Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 15 Φεβ 2020, 06:17
sys3x έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 18:16
Αρίστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 16:22
Μεινε εσυ με τα κολληματα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ οταν η ΝΔ εχει παραδωσει ολη την περιοχη απο Ομονοια μεχρι Πατησια πολυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.
.
Είσαι σκέτη απογοήτευση ρε μλκ, τα ίδια ακριβώς "κολλήματα" έχω για όλους, ίσως γιατί σκέφτομαι ακομμάτιστα πράγματα που αναλύω μόνος μου στο μυαλό μου χωρίς να κοιτάω το άμεσο προσωπικό μου συμφέρον εις βάρος σου.
Για το μπούστο είστε όλοι.
Ε αμα σκεφτεσαι ακομματιστα πραγματα για πες μας ποιος παρεδωσε την Ομονοια στους μεταναστες και ηδη απο το 1991.

Και σορυ που στη λεω αλλα εχω πολλα νευρα γιατι με κυβερνηση ΝΔ βγαινω στο κεντρο της Αθηνας και τρεις δρομους παραπανω γινεται η σφαγη του Δραμαλη.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αρίστος την 15 Φεβ 2020, 06:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 15 Φεβ 2020, 06:28
Ομονοια 1991 με κυβερνηση ΝΔ.
Πολιτικη ανοιχτων συνορων απο υπουργο Αντωνη Σαμαρα.
Ο οποιος δεν λογαριασε οτι οι Αλβανοι εστειλαν και 40.000 βαρυποινιτες οταν ανοιξαν οι φυλακες μολις επεσε ο Χοτζα.
Ετσι για να ξερουμε τι λεμε και τι μας γινεται σ' αυτην την κωλοχωρα που για μερικους τα φταιει ολα ο ΣΥΡΙΖΑ λες και γεννηθηκαν το 2015.

https://www.lifo.gr/team/magic_circus/45337
.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 15 Φεβ 2020, 06:35
Τον Ιανουαριο πηγα στην πλατεια Κοτζια στην εκθεση του βιβλιου.
Εκεινη την ημερα δεν επεφτε πιστολιδι.
Αλλα στην πλατεια εξω απο το χωρο της εκθεσης ολο γυναικες με μαντηλες εβλεπα που εβγαζαν βολτα τα παιδια τους.
Οι Ελληνες ηταν μεσα στην εκθεση και εξω απο την εκθεση ηταν ολοι Μουσουλμανοι.
.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 15 Φεβ 2020, 07:56
από Αρίστος » Σήμερα, 06:35
Τον Ιανουαριο πηγα στην πλατεια Κοτζια στην εκθεση του βιβλιου.
Εκεινη την ημερα δεν επεφτε πιστολιδ

Περιεργο
Βλεποντας οτι εβγαλες βιδλιο το λογικο θα ηταν να προκληθουν πολλες αυτοκτονιες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
sys3x
από sys3x » 15 Φεβ 2020, 12:46
Αρίστος έγραψε: ↑15 Φεβ 2020, 06:17
sys3x έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 18:16
Αρίστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 16:22
Μεινε εσυ με τα κολληματα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ οταν η ΝΔ εχει παραδωσει ολη την περιοχη απο Ομονοια μεχρι Πατησια πολυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.
.
Είσαι σκέτη απογοήτευση ρε μλκ, τα ίδια ακριβώς "κολλήματα" έχω για όλους, ίσως γιατί σκέφτομαι ακομμάτιστα πράγματα που αναλύω μόνος μου στο μυαλό μου χωρίς να κοιτάω το άμεσο προσωπικό μου συμφέρον εις βάρος σου.
Για το μπούστο είστε όλοι.
Ε αμα σκεφτεσαι ακομματιστα πραγματα για πες μας ποιος παρεδωσε την Ομονοια στους μεταναστες και ηδη απο το 1991.

Και σορυ που στη λεω αλλα εχω πολλα νευρα γιατι με κυβερνηση ΝΔ βγαινω στο κεντρο της Αθηνας και τρεις δρομους παραπανω γινεται η σφαγη του Δραμαλη.
.
Ρε τρελέ μου, ο μόνος λόγος που δεν έγινε το ίδιο πράμα ακριβώς λίγο νωρίτερα (επί σρζ), που πάλι Ομόνοια την λέγαμε τη πουτάνα, είναι γιατί δεν έτυχε.
Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου ρε μεγάλε κτλ αλλά λίγο έλεοc κάπου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Athos
- Phorum.gr user: Athos
από Athos » 15 Φεβ 2020, 14:58
Αρίστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2020, 16:01
Στη Μενάνδρου δίπλα στην Ομόνοια είχαμε χθες πυροβολισμούς ανάμεσα σε Πακιστανούς και Αφγανούς. Νεκρός ένας Αφγανός που τον ξεκοίλιασαν κυριολεκτικά με μαχαίρια και του βγάλαν έξω τα άντερα (η ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε μετά).
Ήμουν λίγο πιο κάτω στην Αθηνάς εκείνη την ώρα. Αν είναι να ξανακατέβω προς τα εκεί θα χρειαστώ άδεια οπλοφορίας και ένα 45άρι Σμιθ εντ Γουέστον.
.
τι σου είναι το γκούγκλισμα..
βλέπω
https://www.huffingtonpost.gr/entry/vye ... e25b1b0601 Γενάρη 2019 είχαμε στο ίδιο σημείο νεκρό Αφγανό από συμπλοκή και μαχαίρωμα
Μόνο που τότε ήταν η αγαπούλα σου η Παπακώστα και έβγαλες το σκασμό
Ξεφτίλα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
run
- Phorum.gr user: ran
από run » 15 Φεβ 2020, 15:07
ρε μπουμπούκια στην αθηνα μιλαμε για 1.000.000 μωαμεθανα δεκάδων εθνικοτητων στο κεντρο βγαζουν το πσωμακι τους και η κάθε εθνικότης με τον μπολιτισμο ασιας και αφρικης που διαθετουν πολεμα την άλλη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
run
- Phorum.gr user: ran
από run » 15 Φεβ 2020, 15:09
και με το μπαρδον παιζακιαπασοκοαριστερα και νδ ταχουν κανει μανταρα στοιβάζοντας στο κεντρο
την δυστυχια αφρικης και ασιας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
13 Μάιος 2024, 17:06
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
19 Σεπ 2024, 21:02
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
- 423 Απαντήσεις
- 5790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Οκτ 2024, 21:08
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.