Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Κλείσιμο phorum.gr
Έλεος ρε γαμώτο. Τόσο δύσκολο ήταν να το αναφέρετε, να κάνουμε τα κουμάντα μας;
Καλώς σας βρήκα και εδώ. Το άλλο είναι τέρμα δυσλειτουργικό και την είδαν σουπρίμ λίντερς οι περμαμπαναρισμένοι.
Καλώς σας βρήκα και εδώ. Το άλλο είναι τέρμα δυσλειτουργικό και την είδαν σουπρίμ λίντερς οι περμαμπαναρισμένοι.
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Είναι λίγο καταθλιπτικό βέβαια να βλέπεις 1-2 ποστς σε κάθε ενότητα, αλλά με σάλιο και υπόμονη, και πολύ-πολύ χασομέρημα, κάτι θα γίνει.
Εφόσον δε γνωρίζουμε το λόγο της τόσο απότομης εξαφάνισης, καλύτερα να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς.
Πάνος Σκουρλέτης
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η πλατφορμα του ειναι καταπληκτικη,πολυ μπροστα,σου δινει απειρως περισσοτερες δυνατοτητες
Αλλα τι να την κανεις με τετοιους διαχειριστες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Η αλήθεια είναι πως έχασα κάθε διάθεση να γράψω εκεί μέσα όταν είδα τον Διάδοχο με το αυτάρεσκο στυλάκι να διαλύει τον καταυλισμό με φωτογραφίες ούγγρων μπάτσων να την πέφτουν σε πρόσφυγες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 08:54Η πλατφορμα του ειναι καταπληκτικη,πολυ μπροστα,σου δινει απειρως περισσοτερες δυνατοτητες
Καλά για την άλλη αλητεία που έγραφες πχόρουμ ή ό,τι άλλο και σου έβγαζε βόθρουμ, ουδέν σχόλιο.
Την πλατφόρμα δεν την είδα ιδιαίτερα, τα άβαταρς μου έβγαζαν τα μάτια και η σελίδα τελείωνε προτού ακόμα την διαβάσεις.
:o
Αυτό δεν το είχα πάρει χαμπάρι!
Βρε τους κομπλεξικούς!

Πάνος Σκουρλέτης
Που τον είδες τον χαρακτηρισμό;
Μια χαρά πόιντ έχει αυτό που λέει ο μαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έκλασα με το μπολνταζμένο, κοίτα ποιοί μιλάνε ρε μλκ για τις άλλους έτσι.Λεγεών έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 09:01Η αλήθεια είναι πως έχασα κάθε διάθεση να γράψω εκεί μέσα όταν είδα τον Διάδοχο με το αυτάρεσκο στυλάκι να διαλύει τον καταυλισμό με φωτογραφίες ούγγρων μπάτσων να την πέφτουν σε πρόσφυγες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 08:54Η πλατφορμα του ειναι καταπληκτικη,πολυ μπροστα,σου δινει απειρως περισσοτερες δυνατοτητες
Καλά για την άλλη αλητεία που έγραφες πχόρουμ ή ό,τι άλλο και σου έβγαζε βόθρουμ, ουδέν σχόλιο.
Την πλατφόρμα δεν την είδα ιδιαίτερα, τα άβαταρς μου έβγαζαν τα μάτια και η σελίδα τελείωνε προτού ακόμα την διαβάσεις.
Τεσπά εμένα μου φαίνεται ότι ο Χέηρ το χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα, με χιούμορ κτλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε, ας έγραφε "συνουσιασθήκατε" βρε αδερφέ.
Πάνος Σκουρλέτης
Με το "αυτάρεσκος" έκλασες;
Ο Χέϊρ μου άρεσε στο πρώτο πχόρουμ, αλλά ήταν πάντα στο receiving end of the stick. Στο λέφτερο γράπωσε το γκλομπ της εξουσίας, και ηδονίστηκε ελαφρώς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άντε κλείστε το και αυτό. Συμφωνώ με τον συξ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
αυτό με το γκλομπ της εξουσίας είναι το σύνηθες.σε 2 βδομάδες έχω φάει τόσο ξύλο όσο δεν έχω φάει 7 χρόνια στο φόρουμ
ε καλά.
εγώ έφαγα παρατήρηση γιατι έγραψα "λευτεριά στις κατσαρίδες" - ήταν προσβλητικό είπαν. προφανώς έθιξα τπτ κατσαρίδες εκεί μέσα.
και μετά όταν διαμαρτυρήθηκα γιατι έφαγα την παρατήρηση, μου το έσβησαν και μετά όταν είπα πάω για μπαν παιδια μου σβήνουν τα μνμ και με ρώτησαν δυο χρήστες τι έγινε, το έφαγα τελικά με την αιτιολογία "ότι συκοφαντώ το φόρουμ ότι σβήνει τα μηνύματα - την ώρα που έσβηναν τα μηνύματα.
στην αρχή ήταν μέχρι 25/3 το μπαν, μετά το πήγαν έως 15/04.
αυτά περί της αριστεράς.
εγώ έφαγα παρατήρηση γιατι έγραψα "λευτεριά στις κατσαρίδες" - ήταν προσβλητικό είπαν. προφανώς έθιξα τπτ κατσαρίδες εκεί μέσα.
και μετά όταν διαμαρτυρήθηκα γιατι έφαγα την παρατήρηση, μου το έσβησαν και μετά όταν είπα πάω για μπαν παιδια μου σβήνουν τα μνμ και με ρώτησαν δυο χρήστες τι έγινε, το έφαγα τελικά με την αιτιολογία "ότι συκοφαντώ το φόρουμ ότι σβήνει τα μηνύματα - την ώρα που έσβηναν τα μηνύματα.
στην αρχή ήταν μέχρι 25/3 το μπαν, μετά το πήγαν έως 15/04.
αυτά περί της αριστεράς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Υδράργυρος
Κανονικα οι διαχειριστες του συχωρεμενου επρεπε να βγαλουν μια ανακοινωση "σε μια εβδομαδα θα κλεισει, καντε τα κουμαντα σας".
Αυτό λέμε, αλλά τι ψάχνεις. Φάνηκε ο χαρακτήρας αυτών/αυτού που το έκανε.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 10:42Κανονικα οι διαχειριστες του συχωρεμενου επρεπε να βγαλουν μια ανακοινωση "σε μια εβδομαδα θα κλεισει, καντε τα κουμαντα σας".
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28