Μα δεν τις διεκδικείς σωστά: Ανοίγεις ένα θέμα "σταματήστε να στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" γράφεις μέσα "τουλάχιστον όχι χωρίς φωτό των βυζιών σας" και να δεις για πότε γεμίζει το ίνμποξ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:31εσύ μη μιλάς
εφόσον δε θες πατριαρχία μη περιμένεις τους άντρες να κάνουν πρώτοι κίνηση
ισότις
να ξεκινήσεις να μας στέλνεις εσύ
περιμένω πμ
Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Πουλάς κανένα προσχέδιο;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:32Έχω έτοιμα προσχέδια και φόρμουλες ερωτικών εξομολογησεων , σε φόρουμ και εκτός , και τις χρησιμοποιώ πάντοτε αλλάζοντας μόνο το όνομα της γυναίκας στην οποία απευθύνονται ..
να είναι αχρησιμοποίητο μόνο παρακαλώ, μην το βάλει σε κάνα turnitin και ξεφτλιστούμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
με βυζιά γεμίζει;Βλήμα έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:36Μα δεν τις διεκδικείς σωστά: Ανοίγεις ένα θέμα "σταματήστε να στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" γράφεις μέσα "τουλάχιστον όχι χωρίς φωτό των βυζιών σας" και να δεις για πότε γεμίζει το ίνμποξ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:31εσύ μη μιλάς
ισότις
περιμένω πμ

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μπορεί να διαβάσει "θα σπάσει ο Άρειος πάγος" και να ερωτευτεί.Green Dragon έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 09:41Είναι για να σπάσει ο πάγος
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Τι να σου πω; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε. Αν πιάσει θα το δοκιμάσω και με κατοστάευρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:39με βυζιά γεμίζει;Βλήμα έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:36Μα δεν τις διεκδικείς σωστά: Ανοίγεις ένα θέμα "σταματήστε να στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" γράφεις μέσα "τουλάχιστον όχι χωρίς φωτό των βυζιών σας" και να δεις για πότε γεμίζει το ίνμποξ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:31εσύ μη μιλάς
ισότις
περιμένω πμ
να εμφανισθει ζωντανα ον καμερα με καλο φωτισμο + χορευοντας επι στυλου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 14 Μάιος 2020, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ δεν το πάω φυλετικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:31εσύ μη μιλάς
ισότις
περιμένω πμ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν πειράζειNaida έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 11:36Εγώ δεν το πάω φυλετικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:31εσύ μη μιλάς
ισότις
περιμένω πμ
SpoilerShow
λοιπόν, θα μου στείλεις;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Είναι ψυχολογικό όριο που δεν μπορώ να υπερβώΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 11:39δεν πειράζειNaida έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 11:36Εγώ δεν το πάω φυλετικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:31
εσύ μη μιλάς
ισότις
περιμένω πμSpoilerShowλοιπόν, θα μου στείλεις;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ψυχραιμία συμφορουμίται, μην παρασύρεσθε και ενθουσιάζεσθε. Να σας υπενθυμίσω το διάσημο ρητό, "Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναικεία τρολοπερσόνα, κρύβεται ένας νταβραντισμένος μουστακαλής".
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
νομιζα πως ο σλουπυ ήτο σερνικός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Green Dragon έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 12:03Οκ, απ' ότι βλέπω είμαστε ήδη τέσσερεις που το νομίζαμε αυτό.
Νταρνάκας
Εγώ
Αλογομούρης
Ερμής
Η τάση είναι ξεκάθαρη, θ' ακολουθήσουν και άλλοι.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- περαστικος
Ξερετε δεν υπαρχουν μονο δυο φυλα στον ανθρωπο.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκκλησία στην Ελβετία παρέχει εξομολόγησεις με τεχνητή νοημοσύνη
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2024, 10:13 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Νοέμ 2024, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτικές επαφές με τον Βελζεβούλη
από Σενέκας » 23 Δεκ 2023, 13:52 » σε Θρησκειολογία - 16 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Δεκ 2023, 16:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
από UserNotFound » 09 Οκτ 2023, 20:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
18 Οκτ 2023, 15:13
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
05 Απρ 2025, 14:24