Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ
Re: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ
Παλιά, είχα δεί στο bulgarmak ότι και καλά ο Καραμανλής λεγόταν Καραμάνωφ και ήταν Βούλγαρος. Νομίζω ότι είναι τόσο παλιά, που ζούσε ακόμη ο Καραμανλής (+1998). Επίσης, αργότερα, διάβασα σε Ρουμάνο προπαγανδιστή ότι ο Φλωράκης ήταν Ρουμάνος και διεξήγαγε εθνικό απελευθερωτικό αγώνα. Τότε σίγουρα ζούσε ο Φλωράκης, ο οποίος όντως ήταν Βλάχος, αλλά το να παρουσιάζεις κομμουνιστή - διεθνιστή άνθρωπο σαν Ρουμάνο εθνικιστή, θέλει θράσος. Και φυσικά, περιττό να πώ ότι ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος στην Β.Μακεδονία παρουσιάζεται σαν απελευθερωτικός αγώνας των Μακεδόνων.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Υδράργυρος
Γαμω τα παιδια ειναι ο τσιπρας, εχετεκαιρο να το ξανασκεφτειτε
- Υδράργυρος
Αχχ τι μου θυμισες, βραδιες με ουισκακι, ξηροκαρπι, και μπουλγκαρμακ. Υπογλωσσια για τουςπατριωτεςLeporello έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 14:11Παλιά, είχα δεί στο bulgarmak ότι και καλά ο Καραμανλής λεγόταν Καραμάνωφ και ήταν Βούλγαρος. Νομίζω ότι είναι τόσο παλιά, που ζούσε ακόμη ο Καραμανλής (+1998). Επίσης, αργότερα, διάβασα σε Ρουμάνο προπαγανδιστή ότι ο Φλωράκης ήταν Ρουμάνος και διεξήγαγε εθνικό απελευθερωτικό αγώνα. Τότε σίγουρα ζούσε ο Φλωράκης, ο οποίος όντως ήταν Βλάχος, αλλά το να παρουσιάζεις κομμουνιστή - διεθνιστή άνθρωπο σαν Ρουμάνο εθνικιστή, θέλει θράσος. Και φυσικά, περιττό να πώ ότι ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος στην Β.Μακεδονία παρουσιάζεται σαν απελευθερωτικός αγώνας των Μακεδόνων.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Το bulgarmak ήταν πολύ δεξιότερα από ΑΝΕΛ ας πούμε, εθνικιστές του κερατά.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 14:14Αχχ τι μου θυμισες, βραδιες με ουισκακι, ξηροκαρπι, και μπουλγκαρμακ. Υπογλωσσια για τουςπατριωτεςLeporello έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 14:11Παλιά, είχα δεί στο bulgarmak ότι και καλά ο Καραμανλής λεγόταν Καραμάνωφ και ήταν Βούλγαρος. Νομίζω ότι είναι τόσο παλιά, που ζούσε ακόμη ο Καραμανλής (+1998). Επίσης, αργότερα, διάβασα σε Ρουμάνο προπαγανδιστή ότι ο Φλωράκης ήταν Ρουμάνος και διεξήγαγε εθνικό απελευθερωτικό αγώνα. Τότε σίγουρα ζούσε ο Φλωράκης, ο οποίος όντως ήταν Βλάχος, αλλά το να παρουσιάζεις κομμουνιστή - διεθνιστή άνθρωπο σαν Ρουμάνο εθνικιστή, θέλει θράσος. Και φυσικά, περιττό να πώ ότι ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος στην Β.Μακεδονία παρουσιάζεται σαν απελευθερωτικός αγώνας των Μακεδόνων.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Υδράργυρος
Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 14:14Αχχ τι μου θυμισες, βραδιες με ουισκακι, ξηροκαρπι, και μπουλγκαρμακ. Υπογλωσσια για τουςπατριωτες
Ναι μωρή αρρώστιαADRIANO έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 03:16Alexi Çipra Albanian
[img]https://i.postimg.cc/B6cS2PS6/5-BF ... .jpg[/img]
- Obi Wan Iakobi
Γιαυτο οι αλβανοι διεκδικουν την Αρτα?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Το κλασσικο για τον Καραμανλη ηταν το Καραμαν-Αλης.Leporello έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 14:11Παλιά, είχα δεί στο bulgarmak ότι και καλά ο Καραμανλής λεγόταν Καραμάνωφ και ήταν Βούλγαρος. Νομίζω ότι είναι τόσο παλιά, που ζούσε ακόμη ο Καραμανλής (+1998). Επίσης, αργότερα, διάβασα σε Ρουμάνο προπαγανδιστή ότι ο Φλωράκης ήταν Ρουμάνος και διεξήγαγε εθνικό απελευθερωτικό αγώνα. Τότε σίγουρα ζούσε ο Φλωράκης, ο οποίος όντως ήταν Βλάχος, αλλά το να παρουσιάζεις κομμουνιστή - διεθνιστή άνθρωπο σαν Ρουμάνο εθνικιστή, θέλει θράσος. Και φυσικά, περιττό να πώ ότι ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος στην Β.Μακεδονία παρουσιάζεται σαν απελευθερωτικός αγώνας των Μακεδόνων.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Και καλά Κότσο Καραμάνωφ από την Άνω ή Κάτω Βροντού. Αυτό το είχα διαβάσει για πρώτη φορά το 2007 ξεφυλλίζοντας το βιβλίο ''Σαράντα χρόνια καραμανλικής προδοσίας'' στη βιβλιοθήκη του θείου ενός φίλου μου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Άμμων Ρα
Μαμ Ρα
Τσιπ Ρα
ΤΗΧΕΟ;;;;!!!111!!!!!
Μαμ Ρα
Τσιπ Ρα
ΤΗΧΕΟ;;;;!!!111!!!!!
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
Δεν είναι αληθεια αυτό, έχουμε τη Ντούα Λιπα.Cavaliere έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 03:19Είστε βάρβαρη φυλή.ADRIANO έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 03:16Alexi Çipra Albanian
[img]https://i.postimg.cc/B6cS2PS6/5-BF ... .jpg[/img]
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τσίπρας (ρε μ@@νιά) δεν είναι αυτοφωράκιας κανενός
από georgebi » 04 Ιούλ 2024, 12:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 261 Προβολές