Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 12:21
καταστρέφεται σου λέει και μέχρι να καταστραφεί είναι ασυμπτωματική. και μέχρι να καταλάβεις τι έχεις νομίζεις πως έχει να κάνει με διατροφή και μέχρι να πάρεις τα χάπια παχαίνεις άσχετα αν τρως σωστά ή λίγο. κι αφού πάρεις τα χάπια πρσπαθείς να χάσεις και δεν μπορείς.
ο ενδοκρινολόγος είναι σαφής, τα ποσοστά είναι πάνω από 10% στον γενικό πληθυσμό και είναι υψηλά, λέει ο ενδοκρινολόγος. τα ποσοστά στην Κρήτη είναι ακόμη πιο υψηλά λέει ο ίδιος.
δεν λέω φάτε, γιατί μια μέρα θα πάθετε χασιμότο και ούτως ή αλλέως θα καταντήσετε χοντροί. λέω πως οι μαλακίες περί καλών μεταβολισμών στα 50+ και περί καταβόθρων παραμένουν μαλακίες άσχετα αν σας κάνουν να νιώθετε υπεράνω.
δεν ξέρετε αν ο οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα ή όχι. για εσάς είναι όλοι καταβόθρες την ίδια ώρα που οι μισοί από σας αγνοείτε τα αυτοάνοσα κι οι άλλοι μισοί αγνοείτε τον αυτισμό.
Καμάρι μου, επειδή το έχει παθει η μάνα μου ακριβώς έτσι, δεν έφτασε ΠΟΤΕ 100 κιλά. Κατέστρεψε το θυρεοειδή της τελείως, αλλά κάπου στα 70 κιλά ξύπνησε και λέει "μα δεν τρώω, τι έγινε" και πήγε και ψάχτηκε.
Κατάλαβες τι εννοώ ότι το παίρνεις χαμπάρι;
Όταν ΔΕΝ τρως και βάζεις κιλά, ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ πιο εύκολα, δεν φτάνεις 100 κιλά, για να το ψάξεις.
Όταν ΤΡΩΣ και το ψάχνεις, κράτα σα δεδομένο ότι ΤΡΩΣ. Κιλά θα βάλεις έτσι και αλλιώς, απλά θα τα βάλεις σαφέστατα γρηγορότερα. Που και πάλι χτυπάνε καμπανάκια.
Εσύ λες ότι έχουμε παχυσαρκία επειδή φταίει ο θυρεοειδής.
Σου απαντάω ΌΧΙ. Έχουμε παχυσαρκία διότι δεν έχουμε σωστή διατροφή. Ο θυρεοειδής απλά επιτάσσει ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ διατροφή, αλλά όχι δεν είναι η αιτία της παχυσαρκίας, εφόσον ρυθμίζεται πάντα.
Μου λες ότι μπορεί να είναι ασυμπτωματικός.
α. Σου λέω ότι συζητάμε για παχυσαρκία. Άρα έφτασες 100 κιλά χωρίς να αυξήσεις τη διατροφή σου και το λες "ασυμπτωματικό"; Αν δεν έφτασες 100 κιλά και απλά δεν έχεις το σύμπτωμα των κιλών, δεν μας ενδιαφέρει στην κουβέντα, διότι μιλάμε για παχυσαρκία και εδώ δεν στην έχει πειράξει, για να το ρίξεις εκεί σαν αιτία. (εκεί πχ μπορεί να είσαι στο αντίθετο άκρο και να έχεις φτάσει 40 κιλά, μην το μπλέξουμε τώρα).
Σε αυτή τη χώρα έχω γνωρίσει 3 είδη χοντρών:
1. Οι χοντροί που σου λένε: εγώ φίλε γουστάρω το φαί. Έτσι θέλω να είμαι, έχω επίγνωση και άντε και γαμήσου, θα λουστώ τις συνέπειες.
2. Οι χοντροί που σου λένε: φταίει ο θυρεοειδής και όχι ότι τρώω το καταπέτασμα και που όντως έχουν θυρεοειδή και απλά ξέρεις ότι θα κάνουν διπλό κόπο, αν κάποτε πάρουν απόφαση να αδυνατίσουν.
3. Οι χοντροοί που σου λέν: "μα δεν τρώω τίποτα", δεν καταλαβαίνω πώς πάχυνα, μάλλον έχω αργό μεταβολισμό.
Από όλους αυτός ΟΙ ΜΟΝΟΙ που θα αδυνατίσουν, αν το αποφασίσουν είναι οι 1. διότι δεν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Σε αυτή τη κατηγορία έχω γνωρίσει συνήθως άντρες όμως και σπανιότερα γυναίκες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”