Από Τήνο είδα να μπαίνουν απλά αυτοκίνητα, από Μύκονο είδα να μπαίνουν πανάκριβα αυτοκίνητα και διθέσια κάμπριο.
Τήνος
Re: Τήνος
Η Τήνος έχει μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση, ειδικά στη γλυπτική (Χαλεπάς αλλά και άλλοι) και στη ζωγραφική. Το επίκεντρο είναι το πολύ όμορφο χωριό Πύργος, το οποίο συνιστώ να επισκεφθείτε στη βόρεια πλευρά του νησιού.
Re: Τήνος
Θα την επισκεπτόμαστε , αν απελευθερωθεί από το ζυγό .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
- Δημοσιεύσεις: 26298
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 17:47
Re: Τήνος
Η τηνος εχει και πολλους καθολικους. Τα εκκλησακια που δεν εχουν στρογγυλους τρουλους ειναι καθολικα
Re: Τήνος
Να μην ξεχάσετε να βγάλετε φώτο στο μνημείο του λατόμου μαρμαρά έξω από τους Μαμάδος Μαρλάς
...... να ετοιμάζεται να σας σπάσει το κεφάλι με το σφυρί.

.
Re: Τήνος

Προφανώς δεν είναι ο κανόνας αλλά είναι από τα πλούσια νησιά του Αιγαίου κ ενδείκνυται κ γ οικογενειακές διακοπές κ για σουλάτσο .
~~¥~~
Re: Τήνος
Μηχανικός έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:10Παίρνεις στο γρήγορο καράβι από Τήνο για Πειραιά.
Ο κόσμος που μπαίνει στην Τήνο λες και είναι από κηδεία, λυπημένοι, πολλές μαυροφορεμένες, άλλες να κλαίνε, ...
Σταματάει το καράβι και στην Μύκονο και μπαίνει και από εκεί κόσμος, το άκρον άωτον.
Και η παρατήρηση των αυτοκινήτων που μπαίνουν από τα δύο νησιά έχει πλάκα.
Τα τελευταία χρόνια μετά την κρίση έχει μετακινηθεί αρκετός κόσμος με εξοχικά εκεί που δεν αντέχει οικονομικά Μύκονο όπως και επίσης θεωρείται οικογενειακό νησί. Έχει ρεύμα. Με λίγα λόγια από Ραφήνα πέρυσι είδα κανονικό κόσμο να κατεβαίνει στην Τήνο και αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ αφού ήταν Ιούνιος και η Μύκονος ήταν αρκετά προσιτή τότε. Αλλά εξοχικά βλέπεις και ρεύμα πού πάει ο κόσμος... Μη σου πω πιο πολλές θειάδες για προσκυνήματα και μάλιστα από άλλες Βαλκανικές και πιο πέρα χώρες θα δεις προς Αίγινα που είναι και πιο κοντά παρά προς Τήνο ΠΧΙΑ.
Τώρα τελευταία τον 15γουστο διάφορα περαστικά πλοία χαιρετάνε από τα ανοιχτά τη μεγαλόχαρη, κάποιες φορές ειναι συγκινητικό αυτό, δεν λέω να προγραμματίσεις να είσαι εκεί, αλλά έχει και το ενδιαφέρον του αν το πετύχεις, ανάλογα και τα κέφια του καπετάνιου, πόσο σόου θα θελήσει να κάνει.
Αυτό που έχω ακούσει για την Τήνο είναι ότι αν έχει αέρα και δεν σου αρέσει ο αέρας δεν την παλεύεις και πολύ, ενώ πχ στη Μύκονο μια χαρά απάνεμες παραλίες μπορείς να βρεις και πολλές μάλιστα.
Εγώ έχω πάει προ δεκαετίας, πρέπει να έχει αλλάξει αρκετά από τότε.
Re: Τήνος
Το αντίθετο ισχύει Athina. Αυτός που έχει εν μέσω κρίσης ακόμη δύο δεκάρες θα ανέβει level αντι να πέσει. Όσους τους χτύπησε η κρίση πολύ πιθανό να μην κάνουν καν διακοπές.
Δε συζητώ να έχει κάποιος το μετρητό για αγορά εξοχικού εν μέσω κρίσης.
Δε συζητώ να έχει κάποιος το μετρητό για αγορά εξοχικού εν μέσω κρίσης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
- Δημοσιεύσεις: 26298
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 17:47
Re: Τήνος
Στην εποχή μας δε συμφέρει αγορά εξοχικού με την καμία. Μπορείς να πηγαίνεις κάθε καλοκαίρι στις Μαλδίβες αντί να ξοδεύεις τις διακοπές σου ξεχορταριάζοντας και φέρνοντας υδραυλικούς και αλουμινάδες στην Κάρυστο