Σίγουρα δεν θα έχει διαφύγει της προσοχής του καθηγητή Νταβουτογλου που είναι και ο αρχιτέκτονας της νέοοθωμανικης στρατηγικής.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:18Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα η Τουρκία χρησιμοποιεί ίδιες τακτικές με εκείνες που χρησιμοποιούσε 500-600 χρόνια πριν η Οθωμανία.
Θέλω να πω ότι οι πρόγονοι τους στο πεδίο της μάχης έριχναν πριν τον τακτικό στρατό χιλιάδες άτακτους και λογής λογής κατσαπλιάδες προκειμένου να φθείρουν τον αντίπαλο. Τους έδιναν ένα σπαθί ή ένα κοντάρι και τους αμόλαγαν! Δεν είναι εντυπωσιακό;
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Στηρίζω Αλέξη ΤσίπραHighlander έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 20:47Αμα ο Τσίπρας προτιμά τους βρωμοπασοκους επίδοξους οπαδούς Ορμπάν να μας το πει γιατί είμαστε και κάποιοι όχι περαστικοί από το κόμμα όπως αυτοί οι υβριστές μωρομαναδων.
Ναι. Τι θες να πεις;Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:19Τα ΗπειροθεσσαλικάΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:18Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα η Τουρκία χρησιμοποιεί ίδιες τακτικές με εκείνες που χρησιμοποιούσε 500-600 χρόνια πριν η Οθωμανία.
Θέλω να πω ότι οι πρόγονοι τους στο πεδίο της μάχης έριχναν πριν τον τακτικό στρατό χιλιάδες άτακτους και λογής λογής κατσαπλιάδες προκειμένου να φθείρουν τον αντίπαλο. Τους έδιναν ένα σπαθί ή ένα κοντάρι και τους αμόλαγαν! Δεν είναι εντυπωσιακό;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
κυρίτση και ραπίδη στηρίζεις? Τους θες στο κόμμα σου?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:22Στηρίζω Αλέξη ΤσίπραHighlander έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 20:47Αμα ο Τσίπρας προτιμά τους βρωμοπασοκους επίδοξους οπαδούς Ορμπάν να μας το πει γιατί είμαστε και κάποιοι όχι περαστικοί από το κόμμα όπως αυτοί οι υβριστές μωρομαναδων.
Τον χαιλαντερ τον θες?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
καλή παρατήρηση από τον Ούτις, ήθελα να το αναφέρω:Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:19Τα ΗπειροθεσσαλικάΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:18Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα η Τουρκία χρησιμοποιεί ίδιες τακτικές με εκείνες που χρησιμοποιούσε 500-600 χρόνια πριν η Οθωμανία.
- Μαυροβασίλης
διέγραψε τα προδοτάκια Αινειάν!!!
ειδάλλως βλέπω το 3% να θεωρείται επιτυχία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Τι θες να πεις, ότι δεν προόδευσαν καθόλου από τότες σαν πολιτισμός;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:18Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα η Τουρκία χρησιμοποιεί ίδιες τακτικές με εκείνες που χρησιμοποιούσε 500-600 χρόνια πριν η Οθωμανία.
Μα γιατί αφού έχουν και τουΐτερ και απ όου γουέητ..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:28Τι θες να πεις, ότι δεν προόδευσαν καθόλου από τότες σαν πολιτισμός;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:18Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα η Τουρκία χρησιμοποιεί ίδιες τακτικές με εκείνες που χρησιμοποιούσε 500-600 χρόνια πριν η Οθωμανία.
Μα γιατί αφού έχουν και τουΐτερ και απ όου γουέητ..
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αυτοί που είναι στον Έβρο, δεν θα περάσουν τα σύνορα, εκτός κάποιων μηδαμινών ποσοστώνFuerte έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:13Εμένα η απορία μου είναι πού σκατα θα πάνε όλοι αυτοί αν καταφέρουν να περάσουν τα σύνορα;
Όλα τα ελληνικά καμπ είναι τίγκα και σίγουρα κάνεις δεν θέλει να καταλήξει σε αυτα. Όποτε τι; Θα φτάσουν ποδαράτο μέχρι την κεντρική Ευρώπη; Πώς, αφού και στη συνέχεια πάλι κλειστά σύνορα θα βρουν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εστιάσαμε στον Έβρο από τη στιγμή που ένα πολλαπλάσιο νούμερο θα περάσει τα θαλάσσια σύνορα την επόμενη περίοδο.
Στον Έβρο παίχτηκε το πλαν Α. Και με κάποιο τρόπο αντιμετωπίστηκε.
Με το πλαν Β του Αιγαίου τι γίνεται όταν λήξει ο συναγερμός;
Οκ, θα πάρουμε λέει οικονομική ενίσχυση. Και ηθική στήριξη, βασικό.
Για ποιο λόγο μας δίνουν την οικονομική ενίσχυση χωρίς να διευκρινήσουν τον αριθμό ανθρώπων στον οποίο αναλογεί;
Γιατί σίγουρα δεν αφορά σε όσους είναι ΗΔΗ εδώ. Κατά τα άλλα, ηθικόν ακμαιότατον.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Το τριήμερο στα ξένα έβλεπα στο σρφ1 ότι στον Έβρο γερό νταβαντουρι. Πρώτο θέμα στα νιουζ.
Έχασα γερό νταβαντουρι δλδ με αλληλέγγυους να ανοίγουν κωλομερια σε αλαχμπαρακηδες;
Ντάξει τζάμπα νέους ζμπρωχτες ψάχνουν
Έχασα γερό νταβαντουρι δλδ με αλληλέγγυους να ανοίγουν κωλομερια σε αλαχμπαρακηδες;
Ντάξει τζάμπα νέους ζμπρωχτες ψάχνουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 03 Μαρ 2020, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι ΑΙΝΕΙΑΝ06 θα οδηγήσουν τους Highlander στον δρόμο της (πολιτικής) πρόσφυγας.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:26διέγραψε τα προδοτάκια Αινειάν!!!
ειδάλλως βλέπω το 3% να θεωρείται επιτυχία
Γιατί στον Έβρο ο Ερντογάν θα μπορούσε να δείξει πλάνα στην Ευρώπη από τα λεφουσια που στέλνει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:31Αυτοί που είναι στον Έβρο, δεν θα περάσουν τα σύνορα, εκτός κάποιων μηδαμινών ποσοστώνFuerte έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:13Εμένα η απορία μου είναι πού σκατα θα πάνε όλοι αυτοί αν καταφέρουν να περάσουν τα σύνορα;
Όλα τα ελληνικά καμπ είναι τίγκα και σίγουρα κάνεις δεν θέλει να καταλήξει σε αυτα. Όποτε τι; Θα φτάσουν ποδαράτο μέχρι την κεντρική Ευρώπη; Πώς, αφού και στη συνέχεια πάλι κλειστά σύνορα θα βρουν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εστιάσαμε στον Έβρο από τη στιγμή που ένα πολλαπλάσιο νούμερο θα περάσει τα θαλάσσια σύνορα την επόμενη περίοδο.
Για ποιο λόγο μας δίνουν την οικονομική ενίσχυση χωρίς να διευκρινήσουν τον αριθμό ανθρώπων στον οποίο αναλογεί;
Γιατί σίγουρα δεν αφορά σε όσους είναι ΗΔΗ εδώ. Κατά τα άλλα, ηθικόν ακμαιότατον.
Δεν εστιασαμε τυχαία, ο αριθμός που έστειλε ήταν μεγάλος. Εκεί τους κατευθυναν οι Τούρκοι και σίγουρα όχι τυχαία.
Σίγουρα το θέμα μετανάστευση δεν θα λυθεί εύκολα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:31Αυτοί που είναι στον Έβρο, δεν θα περάσουν τα σύνορα, εκτός κάποιων μηδαμινών ποσοστώνFuerte έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:13Εμένα η απορία μου είναι πού σκατα θα πάνε όλοι αυτοί αν καταφέρουν να περάσουν τα σύνορα;
Ο Έβρος είναι σπουδαίος σημειολογικά, ο Ερντογάν ήθελε κατάρρευση συνόρων για να δείξει νίκη στο εσωτερικό. Δεν το κατάφερε και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει έστω και με μεγάλη όξυνση. Γι'αυτό πιστεύω ειμαι σπουδαίος ο Έβρος.
Έξτρα το ότι γίνεται γνωστό και στον τελευταίο μετανάστη ότι δεν υπάρχουν ανοιχτά σύνορα και ότι δεν είναι επιθυμητός
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Πώς και δεν έχει επιχειρήσει να τους περάσει από Βουλγαρια; γιατί θέλει αποκλειστικά Ελλαδα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 5498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
Νέα δημοσίευση Πυροβοληθηκε συνοριοφυλακας στον Εβρο
από George_V » 20 Ιούλ 2024, 21:08 » σε Εθνικά Θέματα - 32 Απαντήσεις
- 1003 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά στον Έβρο: Ο βολικος μύθος του εμπρησμου
από paul25 » 26 Σεπ 2023, 21:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
26 Σεπ 2023, 21:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μυστήρια του Δέλτα στον Εβρο – Πώς έχτιζαν βίλες οι ακροδεξιοί «αυτόκλητοι σερίφηδες»
από Frappezitis » 02 Σεπ 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Σεπ 2023, 19:29
-