Τα πιάνεις γρήγορα.

Τα πιάνεις γρήγορα.
το χειροτερο σεναριο,μην αγχωνεσαι
Βρε δεν αγχώνομαι. Αν θες, μπορώ και να στο εμπλουτίσω, κάνοντας το ακόμη πιο αποτελεσματικό.
Όχι, δεν είμαι εκεί.
επειδή έτσι δουλεύει ο νόμος. Όλοι ξέρουν ότι κάποια στιγμή μετά το 2ο τρίμηνο πρόκειται για σχηματισμένο μωρό που ο μόνος τρόπος να βγει από κει μέσα είναι με γέννα ενώ κάποια στιγμή πριν το 3ο τρίμηνο ΔΕΝ πρόκειται για κάτι τέτοιο (και η μετάβαση είναι σταδιακή και παίρνει αρκετές μέρες και εξαρτάται από την περίπτωση και και και) αλλά ο νόμος είναι υποχρεωμένος να βάλει ένα σαφές όριο γιατί έτσι είναι οι νόμοι.Σέλευκας έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 16:52Είναι μια σύμβαση. Μια μέρα ή ένα λεπτό χωρίζει τη μια κατάσταση απο την άλλη.
δλ Βορειοκορεατικη
Το υπουργείο μεταφορών δεν έχει καμία δουλειά να κατεβάσει την αφίσα.vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 17:33Και αν την κατεβάσουν, μετά θα σας φταίει το Μεταφορών πάλι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 16:29Να βγάλουν. Κι άμα ψεύδονται ας προχωρήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε καταγγελίες κτλ
Να προσέχεις πού χώνεις την μύτη σου, το δάχτυλο σου και το τσουτσούνι σου.panos291 έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 00:12Tοτε διορθώνουμε το 2. Να το κρατήσει στην δικιά της αλλά να αφήσει την τσέπη μου ήσυχη.blackpaint έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 00:10να το παρεις στην μητρα σου.panos291 έγραψε: ↑13 Ιαν 2020, 23:59Δηλαδή αν εγώ είμαι ο πατέρας και το θέλω, αυτή μπορεί να αποφασίσει να σκοτώσει το παιδί μου χωρίς να μου δώσει λογαριασμό.
Από την άλλη αν το θέλει αυτή και δεν το θέλω εγώ, μπορεί να αποφασίσει να το κρατήσει και να με βάλει να πληρώνω, πάλι χωρίς να μου δώσει λογαριασμό.
Ωραία λογική.
Από πότε νομιμοποιήθηκε ή εδραιώθηκε η νεκροφιλία;
Η πολυτεκνία ούτε ευρωστία είναι, ούτε υγεία. Απλά κάποιοι κομπλεξικοί επιδεικνύουν τα πολλά παιδιά τους σαν απόδειξη ότι είναι πολύ άντριδι και γαμήκουλες!Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 00:25Δὲν ἀπηύθυνες κανένα ἐρώτημα. Εἶπες νὰ μοιραστεἶς κάτι αμπελοφιλοσοφίες μὲ τὸ κοινό. Ὡς πρὸς τὸ περιγραφικὸ κομμάτι τῆς διαπίστωσης ὅτι οἱ μουσουλμανικὲς καὶ ἄλλες παραδοσιαρχικές κοινωνίες, εἶναι πιὸ εὔρωστες καὶ υγιέστερες ἀπὸ τὶς δυτικές, συμφωνεῖς;
Πήγαινε στον εισαγγελέα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 20:00Το υπουργείο μεταφορών δεν έχει καμία δουλειά να κατεβάσει την αφίσα.vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 17:33Και αν την κατεβάσουν, μετά θα σας φταίει το Μεταφορών πάλι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 16:29
Να βγάλουν. Κι άμα ψεύδονται ας προχωρήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε καταγγελίες κτλ
Αὐθαίρετη δική σου ἐπέκταση εἶναι τούτη. Φαινόσουν σοβαρή, ἀλλά ἄρχισες τὰ γυναικουλίστικα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 17:55Επεκτείνοντας το σκεπτικό σου, θα έλεγα ότι αυτό που προτείνεις ως αντιβίωση για την ίωση της Δύσης είναι πολλές νέες, όμορφες και υγιείς δωρεάν πουτάνες στη διάθεση του κάθε κωλόγερου και κακοχυμένου, που θεωρεί το σπέρμα του ως ιδανικό για τις λεγεώνες Αρίων που θα προκύψουν.Αἰακίδης Αἰχμητὴς έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 17:45Δὲν εἶμαι εὐαισθητοποιημένος γιὰ τὸ θέμα, ἔχω ξεκαθαρισμένες ἀπόψεις γιὰ τὸ τί φταίει στὴν Ἑλλάδα καὶ τὸ δυτικὸ κόσμο, ὅπως ἐπίσης καὶ γιὰ τὸ πῶς γίνεται νὰ ἀναστραφεῖ ἡ κατάσταση. Παραφράζοντας ἕνα μεγάλο τῶν ευρωπαϊκῶν γραμμάτων, ἡ Δύση εἶναι μία γριὰ πουτάνα ποὺ βρωμάει πατσουλὶ καὶ κολπίτιδα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιαν 2020, 00:13
Αγαπητέ μου, σαφώς και δεν τίθεται θέμα μονών-ζυγών γιατί στην πρόταση σου διακρίνω μια έντονη θα έλεγα τάση διαχείρισης του δημογραφικού μέσω της διαχείρισης των γυναικών. Η οποία είναι επίσης διακριτή και σε άλλους ευαισθητοποιημένους για το φλέγον αυτό θέμα. Οπότε σαφώς και πρόκειται για μονά-μονά ή ζυγά-ζυγά δηλαδή καρπούζι+μαχαίρι ή μαχαίρι+καρπούζι στα χέρια των ανδρών. Πράγμα που εκτός από παράλογο βρίσκω και εξόχως κωμικό. Αν έχεις απορίες για το παράλογον, μπορώ να στις λύσω. Το χιούμορ δεν παίζει στο πεδίο της κοινής λογικής.