Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Τί συζητάτε στο νήμα? Έχω χάσει κάμποσες σελίδες
Η κατάσταση στον Έβρο ποιά είναι? Επίσης δεν έχω παρακολουθήσει
Πήρε το αυτί μου όμως οτι τα πράγματα δεν (θα) είναι καθόλου καλά..
Η κατάσταση στον Έβρο ποιά είναι? Επίσης δεν έχω παρακολουθήσει
Πήρε το αυτί μου όμως οτι τα πράγματα δεν (θα) είναι καθόλου καλά..
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Είμαστε ένα ταπεινό έθνος. Αυτή είναι η αλήθεια και η άρνηση της αλήθειας είναι καταστροφική. Όποιος προσπαθεί με το ναρκωτικό της ρατσιστικής ξιπασιάς να αρνηθεί αυτή την αλήθεια θέλει σφαλιάρες να συνέλθει. Αν είμαστε μάγκες πρέπει να πάρουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους κάνουμε Έλληνες. Αν είμαστε λιγότερο μάγκες ας εκμεταλλευτούμε την κατάσταση για την κονόμα. Γιατί οι Τούρκοι να βγάζουν λεφτά και εμείς όχι; Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συλλαμβάνουμε μαζικά κόσμο και να τον κλείνουμε σε κέντρα κράτησης υπό τρισάθλιες συνθήκες για να μας δίνουν εύσημα ορισμένοι ακροδεξιοί στην Ευρώπη. Και αφήστε τις μαγκιές με την Τουρκία μην μας πάρει ο διάολος γιατί μας έχει πάρει πολλές φορές.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 17:30Μας βρίζεις ή μου φαίνεται;Antigeist έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 16:47Λίγο ότι σαβουρογαμιέστε δεξιά και αριστερά οι δυτικές γυναίκες (και άντρες) είναι αλήθεια. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ξέρω πολλούς Πακιστανούς στη δουλειά μου. Δουλευταράδες και σκληρά παλλικάρια είναι οι περισσότεροι που από μικρή ηλικία σηκώνουν δουλειά και ευθύνες. Όχι τσουτσεκάκια όπως ο μέσος ελληνάκος (και γενικά ο μέσος δυτικός). Φυσιολογικοί άνθρωποι που και το αλκοόλ τους το πίνουνε, και το χοιρινό τους το τρώνε και το τσιγάρο τους το κάνουνε, με μέτρο όμως χωρίς να γίνονται δούλοι του σαβουριάσματος και της απόλαυσης όπως ο μέσος ελληνιάρης και ελληνιάρα. Δεν θα είχε να χάσει τίποτα μα τίποτα η χώρα μας αν είχαμε περισσότερους απλούς και σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους σαν αυτούς. Όλος ο πλανήτης το χει βούκινο ότι σας ταΐζουν οι ξένοι και οι βλάκες Έλληνες το παίζετε τώρα αριστοκρατικό έθνος που δεν ανέχονται τον παρακατιανό. Ξεχάσατε ότι ένα κατατρεγμένο σκουπίδι ήσασταν επί αιώνες.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:43
Θες να περάσεις έναν μήνα μαζί τους και να μου πεις μετά τι κάνω;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Ακριβώς.
Όταν πρόκειται να αναπαράγουν το κλασσικό ανθελληνικό και μισελληνικό τροπάρι τα ξέρουν όλα- την έχουν μάθει την κασέτα απ έξω.
Για το Νο1 ακροδεξιό φασιστοσίχαμα της υφηλίου που ακούει στο όνομα Ερντογάν...τα ξεχνούν όλα αλλά την ίδια στιγμή τον βγάζουν μάγκα.
Ή αν γράψεις κάτι κατά θα στο υποβαθμίσουν ως ασήμαντο...εντελώς τυχαία και το τροπάρι θα επανέλθει ξανά στην προπαγανδιστική ρητορική Ερντογάν με τους κακούς απάνθρωπους Έλληνες και τους κατατρεγμένους μωρομάνους πρόσφυγες που..εντελώς τυχαία τους έχουν εξοπλίσει με το ανάλογο υλικό για επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας.
Ε και όταν τα βρουν σκούρα είτε θα εκδηλωθούν όπως έκανε ο τύπος παραπάνω ξερνώντας φασιστορατσιστικό δηλητήριο..είτε θα σε πουν σώνει και καλά ακροδεξιό για να τελειώνουν αφού δεν έχει καμία απολύτως βάση η ρητορική του φασίστα απέναντι.
Ο Έβρος ήταν μια καλή ευκαιρία να βγουν απ τις τρύπες τους...!
Δεν τους χωράει ο τόπος.
Ο επόμενος στόχος όπως είχα επαναλάβει αρκετές σελίδες πριν είναι να τους βάλουν μέσα στην ενδοχώρα ώστε να χρησιμοποιηθούν από το καθεστώς Ερντογάν σε μελλοντικές διεκδικήσεις του. Σίγουρα θα προτείνουν να τους πάρουμε εδώ μέσα και να τους χρησιμοποιησουμε.
Αυτός είναι ο τρόπος να στο φέρουν από δω απ εκεί για να τους βάλουν μέσα. Πίσω απ τις ψευτοανθρωπιστικές ιαχές επιδιώκουν ότι και ο Ερντογάν εκμετάλλευση των προσφύγων για χρηματικές απολαβές είτε οτιδήποτε άλλο σκεφθεί το ρατσιστικό τους κεφάλι που κρύβεται πίσω απ την ταμπέλα : Αριστερά,προοδευτικότητα,ανθρωπισμός.
Πιο ήρεμη είναι η κατάσταση στον Εβρο το τελευταίο 24ωρο, αφού το συγκεντρωμένο πλήθος φαίνεται πως έχει αντιληφθεί ότι τα σύνορα φυλάσσονται συνεχώς και είναι απροσπέλαστα.
Ωστόσο η ηρεμία αυτή δεν εφησυχάζει τις ελληνικές δυνάμεις που επαγρυπνούν για την διασφάλιση της τάξης και το απροσπέλαστο των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Οι ελληνικές Αρχές έχουν επιδοθεί σ' έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν αναγκαίες εργασίες για την ενίσχυση του φράχτη στις Καστανιές, αλλά και τη φωταγώγησή του με ισχυρούς προβολείς.
Για το λόγο αυτό, συνεργεία της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ έχουν προχωρήσει σε τοποθέτηση στύλων και καλωδίων ισχυρής τάσης από τις Καστανιές προς το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 και τον φράχτη. Μέρος του αναγκαίου υλικού για τη φωταγώγηση του φράχτη, αποτελεί δωρεά της εταιρείας Dasteri προς το Δ΄ Σώμα Στρατού.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι εργασίες τοποθέτησης κινητών φρακτών και συρματοπλεγμάτων σε σημεία του ποταμού Έβρου, που αποτελούν φυσικά περάσματα από την Τουρκία προς την Ελλάδα.
Το Σάββατο βρέθηκε στις Καστανιές ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, που επιθεώρησε τον φράχτη και τις αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν την περιοχή.
e-evros
Ωστόσο η ηρεμία αυτή δεν εφησυχάζει τις ελληνικές δυνάμεις που επαγρυπνούν για την διασφάλιση της τάξης και το απροσπέλαστο των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Οι ελληνικές Αρχές έχουν επιδοθεί σ' έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν αναγκαίες εργασίες για την ενίσχυση του φράχτη στις Καστανιές, αλλά και τη φωταγώγησή του με ισχυρούς προβολείς.
Για το λόγο αυτό, συνεργεία της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ έχουν προχωρήσει σε τοποθέτηση στύλων και καλωδίων ισχυρής τάσης από τις Καστανιές προς το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 και τον φράχτη. Μέρος του αναγκαίου υλικού για τη φωταγώγηση του φράχτη, αποτελεί δωρεά της εταιρείας Dasteri προς το Δ΄ Σώμα Στρατού.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι εργασίες τοποθέτησης κινητών φρακτών και συρματοπλεγμάτων σε σημεία του ποταμού Έβρου, που αποτελούν φυσικά περάσματα από την Τουρκία προς την Ελλάδα.
Το Σάββατο βρέθηκε στις Καστανιές ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, που επιθεώρησε τον φράχτη και τις αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν την περιοχή.
e-evros

Ποτε δεν εχω ακουσει μια αφθορμητα κακη κουβενταουτε καν κριτικη για τον ανθρωπο-ισλαμοφασιστα που εχειστειλει στρατο σε 3 χωρες
και που συμμαχησε με τα ισλαμοτζιχαντια.

Μονο αμα στριμωχτουν αποπ εμας απαντανε με ενα γενικο
''''νταξ και ο Ερνογαν τα συμφεροντα του κοιτάει '''

Επιεικως αστειοι εχουν καταντησει αφου ξεβρακωθηκαν τις τελευταιες βδομαδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 15 Μαρ 2020, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Οχι,ακομα χειροτερα. Επελεξε να γινει φασιστας. Σα να λεμεν Αιγυπτιος Χρυσαυγιτης, oh wait...
Εννοείς ότι αυτοί που ζουν πχ. στην Κομοτηνή δεν ξέρουν τί θα πει να ζεις όλη σου τη ζωή στην ίδια πόλη με μουσουλμάνους;Gherschaagk έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:43Θες να περάσεις έναν μήνα μαζί τους και να μου πεις μετά τι κάνω;Highlander έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:42Μήπως τους τσουβαλιαζεις λίγο;Gherschaagk έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:35
Α δλδ είμαι εγώ ρστσίστρια όταν ο άλλος με θεωρεί α πραϊόρι εκπορνευόμενη επειδή δεν φοράω μπούρκα κι επειδή δεν συνοδεύομαι από άντρα όταν βγαίνω απ' το σπίτι μου;
Οκ...

Σωστοοοοος.
Πλεον οι ανθελληνες μονο που μιλανε ..ξεβρακωνοντε

Νομίζω ότι η μόνη πολιτική και ιδεολογία που ευνοεί τους "τζιχαντιστές" σε κάθε έθνος είναι αυτή που προβάλλεις με τόσο φανατισμό και αγάπη.
Με το βασανισμό και το θάνατο αυτών των ανθρώπων χαίρονται, ικανοποιούνται ιδεολογικά, δύο είδη ανθρώπων: οι τζιχαντιστές στη χώρα τους και εσείς.
Επομένως, αν ψάχνεις να βρεις συγγενείς ή φίλους προς το τζιχαντιστικό τρόπο σκέψης, είναι εύκολο να τους βρεις αρκεί να ψάξεις στο σωστό μέρος.

ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ Η ΤΡΟΛΑΚΙ.
ΔΕΝ ΕΞΕΙΓΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
Εχεις καταλαβει οτι εχετε καταξεβρακωθει και οτι θα μεινετε τρεις και ο κουκος;;;;
- Highlander
Τι ψυχολογικό φαίνομενο και αυτό ρε πούστη μου με ανθρώπους που κατάγονται από έθνη της απανωτής σφαλιάρας και την βλέπουν νοικοκυραίοι και "υπερασπιστές του δυτικού πολιτισμού", κάτι Ιρλανδοί, Πολωνοί, Ουκρανοί, Έλληνες

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-