Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας.
Επωφελήθηκαν από το συμπούρμπουλο με τη μακεδονία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Σαρακατσανος
Φωτογραφία του υπάρχει , προκειμένου να συγκρίνουμε με τη μεταμφίεση του Ξανθού Μάγου (aka Χριστόδουλου Ξηρού) ;
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- ΜπλεΜπουμπυς
Καταδίωκαν Μπαρμπαρούση και πιάσαν Σώρρα .
Μένα μια εποχή με σταματάγαν 3 φορές σερί σε 10 μέρες, μου κάναν τ αυτοκίνητο ανάθεμα κι εμένα σωματική έρευνα πειδής είμαι ξανθος και ψάχναν μια ξανθιά .
Αλλά δε με συλλήψανε φτυχώς .
Είχα μαλλί χάλια και τις 3 φορές, ρεζίλι θα γενόμουν .
Μένα μια εποχή με σταματάγαν 3 φορές σερί σε 10 μέρες, μου κάναν τ αυτοκίνητο ανάθεμα κι εμένα σωματική έρευνα πειδής είμαι ξανθος και ψάχναν μια ξανθιά .
Αλλά δε με συλλήψανε φτυχώς .
Είχα μαλλί χάλια και τις 3 φορές, ρεζίλι θα γενόμουν .
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Northern Spirit
Μπαρμπαρουσης, Σωρρας, εθνικια να ωρυονται για το Μακεδονικο, Καμμενοι σε ρολο ελ πατριωτων...Μιλαμε για ενα απεραντο φρενοκομειο που ελεγε και ο "εθναρχης"..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Πρώτα ο Χίος, τώρα ο Σώρρας.
Η Ελλάδα τρώει τα παιγδιά της!
Η Ελλάδα τρώει τα παιγδιά της!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Με το κλείσιμο του phorum.gr χάθηκε και η λεξαριθμητική πρόβλεψη που είχα κάνει ότι θα συλληφθεί το 2018.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Οι οπαδοί του αισθάνονται καμιά ντροπή; Οι Αγανακτισμένοι - Αεροψεκασμένοι οπαδοί του υπερ-πατριώτη Π. Καμμένου αισθάνονται ντροπή; Οι οπαδοί του Μπαρπαρούση;
Μας τα είχαν πρήξει ως Αγανακτισμένοι σε Πάνω και Κάτω Πλατεία Συντάγματος την περίοδο 2010-2012.
Μας τα είχαν πρήξει ως Αγανακτισμένοι σε Πάνω και Κάτω Πλατεία Συντάγματος την περίοδο 2010-2012.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
- ΜπλεΜπουμπυς
Αντί να πάρει τα 600 δις και να φύγει στην Λατινική Αμερική έκατσε εδώ να παλέψει, αυτοί είναι πατριώτες 

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Ελβετός Τραπεζίτης
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:59Αντί να πάρει τα 600 δις και να φύγει στην Λατινική Αμερική έκατσε εδώ να παλέψει, αυτοί είναι πατριώτες

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Και πολύ άργησε. Βάλε με νου σου πόσοι αφελείς θα πληρώσουν τα σπασμένα για χρέη προς το δημόσιο που υποτίθεται ότι θα τους ξεχρέωνε ο ίδιος. Και ναι μεν η βλακεία κοστίζει ωστόσο ένα κράτος που λειτουργεί δεν αφήνει τους αετονύχηδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς.
Τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζω εγώ δεν είναι αφελείς-ή μάλλον είναι αλλά κυρίως είναι λαμόγια που απλά ήθελαν να αναβάλλουν όσο γίνεται να πληρώσουν το χρέος και ίσως να παίρνουν και κανα ψιλό. Ο ένας είναι εντελώς luben χασικλής που πέρσι μαχαίρωσε έναν παππού στο καφενείο στο καλά καθούμενα,άλλος είναι άεργος 40+ που ζει απο τη σύνταξη του 90ρη πατέρα του και άλλος ένας είναι κλασικός Έλληνας "επιχειρηματίας" της επαρχίας,ο,τι κάτσει δηλαδη(νόμιμο ή λιγότερο νόμιμο)ST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:16Και πολύ άργησε. Βάλε με νου σου πόσοι αφελείς θα πληρώσουν τα σπασμένα για χρέη προς το δημόσιο που υποτίθεται ότι θα τους ξεχρέωνε ο ίδιος. Και ναι μεν η βλακεία κοστίζει ωστόσο ένα κράτος που λειτουργεί δεν αφήνει τους αετονύχηδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς.
-
Αυτό το φαινόμενο δεν ισχύει μόνο για τους οπαδούς του Σώρρα αλλά και για τους οπαδούς όλων των κομμάτων.
Ρουσφετολογικά ψήφιζαν τις προηγούμενες δεκαετίες τουλάχιστον οι μισοί από δαύτους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Καμία αντίρρηση. Δεν γνωρίζω οπαδούς του προσωπικά. Ωστόσο το κράτος όφειλε να είχε κινηθεί αποτελεσματικότερα εδώ και χρόνια. Δεν μπορείς να δίνεις την εντύπωση ξέφραγου αμπελιού που σε κάνει ότι θέλει ένας μικροαπατεώνας (μη μου πείτε τώρα ότι ο τύπος είναι ιδιαίτερα ευφυής). Έχει επιπτώσεις και συνέπειες σε πολλά επίπεδα αυτή η αδράνεια.Nero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:22Τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζω εγώ δεν είναι αφελείς-ή μάλλον είναι αλλά κυρίως είναι λαμόγια που απλά ήθελαν να αναβάλλουν όσο γίνεται να πληρώσουν το χρέος και ίσως να παίρνουν και κανα ψιλό. Ο ένας είναι εντελώς luben χασικλής που πέρσι μαχαίρωσε έναν παππού στο καφενείο στο καλά καθούμενα,άλλος είναι άεργος 40+ που ζει απο τη σύνταξη του 90ρη πατέρα του και άλλος ένας είναι κλασικός Έλληνας "επιχειρηματίας" της επαρχίας,ο,τι κάτσει δηλαδη(νόμιμο ή λιγότερο νόμιμο)ST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:16Και πολύ άργησε. Βάλε με νου σου πόσοι αφελείς θα πληρώσουν τα σπασμένα για χρέη προς το δημόσιο που υποτίθεται ότι θα τους ξεχρέωνε ο ίδιος. Και ναι μεν η βλακεία κοστίζει ωστόσο ένα κράτος που λειτουργεί δεν αφήνει τους αετονύχηδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς.
Προφανώς,γι'αυτό λέω στην 1η σελίδα ότι άργησε 7 χρόνιαST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:32Καμία αντίρρηση. Δεν γνωρίζω οπαδούς του προσωπικά. Ωστόσο το κράτος όφειλε να είχε κινηθεί αποτελεσματικότερα εδώ και χρόνια. Δεν μπορείς να δίνεις την εντύπωση ξέφραγου αμπελιού που σε κάνει ότι θέλει ένας μικροαπατεώνας (μη μου πείτε τώρα ότι ο τύπος είναι ιδιαίτερα ευφυής). Έχει επιπτώσεις και συνέπειες σε πολλά επίπεδα αυτή η αδράνεια.Nero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:22Τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζω εγώ δεν είναι αφελείς-ή μάλλον είναι αλλά κυρίως είναι λαμόγια που απλά ήθελαν να αναβάλλουν όσο γίνεται να πληρώσουν το χρέος και ίσως να παίρνουν και κανα ψιλό. Ο ένας είναι εντελώς luben χασικλής που πέρσι μαχαίρωσε έναν παππού στο καφενείο στο καλά καθούμενα,άλλος είναι άεργος 40+ που ζει απο τη σύνταξη του 90ρη πατέρα του και άλλος ένας είναι κλασικός Έλληνας "επιχειρηματίας" της επαρχίας,ο,τι κάτσει δηλαδη(νόμιμο ή λιγότερο νόμιμο)ST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:16
Και πολύ άργησε. Βάλε με νου σου πόσοι αφελείς θα πληρώσουν τα σπασμένα για χρέη προς το δημόσιο που υποτίθεται ότι θα τους ξεχρέωνε ο ίδιος. Και ναι μεν η βλακεία κοστίζει ωστόσο ένα κράτος που λειτουργεί δεν αφήνει τους αετονύχηδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μα αφού βρέθηκε μια δικαστίνα που με την ηλίθια απόφασή της, φαινόταν πως τον δικαιώνει!ST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:16Και πολύ άργησε. Βάλε με νου σου πόσοι αφελείς θα πληρώσουν τα σπασμένα για χρέη προς το δημόσιο που υποτίθεται ότι θα τους ξεχρέωνε ο ίδιος. Και ναι μεν η βλακεία κοστίζει ωστόσο ένα κράτος που λειτουργεί δεν αφήνει τους αετονύχηδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς.
Πάντως εγώ ΔΕΝ λυπάμαι τα θύματα. Λυπάμαι όμως τις οικογένειές τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως δεν φταίει μόνο ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και το πολιτικό σύστημα που έκανε τα στραβά μάτια;;
από Αρίστος » 12 Μάιος 2023, 15:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
12 Μάιος 2023, 16:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ
από Μαδουραίος » 13 Ιουν 2023, 21:31 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιουν 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 3993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
15 Απρ 2025, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη γνωστός τράπερ
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Δεκ 2023, 14:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Δεκ 2023, 17:34
-