Παρτίδα σκάκι. Εύχομαι το χειρότερο αποτέλεσμα για μας να είναι ισοπαλία.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το θέμα είναι να πατήσουμε το ιγκνορόκουμπο στο συναισθηματικοζουζουνοεμετικό τσουνάμι που παίζει στα σοσιαλμίντια διεθνώς και όχι στους παπάρες του φόρουμ.Nostalgia έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:01Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τους κανουμε στην ακρη. Πραγματικα γινεται μια συνεχης επαναληψη που εχει κουρασει, στην τελικη καποιοι δεν αλλαζουν, ειναι γκουζουνες, δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη οτι ακομα και τωρα ειναι κολλημενοι και αδυνατουν να δουν περα απο τον κωλο τους. Απο το 2002 σε φορα ειναι η πρωτη φορα που πραγματικα ειμαι στο τσακ να πατησω το ιγκνοροκουμπο....
Καθαρά προσωπική άποψη, έτσι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον άκουσα το πρωί και δεν πίστευα στα αυτιά μου.. Όνομα και πράγμα...nostromos έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:03https://www.defence-point.gr/news/quot- ... -kai-prama«οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».
- Nandros
Βάλε βρε την πηγή!Φρούραρχος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:59Στο μεταξύ πήγε να δέσει καράβι ΜΚΟ στη Μυτιλήνη και το πήραν με τις πέτρες. Το πλήρωμα τραμπουκιστηκε και στη Σκάλα και εκδιώχθηκε κακήν κακως
Mareliberum ή κάπως έτσι.
Αστο το βρήκα: https://www.alfavita.gr/koinonia/314369 ... trofodosia
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 05 Μαρ 2020, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πιθανόν ο Έβρος να είναι αντιπερισπασμός και η βασική επιχείρηση να γίνει στο Αιγαίο ή και στην Κύπρο. Μην ξεχνάτε την Κύπρο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι τοσο ηλιθιος ... μιλαμε για ανθρωπο εντελως για τον πεοJapetus έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:09Τον άκουσα το πρωί και δεν πίστευα στα αυτιά μου.. Όνομα και πράγμα...nostromos έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:03https://www.defence-point.gr/news/quot- ... -kai-prama«οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
άμα σου ζητήσουμε να μας φτιάξεις έναν πύραυλο για να πάμε στον άρη δεν θα μας πεις συγνώμη ρε παιδιά αλλα δεν ΜΠΟΡΩ ;
ε! το ίδιο είναι και εδώ είναι γεγονοτα που δεν λύνονται με το νιάου νιάου αλλά με σκληρές αποφάσεις και που θα αδικήσουν καποιους
https://www.kathimerini.gr/1067714/gall ... -ston-evro
Η Τουρκία προμηθεύει με περούκες μετανάστες στον Εβρο

Η Τουρκία προμηθεύει με περούκες μετανάστες στον Εβρο

ΟΙ κάτοικοι στο Καστελόριζο από ό,τι βλέπω είναι σε συνεχή ένταση και ετοιμότητα και προσπαθούν να διαφυλάξουν το νησί με κάθε τρόπο.
Φαντάσου να μένεις εκεί και να έχεις να διαβάζεις και τα κουλά του καθε κατακαημένου με άποπση από την πολυθρόνα του στην Αθήνα.
Επίσης να πω οτι κι εγώ χαίρομαι να βλέπω τις ΜΚΟ να παίρνουν π@@λο αλλά ανησυχώ λίγο για μερικές ιδιαιτέρως μάγκικες και μοβόρικες φωνές που κυκλοφορούν δω και κει, μπορεί να υπερβάλλω αλλά θέλω να πω δηλαδή, ετοιμότητα της κυβέρνησης (κι εφόσον λειτουργεί με σωστό τρόπο για το εθνικό συμφέρον, η κυβέρνηση) είναι και στο να ελέγχει λίγο ποιός αναλαμβάνει ποιά πρωτοβουλία πού. Βασικά δεν ξέρω εαν στο σημείο που φθάσαμε αυτό είναι έργο της κυβέρνησης ή του στρατού...
Φαντάσου να μένεις εκεί και να έχεις να διαβάζεις και τα κουλά του καθε κατακαημένου με άποπση από την πολυθρόνα του στην Αθήνα.
Επίσης να πω οτι κι εγώ χαίρομαι να βλέπω τις ΜΚΟ να παίρνουν π@@λο αλλά ανησυχώ λίγο για μερικές ιδιαιτέρως μάγκικες και μοβόρικες φωνές που κυκλοφορούν δω και κει, μπορεί να υπερβάλλω αλλά θέλω να πω δηλαδή, ετοιμότητα της κυβέρνησης (κι εφόσον λειτουργεί με σωστό τρόπο για το εθνικό συμφέρον, η κυβέρνηση) είναι και στο να ελέγχει λίγο ποιός αναλαμβάνει ποιά πρωτοβουλία πού. Βασικά δεν ξέρω εαν στο σημείο που φθάσαμε αυτό είναι έργο της κυβέρνησης ή του στρατού...
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Nandros έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:10Βάλε βρε την πηγή!Φρούραρχος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:59Στο μεταξύ πήγε να δέσει καράβι ΜΚΟ στη Μυτιλήνη και το πήραν με τις πέτρες. Το πλήρωμα τραμπουκιστηκε και στη Σκάλα και εκδιώχθηκε κακήν κακως
Mareliberum ή κάπως έτσι.
Αστο το βρήκα: https://www.alfavita.gr/koinonia/314369 ... trofodosia
Πληροφορία φίλου. Θα βγει μέχρι το απόγευμα οπότε θα βάλω και λονκ. Πάντως δεν το αφήσανε να δέσει.
- Nandros
Βαρεμένος όνομα και πράμμα! Περιμένεις κάτι καλύτερο;nostromos έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:03https://www.defence-point.gr/news/quot- ... -kai-prama«οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-