μαρ 2023, 15:44
-
-
- 107 Απαντήσεις
- 4549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
28 Μάιος 2024, 07:41