Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
dna replication
Δημοσιεύσεις: 30299
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
Phorum.gr user: dna

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Μαρ 2020, 14:27

Наше дело правое - победа будет за нами!

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης
Δημοσιεύσεις: 39720
Εγγραφή: 05 Μάιος 2018, 12:13

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Μαρ 2020, 14:28

το μελλον ειναι ο τριτος κοσμος :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 17016
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:44

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 25 Μαρ 2020, 15:46

Πως νιωθει αραγε ο Αρίστος μετα απο αυτο;
India enters 'total lockdown' after spike in cases
India's Prime Minister Narendra Modi has imposed a nationwide lockdown in an attempt to slow the spread of the coronavirus.

The restrictions came into force at midnight local time (18:30 GMT) and will be enforced for 21 days.

"There will be a total ban on venturing out of your homes," Mr Modi said in a televised address.
Το ρωταω γιατι ολοι μας στην θεση του θα νιωθαμε ξεβρακωτοι αλλα αυτος ειναι ειδικη περιπτωση
Πως να νιωθουν αραγε οι φανατικοι του αναγνωστες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA
Δημοσιεύσεις: 8313
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 25 Μαρ 2020, 15:56

Ας πει κάποιος στον Αρίστο τα εξής:
Α) η Κϊνα δεν έχει νικήσει ακόμα τον ιό - δεν ξέρουμε καν εάν επανέλθει ο ιός τον επόμενο Φθινόπωρο...
Β) η Κϊνα ζουσε σαν βδέλλα ρουφώντας τα χρήματα της Δύσης. Πως στο διάολο θα πάρει κεφάλι εάν δεν μπορεί να πουλήσει στη δύση;
Γ) Μήπως ο Αρίστος ξέρει τα οικονομικά της Κίνας που είναι σιςσκατα;;;
Δ) Άλλοι έχουν πάρει ήδη πολλά από τα εργοστάσια της Κίνας - ακόμα και η Αιθιοπία ή η Κένυα!!!

ΥΓ
Να πάει η Κίνα σε πόλεμο στα επόμενα δύο χρόνια ναι, να πάρει το προβάδισμα από τη δύση, ούτε για πλάκα!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 17016
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:44

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 25 Μαρ 2020, 19:12

Εδω οτι τυπος εκανε αρθρο για την επιτυχια χωρων επειδη δεν παιρνουν αυστηρα μετρα και οσες εχει γραψει πανε σε lockdown
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Δημοσιεύσεις: 10759
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 22:19

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 26 Μαρ 2020, 01:54

Δημοσιευσαν τα Κινεζια την μπεζ βιβλο για την κατασταση της οικονομιας το πρωτο τριμηνο του ετους: ατελειωτος πονος..


https://asiatimes.com/2020/03/china-nee ... e-support/
China needs to get the economy off ‘life-support’
As the country cranks up manufacturing, the rest of the world struggles with the Covid-19 crisis

“Merely describing these as the worst results in China Beige Book history does little justice to the pain being reported to us by over 3,300 firms. It’s more telling to traipse through the numbers. The big picture is eye-popping [with] indicators [contracting] virtually across the board, with every sector, every region, and every key headline metric down substantially both on-quarter and on-year,” the report revealed.

“Every one of those metrics fell to the lowest level we’ve ever seen, and crucially the results continued to deteriorate even into mid-March when most firms were re-opening and supposedly ‘back to work.’ Nationally, our revenue index plunged to -26 this quarter while profits dove in tandem, to -22. This is the first time in nearly a decade of tracking the economy that our headline metrics have sunk into contraction territory,” it continued.

“Digging down, it only gets worse. Every individual sector has also seen deteriorating results since February, with revenue reports in property (-45) plummeting so hard they no longer fit on our chart. The plight of retail (-27) and services (-19) highlight the hit to consumption, but the industrial economy is doing just as poorly, with commodities at -27 and manufacturing the relative star at -17,” China Beige Book’s study added.


"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 26 Μαρ 2020, 02:00

Αρίστος έγραψε:
19 Μαρ 2020, 16:00
Σημερινο αρθρο μου στο New economy.

Γραφω πρωτος για ενα θεμα που οι οικονομικοι συντακτες θα το ανακαλυψουν μερες μετα.



Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

Όταν ξεκίνησε η επιδημία του κορονοϊού στην Κίνα όλοι προεξοφλούσαν πως η μεγάλη ασιατική χώρα θα δεχθεί τόσο μεγάλο οικονομικό πλήγμα που θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της να γίνει η παγκόσμια υπερδύναμη του πλανήτη. Στη συνέχεια όμως η επιδημία έπληξε την Ευρώπη μέσω της Ιταλίας ενώ ταξίδεψε και στην Αμερική. Οι Ευρωπαίοι που εντελώς ανεύθυνα δεν πήραν προληπτικά μέτρα στην αρχή, στη συνέχεια κατέβασαν μέχρι και τα ρολά των οικονομιών τους για να αναχαιτίσουν ένα μεγάλο κύμα θανάτων. Οι συνέπειες της αρχικής ολιγωρίας τους θα αποβούν πιθανότατα τραγικές και για το οικονομικό τους μέλλον.

Η Ιταλία θα κινδυνεύσει με χρεοκοπία, η Ισπανία θα πιεστεί πολύ, η Γαλλία και η Γερμανία θα γνωρίσουν πρωτοφανή οικονομική καθίζηση. Οι ασθενέστερες χώρες, όπως η Ελλάδα, πιθανότατα θα αναγκαστούν να καταφύγουν στον Ευρωπαικό Μηχανισμό Στήριξης ή στο ΔΝΤ για πακέτο οικονομικής βοήθειας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ντόϊτσε Μπανκ η Ευρωζώνη θα κατρακυλίσει σε ύφεση -22,4% το δεύτερο τρίμηνο του 2020 ενώ η Γερμανία θα φτάσει στο -25,2%.

Την ώρα όμως που οι ευρωπαικές χώρες πήγαιναν σε οικονομικό lockdown, κάποιες χώρες στην Ανατολή κέρδιζαν το στοίχημα της νίκης επί του κορονοϊού. Και κυρίως το κέρδισαν είτε με διαχειρίσιμες οικονομικές απώλειες είτε χωρίς να φρενάρουν καθόλου την οικονομική παραγωγή τους. Αυτές οι χώρες θα πάρουν σαφέστατο προβάδισμα στο χάρτη της παγκόσμιας οικονομίας όπως θα διαμορφωθεί μετά τη λήξη της επιδημίας του κορονοϊού. Ας δούμε ποιες είναι.

α) Η Κίνα κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό εξαιτίας των ιδιαίτερα σκληρών μέτρων που πήρε, μη διστάζοντας να ρίξει στη μάχη ακόμη και το στρατό. Βοήθησε σε αυτό και η κολλεκτιβιστική νοοτροπία των Κινέζων πολιτών που έχουν μάθει να υποβάλλονται σε προσωπικές θυσίες για το καλό του συνόλου. Μπορεί η βιομηχανική παραγωγή της Κίνας να έπεσε 13,5% τους δυο πρώτους μήνες του 2020, μπορεί για πρώτη φορά να έχει ύφεση σε ένα τρίμηνο, αλλά τώρα θα αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος όταν ακόμη η Δύση περιμένει μπροστά τα χειρότερα.

β) Η Ταιβάν κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό με τρόπο που πρέπει να διδάσκεται στο μέλλον σε σχολεία και πανεπιστήμια. Χωρίς να κάνει lockdown στην οικονομία της πήρε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα από την πρώτη στιγμή και τα εφάρμοσε με σχολαστική αφοσίωση. Έβαλε σε καραντίνα όσους έρχονταν από την Κίνα και έφτιαξε 45 εκατομμύρια μάσκες που τις μοίρασε σε νοικοκυριά και νοσηλευτές. Παράλληλα τοποθέτησε συσκευές απολύμανσης σε κάθε δημόσιο κτίριο και έβαλε συνεργεία καθαρισμού σε 24ωρη βάση.

γ) Η Σιγκαπούρη, που αποτελεί χώρα πρότυπο τόσο για την οικονομική της ανάπτυξη όσο και για το σύστημα υγείας της, νίκησε τον κορονοϊό επειδή έδρασε ακαριαία και αποτελεσματικά. Από τις 30 Ιανουαρίου έφτιαξε 5,2 εκατομμύρια μάσκες και τις μοίρασε στα νοικοκυριά. Ταυτόχρονα κρατικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι της χώρας με θερμικές κάμερες για να προλάβουν την επέκταση της νόσου.

δ) Η Ινδία παρότι έχει 1,3 δισεκατομμύριο πληθυσμό και ανεπαρκέστατο σύστημα υγείας δεν έκανε lockdown στην οικονομία της. Θα έπρεπε ωστόσο να πάρει τα προληπτικά μέτρα της Ταιβάν και της Σιγκαπούρης. Ίσως όμως εφησυχάστηκε γιατί είναι χώρα νέων με πολύ μικρό ποσοστό ηλικιωμένων στον πληθυσμό της.

ε) Η Ρωσία χωρίς και αυτή να θέσει περιορισμούς στην οικονομία της ακολούθησε μια έξυπνη στρατηγική. Δεν επέτρεψε σε κανέναν να έρχεται από την Κίνα ή άλλη επικίνδυνη χώρα χωρίς να τον υποβάλει σε ιατρικό τεστ και αν χρειαστεί σε καραντίνα. Πλέον παράγει 100.000 τεστ σε ημερήσια βάση και διεξάγει τακτικότατους ελέγχους σε σημεία που συγκεντρώνονται πολίτες για να προλάβει να απομονώσει τυχόν κρούσματα. Μέχρις στιγμής έχει λιγότερα κρούσματα και από την Ελλάδα.

Αυτές θα είναι λοιπόν οι χώρες που θα πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια οικονομία μετά τη λήξη της επιδημίας. Και το κατάφεραν με το σπαθί τους (πλην της Ινδίας), γιατί αντέδρασαν ακαριαία, αποτελεσματικά και έξυπνα στην πρόκληση του κορονοϊού. Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι Ασιάτες και οι Ρώσοι φέρθηκαν σαν πολιτισμένοι Ευρωπαίοι στην κρίση της επιδημίας ενώ οι Ευρωπαίοι φέρθηκαν σαν αμόρφωτοι τριτοκοσμικοί. Θυμίζω ότι οι χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης δεν πήραν κανένα προληπτικό μέτρο αρχικά, ούτε καν η Ιταλία που λόγω εμπορικών σχέσεων φιλοξενεί αρκετούς Κινέζους στο Μιλάνο.

Έτσι η ανοχύρωτη Ευρώπη του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου τώρα θα πληρώσει διπλό τίμημα σε ανθρώπινες απώλειες και οικονομική καταστροφή. Φυσικά ευθύνες μεγάλες υπάρχουν όχι μόνο στα επιμέρους κράτη αλλά και στις κεφαλές της Ευρωπαικής Ένωσης που για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο λίγη είναι. Είναι τραγικό πως την ώρα που η Γερμανία θα δώσει 500 ΔΙΣ για την ενίσχυση των γερμανικών επιχειρήσεων, η Ευρωπαική Ένωση θα διαθέσει μόνο 65 ΔΙΣ για τις 27 χώρες μέλη. Και επειδή τα χρήματα αυτά θα διατεθούν αναλογικά με το ύψος του ΑΕΠ κάθε χώρας, τη μερίδα του λέοντος θα πάρει φυσικά η Γερμανία.

Η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα δίνει από την άλλη το ασύλληπτο ποσό των 750 ΔΙΣ για την αγορά ευρωπαικών κρατικών ομολόγων (ενώ είχε ήδη δώσει 120 ΔΙΣ από την αρχή της χρονιάς). Δεν θα μπορούσε μέρος αυτών των χρημάτων να τα δώσει σαν ενίσχυση των οικονομιών των κρατών μελών και για ενίσχυση του συστήματος υγείας πανευρωπαικά; Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας έδωσε για παράδειγμα αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της οικονομίας και των επιχειρήσεων όταν ξέσπασε η επιδημία.

http://new-economy.gr/2020/03/19/papado ... uwM80B8j4c

.
Καλό.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
georgebi
Δημοσιεύσεις: 20166
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 14:17

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 26 Μαρ 2020, 11:53

https://www.liberal.gr/apopsi/pou-einai ... kia/293433 Δημήτρης Καμπουράκης Πού είναι τα Αμερικανάκια;

Το κινέζικο αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος κουβαλώντας δωρεάν χειρουργικές μάσκες και υγειονομικό υλικό, δεν ήταν απλώς μια συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης της Κίνας προς την Ελλάδα. Ήταν –δυστυχώς για την Δύση- η χειροπιαστή απόδειξη ότι χάρη στον απομονωτισμό του Τραμπ και στην εμμονή του Βερολίνου για διατήρηση των πλεονασμάτων του γερμανικού προϋπολογισμού, η παγκόσμια ηγεμονία μετακινείται ραγδαία προς την Άπω Ανατολή. Το ίδιο έχουν καταλάβει και οι Ιταλοί, βλέποντας άλλα κινέζικα αεροπλάνα να καταφθάνουν στην πολύπαθη χώρα, με γιατρούς που διαθέτουν το know how αντιμετώπισης του κορονοϊού και με άφθονο δωρεάν υλικό.

Πριν εβδομήντα και κάτι χρόνια, η Ευρώπη ήταν και πάλι σε απελπιστική κατάσταση. Κατεστραμμένη απ’ τον παγκόσμιο πόλεμο. Με την Ελλάδα δυο φορές πιο κατεστραμμένη, αφού την κατοχή διαδέχτηκε κι ένας εμφύλιος. Υπέροχοι όπως πάντα εμείς οι Έλληνες, όταν οι υπόλοιποι είχαν αρχίσει να χτίζουν, εμείς συνεχίζαμε να ανατινάζουμε ότι είχαν αφήσει όρθιο οι Γερμανοί. Τότε στα λιμάνια μας (όσα δεν ήταν βομβαρδισμένα) και στα αεροδρόμια μας (όσα υπήρχαν) άρχισαν να καταφθάνουν χιλιάδες τόνοι από κάθε είδους απαραίτητο υλικό. Τρόφιμα, ρουχισμός, φάρμακα, ξυλεία, σίδερο, σωλήνες, καλώδια, γεωργικά μηχανήματα, γεννήτριες, τσιμέντο, οικοδομικό και σιδηροδρομικό υλικό. Όλα αυτά, μαζί με έναν πακτωλό από δολάρια και όπλα.

Ήταν το σχέδιο Μάρσαλ των Αμερικανών. Οι μεταπολεμικές γενιές έμαθαν να το λοιδορούν, καθώς συνοδεύτηκε από ασφυκτικό έλεγχο των Αμερικανών συμβούλων σε όλο τον ελληνικό κρατικό μηχανισμό. Πράγματι, η χώρα μεταβλήθηκε σε πολιτικό και στρατιωτικό προτεκτοράτο των ΗΠΑ, πλην όμως το σύνολο των χορηγήσεων του σχεδίου Μάρσαλ μέσα σε πέντε χρόνια πλησίασε σε σημερινές τιμές τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια. (Οι σημερινές τιμές βγαίνουν από το κλάσμα του πραγματικού ποσού της βοήθειας δια του τότε ΑΕΠ της χώρας που το έδινε.) Για φανταστείτε μια βοήθεια 130 δις δολαρίων στην σημερινή Ελλάδα.

Η μεταπολεμική αριστερόστροφη ανάλυση επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στον τότε περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας, υποβαθμίζοντας την οικονομική συνιστώσα του σχεδίου Μάρσαλ. Κι όποτε υποχρεωνόταν να αναφερθεί σε νούμερα, καθάριζε με την φράση «το σχέδιο Μάρσαλ μοιράστηκε σε λίγους δικούς τους και επιτήδειους», δίχως να εξηγεί πως είναι δυνατόν να μοιραστούν 130 δις σε μια χούφτα απατεώνες. Προφανώς, πολλοί επιτήδειοι τσίμπησαν χρήμα και εξοπλισμό, όμως ο εξηλεκτρισμός της χώρας, η εκβιομηχάνιση της, η στήριξη της δραχμής (μέχρι τότε όλοι συναλλάσσονταν με χρυσή λίρα), η εξάλειψη της πείνας και της ελονοσίας, η αναγέννηση της υπερπόντιας ελληνικής ναυτιλίας, η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την νησιωτική Ελλάδα και άλλα πολλά ήταν αποτέλεσμα του σχεδίου Μάρσαλ. Πράγματι ο διαβόητος Αμερικανός πρέσβης Πιουριφόυ είχε τότε μεγαλύτερη δύναμη από τον Έλληνα πρωθυπουργό, όμως η Αθήνα ξανασυνδέθηκε οδικώς με την Θεσσαλονίκη και την νότια Πελοπόννησο που για δέκα χρόνια επικοινωνούσαν μόνο με καράβια.

Υπήρχε βέβαια το αντίπαλο δέος των Σοβιετικών που έφτιαξε το δόγμα Τρούμαν και το σχέδιο Μάρσαλ, όμως οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί (και ο ελληνικός μεταξύ τους) μπήκαν σε τροχιά οικονομικής αναστήλωσης και ανάπτυξης. Για δείτε τώρα τον Τραμπ που λειτουργεί σαν να ηγείται ενός απομονωμένου κρατιδίου που δεν ενδιαφέρεται για τον υπόλοιπο κόσμο γύρω του. Απεμπολεί την παγκόσμια ηγεμονία της χώρας του, όχι μόνο σε πραγματικό αλλά και σε συμβολικό επίπεδο. Κινέζοι έρχονται να βοηθήσουν την Ευρώπη που πλήττεται, Ρώσοι κατεβαίνουν για να δείξουν ότι κι αυτοί παίζουν ρόλο, μόνο Αμερικανούς δεν βλέπουμε πουθενά. Ξανάγιναν οι επαρχιώτες του δόγματος Μονρόε. Οποία κατάντια. Η οποία συναντάται με την γερμανική μανία για τα δικά τους πλεονάσματα, τα οποία θα μπορούσαν να παίξουν τον ρόλο του σχεδίου Μάρσαλ εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Που πάμε;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 17016
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:44

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 26 Μαρ 2020, 13:37

Μετα την Ινδια lock down και στην Ρωσια
Ο αρθρογραφος ηδη ευχεται να μην ειχε γραψει ποτε το συγκεκριμενο αρθρο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Pedro
Δημοσιεύσεις: 3599
Εγγραφή: 14 Ιουν 2018, 00:17
Phorum.gr user: Pedro
Τοποθεσία: Dachau

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 26 Μαρ 2020, 13:53

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
26 Μαρ 2020, 13:37
Μετα την Ινδια lock down και στην Ρωσια
Ο αρθρογραφος ηδη ευχεται να μην ειχε γραψει ποτε το συγκεκριμενο αρθρο
Ειναι ατυχος μωρε...
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41


Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Δημοσιεύσεις: 14049
Εγγραφή: 07 Αύγ 2018, 19:09
Phorum.gr user: Leporello

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 26 Μαρ 2020, 13:55

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
25 Μαρ 2020, 15:46
Πως νιωθει αραγε ο Αρίστος μετα απο αυτο;
India enters 'total lockdown' after spike in cases
India's Prime Minister Narendra Modi has imposed a nationwide lockdown in an attempt to slow the spread of the coronavirus.

The restrictions came into force at midnight local time (18:30 GMT) and will be enforced for 21 days.

"There will be a total ban on venturing out of your homes," Mr Modi said in a televised address.
Το ρωταω γιατι ολοι μας στην θεση του θα νιωθαμε ξεβρακωτοι αλλα αυτος ειναι ειδικη περιπτωση
Πως να νιωθουν αραγε οι φανατικοι του αναγνωστες;
Μα θα σκεφτούν ότι δικαιώθηκε ο Αρίστος, τι άλλο;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

nemo
Δημοσιεύσεις: 6897
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2018, 11:08

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 26 Μαρ 2020, 13:59

Ολα τα εργοστάσια του κόσμου κλειστά και περιμένουν την επανεκκίνηση των εργοστάσιων της κίνας

κατά τα άλλα οι ψωμολύσσαντες ΚΕΡΔΑΝΕ

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Δημοσιεύσεις: 10759
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 22:19

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 26 Μαρ 2020, 14:05

Και πού θα πουλησουνε τα προιοντα τους οι Κινεζοι αν και οταν ξανανοιξουνε;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
dna replication
Δημοσιεύσεις: 30299
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
Phorum.gr user: dna

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 28 Μαρ 2020, 01:19

Наше дело правое - победа будет за нами!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 38768
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Απρ 2020, 11:15

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
26 Μαρ 2020, 13:37
Μετα την Ινδια lock down και στην Ρωσια
Ο αρθρογραφος ηδη ευχεται να μην ειχε γραψει ποτε το συγκεκριμενο αρθρο



Την Ινδια την κατεκρινα στο αρθρο γιατι δεν πηρε μετρα οποτε ακυρη η παρατηρηση.

Oxι μονο ακυρη αλλα αυτοτρομπονιαστηκες.

Το αρθρο βασιστηκε στη λογικη οτι οι Ανατολικες χωρες πηραν ταχυτατα και πανεξυπνα προληπτικα μετρα και γι' αυτο καθαρισαν σαν σκατο τον κορονοιο. Αντιθετα οι Δυτικες αδιαφορησαν κι αυτο το πληρωνουν με καταρρευση των οικονομιων τους.

.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών