Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
the comet the course the tail
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από the comet the course the tail » 15 Μάιος 2020, 09:46
Βλήμα έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 09:36
vagabondo έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 07:58
Βλήμα έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:00
Αν αφήσεις δυο σπασμένα δόντια πάνω σε ένα τραπέζι, θα αλλοιωθούν καθόλου μετά από δέκα ώρες; Αν ναι κατά ποιον τρόπο;
Όχι.
Ευχαριστώ πολύ.
Το ξέρεις ή το υποθέτεις;
ψέματα σου λέει.
θα αλλοιωθούν αρκετά όσα αίματα, ιστοί, σάλια, υπολείμματα τροφών υπάρχουν πάνω.
αλλοιώσεις που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
-
nowhere
- Δημοσιεύσεις: 15249
- Εγγραφή: 26 Νοέμ 2019, 08:56
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από nowhere » 15 Μάιος 2020, 10:03
το κάνουν πολλοί που μερακλώνουν με την τζαζ να σηκώνουν το τραπέζι με τα δόντια αλλά υπάρχει κόλπο δεν το πιάνεις όπως να ναι
-
Αγις
- Δημοσιεύσεις: 26341
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 15 Μάιος 2020, 10:19
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αγις την 15 Μάιος 2020, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Βλήμα
- Δημοσιεύσεις: 5555
- Εγγραφή: 04 Ιαν 2020, 15:32
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Βλήμα » 15 Μάιος 2020, 10:20
nowhere έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 10:03
το κάνουν πολλοί που μερακλώνουν με την τζαζ να σηκώνουν το τραπέζι με τα δόντια αλλά υπάρχει κόλπο δεν το πιάνεις όπως να ναι
Αυτό από την όπερα νομίζω είχε αρχίσει
Ρε, τον Σιμπλίκιο Σιμπλικίσιμο τον διαβάσατε ή ακόμα;
-
alekhine
- Δημοσιεύσεις: 12551
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
- Phorum.gr user: alekhine
- Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από alekhine » 15 Μάιος 2020, 10:24
Βλήμα έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:00
Αν αφήσεις δυο σπασμένα δόντια πάνω σε ένα τραπέζι, θα αλλοιωθούν καθόλου μετά από δέκα ώρες; Αν ναι κατά ποιον τρόπο;
αυτο που ξερω ειναι οτι αν σπασουν δοντια πρεπει να τα βαλεις κατευθειαν μεσα σε γαλα για να εχεις πιθανοτητα να μπορουν να επαναφυτευτουν αλλιως τα εχασες
και δεν βλεπω αλλο λογο να θελεις να κρατησεις σπασμενα δοντια
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
vagabondo
- Δημοσιεύσεις: 10147
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vagabondo » 15 Μάιος 2020, 16:03
Βλήμα έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 09:36
vagabondo έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 07:58
Βλήμα έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 10:00
Αν αφήσεις δυο σπασμένα δόντια πάνω σε ένα τραπέζι, θα αλλοιωθούν καθόλου μετά από δέκα ώρες; Αν ναι κατά ποιον τρόπο;
Όχι.
Ευχαριστώ πολύ.
Το ξέρεις ή το υποθέτεις;
Το υποθέτω.
-
Βλήμα
- Δημοσιεύσεις: 5555
- Εγγραφή: 04 Ιαν 2020, 15:32
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Βλήμα » 15 Μάιος 2020, 17:22
the comet the course the tail έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 09:46
Βλήμα έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 09:36
Ευχαριστώ πολύ.
Το ξέρεις ή το υποθέτεις;
ψέματα σου λέει.
θα αλλοιωθούν αρκετά όσα αίματα, ιστοί, σάλια, υπολείμματα τροφών υπάρχουν πάνω.
αλλοιώσεις που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Αλλοιώσεις με γυμνό μάτι με ενδιαφέρει περισσότερο. Αν παίρνει κανένα χρώμα ας πούμε.
Μάλλον δεν τον γλυτώνω τον καθαρισμό.
Ρε, τον Σιμπλίκιο Σιμπλικίσιμο τον διαβάσατε ή ακόμα;
-
the comet the course the tail
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από the comet the course the tail » 16 Μάιος 2020, 13:31
παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
-
Βλήμα
- Δημοσιεύσεις: 5555
- Εγγραφή: 04 Ιαν 2020, 15:32
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Βλήμα » 18 Μάιος 2020, 17:53
Βλήμα έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 12:15
Ειλικρινής απορία που ντρέπομαι να ρωτήσω τον παπά του χωριού. Παρακαλώ απαντήστε με ψυχραιμία.
Η
τεχνοτροπία της αγιογραφίας έχει κάτι το εγγενώς ιερό κι οφείλουν όσοι την χρησιμοποιούν να το κάνουν με ευθύνη ή η ιερότητα προκύπτει από το θέμα της εικόνας; Αν χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό τον τρόπο απεικόνισης για να εκφράσει κάτι μη χριστιανικό, πχ ένα ερωτικό φιλί, με κανένα από τα πρόσωπα που απεικονίζονται να είναι ιερό, είναι βλασφημία;
blueroseΚόκκορας
Για όποιον ενδιαφέρεται για την απάντηση, το ρώτησα τελικά στον εξομολογητή μου. Μου απάντησε "μην κάνεις κάτι που δεν θα ενέκρινε Ο Χριστός, είτε με αυτή την τεχνοτροπία, είτε με οποιαδήποτε άλλη". Του είπα "ότι θα το κάνω, θα το κάνω. Είναι όμως μεγαλύτερη αμαρτία να το κάνω με αυτή την τεχνοτροπία απ' ότι με άλλη;" και μου είπε "ναι".
Ρε, τον Σιμπλίκιο Σιμπλικίσιμο τον διαβάσατε ή ακόμα;
-
perseus
- Δημοσιεύσεις: 15265
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από perseus » 18 Μάιος 2020, 17:57
the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31
παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
να την σιτεψεις?
-
Βλήμα
- Δημοσιεύσεις: 5555
- Εγγραφή: 04 Ιαν 2020, 15:32
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Βλήμα » 18 Μάιος 2020, 18:02
the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31
παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
Δεν απάντησα διότι δεν ξέρω. Αν την είχα στα χέρια μου θα είχα αγοράσει κι ένα θερμομετράκι και θα την έφτιαχνα από medium rare προς rare. Πάντως αυτή είναι ερώτηση για τις απορίες μαγειρικής.
Απορίες μαγειρικής
Ρε, τον Σιμπλίκιο Σιμπλικίσιμο τον διαβάσατε ή ακόμα;
-
the comet the course the tail
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από the comet the course the tail » 18 Μάιος 2020, 18:24
perseus έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 17:57
the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31
παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
να την σιτεψεις?
ναι, ή διαφορετικά, να μαλακώσει.
-
perseus
- Δημοσιεύσεις: 15265
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από perseus » 18 Μάιος 2020, 19:00
the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 18:24
perseus έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 17:57
the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Μάιος 2020, 13:31
παίρνεις μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ΑΣΙΤΕΥΤΗ, 1.5Kg.
γιατί σου λέει έχει κόστος το σίτεμα. δλδ πέρα από το ότι χάνει σε βάρος, έχεις και το κόστος αποθήκευσης κλπ. τα υπολογίζουν πολύ αυτά τώρα. κι από την μύγα ξύγκι.
το ερώτημα είναι; πώς την κάνεις ψητή για να τρώγεται;;;; να την μαρινάρω; ε φίλε;
να την σιτεψεις?
ναι, ή διαφορετικά, να μαλακώσει.
Αυτο λεω να την σιτεψεις εσυ στο δικο σου ψυγειο,το εω κανει με αρκετα καλα αποτελεσματα.
-
the comet the course the tail
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από the comet the course the tail » 18 Μάιος 2020, 19:12
perseus έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 19:00
Αυτο λεω να την σιτεψεις εσυ στο δικο σου ψυγειο,το εω κανει με αρκετα καλα αποτελεσματα.
ξέρω. σε σχάρα. με ένα ταψί αλάτι από κάτω.
ήθελα κάτι άμεσο.
-
Αγις
- Δημοσιεύσεις: 26341
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 18 Μάιος 2020, 19:23
the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 19:12
perseus έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 19:00
Αυτο λεω να την σιτεψεις εσυ στο δικο σου ψυγειο,το εω κανει με αρκετα καλα αποτελεσματα.
ξέρω. σε σχάρα. με ένα ταψί αλάτι από κάτω.
ήθελα κάτι άμεσο.
Aυτο δεν ειναι σιτεμα - ξεχασε το για πολλους λογους .
επισης τα σιτεματα με αβοκαντα κ λοιπα κολπα
σωστο σιτεμα γινεται μονο σε καταλληλο ψυγειο οπως των κρεοπωλειων κ σε τμηματα - οχι σε μεμονωμενες μπριτζολες .
αφου ειναι ετσι τα πραματα βαλτη στη σχαρα με τα ταψακι απο κατω αφου την εχεις αλατισει καλα κ αφησε τη στην ψυξη απο την προηγουμενη ημερα που θα την φτιαξεις Το καλυτερο κ απλο '' μαριναρισμα'' προετοιμασια
εντιτ
φυσικα κ θα σε χρεωσει για σιτεμα κ θα πληρωσεις με ζυγισμα πριν ΄+ τη χρηση του ψυγειου
τοσο βαρος θα χασει ..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.