Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εγώ είμαι συναισθηματικά δεμένη με το lidl . Oταν ήμουν μικρή οι συγγενείς από την Γερμανία μας έφερναν καραμέλες και εκείνα τα μπισκότα στο στρογγυλό τενεκεδένιο κουτί.
Δεν σας συμπαθούσαν πολύ οι συγγενείς, ε;
Έφερναν κάθε χρόνο δώρα . Εγώ το βρίσκω πολύ ευγενικό ..
έφερναν δώρα από τα LIdl
τι να πεις, καταναλωτικά στερημένες ήταν εκείνες οι εποχές, οι kinder θεωρούνταν υπέρτατη λιχουδιά
Έφερναν κάθε χρόνο δώρα . Εγώ το βρίσκω πολύ ευγενικό ..
έφερναν δώρα από τα LIdl
τι να πεις, καταναλωτικά στερημένες ήταν εκείνες οι εποχές, οι kinder θεωρούνταν υπέρτατη λιχουδιά
Εμένα εκτός από τις κιντερ μου άρεσε που βγάζαν στον καφέ συσκευασμένο μπισκοτάκι ή σοκολάτα μέντας ...Δεν κυκλοφορουσαν τέτοια εδώ . Άσε που τα καλοκαίρια τα περνουσα στο μικρό χωριό μου πού δεν είχε μαγαζιά. Γλύκισμα βραστό καλαμπόκι με ζάχαρη . Κατέβαινε η γιαγια μου στην πόλη μία στις δεκαπεντε μέρες . Και μας αγόραζε κωκ που μας αρεζαν.
Δε χρειάζεται να τον στείλουν.
Όπου κατηγορείται Γερμανός, όπου πατάει το ένδοξο καλτσοφόρετο σανδάλι, εκεί είναι ο σούπερ Γιαννόπουλος, ν' αγωνιστεί για τους αδικημένους.
Όλο φαντάζομαι Βαγγέλη Γιαννόπουλο να ποστάρει φορώντας εφαρμοστή στολή σούπερμαν και σκεμπέδες να προεξέχουν από παντού, και φωνάζοντας "άντε από 'δω ρε, τενεκέδες ξεγάνωτοι" όταν βλέπω πόστ του Τζώνμπερντ ρε γμτ...
Δε χρειάζεται να τον στείλουν.
Όπου κατηγορείται Γερμανός, όπου πατάει το ένδοξο καλτσοφόρετο σανδάλι, εκεί είναι ο σούπερ Γιαννόπουλος, ν' αγωνιστεί για τους αδικημένους.
Όλο φαντάζομαι Βαγγέλη Γιαννόπουλο να ποστάρει φορώντας εφαρμοστή στολή σούπερμαν και σκεμπέδες να προεξέχουν από παντού, και φωνάζοντας "άντε από 'δω ρε, τενεκέδες ξεγάνωτοι" όταν βλέπω πόστ του Τζώνμπερντ ρε γμτ...
Ελα 'δω, ρεεεεε, τενεκέ ξεγάνωτε!!!
Τι θε ρε; αρσενική Στύγαινα
Μαμήθηκαν κι οι παραθέσεις ρεεεε
Κατά το "μωρή Μητσοτάκαινα"?
Ου μη λήψει το όνομα του γκαντέμη επί ματαίω και εις γενεάν..
Ουστ από εδώ βρωμοσκλα ..φασισταρια του κέρατα να πούμε . Τι θέλουν ρα αλληλονσπαραγμον . Όχι μόνο μαμηθηκαν . Όταν βγει στραβό παιδί λεν στραβη μαμή . Δεν ξέρετε εσείς από αυτά τσμα τσμου τσνι της μάνας σου το...
Ουστ από εδώ βρωμοσκλα ..φασισταρια του κέρατα να πούμε . Τι θέλουν ρα αλληλονσπαραγμον . Όχι μόνο μαμηθηκαν . Όταν βγει στραβό παιδί λεν στραβη μαμή . Δεν ξέρετε εσείς από αυτά τσμα τσμου τσνι της μάνας σου το...
Έχεις πιει τίποτα; Γω πλάκα κάνω με το Χελώνο για τις παραθέσεις . ΗΜΑΡΤΟΝ !
Έχεις πιει τίποτα; Γω πλάκα κάνω με το Χελώνο για τις παραθέσεις . ΗΜΑΡΤΟΝ !
Είναι το χιούμορ δικό σου προτέρημα . Εστριψες τον μπαφο μου το κάνες πάσα αύριο θα το πάρεις φφφφφ αύριο . Θες καμιά ανάποδη;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.