ο παραγωγος πρεπει να εχει εξοπλισμο για να νοθευσει. Να κανει δοκιμες κλπ. οπως σου ειπα ξερω πολλους και δεν γνωριζω καμμια τετοια πριπτωση, Οι τυποποιητες απ την αλλη μπορει. διαχειριζονται μεγαλες ποσοτητες, εχουν εγκαταστασεις κλπ. Η νοθεια στις μεγαλες ποσοτητες μποτει να αποφερει υπολογισιμο κερδος..ST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2020, 23:05Απλά πράγματα. Εγώ που δεν είμαι έμπειρος και παιδί της πόλης, χωρίς καμία επαφή με δέντρα στο κοντινό σόι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ποιότητα με την γεύση.
Έχοντας δουλέψει σε άλλο τομέα και ακούγοντας ένα σωρό απερίγραπτες δικαιολογίες για να καλυφθούν προβλήματα στην ποιότητα, με τίποτα δεν θα μπορούσα να αρκεστώ στον λόγο του άλλου για να αγοράσω. Θέλω να πω όλοι αυτοί οι παραγωγοί που έχουν κακής ποιότητας λάδι στα όρια της ακαταλληλότητας τι κάνουν; Δεν το πουλάνε;
Το προβλημα του απλου παραγωγου ειναι οτι δεν εχει ακρες να το δωσει στην αθηνα που ειναι η μεγαλη καταναλωση.
Να κανει τωρα ολοκληρη φασαρια για να νοθευσει τα 200 κιλα που δινει σε ντενεκεδες? Για να κερδισει τι? 100 ευρω?
αστεια πραγματα. Κοτσανες του γιαννακη.
Αυτος που θα σου πουλησει λαδι στα ορια της ακαταλληλοτητας, αν δεν το πουλησει σε σενα σε τενεκε, θα το πουλησει μεσω του ελαιοτριβειου σε εμπορο και θα το φας μια χαρα τυποποιημενο.
Δεν υπαρχει φρεσκο λαδι ακαταλληλο. Πρεπει να κανεις δολιοφθορα για να ειναι ακαταλληλο.
Ε αμα πας να παρεις μαρτη δε θα ναι φρεσκο..