Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
Re: Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
Έχω ζήσει για διάρκεια τριετίας το λιγότερο στην Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, και Κίνα. Τα μέρη που έκατσα έναν χρόνο δεν μετράνε. Η σειρά προτίμησής μου είναι, Ιταλία, Κίνα, Γερμανία, Ελλάδα. Το 2016 μου προτάθηκε δουλειά στη Νότια Κορέα, αλλά ο γιος μου ήταν φρεσκογεννημένος και κώλωσα. Το μετάνιωσα, δεν ξέρω, μπορεί ναι, μπορεί όχι. Θα ήθελα να φύγω ξανά, σε μια καινούρια χώρα, για εργασία, να κλείσω την καριέρα μου, αν θέλει ο Θεός. Αλλά πια δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο παλιά, ούτε ανθεκτικός.
Ordem e Progresso.
Σε καμία πλην Ελλάδας. Ακόμη και στην Ιταλία δε συνήθισα κάποια πράγματα, βέβαια ζούσα και σε δύσκολη πόλη.
Μη συγχέετε χώρες που ειναι ωραίες όταν τις επισκεπτόμαστε για τουρισμό, με την καθημερινότητα.
Όσο για Ελβετία που ειπώθηκε, αν σας ακούσει άνθρωπος που ζει/έζησε εκεί, οτι είναι ωραία η διαβίωση θα σας πάρει με τις πέτρες.
Αν μιλήσουμε μόνο για να μαζεύουμε λεφτά και να ζούμε όπως ζουν οι πακιστανοί εδώ στην Ελλάδα, τότε αλλάζει.
Όλα τα παραπάνω υπο την προϋπόθεση οτι δε πέφτει πείνα. Αν πεινάς, πας παντού
Μη συγχέετε χώρες που ειναι ωραίες όταν τις επισκεπτόμαστε για τουρισμό, με την καθημερινότητα.
Όσο για Ελβετία που ειπώθηκε, αν σας ακούσει άνθρωπος που ζει/έζησε εκεί, οτι είναι ωραία η διαβίωση θα σας πάρει με τις πέτρες.
Αν μιλήσουμε μόνο για να μαζεύουμε λεφτά και να ζούμε όπως ζουν οι πακιστανοί εδώ στην Ελλάδα, τότε αλλάζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Ναι κι εγώ αναρωτιέμαι που διαβάζω κάτι για Βέλγιο και παπαριές. Δηλαδή, σοβαρά, τώρα;Ερμής έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 16:39Σε καμία πλην Ελλάδας. Ακόμη και στην Ιταλία δε συνήθισα κάποια πράγματα, βέβαια ζούσα και σε δύσκολη πόλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Καλά, κάθε μέρα για μπουζούκια είστε και δεν αντέχετε;
Σειρές, παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια, καφές, κοψίδια κλπ δεν παίζουν;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Τύπε, παίζετε με την παρέα επιτραπέζια;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 17:42Καλά, κάθε μέρα για μπουζούκια είστε και δεν αντέχετε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Κατάθλιψη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 17:42Καλά, κάθε μέρα για μπουζούκια είστε και δεν αντέχετε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ναι η όχι;
Εγώ ρώτησα πρώτος.
Εγώ ρώτησα πρώτος.
Από Ευρώπη, Μαδειρα (μην κολλάμε στο γεωγραφικό). Αν ρευστοποιουσα και έφευγα, Παταγια ή Ρίο ντε Τζανέιρο.
Στη Βόρεια Μακεδονία.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Γιατί χειρότερα είναι να ζεις μέσα στην βαρέμαρα από το να σου σπάνε τα νεύρα κάθε μέρα; Τουλάχιστον η βαρεμάρα προέρχεται από μια καλή οργάνωση και μπορείς να την σπάσεις με κάτι δημιουργικό. Τι να την κάνει την Ελλάδα κανείς αν δεν έχει ένα ικανό εισόδημα, λίγη περιουσία; Αν και πολλές φορές το σπάσιμο νεύρων που λαμβάνει χώρα διώχνει και ανθρώπους σε καλύτερη κατάσταση.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 17:39Ναι κι εγώ αναρωτιέμαι που διαβάζω κάτι για Βέλγιο και παπαριές. Δηλαδή, σοβαρά, τώρα;
- hellegennes
Αυτά παίζουν το βράδυ ή όταν έχει σκοτάδια και κρύο. Δηλαδή 1 μήνα τον χρόνο.
Άσε που εμένα με πιάνει κατάθλιψη ακόμα και όταν δουλεύω να έχει καιρό Ευρώπης. Για φαγητό δεν το συζητάμε.
Αλήθεια όμως, πέρα από οικονομικούς λόγους, γιατί θα ήθελες να μεταναστεύσεις από μια χώρα με άφθονη φυσική ομορφιά και μεγάλες εναλλαγές σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, με πολύ ήπιο κλίμα, καλό φαγητό, σχεδόν 0 φυσικούς κινδύνους και εξαιρετικά χαμηλή εγκληματικότητα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν νομίζεις ότι δεν μπορούν να σπάσουν τα νεύρα σου με ανάλογο τρόπο σε άλλες χώρες, ξανασκέψου το. Οκέι, υπάρχουν λιγότερες μπουμεριές στην κεντρική Ευρώπη λόγω καλύτερης μακρόχρονης οργανωτικής δομής. Δηλαδή λιγότερες μαλακίες στον δρόμο και στο δημόσιο. Αλλά μια χαρά θα σπάσουν τα νεύρα σου στο Σούπερ Μάρκετ, σε τράπεζες, στα ταχυδρομεία και γενικά σχεδόν σε ό,τι άλλο μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα.Antares έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 17:54Γιατί χειρότερα είναι να ζεις μέσα στην βαρέμαρα από το να σου σπάνε τα νεύρα κάθε μέρα; Τουλάχιστον η βαρεμάρα προέρχεται από μια καλή οργάνωση και μπορείς να την σπάσεις με κάτι δημιουργικό. Τι να την κάνει την Ελλάδα κανείς αν δεν έχει ένα ικανό εισόδημα, λίγη περιουσία; Αν και πολλές φορές το σπάσιμο νεύρων που λαμβάνει χώρα διώχνει και ανθρώπους σε καλύτερη κατάσταση.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 17:39Ναι κι εγώ αναρωτιέμαι που διαβάζω κάτι για Βέλγιο και παπαριές. Δηλαδή, σοβαρά, τώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορείς να βάλεις μουστάρδα και κέτσαπ στις τηγανιτές σου πατάτες. Επίσης μπορεί κάποια στιγμή να παραγγείλεις κρέπα αντί για βάφλα.
Thug life Belgium, τύποι!
Thug life Belgium, τύποι!
Dein Herz, meine Gier
- Eθνικοκοινωνιστης
σαν ξινισμενες θειτσες κανετε ορισμενοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Νταξ οκ ο καιρός άλλο θέμα. Επίσης κι εγώ έχω αποφασίσει να μείνω εδώ οπότε δε χρειάζομαι πολύ πεισιμο. Απλά δεν καταλαβαίνω και επιμένω είναι τι κάνετε τις άλλες 29 μέρες του μήνα που γίνεται μόνο Ελλάδα.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2020, 17:56Αυτά παίζουν το βράδυ ή όταν έχει σκοτάδια και κρύο. Δηλαδή 1 μήνα τον χρόνο.
Άσε που εμένα με πιάνει κατάθλιψη ακόμα και όταν δουλεύω να έχει καιρό Ευρώπης. Για φαγητό δεν το συζητάμε.
Αλήθεια όμως, πέρα από οικονομικούς λόγους, γιατί θα ήθελες να μεταναστεύσεις από μια χώρα με άφθονη φυσική ομορφιά και μεγάλες εναλλαγές σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, με πολύ ήπιο κλίμα, καλό φαγητό, σχεδόν 0 φυσικούς κινδύνους και εξαιρετικά χαμηλή εγκληματικότητα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στουρνάρας : όποια κυβερνηση και να έχουμε θα μπούμε στην επενδυτική βαθμίδα
από Sol » 25 Απρ 2023, 21:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
25 Απρ 2023, 21:15
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10