Με ρώτησαν οι ανιψιές μου...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Με ρώτησαν οι ανιψιές μου...
Άιντε φεύγω..πάω στο Γέροντα μου,αυριο έχουν συγκέντρωση στη μητρόπολη δε μπορώ
Για να δούμε τι θα πει. Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα
Τουλάχιστο να πάρω Χάρη από τη Χάρη του να αντέξω σ' αυτό το χάος
Για να δούμε τι θα πει. Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα
Τουλάχιστο να πάρω Χάρη από τη Χάρη του να αντέξω σ' αυτό το χάος
Μάλιστα...the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 07:07από την μια χαίρομαι για τις ανιψιές μου που είναι έξυπνες και αστέρια...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
εγώ ενώ ήμουν ισχυρά υλιστής διάβασα το Night's Dawn και το Hyperion Cantos και το σκέφτομαι πλέον. Θεωρώ αρκετά πιθανό να υπάρχει κάποια άλλη διάσταση της πραγματικότητας, "υπερφυσική" και εν πολλοίς αόρατη με τις ως τώρα γνώσεις η οποία διέπει τα φαινόμενα γύρω από τη συνείδηση και προς την οποία προσεγγίζει με πολύ επιφανειακό και πρωτόγονο τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα κατά τον ίδιο περίπου τρόπο που η ενστικτώδης τάση να μη μπορείς να ξεκολλήσεις το μάτι σου από στητά βυζιά παραπέμπει στη θεωρία της εξέλιξης.Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 01:13εγω νομιζω το εχω ξαναπει ,σεβομαι ειτε πιστευετε ειτε δεν πιστευετε,οπως βλεπετε καιε δω μεσα πολυ σπανια συμμετεχω σε νηματα θρησκειολογιας και ακομα πιο σπανια(δεν θυμαμαι καν αν συνεβη ποτε) στις σχετικες διενεξεις
αλλα απο καποιον πρωην αθεο που ειχε την τυχη(;) συγκυριακα(;) να ζησει καποιες καταστασεις
δεχτειτε μια συμβουλη
κρατηστε το πιο μικρο καλαθι που εχετε σπιτι σας
και κυριως καλυτερα αφηστε τις εξυπναδες για αλλα ζητηματα
Από την άλλη θεωρώ απόλυτα βέβαιο ότι η έννοια του προσωπικού Θεού και γενικά οποιοδήποτε δόγμα οποιασδήποτε οργανωμένης θρησκείας είναι ψέματα από έξυπνους για βλάκες ή συνηθέστερα από ψυχοπαθείς για βλάκες.
Το ότι η θρησκεία είναι ένα παραμύθι περιγράφει με σαφήνεια όλη την πραγμτικότητα.
Απο εκεί και πέρα ο καθένας βάζει το τακτ και την ευγένεια που αναλογεί στον χαρακτήρα του, στις περιστάσεις και στους αποδέκτες και αναδιατυπώνει την φράση κατάλληλα.
Ο comet έβαλε πιστεύω το τακτ που αναλογούσε στην περίσταση.
Απο εκεί και πέρα ο καθένας βάζει το τακτ και την ευγένεια που αναλογεί στον χαρακτήρα του, στις περιστάσεις και στους αποδέκτες και αναδιατυπώνει την φράση κατάλληλα.
Ο comet έβαλε πιστεύω το τακτ που αναλογούσε στην περίσταση.
εκτος αν αυτος που απαντα ειναι ο μεγαλος σου αδελφος με παραποιηση φωνης απο κινητο, οποτε λεγεται τρολλαρισμα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η ορθοδοξια δεν ειναι θρησκειαfoscilis έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 10:11εγώ ενώ ήμουν ισχυρά υλιστής διάβασα το Night's Dawn και το Hyperion Cantos και το σκέφτομαι πλέον. Θεωρώ αρκετά πιθανό να υπάρχει κάποια άλλη διάσταση της πραγματικότητας, "υπερφυσική" και εν πολλοίς αόρατη με τις ως τώρα γνώσεις η οποία διέπει τα φαινόμενα γύρω από τη συνείδηση και προς την οποία προσεγγίζει με πολύ επιφανειακό και πρωτόγονο τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα κατά τον ίδιο περίπου τρόπο που η ενστικτώδης τάση να μη μπορείς να ξεκολλήσεις το μάτι σου από στητά βυζιά παραπέμπει στη θεωρία της εξέλιξης.Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 01:13εγω νομιζω το εχω ξαναπει ,σεβομαι ειτε πιστευετε ειτε δεν πιστευετε,οπως βλεπετε καιε δω μεσα πολυ σπανια συμμετεχω σε νηματα θρησκειολογιας και ακομα πιο σπανια(δεν θυμαμαι καν αν συνεβη ποτε) στις σχετικες διενεξεις
αλλα απο καποιον πρωην αθεο που ειχε την τυχη(;) συγκυριακα(;) να ζησει καποιες καταστασεις
δεχτειτε μια συμβουλη
Από την άλλη θεωρώ απόλυτα βέβαιο ότι η έννοια του προσωπικού Θεού και γενικά οποιοδήποτε δόγμα οποιασδήποτε οργανωμένης θρησκείας είναι ψέματα από έξυπνους για βλάκες ή συνηθέστερα από ψυχοπαθείς για βλάκες.
Αυτό πήγα να γράψω αλλά θα με περάσουν όλοι εδώ μέσα γενεές δεκατέσσερις.vagabondo έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 10:00Μάλιστα...the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 07:07από την μια χαίρομαι για τις ανιψιές μου που είναι έξυπνες και αστέρια...
Όλοι νομίζουν ότι βγάλανε τον Αινστάιν.
Βλαμμένα είναι τα περισσότερα,και τα δικά μου μαζί.
Τι είναι, σοκοφρέτα;Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 12:38η ορθοδοξια δεν ειναι θρησκειαfoscilis έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 10:11εγώ ενώ ήμουν ισχυρά υλιστής διάβασα το Night's Dawn και το Hyperion Cantos και το σκέφτομαι πλέον. Θεωρώ αρκετά πιθανό να υπάρχει κάποια άλλη διάσταση της πραγματικότητας, "υπερφυσική" και εν πολλοίς αόρατη με τις ως τώρα γνώσεις η οποία διέπει τα φαινόμενα γύρω από τη συνείδηση και προς την οποία προσεγγίζει με πολύ επιφανειακό και πρωτόγονο τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα κατά τον ίδιο περίπου τρόπο που η ενστικτώδης τάση να μη μπορείς να ξεκολλήσεις το μάτι σου από στητά βυζιά παραπέμπει στη θεωρία της εξέλιξης.Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 01:13εγω νομιζω το εχω ξαναπει ,σεβομαι ειτε πιστευετε ειτε δεν πιστευετε,οπως βλεπετε καιε δω μεσα πολυ σπανια συμμετεχω σε νηματα θρησκειολογιας και ακομα πιο σπανια(δεν θυμαμαι καν αν συνεβη ποτε) στις σχετικες διενεξεις
δεχτειτε μια συμβουλη
Καλό είναι να απαντάς με παραμύθι σε πεμπτάκια.the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 23:36...αν ο Χριστός και όλα αυτά που μαθαίνουν στα θρησκευτικά του δημοτικού είναι μυθολογία.
τους είπα πως τα παλιά-παλιά χρόνια, οι άνθρωποι έβλεπαν γύρω τους την φύση, ανθρώπους να γεννιούνται, ανθρώπους να πεθαίνουν και δεν καταλάβαιναν γιατί όλα αυτά. ποιος έφτιαξε την φύση; ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο; ποιο το νόημα; έτσι σκαρφίστηκαν την ιδέα του θεού, των θεών, του δημιουργού, τις θρησκείες. ακόμα και σήμερα, τους λέω, που η επιστήμη είναι τόσο μπροστά, δεν γνωρίζουμε πως έγιναν όλα αυτά, οπότε κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν στον θεό.
Πιστεύουν πως και ο Παύλος ήταν μυθολογία ;
Και οι σύγχρονοι άγιοι ή μόνο οι αρχαίοι ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οσοι εχουν γεματη την κοιλια νομιζουν οτι δεν εχουν αναγκη τον Χριστο.the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 23:36...αν ο Χριστός και όλα αυτά που μαθαίνουν στα θρησκευτικά του δημοτικού είναι μυθολογία.
τους είπα πως τα παλιά-παλιά χρόνια, οι άνθρωποι έβλεπαν γύρω τους την φύση, ανθρώπους να γεννιούνται, ανθρώπους να πεθαίνουν και δεν καταλάβαιναν γιατί όλα αυτά. ποιος έφτιαξε την φύση; ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο; ποιο το νόημα; έτσι σκαρφίστηκαν την ιδέα του θεού, των θεών, του δημιουργού, τις θρησκείες. ακόμα και σήμερα, τους λέω, που η επιστήμη είναι τόσο μπροστά, δεν γνωρίζουμε πως έγιναν όλα αυτά, οπότε κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν στον θεό.
καλά το είχαμε καταλάβει ότι είναι μυθολογία ο Χριστός και τα θρησκευτικά στο σχολείο, μου απαντάνε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
να της πεις ότι όλοι έχουν την αποψάρα τους για πράγματα που δεν μπορεί να απαντήσει κανειςthe comet the course the tail έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 23:36...αν ο Χριστός και όλα αυτά που μαθαίνουν στα θρησκευτικά του δημοτικού είναι μυθολογία.
καλά το είχαμε καταλάβει ότι είναι μυθολογία ο Χριστός και τα θρησκευτικά στο σχολείο, μου απαντάνε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Αλλά ο Χριστός σίγουρα δεν είναι μυθολογία.
Εγινε σε ιστορικές περιόδους.
Μυθολογία μπορεί να πει κανείς ότι είναι όλη η ΠΔ. Ειναι η αντίστοιχη μυθολογία του Εβραικού λαού
Εγινε σε ιστορικές περιόδους.
Μυθολογία μπορεί να πει κανείς ότι είναι όλη η ΠΔ. Ειναι η αντίστοιχη μυθολογία του Εβραικού λαού
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- hellegennes
Γιατί είναι πολύ μικρές για να τους πει την πλήρη αλήθεια που είναι ένας τόμος πληροφοριών που τις περισσότερες δεν είναι ακόμη σε θέση να καταλάβουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ρώτησαν κάτι και δεν ήξερα τι να απαντήσω.
από Niki » 07 Απρ 2024, 19:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Απρ 2024, 21:04
-