Εκεί θα αναλάβει ο γέρων Καγκουρίσιος.
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
ελα λιγο σεβασμο
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Φαίνεται ότι δεν έχεις επαφή με παππούδες. Λες στον παππού ότι δεν χρειάζεται να ανέβει στο δέντρο να το κλαδέψει γιατί είναι 80 χρονων και δεν υπάρχει λόγος και πριν το καταλάβεις είσαι σε νοσοκομείο με τον γέρο να χειρουργείται στο ισχίο.Namrail έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 21:25Οι μεγάλοι σε ηλικία εκτός από τους τέρμα θρησκόληπτους πιστεύω θα τηρήσουν κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας.Gewponos90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 21:17
Γιατί έχεις εμπιστοσύνη στους μεγάλους σε ηλικία για πειθαρχεία;

Μια φιλη φιλου φιλης κλπ., μου ειπε οτι γνωριζει τον 66χρονο απο την Πατρα που ειναι διασωληνομενος και οτι δεν ειχε προβληματα υγειας!
Τρομακτικες καταστασεις.
Απειλειται το ανθρωπινο ειδος αν δεν παρουμε μετρα.
Τρομακτικες καταστασεις.
Απειλειται το ανθρωπινο ειδος αν δεν παρουμε μετρα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το ρημάδι κολλάει με μία ματιά.Κόκκορας έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 21:21δεν αποκλειω να δουμε και εδω κατι αναλογοnrg έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 21:16Αν και η υπόθεση αυτή δεν σηκώνει πολιτική αντιπαράθεση, αρχίζω να πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να είχαμε ΣΥΡΙΖΑ. Διότι η τρομολαγνεία από τα κανάλια θα τους ανάγκαζε να πάρουν αυστηρά μέτρα.
Τώρα πετάνε αετό οι ανόητοι και όταν σκάσουν τα κρούσματα όπως την Ιταλία, θα μας πούνε ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ διότι καταστρέψε την υγεία.
Στην Ιταλία για πολλές μέρες τα κρούσματα ήταν στο μηδέν και τώρα που έσκασε μπορεί να είναι πολύ αργά... αργά είναι ούτως ή άλλως....
αλλα δες τις διαφορες,εδω εχουν στηθει ειδικα νοσοκομεια στα οποια πανε οι εχοντες πυρετο,δυσπνοια κ.λπ
επισης εχει ενημερωθει ο κοσμος (μετα την πρωτη γκαφα)τι τηλεφωνο να παρει και που...
στην ιταλια οια σθενεις περιμεναν μεσα στα κανονικα νοσοκομεια,κολησαν τους παντες και μετα ξεφυγε τελειως η κατασταση
ΥΣ κατα την γνωμη μου η κυβερνηση πρεπει να ζητησει απο ολα τα ΜΜΕ του ηλεκτρονικου εστω τυπου να εχουν ενα banner με το σχετικο τηλεφωνο και συμβουλες
ακομα και γιαγια να μην παρει χαμπαρι,θα παρει καποιος απο τον περιγυρο της και θα την ειδοποιησει.αν υποτεθει δηλαδη πως δνε το ξερουμε ηδη οι παντες
Στα αεροδρόμια αμφιβάλω αν κάνουν μετρήσεις.
Μέτρα τώρα, πόσοι ήρθαν από Ιταλίες και Κίνες και βολτάρουν σαν σαρδέλες στα λεωφορεία και τα μετρό...
Πραγματικά αναρωτιέμαι τι περιμένουν. Όχι μόνο εδώ στην μπανανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είτε έχουν πελαγώσει, είτε είναι σικέ το παιχνίδι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.moh.gov.gr/articles/ministr ... ias-ygeias
Τα μέτρα αυτά είναι τα κατωτέρω:
• Αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ όλης της χώρας για 4 εβδομάδες.
• Αναστολή οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης στην επικράτεια για τις επόμενες 4 εβδομάδες.
• Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για 2 εβδομάδες.
• Διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες 2 εβδομάδες.
Τα μέτρα ισχύουν από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, και θα επαναξιολογηθούν πριν τη λήξη τους.
Τα μέτρα αυτά είναι τα κατωτέρω:
• Αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ όλης της χώρας για 4 εβδομάδες.
• Αναστολή οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης στην επικράτεια για τις επόμενες 4 εβδομάδες.
• Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για 2 εβδομάδες.
• Διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες 2 εβδομάδες.
Τα μέτρα ισχύουν από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, και θα επαναξιολογηθούν πριν τη λήξη τους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Αμαλιάδα, πηδάνε τα ντοκτόρια απ το καραβι 
Θυμίζει ζαν νταρκ όταν έπεσε το πρώτο κάστρο, και ταφεντικό την έκανε απ την πίσω πόρτα του κάστρου με θεαματική βουτιά
Το περιστατικό αντιμετωπιστηκε σαν να είχε κορονοϊό με δύο γρατρους σε άμεση επαφή. Την άλλη μέρα βγήκαν 20 γιατροί σε καραντίνα.
Και κάτι από ειδήσεις οπεν, τουντέι. Γιατρός που κλήθηκε να αναλάβει καθήκοντα στο εν λόγω νοσοκομείο αρνήθηκε ζητώντας άδεια αν άκουσα καλά.

Θυμίζει ζαν νταρκ όταν έπεσε το πρώτο κάστρο, και ταφεντικό την έκανε απ την πίσω πόρτα του κάστρου με θεαματική βουτιά

Το περιστατικό αντιμετωπιστηκε σαν να είχε κορονοϊό με δύο γρατρους σε άμεση επαφή. Την άλλη μέρα βγήκαν 20 γιατροί σε καραντίνα.

Και κάτι από ειδήσεις οπεν, τουντέι. Γιατρός που κλήθηκε να αναλάβει καθήκοντα στο εν λόγω νοσοκομείο αρνήθηκε ζητώντας άδεια αν άκουσα καλά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν θα το ρίξει τελείως μέσα. Θα το κρατάει από την φτέρνα.Naranjita έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 20:57Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 19:36Τώρα μπορεί να αρχίσουν να το ρίχνουν πιο κουβαρνταδικα.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 19:32
Έχει εξωσυζυγική σχέση εν ολίγοις.
Είναι παιδική πισίνα. Στα αποδυτήρια δεν καθαρίζονται όλα με χλώριο και δεν μπορώ να του βάλω μάσκα ούτε ολόσωμο προφυλακτικό.
παίζει να ρίξει το μικρό στην πισίνα και να της βγει ξανθό σαν βίκινγκ από το πολύ χλώριο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Τώρα είναι σωστό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 15:02Απο την αλλη εκκλησίες και πανεπιστήμια μπορούν να αναστείλουν τη λειτουργία τους χωρις σημαντικές επιπτώσεις καμμία επίπτωση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι δουλειά κάνεις;Arisvilla έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 20:13Ναι αυτό λέει ουσιαστικά. Δεν τους πειράζει να πεθάνουν κάποιοι ηλικιωμένοι για να μην πλήξουν τις οικονομίες τους. Αυτή είναι η λογική της ΕΕ, αυτή είναι η πολιτική τους επιλογή. Οι Κινέζοι έκαναν το αντίθετο.Χουργιατς έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 20:10Gewponos90 έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 19:49Επίσης σούπερ μαρκετ, περίπτερα , ταξί μαγαζιά με ρούχα εστιατορια. Το πώς θα ζήσουν αυτοί χεστηκαμε φτάνει να μην εξαπλωθει ο ιος
Δηλαδή χτύπε λες πως δεν πειράζει να μην εξαπλωθεί ο ιός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Νννναι...
A Gallup survey in 2015 determined that 65 percent of Israelis say they are either "not religious" or "convinced atheists".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ειναι τοσο καλο αυτο το 35;μωρε μπραβο! 
65% ειναι οκ,δεν πειραζει αρκει που δεν κανουν σαν υστερικοι με την θρησκεια και ας την βλεπουν πολλοι ως παραδοση!
δεν εχω διαβασει για οργανωμενες "σταυρο"φοριες σε κυβερνητικο ή πανεπιστημιακο επιπεδο...
πεντε πραγματα δειχνουν να τα σεβονται οι περισσοτεροι

65% ειναι οκ,δεν πειραζει αρκει που δεν κανουν σαν υστερικοι με την θρησκεια και ας την βλεπουν πολλοι ως παραδοση!
δεν εχω διαβασει για οργανωμενες "σταυρο"φοριες σε κυβερνητικο ή πανεπιστημιακο επιπεδο...
πεντε πραγματα δειχνουν να τα σεβονται οι περισσοτεροι
Ανακοίνωση:
Ο εχθρός κλείνει καπη και σχολεία, παρακαλούνται οι ιοι της επικράτειας όπως μεταφερθούν στα σουπερμάρκετ περιμετρικά των συσκευασιών αντισηπτικών.
Ο εχθρός κλείνει καπη και σχολεία, παρακαλούνται οι ιοι της επικράτειας όπως μεταφερθούν στα σουπερμάρκετ περιμετρικά των συσκευασιών αντισηπτικών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-