που θα γίνει;

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα

που θα γίνει;

Κίνα
1
5%
Ινδονησία
1
5%
Ιράν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τουρκία
2
9%
Ιαπωνία
1
5%
Περού
2
9%
Η.Π.Α.
2
9%
Ιταλία
1
5%
Αφγανιστάν
1
5%
Ινδία
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελλάς
11
50%
Μεξικό
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Δημοσιεύσεις: 9710
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 10:03
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 24 Μαρ 2020, 16:50

Null έγραψε:
24 Μαρ 2020, 11:47
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
23 Μαρ 2020, 10:02
Null έγραψε:
21 Μαρ 2020, 01:14


Το Αρνίο με τα επτά κέρατα και τα επτά μάτια είναι ο Χριστός ο οποίος θα έρθει στην γη σαν πυρηνικό ολοκαύτωμα.
Οι μεταλλάξεις υπονοούν ξεκάθαρα την επιρροή ραδιενέργειας. Η διάσπαση του ατόμου είναι η πλέον αντίθεη πράξη.
Να παίζεις με τα υλικά της δημιουργίας για να σπείρεις τον θάνατο.
Εκτός του ότι εξοντώνει εκατοντάδες χιλιάδες, μέσα από την μόλυνση και τις μεταλλάξεις "καταριέται" τον τόπο και την πλάση.
Ξεριζώνει τον λαό από την γη του. Για αυτό και το αρνίο είναι σφαγμένο. Το αρνί συμβολίζει και την φύση η οποία βιάστηκε από τον άνθρωπο.
Η ατομική βόμβα έχει στιγματίσει την νεότερη ιστορία από τον βππ και μετά.
Είναι απολύτως λογικό να κατέλθει ο Χριστός στην γη με αυτήν την μορφή.

Το να ρωτάμε που θα γίνει η αποκάλυψη το θεωρώ χαζό. Στην γη θα γίνει, όλους θα τους εξαφανίσει. Ας ρωτήσουμε καλύτερα ποιοι θα
ρίξουν τις πρώτες βόμβες. Είτε οι ΗΠΑ, είτε η Κίνα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος θα επιτεθεί πρώτος. Πάντως ψήφισα την Τουρκία,
διότι είναι σίγουρο πως σαν Έλληνες έχουμε να παίξουμε κεντρικό ρόλο σε αυτό το κοσμικό σχέδιο. Νιώθω διαισθητικά πως πριν φύγουμε από τούτον τον κόσμο θα προλάβουμε να ξανά λειτουργήσουμε την Αγία Σοφιά πλάι στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά. Αυτό το πεπρωμένο διαφαίνεται μέσα από την λαϊκή σοφία και την ιστορία του λαούς μας. Είναι πολύ πιθανόν να είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι στον πλανήτη που θα ανέλθουν, οπότε ουσιαστικά η αποκάλυψη τελειώνει στην Τουρκία (δηλαδή στην Ελλάδα). Για αυτό και την ψήφισα.



Κι εγώ ψήφισα Ελλάς διότι αφού εδώ ξεκίνησε το ανθρώπινο γένος όταν ο Δευκαλίωνας και η Προύσα πετούσαν πέτρες και φύτρωναν άνθρωποι/Έλληνες. Από τον καιρό που ο Δίας δημιούργησε τον Έλληνα και ο Προμηθέας του έδωσε τον λόγο και τη λογική, τα μαθηματικά, τη φωτιά για να ζεσταθεί και διάφορα ζώα για να τραφεί. Εδώ θα τελειώσει η ανθρωπότητα. Βλέπουμε τώρα τις ώρες της κρίσης διάφορους επιστήμονες και τον Τομ Χανκς να ψάχνουν τρόπο να γυρίσουν στην Ελλάδα για να γίνουν μέτοχοι του Αρμαγεδδών. Την ίδια στιγμή που οι Τιτάνες ξυπνούν στα βάθη της γης και ταράσσουν τις πλάκες της λίγοι μόνο άξιοι θα σωθούν. Κι όλοι πρέπει να βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο.

Η παλαιά θρησκεία αναβιώνει με θυσίες και μαινάδες ξαναγυρίζουν στα δάση για να χορέψουν μια τελευταία φορά με τον Διόνυσο και τον Πάνα. Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει και ανατριχιάζω φίλοι μου με καημό μα και ελπίδα. Στέκομαι γονατιστός μπροστά στους προγόνους μου, τον Περικλή, τον Μεγα Αλέξανδρο, τον Φειδία, να με χρίσουν.

Οι ώρες μας αυτές οι τελευταίες θα είναι επικές κι ο Ποιητής θα ξανακαλέσει τις μούσες για να ξαναγράψει τα έπη μας. Το σαθρό οικοδόμημα θα καεί συθέμελα κι από τις στάχτες του θα ξεπηδήσουν οι παλαιοί θρύλοι, η νοσταλγία της Αρκαδίας και των ουρανών. Εδώ σ' αυτή την ευλογημένη γη θα παντρευτούν όλα τα δόγματα και οι θρησκείες για να φανεί υπέρλαμπρη κάτω από τον Ελληνικό ουρανό η θεία σωτηρία.

Όλα τα προβλήματα μας θα λυθούν ή θα τα έχουμε ξεχάσει. Κι ο πανηγυρικός μας γύρος στο αρχαίο στάδιο των Δελφών σαν δίνη θα γυρνά και θα βουτά στο κέντρο της πλάσης, στον ομφάλιο λώρο της γης. Εκεί που συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας για να βρουν την πανάρχαια θέση της γέννησης μας.

Σωστότατος, τα γράφεις πολύ ωραία, και ποιητικά, δηλαδή γνησίως ελληνικά. Όλα εδώ ξεκίνησαν και όλα εδώ θα τελειώσουν. Όλα εδώ γεννήθηκαν. Και ο Θεός και ο Διάβολος είναι Έλληνες.

Δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα. Απλώς ξεχνάνε αυτά που τους μάθαμε, και τα ξανά εφευρίσκουν από την αρχή. Κάνουν κύκλους. Αφοριστικό, υπερεθνικιστικό ίσως, αλλά είναι η αλήθεια.

Είμαστε Έλληνες
Και την Πόλη θα πάρουμε, και αποκάλυψη δεν θα αφήσουμε να γίνει, και με τις μαινάδες μας θα χορέψουμε στα δάση.
Όλα θα γίνουν.

Θα μας πολεμήσουν μέχρι τέλους. Για αυτό είμαι σίγουρος. Όπως κάνουν μια ζωή. Υπάρχουν μόνο για να μας
δημιουργούν πρόβλημα. Τίποτα δεν μας έχει δοθεί έτσι απλά στην ιστορική μας πορεία, όλα είναι πληρωμένα με
αίμα

Λέει ο κόσμος, μας κυβερνάνε οι μασόνοι, οι ιλλουμινάτοι, οι τραπεζίτες. Παπαριές. Θα μου πεις, οι περισσότεροι δεν έχουν την διαίσθηση. Μα, και με την πεπατημένη της κοινής λογικής (εδώ γελάμε) να το πας, μαζεύοντας στοιχεία, αναλύοντας και εξετάζοντας γεγονότα και καταστάσεις, πάλι θα μυριστείς τι παίζει. Ναι μαλάκα ελληνάρα, οι τραπεζίτες σε πολεμάνε. Μπράβο. Οι τραπεζίτες έκαναν το πογκρόμ κατά των Ελλήνων το 167 π.χ. Οι τραπεζίτες έχουν αναγάγει την εν λόγο γενοκτονία σε εθνική εορτή (!!!). Οι τραπεζίτες στα θρησκευτικά τους κείμενα λένε πως θα κάνουν τα νησιά σου μαντρί για τα πρόβατα. Οι καταστάσεις απαιτούν από εμάς να βρισκόμαστε ψυχοδυναμικά στο πανεπιστήμιο και τα 2/3 παλεύουν να προβιβαστούν στην α γυμνασίου.

Σήψη και παρακμή

Όπως και να 'χει, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκείνη τη στιγμή (αν προλάβουμε να τα ζήσουμε δηλαδή). Ο τροχός γυρίζει. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Μέσα στο σπίτι πλειστέτιον και "ευχέλαιο". Μόνο τα του οίκου μας μπορούμε να επηρεάσουμε σε αυτήν την φάση.
Juno έγραψε:
23 Μαρ 2020, 02:11
Null έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:19
... Κάνω επικλήσεις από την γκοέτια κάθε απόγευμα....
Τι είναι αυτό;
Άσε καλύτερα, γιατί εδώ πέρα... Έχουμε ανεξιθρησκεία...και καλά. Εντάξει. Άμα αρχίσω να γράφω διάφορα, που ξέρω εγώ
ότι ο άλλος δεν θα πατήσει πάνω στο άρθρο 2 του νόμου 1672/1939 για να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν θέλω να φωτογραφίσω
καμία και κανέναν, γενικά μιλάω. Σκεφτόμουν να ανεβάσω ολόκληρο οδηγό σε ξεχωριστό νήμα, αλλά το μετάνιωσα. Ας πορευτεί ο καθένας
όπως νομίζει.
Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή διότι νιώθω πως η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο με αυτά που αποκαλύπτω εδώ.

Εφιστώ την προσοχή μόνο σε αυτούς που γνωρίζουν με ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα που έκανα.
Το 2020 και 27 του Μάρτη ώρα γρηνουιτς 13.45.32 όπως γνωρίζουν πολλοί οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα βρεθούν σε ευθυγράμμιση.
Τη στιγμή εκείνη στην αόρατη ευθεία που τέμνει τον πυρήνα της γης με το μαντείο των Δελφών και σε απόσταση 3 χιλιάδων 450 εκατοντάδων και κάτι ψιλών ετών φωτός οι αστρονόμοι θα ανακαλύψουν την νέα Εδέμ. Εκεί όπου οι γήινες αποικίες θα αναπτυχθούν για να μπορέσουν οι χόμο σάπιζενς να επιβιώσουν.
Ο πλανήτης αυτός έχει από τώρα ονομαστεί από τους επιστήμονες της Νάσα: ΗELLAS.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12177
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 24 Μαρ 2020, 16:52

εσυ εχεις κλεισει θεση στο διαστημοπλοιο;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

ksmyrn
Δημοσιεύσεις: 1569
Εγγραφή: 21 Μάιος 2018, 16:16

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn » 24 Μαρ 2020, 17:43

Μέγας σεισμός που επηρεάζει πολλά κράτη και "βασιλείς" σε ωκεανό νομίζω θα γίνει. Ατλαντικός ή Ειρηνικός.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4418
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 24 Μαρ 2020, 22:18

ksmyrn έγραψε:
24 Μαρ 2020, 17:43
Μέγας σεισμός που επηρεάζει πολλά κράτη και "βασιλείς" σε ωκεανό νομίζω θα γίνει. Ατλαντικός ή Ειρηνικός.
Αν αυτό που γράφει για εκδίκηση ισχύει τότε ίσως να έχουμε σεισμό σε Κίνα(Ειρηνικός), ἠ σε ΗΠΑ/Καναδάς(ευρύτερη περιοχή Αλάσκας, Καλιφόρνιας, ή Χαβάης), ή και Ισραήλ/Συρία(βλέπε προφητείες για σεισμό σε Ιερουσαλήμ/Δαμασκό). Στις πρώτες περιπτώσεις μπορεί να περιμένουμε σεισμό 9 ή 9,5 Ρίχτερ ενώ στην τελευταία η ισχύς ίσως περιοριστεί στα 7 ή 7,5. Σεισμός στο Αιγαίο ή στην Ιταλία επίσης ίσως να κινηθεί κοντά στο 7, 7,5.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

ksmyrn
Δημοσιεύσεις: 1569
Εγγραφή: 21 Μάιος 2018, 16:16

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn » 25 Μαρ 2020, 01:39

Σπύρος έγραψε:
24 Μαρ 2020, 22:18
ksmyrn έγραψε:
24 Μαρ 2020, 17:43
Μέγας σεισμός που επηρεάζει πολλά κράτη και "βασιλείς" σε ωκεανό νομίζω θα γίνει. Ατλαντικός ή Ειρηνικός.
Αν αυτό που γράφει για εκδίκηση ισχύει τότε ίσως να έχουμε σεισμό σε Κίνα(Ειρηνικός), ἠ σε ΗΠΑ/Καναδάς(ευρύτερη περιοχή Αλάσκας, Καλιφόρνιας, ή Χαβάης), ή και Ισραήλ/Συρία(βλέπε προφητείες για σεισμό σε Ιερουσαλήμ/Δαμασκό). Στις πρώτες περιπτώσεις μπορεί να περιμένουμε σεισμό 9 ή 9,5 Ρίχτερ ενώ στην τελευταία η ισχύς ίσως περιοριστεί στα 7 ή 7,5. Σεισμός στο Αιγαίο ή στην Ιταλία επίσης ίσως να κινηθεί κοντά στο 7, 7,5.
Με Ειρηνικό και 9-9,5 Ρίχτερ το τσουνάμι μπορεί να πιάσει δυτικές ακτές ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα και πολλά νησιά που αναφέρονται. "Βασιλείς, μεγιστάνες, χιλίαρχοι, πλούσιοι" δεν νομίζω να έχουμε στην Αν. Μεσόγειο, όχι όσο ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Μεξικό (πιο πολύ οι μεγαλοεγκληματίες) οι οποίοι θα κρυφτούν σε υπόγειες εγκαταστάσεις. Τον Ατλαντικό τον βάζω 2ο εκτός και αν αλλάξει η φορά των πλακών...
Ίσως να έχουμε και πτώση μετεωριτών (" καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν").

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 8162
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 25 Μαρ 2020, 02:32

.

Οπως έλεγε καί ο Τιτάνας τών θρησκευτικών θεμάτων ..... Νίκ κίλ δεμ ολ.....

Ο γιός τού Ξυλουργού.....ο Χριστος.....ο χρισμένος.....ο αλειμένος δηλαδή στά Ελληνικά...

Ουδέποτε μίλησε γιά Αποκαλύψεις.....Αρμαγεδώνες.....Σατανοδιαβόλους.....κ άλλα τρελά ....

όσον αφορά τή 2α παρουσία του......

Αρα πιθανώς οι διάφοροι Πατσαβουραίοι.....καί οι εκφερόμενες Κλαμπ-αρχιδιές τους.....

νά είναι κωλόχαρτο γιά νά σκουπίσουμε τήν Μαύρη Τρύπα τού Κώλου τού
Σύμπαντος ....


Τάδε Εφη.....Εφη Τάδε....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Spiros252
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 11581
Εγγραφή: 13 Μαρ 2018, 19:22
Phorum.gr user: Spiros252
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 25 Μαρ 2020, 02:59

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
25 Μαρ 2020, 02:32
.

Οπως έλεγε καί ο Τιτάνας τών θρησκευτικών θεμάτων ..... Νίκ κίλ δεμ ολ.....

Ο γιός τού Ξυλουργού.....ο Χριστος.....ο χρισμένος.....ο αλειμένος δηλαδή στά Ελληνικά...

Ουδέποτε μίλησε γιά Αποκαλύψεις.....Αρμαγεδώνες.....Σατανοδιαβόλους.....κ άλλα τρελά ....

όσον αφορά τή 2α παρουσία του......
:p2:
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24

Πρόρρηση της καταστροφής του ναού
(Μκ 13:1-2· Λκ 21:5-6)

1Όταν ο Ιησούς βγήκε από το ναό και ξεκίνησε να φύγει, ήρθαν οι μαθητές του για να του δείξουν τα οικοδομήματα του ναού.

2Ο Ιησούς όμως τους είπε: «Τα βλέπετε όλα αυτά; Σας βεβαιώνω πως δε θα μείνει εδώ πέτρα πάνω στην πέτρα· όλα θα γκρεμιστούν».
Η συντέλεια του κόσμου
(Μκ 13:3-31· Λκ 21:7-33)

3Ύστερα ο Ιησούς πήγε και κάθισε στο όρος των Ελαιών. Κι ήρθαν οι μαθητές του και τον ρώτησαν ιδιαιτέρως: «Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά, και ποιο σημάδι θα δείξει πως πλησιάζει η παρουσία σου και η συντέλεια του κόσμου;»

4Ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέχετε μη σας ξεγελάσει κανείς.

5Γιατί πολλοί θα εμφανιστούν σαν μεσσίες και θα ισχυρίζονται: “εγώ είμαι ο Μεσσίας”. Έτσι θα παραπλανήσουν πολλούς.

6Τότε θ’ ακούσετε πως γίνονται πόλεμοι, ή προετοιμάζονται πόλεμοι. Προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος.

7Το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου· θα έρθουν πείνα, αρρώστιες και σεισμοί σε διάφορα μέρη.

8Όλα αυτά όμως είναι σαν τους πρώτους πόνους της γέννας.

9»Θα σας παραδώσουν σε βασανιστήρια και θα σας σκοτώσουν, κι όλοι οι λαοί θα σας μισούν εξαιτίας μου.

10Τότε πολλοί θα αποστατήσουν, θα καταδώσουν ο ένας τον άλλο και θα μισούν ο ένας τον άλλο.

11Θα εμφανιστούν και πολλοί ψευδοπροφήτες και θα παραπλανούν πολλούς.

12Επειδή μάλιστα θα πληθύνει η κακία, η αγάπη πολλών θα ψυχρανθεί.

13Όποιος όμως μείνει σταθερός ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.

14Πρώτα θα κηρυχθεί σ’ όλη την οικουμένη αυτό το ευαγγέλιο για τη βασιλεία του Θεού, για να το ακούσουν όλα τα έθνη, και ύστερα θα έρθει το τέλος.

15»Όταν λοιπόν θα δείτε να στήνεται στο ιερό το βδέλυγμα της ερημώσεως, που προφήτεψε ο Θεός μέσω του προφήτη Δανιήλ –ο αναγνώστης ας καταλάβει–

16τότε, όσοι βρεθούν στην Ιουδαία, να φύγουν στα βουνά·

17όποιος βρεθεί στο λιακωτό, να φύγει χωρίς να κατεβεί να πάρει τα πράγματα απ’ το σπίτι του.

18Το ίδιο κι όποιος βρεθεί στο χωράφι, να φύγει χωρίς να γυρίσει πίσω να πάρει το πανωφόρι του.

19Κι αλίμονο στις γυναίκες που θα ’ναι έγκυες ή θα θηλάζουν εκείνον τον καιρό!

20»Να προσεύχεστε να μην αναγκαστείτε να φύγετε χειμώνα ή μέρα Σάββατο.

21Γιατί τα δεινά που θα συμβούν τότε θα ’ναι τέτοια, που δεν ξανάγιναν απ’ την αρχή του κόσμου έως σήμερα κι ούτε θα ξαναγίνουν.

22Κι αν δε λιγόστευε ο Θεός τις ημέρες των δεινών, δε θα γλίτωνε κανένας· αλλά για χάρη των εκλεκτών θα λιγοστέψει τις ημέρες εκείνες.

23»Αν κάποιος τότε σας πει, “να, εδώ είναι ο Μεσσίας” ή “να, εκεί είναι”, μην τον πιστέψετε.

24Γιατί θα εμφανιστούν ψευδομεσσίες και ψευδοπροφήτες, που θα κάνουν μεγάλα και φοβερά θαύματα, για να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατόν, ακόμα κι αυτούς που διάλεξε ο Θεός.

25Εγώ σας τα είπα πριν γίνουν.

26Αν, λοιπόν, σας πουν, “να τος, είναι στην έρημο”, μην πάτε· κι αν σας πουν, “να τος, εκεί είναι κρυμμένος”, μην τους πιστέψετε.

27Γιατί ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει τόσο φανερά, όπως η αστραπή που βγαίνει στην ανατολή και φαίνεται ως τη δύση.

28Κι όπως λέει η παροιμία, όπου το πτώμα, εκεί και τα όρνεα.

29»Αμέσως ύστερα από τα δεινά εκείνης της εποχής,
ο ήλιος θα σκοτεινιάσει,
και το φεγγάρι θα πάψει πια να φέγγει·
τ’ άστρα θα πέσουν από τον ουρανό,
και οι ουράνιες δυνάμεις που κρατούν την τάξη του σύμπαντος, θα διασαλευτούν.

30Τότε θα εμφανιστεί στον ουρανό το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου και θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης· θα δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται πάνω στα σύννεφα του ουρανού, με δύναμη και λαμπρότητα μεγάλη.

31Αυτός θα στείλει τους αγγέλους του να σαλπίσουν δυνατά και να συνάξουν τους εκλεκτούς του από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, από το ένα άκρο του κόσμου ως το άλλο.

32»Πάρτε μάθημα από τη συκιά: Όταν πια μαλακώσουν τα κλαδιά της και βγάλει φύλλα, καταλαβαίνετε πως πλησιάζει το καλοκαίρι.

33Έτσι κι εσείς, όταν τα δείτε όλα αυτά, να καταλάβετε ότι πλησιάζει το τέλος, ότι βρίσκεται πολύ κοντά.

34Σας βεβαιώνω πως όλα αυτά θα γίνουν όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι ετούτης της γενιάς.

35Ο σημερινός κόσμος θα πάψει να υπάρχει, τα λόγια μου όμως ποτέ».
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Δημοσιεύσεις: 14541
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 25 Μαρ 2020, 03:01

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
24 Μαρ 2020, 16:50
Null έγραψε:
24 Μαρ 2020, 11:47
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
23 Μαρ 2020, 10:02





Κι εγώ ψήφισα Ελλάς διότι αφού εδώ ξεκίνησε το ανθρώπινο γένος όταν ο Δευκαλίωνας και η Προύσα πετούσαν πέτρες και φύτρωναν άνθρωποι/Έλληνες. Από τον καιρό που ο Δίας δημιούργησε τον Έλληνα και ο Προμηθέας του έδωσε τον λόγο και τη λογική, τα μαθηματικά, τη φωτιά για να ζεσταθεί και διάφορα ζώα για να τραφεί. Εδώ θα τελειώσει η ανθρωπότητα. Βλέπουμε τώρα τις ώρες της κρίσης διάφορους επιστήμονες και τον Τομ Χανκς να ψάχνουν τρόπο να γυρίσουν στην Ελλάδα για να γίνουν μέτοχοι του Αρμαγεδδών. Την ίδια στιγμή που οι Τιτάνες ξυπνούν στα βάθη της γης και ταράσσουν τις πλάκες της λίγοι μόνο άξιοι θα σωθούν. Κι όλοι πρέπει να βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο.

Η παλαιά θρησκεία αναβιώνει με θυσίες και μαινάδες ξαναγυρίζουν στα δάση για να χορέψουν μια τελευταία φορά με τον Διόνυσο και τον Πάνα. Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει και ανατριχιάζω φίλοι μου με καημό μα και ελπίδα. Στέκομαι γονατιστός μπροστά στους προγόνους μου, τον Περικλή, τον Μεγα Αλέξανδρο, τον Φειδία, να με χρίσουν.

Οι ώρες μας αυτές οι τελευταίες θα είναι επικές κι ο Ποιητής θα ξανακαλέσει τις μούσες για να ξαναγράψει τα έπη μας. Το σαθρό οικοδόμημα θα καεί συθέμελα κι από τις στάχτες του θα ξεπηδήσουν οι παλαιοί θρύλοι, η νοσταλγία της Αρκαδίας και των ουρανών. Εδώ σ' αυτή την ευλογημένη γη θα παντρευτούν όλα τα δόγματα και οι θρησκείες για να φανεί υπέρλαμπρη κάτω από τον Ελληνικό ουρανό η θεία σωτηρία.

Όλα τα προβλήματα μας θα λυθούν ή θα τα έχουμε ξεχάσει. Κι ο πανηγυρικός μας γύρος στο αρχαίο στάδιο των Δελφών σαν δίνη θα γυρνά και θα βουτά στο κέντρο της πλάσης, στον ομφάλιο λώρο της γης. Εκεί που συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας για να βρουν την πανάρχαια θέση της γέννησης μας.

Σωστότατος, τα γράφεις πολύ ωραία, και ποιητικά, δηλαδή γνησίως ελληνικά. Όλα εδώ ξεκίνησαν και όλα εδώ θα τελειώσουν. Όλα εδώ γεννήθηκαν. Και ο Θεός και ο Διάβολος είναι Έλληνες.

Δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα. Απλώς ξεχνάνε αυτά που τους μάθαμε, και τα ξανά εφευρίσκουν από την αρχή. Κάνουν κύκλους. Αφοριστικό, υπερεθνικιστικό ίσως, αλλά είναι η αλήθεια.

Είμαστε Έλληνες
Και την Πόλη θα πάρουμε, και αποκάλυψη δεν θα αφήσουμε να γίνει, και με τις μαινάδες μας θα χορέψουμε στα δάση.
Όλα θα γίνουν.

Θα μας πολεμήσουν μέχρι τέλους. Για αυτό είμαι σίγουρος. Όπως κάνουν μια ζωή. Υπάρχουν μόνο για να μας
δημιουργούν πρόβλημα. Τίποτα δεν μας έχει δοθεί έτσι απλά στην ιστορική μας πορεία, όλα είναι πληρωμένα με
αίμα

Λέει ο κόσμος, μας κυβερνάνε οι μασόνοι, οι ιλλουμινάτοι, οι τραπεζίτες. Παπαριές. Θα μου πεις, οι περισσότεροι δεν έχουν την διαίσθηση. Μα, και με την πεπατημένη της κοινής λογικής (εδώ γελάμε) να το πας, μαζεύοντας στοιχεία, αναλύοντας και εξετάζοντας γεγονότα και καταστάσεις, πάλι θα μυριστείς τι παίζει. Ναι μαλάκα ελληνάρα, οι τραπεζίτες σε πολεμάνε. Μπράβο. Οι τραπεζίτες έκαναν το πογκρόμ κατά των Ελλήνων το 167 π.χ. Οι τραπεζίτες έχουν αναγάγει την εν λόγο γενοκτονία σε εθνική εορτή (!!!). Οι τραπεζίτες στα θρησκευτικά τους κείμενα λένε πως θα κάνουν τα νησιά σου μαντρί για τα πρόβατα. Οι καταστάσεις απαιτούν από εμάς να βρισκόμαστε ψυχοδυναμικά στο πανεπιστήμιο και τα 2/3 παλεύουν να προβιβαστούν στην α γυμνασίου.

Σήψη και παρακμή

Όπως και να 'χει, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκείνη τη στιγμή (αν προλάβουμε να τα ζήσουμε δηλαδή). Ο τροχός γυρίζει. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Μέσα στο σπίτι πλειστέτιον και "ευχέλαιο". Μόνο τα του οίκου μας μπορούμε να επηρεάσουμε σε αυτήν την φάση.
Juno έγραψε:
23 Μαρ 2020, 02:11

Τι είναι αυτό;
Άσε καλύτερα, γιατί εδώ πέρα... Έχουμε ανεξιθρησκεία...και καλά. Εντάξει. Άμα αρχίσω να γράφω διάφορα, που ξέρω εγώ
ότι ο άλλος δεν θα πατήσει πάνω στο άρθρο 2 του νόμου 1672/1939 για να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν θέλω να φωτογραφίσω
καμία και κανέναν, γενικά μιλάω. Σκεφτόμουν να ανεβάσω ολόκληρο οδηγό σε ξεχωριστό νήμα, αλλά το μετάνιωσα. Ας πορευτεί ο καθένας
όπως νομίζει.
Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή διότι νιώθω πως η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο με αυτά που αποκαλύπτω εδώ.

Εφιστώ την προσοχή μόνο σε αυτούς που γνωρίζουν με ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα που έκανα.
Το 2020 και 27 του Μάρτη ώρα γρηνουιτς 13.45.32 όπως γνωρίζουν πολλοί οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα βρεθούν σε ευθυγράμμιση.
Τη στιγμή εκείνη στην αόρατη ευθεία που τέμνει τον πυρήνα της γης με το μαντείο των Δελφών και σε απόσταση 3 χιλιάδων 450 εκατοντάδων και κάτι ψιλών ετών φωτός οι αστρονόμοι θα ανακαλύψουν την νέα Εδέμ. Εκεί όπου οι γήινες αποικίες θα αναπτυχθούν για να μπορέσουν οι χόμο σάπιζενς να επιβιώσουν.
Ο πλανήτης αυτός έχει από τώρα ονομαστεί από τους επιστήμονες της Νάσα: ΗELLAS.

Εικόνα
Ενας ήλιος που γελάει χαιρεκακα και έχει επτα πλήρη σετ γαϊδουρινων γεννητικών οργάνων αντί για ακτίνες.

:smt005:

Έχεις κάνει και ένα λαθάκι στην εξίσωση του Σρεντιγκερ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Δημοσιεύσεις: 8162
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:44
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 25 Μαρ 2020, 04:36

Spiros252 έγραψε:
25 Μαρ 2020, 02:59
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
25 Μαρ 2020, 02:32
.

Οπως έλεγε καί ο Τιτάνας τών θρησκευτικών θεμάτων ..... Νίκ κίλ δεμ ολ.....

Ο γιός τού Ξυλουργού.....ο Χριστος.....ο χρισμένος.....ο αλειμένος δηλαδή στά Ελληνικά...

Ουδέποτε μίλησε γιά Αποκαλύψεις.....Αρμαγεδώνες.....Σατανοδιαβόλους.....κ άλλα τρελά ....

όσον αφορά τή 2α παρουσία του......
:p2:
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24

Πρόρρηση της καταστροφής του ναού
(Μκ 13:1-2· Λκ 21:5-6)

1Όταν ο Ιησούς βγήκε από το ναό και ξεκίνησε να φύγει, ήρθαν οι μαθητές του για να του δείξουν τα οικοδομήματα του ναού.

2Ο Ιησούς όμως τους είπε: «Τα βλέπετε όλα αυτά; Σας βεβαιώνω πως δε θα μείνει εδώ πέτρα πάνω στην πέτρα· όλα θα γκρεμιστούν».
Η συντέλεια του κόσμου
(Μκ 13:3-31· Λκ 21:7-33)

3Ύστερα ο Ιησούς πήγε και κάθισε στο όρος των Ελαιών. Κι ήρθαν οι μαθητές του και τον ρώτησαν ιδιαιτέρως: «Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά, και ποιο σημάδι θα δείξει πως πλησιάζει η παρουσία σου και η συντέλεια του κόσμου;»

4Ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέχετε μη σας ξεγελάσει κανείς.

5Γιατί πολλοί θα εμφανιστούν σαν μεσσίες και θα ισχυρίζονται: “εγώ είμαι ο Μεσσίας”. Έτσι θα παραπλανήσουν πολλούς.

6Τότε θ’ ακούσετε πως γίνονται πόλεμοι, ή προετοιμάζονται πόλεμοι. Προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος.

7Το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου· θα έρθουν πείνα, αρρώστιες και σεισμοί σε διάφορα μέρη.

8Όλα αυτά όμως είναι σαν τους πρώτους πόνους της γέννας.

9»Θα σας παραδώσουν σε βασανιστήρια και θα σας σκοτώσουν, κι όλοι οι λαοί θα σας μισούν εξαιτίας μου.

10Τότε πολλοί θα αποστατήσουν, θα καταδώσουν ο ένας τον άλλο και θα μισούν ο ένας τον άλλο.

11Θα εμφανιστούν και πολλοί ψευδοπροφήτες και θα παραπλανούν πολλούς.

12Επειδή μάλιστα θα πληθύνει η κακία, η αγάπη πολλών θα ψυχρανθεί.

13Όποιος όμως μείνει σταθερός ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.

14Πρώτα θα κηρυχθεί σ’ όλη την οικουμένη αυτό το ευαγγέλιο για τη βασιλεία του Θεού, για να το ακούσουν όλα τα έθνη, και ύστερα θα έρθει το τέλος.

15»Όταν λοιπόν θα δείτε να στήνεται στο ιερό το βδέλυγμα της ερημώσεως, που προφήτεψε ο Θεός μέσω του προφήτη Δανιήλ –ο αναγνώστης ας καταλάβει–

16τότε, όσοι βρεθούν στην Ιουδαία, να φύγουν στα βουνά·

17όποιος βρεθεί στο λιακωτό, να φύγει χωρίς να κατεβεί να πάρει τα πράγματα απ’ το σπίτι του.

18Το ίδιο κι όποιος βρεθεί στο χωράφι, να φύγει χωρίς να γυρίσει πίσω να πάρει το πανωφόρι του.

19Κι αλίμονο στις γυναίκες που θα ’ναι έγκυες ή θα θηλάζουν εκείνον τον καιρό!

20»Να προσεύχεστε να μην αναγκαστείτε να φύγετε χειμώνα ή μέρα Σάββατο.

21Γιατί τα δεινά που θα συμβούν τότε θα ’ναι τέτοια, που δεν ξανάγιναν απ’ την αρχή του κόσμου έως σήμερα κι ούτε θα ξαναγίνουν.

22Κι αν δε λιγόστευε ο Θεός τις ημέρες των δεινών, δε θα γλίτωνε κανένας· αλλά για χάρη των εκλεκτών θα λιγοστέψει τις ημέρες εκείνες.

23»Αν κάποιος τότε σας πει, “να, εδώ είναι ο Μεσσίας” ή “να, εκεί είναι”, μην τον πιστέψετε.

24Γιατί θα εμφανιστούν ψευδομεσσίες και ψευδοπροφήτες, που θα κάνουν μεγάλα και φοβερά θαύματα, για να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατόν, ακόμα κι αυτούς που διάλεξε ο Θεός.

25Εγώ σας τα είπα πριν γίνουν.

26Αν, λοιπόν, σας πουν, “να τος, είναι στην έρημο”, μην πάτε· κι αν σας πουν, “να τος, εκεί είναι κρυμμένος”, μην τους πιστέψετε.

27Γιατί ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει τόσο φανερά, όπως η αστραπή που βγαίνει στην ανατολή και φαίνεται ως τη δύση.

28Κι όπως λέει η παροιμία, όπου το πτώμα, εκεί και τα όρνεα.

29»Αμέσως ύστερα από τα δεινά εκείνης της εποχής,
ο ήλιος θα σκοτεινιάσει,
και το φεγγάρι θα πάψει πια να φέγγει·
τ’ άστρα θα πέσουν από τον ουρανό,
και οι ουράνιες δυνάμεις που κρατούν την τάξη του σύμπαντος, θα διασαλευτούν.

30Τότε θα εμφανιστεί στον ουρανό το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου και θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης· θα δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται πάνω στα σύννεφα του ουρανού, με δύναμη και λαμπρότητα μεγάλη.

31Αυτός θα στείλει τους αγγέλους του να σαλπίσουν δυνατά και να συνάξουν τους εκλεκτούς του από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, από το ένα άκρο του κόσμου ως το άλλο.

32»Πάρτε μάθημα από τη συκιά: Όταν πια μαλακώσουν τα κλαδιά της και βγάλει φύλλα, καταλαβαίνετε πως πλησιάζει το καλοκαίρι.

33Έτσι κι εσείς, όταν τα δείτε όλα αυτά, να καταλάβετε ότι πλησιάζει το τέλος, ότι βρίσκεται πολύ κοντά.

34Σας βεβαιώνω πως όλα αυτά θα γίνουν όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι ετούτης της γενιάς.

35Ο σημερινός κόσμος θα πάψει να υπάρχει, τα λόγια μου όμως ποτέ».
.

Φαίνεται κάποια τελική μάχη....τού Καλού μέ τό Κακό ;;;

Κάποια αναφορά στο Διάβολο ;;;

Κάποιος Αρμαγεδών ;;;

Καί ο στίχος 34 .....ΠΟΙΑ γενιά εννοεί ;;;.....Ποιά ΑΛΛΗ γενιά μπορεί νά εννοεί ;;;


Καί τελικά.....αφού ο Τζιζας έχει πεί ο ίδιος τό σενάριο τού Τέλους......

Τί χρειαζόταν καί ένα ολόκληρο βιβλίο σαν τήν Αποκάλυψη ;;;

Πού δέν γινόταν δεκτό από τίς πρώτες χριστιανικές κοινότητες γιά αιώνες ;;;

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Δημοσιεύσεις: 9710
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 10:03
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 25 Μαρ 2020, 09:52

Ζενίθεδρος έγραψε:
25 Μαρ 2020, 03:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
24 Μαρ 2020, 16:50
Null έγραψε:
24 Μαρ 2020, 11:47



Σωστότατος, τα γράφεις πολύ ωραία, και ποιητικά, δηλαδή γνησίως ελληνικά. Όλα εδώ ξεκίνησαν και όλα εδώ θα τελειώσουν. Όλα εδώ γεννήθηκαν. Και ο Θεός και ο Διάβολος είναι Έλληνες.

Δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα. Απλώς ξεχνάνε αυτά που τους μάθαμε, και τα ξανά εφευρίσκουν από την αρχή. Κάνουν κύκλους. Αφοριστικό, υπερεθνικιστικό ίσως, αλλά είναι η αλήθεια.

Είμαστε Έλληνες
Και την Πόλη θα πάρουμε, και αποκάλυψη δεν θα αφήσουμε να γίνει, και με τις μαινάδες μας θα χορέψουμε στα δάση.
Όλα θα γίνουν.

Θα μας πολεμήσουν μέχρι τέλους. Για αυτό είμαι σίγουρος. Όπως κάνουν μια ζωή. Υπάρχουν μόνο για να μας
δημιουργούν πρόβλημα. Τίποτα δεν μας έχει δοθεί έτσι απλά στην ιστορική μας πορεία, όλα είναι πληρωμένα με
αίμα

Λέει ο κόσμος, μας κυβερνάνε οι μασόνοι, οι ιλλουμινάτοι, οι τραπεζίτες. Παπαριές. Θα μου πεις, οι περισσότεροι δεν έχουν την διαίσθηση. Μα, και με την πεπατημένη της κοινής λογικής (εδώ γελάμε) να το πας, μαζεύοντας στοιχεία, αναλύοντας και εξετάζοντας γεγονότα και καταστάσεις, πάλι θα μυριστείς τι παίζει. Ναι μαλάκα ελληνάρα, οι τραπεζίτες σε πολεμάνε. Μπράβο. Οι τραπεζίτες έκαναν το πογκρόμ κατά των Ελλήνων το 167 π.χ. Οι τραπεζίτες έχουν αναγάγει την εν λόγο γενοκτονία σε εθνική εορτή (!!!). Οι τραπεζίτες στα θρησκευτικά τους κείμενα λένε πως θα κάνουν τα νησιά σου μαντρί για τα πρόβατα. Οι καταστάσεις απαιτούν από εμάς να βρισκόμαστε ψυχοδυναμικά στο πανεπιστήμιο και τα 2/3 παλεύουν να προβιβαστούν στην α γυμνασίου.

Σήψη και παρακμή

Όπως και να 'χει, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκείνη τη στιγμή (αν προλάβουμε να τα ζήσουμε δηλαδή). Ο τροχός γυρίζει. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Μέσα στο σπίτι πλειστέτιον και "ευχέλαιο". Μόνο τα του οίκου μας μπορούμε να επηρεάσουμε σε αυτήν την φάση.



Άσε καλύτερα, γιατί εδώ πέρα... Έχουμε ανεξιθρησκεία...και καλά. Εντάξει. Άμα αρχίσω να γράφω διάφορα, που ξέρω εγώ
ότι ο άλλος δεν θα πατήσει πάνω στο άρθρο 2 του νόμου 1672/1939 για να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν θέλω να φωτογραφίσω
καμία και κανέναν, γενικά μιλάω. Σκεφτόμουν να ανεβάσω ολόκληρο οδηγό σε ξεχωριστό νήμα, αλλά το μετάνιωσα. Ας πορευτεί ο καθένας
όπως νομίζει.
Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή διότι νιώθω πως η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο με αυτά που αποκαλύπτω εδώ.

Εφιστώ την προσοχή μόνο σε αυτούς που γνωρίζουν με ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα που έκανα.
Το 2020 και 27 του Μάρτη ώρα γρηνουιτς 13.45.32 όπως γνωρίζουν πολλοί οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα βρεθούν σε ευθυγράμμιση.
Τη στιγμή εκείνη στην αόρατη ευθεία που τέμνει τον πυρήνα της γης με το μαντείο των Δελφών και σε απόσταση 3 χιλιάδων 450 εκατοντάδων και κάτι ψιλών ετών φωτός οι αστρονόμοι θα ανακαλύψουν την νέα Εδέμ. Εκεί όπου οι γήινες αποικίες θα αναπτυχθούν για να μπορέσουν οι χόμο σάπιζενς να επιβιώσουν.
Ο πλανήτης αυτός έχει από τώρα ονομαστεί από τους επιστήμονες της Νάσα: ΗELLAS.

Εικόνα
Ενας ήλιος που γελάει χαιρεκακα και έχει επτα πλήρη σετ γαϊδουρινων γεννητικών οργάνων αντί για ακτίνες.

:smt005:

Έχεις κάνει και ένα λαθάκι στην εξίσωση του Σρεντιγκερ.
Ναι. Όντως έχει ένα λαθάκι η εξίσωση. Τα άλλα όλα είναι αληθή.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4418
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 30 Μαρ 2020, 04:18

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ = ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Β' = ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ = ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ = 1677

Την ενδεκάτη ημέρα του δεύτερου μήνα(Φεβρουάριος) ο ιός του Ουχάν ονομάστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας COVID-19.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4418
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 31 Μαρ 2020, 03:47

Σπύρος έγραψε:
20 Μαρ 2020, 15:34
Πιο κάτω πάμε Ελλάδα. Και εδώ η χρονική στιγμή είναι η ίδια και η έκλειψη είναι μερική(έχει ήδη συντελεστεί). Έτσι ο Ήλιος και η Σελήνη έχουν αποχωριστεί. Ως σημείο παρατήρησης έχω πάρει τα Βαρδούσια Όρη. Τα όρη αυτά αναφέρονται στο Απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ και ονομάζονται ιερά. Παρατηρούμε ότι με αρκετή ακρίβεια ο Κριός με την μορφή του φωτεινότερου του άστρου Χαμάλ(α Κριού) μεσουρανεί(περνά τον Μεσημβρινό στον Νότο). Έτσι έχουμε το Αρνίον.

Εικόνα
Να σημειώσω ότι το αρχαίο Ελληνικό όνομα των Βαρδουσίων ήταν Κόραξ.

Ο κορονοιός προέρχεται από το κορώνη + ιός.

Κορώνη ήταν είδος κορακιού που ονομάζεται και κουρούνα.

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4418
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 01 Απρ 2020, 01:39

Ας αναλύσουμε λίγο τους τέσσερις ίππους της Αποκάλυψης.

ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΣ + ΠΥΡΡΟΣ ΙΠΠΟΣ + ΜΕΛΑΣ ΙΠΠΟΣ + ΧΛΩΡΟΣ ΙΠΠΟΣ = 5511

μέσος όρος = 5511/4 = 1.377,75 => 1.378

ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ = ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝ + ΑΡΝΗ = 1.378

Υδράργυρος: εμβόλια (πρόβλημα => λύση)

Υδράργυρος στα Αγγλικά είναι Mercury που παραπέμπει στον πλανήτη Ερμή.

Ο Ερμής σχετίζεται με τον Απόλλωνα ως αναφορά τον πλανήτη Ερμή και αντιστοιχεί στο όρος που παραπέμπει στον πρώτο ίππο τον λευκό.

Η δεύτερη ανάλυση:

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΣ + Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΠΠΟΣ + Ο ΜΕΛΑΣ ΙΠΠΟΣ + Ο ΧΛΩΡΟΣ ΙΠΠΟΣ = 5791

μέσος όρος = 5791/4 = 1.447,75 => 1.448

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ = ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ = 1.448

Το όνομα του Αρχιεπισκόπου και η ημερομηνία που είχαμε την ευθυγράμμιση των επτά ουρανιών σωμάτων με το τέταρτο της Γης(4 ίπποι).

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 3985
Εγγραφή: 28 Αύγ 2018, 01:02

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 01 Απρ 2020, 01:47

Σπύρος
Ο λευκός καβαλάρης είναι το Άγιο Πνεύμα ή ο Αντίχριστος; Γνωρίζεις; Διότι έχω μελετήσει διάφορες εκδοχές
αλλά με τους καβαλάρηδες το παραδέχομαι δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12177
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: που θα γίνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Απρ 2020, 17:33

κι ουτε προκειται να βγαλεις ποτε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών