ε, ως εκει φτανει το μυαλο μου
Εξυπνος σε εναν κοσμο ηλιθιων η βλακας σε εναν κοσμο εξυπνων;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Εξυπνος σε εναν κοσμο ηλιθιων η βλακας σε εναν κοσμο εξυπνων;
Ως σοβαρός δεν έχω τις ίδιες πιθανότητες, αν και έχω πολύπλευρη προσωπικότητα.
Όταν ήμουν παιδί ήμουν πιο αστείος και χαρούμενος (άμυαλος) και λόγω ανώριμης και ανολοκλήρωτης ευφυίας μπορούσα να έχω εύκολα την επιτυχία στις γκόμενες. Όμως μεγάλωσα και η ευφυία μου υπερπολλαπλασιάστηκε έγινα σοβαρός και κατσουφιασμένος και αυτό με έκανε να τις χάσω το ίδιο εύκολα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αν πάντως είσαι τρολ θα τσαντιστώ πολύ που σε παίρνω στα σοβαρά, να το ξες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:23Ως σοβαρός δεν έχω τις ίδιες πιθανότητες, αν και έχω πολύπλευρη προσωπικότητα.
Όταν ήμουν παιδί ήμουν πιο αστείος και χαρούμενος (άμυαλος) και λόγω ανώριμης και ανολοκλήρωτης ευφυίας μπορούσα να έχω εύκολα την επιτυχία στις γκόμενες. Όμως μεγάλωσα και η ευφυία μου υπερπολλαπλασιάστηκε έγινα σοβαρός και κατσουφιασμένος και αυτό με έκανε να τις χάσω το ίδιο εύκολα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είμαι σε καμία περίπτωση τρολ. Που την είδες την τρολιά;Βλήμα έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:28Αν πάντως είσαι τρολ θα τσαντιστώ πολύ που σε παίρνω στα σοβαρά, να το ξες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:23Ως σοβαρός δεν έχω τις ίδιες πιθανότητες, αν και έχω πολύπλευρη προσωπικότητα.
Από τα σοβαρότατα ποστ μου ήταν αυτό.
Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου που δύσκολα τους χρησιμοποιεί κάποιος που σοβαρολογεί, ακόμα κι αν πιστεύει ότι ισχύουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:29Δεν είμαι σε καμία περίπτωση τρολ. Που την είδες την τρολιά;
- Γενιά της Αμαρτίας
Υπάρχουν δύο απόψεις για την ανωνυμία. Τις έχω γράψει. Εγώ χρησιμοποιώ την ανωνυμία για να μιλήσω για αυτά που πιστεύω. Τα αληθινά.Βλήμα έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:32Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου που δύσκολα τους χρησιμοποιεί κάποιος που σοβαρολογεί, ακόμα κι αν πιστεύει ότι ισχύουν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:29Δεν είμαι σε καμία περίπτωση τρολ. Που την είδες την τρολιά;
Οκ, το δέχομαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:33Υπάρχουν δύο απόψεις για την ανωνυμία. Τις έχω γράψει. Εγώ χρησιμοποιώ την ανωνυμία για να μιλήσω για αυτά που πιστεύω. Τα αληθινά.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Τι χρείαν άλλων αποδείξεων έχομεν;
Έτσι ακριβώς φθέγγεται ένας τρόφιμος επαρχιακού ορνιθώνος!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Άχρηστε σουτ. Εδώ έχουμε σοβαρή κουβέντα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Αν και υπάρχει εκείνη που έχει φτάσει στο δικό μου επίπεδο ευφυίας. Είναι αναρχοκουίρ και είχα γράψει γιαυτην εξομολογήση στο πχώρουμ.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ό,τι πεις Ορεστίνα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ο κάθε ένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες!
Αν το πάρεις από την πλευρά της επιστήμης, επιστήμονες είναι και οι δύο Κανένας δεν είναι ηλίθιος.
Αν όμως έκανε το λεφτά του κλέβοντας τότε είναι ηλίθιος.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Έπρεπε να ζήσεις στην Αλβανία με τον Χότζα για να καταλάβεις την ουσία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 10:04Ναι αλλά στον κομμουνισμό δε χωράνε τέτοιες εξυπνάδες και τότε οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν έξυπνοι μέσω της εργασίας τους. Πολύ εξυπνότεροι από τους καπιταλιστές και εκμεταλλευτές της εργασίας των άλλων.Βλήμα έγραψε: ↑12 Απρ 2020, 09:59Παράγω υπεραξία που δεν την καρπώνομαι. Έρχεται κάποιος πιο έξυπνος από εμένα και μου την παίρνει. Όσο συνεχίζει να μου την παίρνει θα αποδεικνύεται αυτός ο έξυπνος κι εγώ ο βλάκας. Αν θέλω να σταματήσω να είμαι βλάκας πρέπει να τον εμποδίσω να συνεχίσει να μου την παίρνει.
Άρα πρέπει να διαλέξεις ποιος είναι έξυπνος: ο καπιταλιστής ή το προλεταριάτο.
Άλλοι πιστεύουν ότι βλέπουν τα μάτια τους και άλλοι ότι βλέπει το μυαλό τους.
Και τα δύο μπορεί να μην λένε την αλήθεια.
Αυτή που είναι αλάνθαστη είναι η εμπειρία.
Μπερδεύεται την αξιοκρατία με τα πολιτεύματα.
Κανένα καθεστώς στην πράξη ούτε ο κομουνισμός ούτε ο καπιταλισμός είναι αξιοκρατικό.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Εγώ θα το έθετα ''πληροφορημένος σε κόσμο απληροφόρητων ή απληροφόρητος σε κόσμο πληροφορημένων''.
Τα πάντα είναι θέμα εκπαίδευσης και όχι εξυπνάδας, τουλάχιστον στην βασική εκπαίδευση (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).
Τα πάντα είναι θέμα εκπαίδευσης και όχι εξυπνάδας, τουλάχιστον στην βασική εκπαίδευση (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
- 173 Απαντήσεις
- 4563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
11 Ιαν 2024, 15:26
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς να ξεχωρίσεις έναν τουρκόγυφτο.
από Exodus » 04 Δεκ 2023, 01:35 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
04 Δεκ 2023, 03:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια φορά κι έναν καιρό
από hellegennes » 31 Αύγ 2023, 14:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
31 Αύγ 2023, 16:13
-