Προσωπικά δεν έχω στείλει ποτέ πμ σε άλλο χρήστη τουλάχιστον πρώτος. Ούτε εγώ ψάχνω για γυναίκα. Για τι με πέρασες; Για κανένα λιγούρη; Είμαι παντρεμένος με δυο παιδία. Άσε που είμαι 47. Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;Niki έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:13θα σου γράψω την ηλικία μου , 29 αλλά προσοχή μην παρεξηγηθώ και βλέπω μηνύματα και με κάνετε να φύγω από το φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:09Το είχα καταλάβει. Οι Κρητικές είναι τα ομορφότερα πλάσματα στον κόσμο. Τι ηλικία αν επιτρέπεται;
Τώρα μόνο στα Lidl παγωτίνια βανίλια 1,25 η εξάδα
Δεν ψάχνω άντρα.
Έχω και κάμα και πιστόλι.
ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Το πιστολι σου θα το χρειαστω για να τιναξω τα μυαλα μου καποια στιγμη.Niki έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:13θα σου γράψω την ηλικία μου , 29 αλλά προσοχή μην παρεξηγηθώ και βλέπω μηνύματα και με κάνετε να φύγω από το φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:09Το είχα καταλάβει. Οι Κρητικές είναι τα ομορφότερα πλάσματα στον κόσμο. Τι ηλικία αν επιτρέπεται;
Δεν ψάχνω άντρα.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να είσαι καλά χαίρομαι που είσαι ευγενής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:18Προσωπικά δεν έχω στείλει ποτέ πμ σε άλλο χρήστη τουλάχιστον πρώτος. Ούτε εγώ ψάχνω για γυναίκα. Για τι με πέρασες; Για κανένα λιγούρη; Είμαι παντρεμένος με δυο παιδία. Άσε που είμαι 47. Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;Niki έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:13θα σου γράψω την ηλικία μου , 29 αλλά προσοχή μην παρεξηγηθώ και βλέπω μηνύματα και με κάνετε να φύγω από το φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:09
Το είχα καταλάβει. Οι Κρητικές είναι τα ομορφότερα πλάσματα στον κόσμο. Τι ηλικία αν επιτρέπεται;
Δεν ψάχνω άντρα.
Συγνώμη αν σε έθιξα δεν το ήθελα απλά ήθελα να συνεχίσω να έχω την ησυχία μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Είναι εύκολο να το λές αλλά δύσκολο ευτυχώς να το κάνεις.zteo έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:20Το πιστολι σου θα το χρειαστω για να τιναξω τα μυαλα μου καποια στιγμη.Niki έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:13θα σου γράψω την ηλικία μου , 29 αλλά προσοχή μην παρεξηγηθώ και βλέπω μηνύματα και με κάνετε να φύγω από το φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:09
Το είχα καταλάβει. Οι Κρητικές είναι τα ομορφότερα πλάσματα στον κόσμο. Τι ηλικία αν επιτρέπεται;
Δεν ψάχνω άντρα.
Έχεις ρίξει ποτέ έστω σε κατσίκι;
Οχι ποτε.Συγνωμη αλλα ειμαι πολλη χαλια ψυχολογικα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πιες τρεις τσικουδιές στο καπάκι αλλά με μουσική.
Κανω διαιτα δεν μπορω να πιω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η τσικουδιά είναι φάρμακο δεν είναι φαί.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
εξαρτάται από το κατά πόσο η ζωή είναι πρόβλημα τύπε μου
μόνο σε ανίατη ασθένεια με πολύ πόνο και ταλαιπωρία και σε μένα αλλά και σε δικούς μου ανθρώπους μπορεί να είχα το θάρρος να το πατήσω.
Αλλιώς όλα τα άλλα είναι μαλακίες που παλεύονται.
Υ.γ και πάλι δύσκολα θα το έκανα θυμάμαι μια φορά που αστόχησα ΄λίγο σε ένα κατσίκι σφάδαζε και χρειάστηκε να του ρίξω άλλες δυό.
Φαντάσου να σφαδάζω και να μην μπορώ να ρίξω την δεύτερη.

- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αγαπητέ Πορφύριε με μπέρδεψες και είναι κρίμα δηλαδής.... Τις προάλλες μας είπες ότι είσαι 57:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:18
Είμαι παντρεμένος με δυο παιδία. Άσε που είμαι 47. Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;
"Εγώ μπορεί να ειμαι 57 αλλά μια χαρά ακολουθώ διαταγές και είμαι αθλητικός προχθές έτρεξα 19 χλμ. Πάω κάθε μερα γυμναστήριο κ.τ.λ."
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Niki έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:00Εν τω μεταξύ ήρθε και μια θειά μου απο την Αυστραλία πριν καμιά βδομάδα που άλλαξε τρία αεροπλάνα και τέσσερα αεροδρόμια.
Για 25 χρόνια δεν πάτησε το πόδι της στο χωριό.
Της έβαλα χέρι αλλά έκανε ότι δεν καταλαβαίνει.
Ψες έλεγε ότι δεν είναι σωστό να έρχονται οι άλλοι στο χωριό.

Ordem e Progresso.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:18Προσωπικά δεν έχω στείλει ποτέ πμ σε άλλο χρήστη τουλάχιστον πρώτος. Ούτε εγώ ψάχνω για γυναίκα. Για τι με πέρασες; Για κανένα λιγούρη; Είμαι παντρεμένος με δυο παιδία. Άσε που είμαι 47. Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;Niki έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:13θα σου γράψω την ηλικία μου , 29 αλλά προσοχή μην παρεξηγηθώ και βλέπω μηνύματα και με κάνετε να φύγω από το φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:09
Δεν ψάχνω άντρα.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
24 Ιουν 2024, 14:57