ΆΞΙΟΣ Αμβρόσιος Καλαβρύτων αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: ΆΞΙΟΣ Αμβρόσιος Καλαβρύτων αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 17 Μάιος 2020, 21:47

Αρίστος έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:44
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:40
Εθνολαϊκιστικός ζόφος. Πακέτο πάνε όλα αυτά. Μεταλήψεις, δεισιδαιμονία, ομοφοβία, συνομωσιολογία, πουτινισμός, αντιεμβολιασμός και μια γενικότερη υστέρηση

Και το αντιθετο ποιο ειναι;

Καμερες για ολους αλλα οχι για οσα λενε στις κρυφες Λεσχες;

.

Αρίστο έχεις χάσει τη φόρμα σου.Ποιά Λέσχη όταν υπάρχει το Eurogroup που το μαγνητοφώνησε ο τρισμέγιστος Βαρουφάκης;

Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος » 17 Μάιος 2020, 21:48

Cavaliere έγραψε:
17 Μάιος 2020, 16:29
ΟΙ Αρχές της Ελλάδας απαγορεύεται να προσβάλουν τα Μυστήρια της Ορθοδοξίας.
Στα αρχιδια μας τα μυστηρια της Ελλαδος
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.

Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος » 17 Μάιος 2020, 21:53

Σουβλίτσα έγραψε:
17 Μάιος 2020, 17:48
Μαζευτήκανε τα γιουσουφάκια του κόσμου τούτου να ασχοληθούν με τον αφορισμό του πατρός Αμβροσίου?

Χου ρε, χλεχλέδες

Έχετε τέτοια κατάντια που ξέρετε πώς κάνετε? Πώς είναι κάτι σκασμένα της πείνας σκυλάκια, κάτι κοκκαλιάρικα, που τρέχουν τα σάλια τους για ένα κομμάτι ξερό ψωμί. Ε! είστε τόσο απελπισμένοι για λίγη πολιτική σοβαροφάνεια εκτός από προστασία της πολύτιμης υγείας σας, ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ, στην Ελλάδα (εντάξει, τέρμα στο βάθος αν το ψάξετε θα βρείτε άπειρη αυτοδικαίωση, να με ευγνωμονείτε για τα hint που σας δίνω :P ), που θα πάρετε σβάρνα ΟΟΟΟΟΛΑΑΑ τα νήματα που έχουν να κάνουν με θεολογικό περιεχόμενο (επί της ουσίας)-πχ βλ. το νήμα με τον Γιανναρά- ωστε να βρείτε credits για τους-ελπιζόμενους ως-εθνοσωτήρες σας.
Δείτε πόσο βασικά άρρωστοι και ανεκδιήγητα δουλοπρεπείς έχετε γίνει. Παρακαλάτε για λίγη ασφάλεια, για λίγη δικαίωση των ονείρων σας, των εαυτών σας, της λιγδιάρας ψυχουλίνας σας.

Ξέρετε στους τυφλούς ποιός βασιλεύει, γιουσούφια μου, ε?

Επί του θέματος δεν γνωρίζω τί ισχύει επακριβώς στα θέματα και τις διαδικασίες αφορισμών.
Όμως γνωρίζω οτι ανάθεμα υπό Ιερέως είναι το πλέον βαρύ και έσχατο εαν δεν υπάρξει μετάνοια, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
Επίσης, αφορισμός, τα έχουμε ξαναπεί εδώ, είναι επι της ουσίας η επισφράγηση εκ μέρους της Εκκλησίας της θέσης που κρατά ο αφορισμένος ο οποίος γίνεται για προστασία α) του ίδιου, ως ύστατη προσπάθεια β) προστασία των υπολοίπων.
Οπότε, γιατί θίχτηκε ο Χαρδαλιάς και η παρέα του? Αφού σύσσωμη η πολιτική ηγεσία πιστεύει αυτά που πιστεύει και τα διακηρύσσει και επιβάλει την θέση της, γιατί πρέπει να μας ενημερώνει οτι ανάβει κεράκια στον Αη-Γιώργη και επιδεικνύει υποκριτική και γκεουλίστικη μεγαλοψυχία?
Εαν θέλει να συγκαταλέγεται στους πιστούς ΧΟ να πάρει σειρά στον εξομολόγο και μετά στην Θεία Κοινωνία. Αλλιώς να βουλώνει το βρωμόστομά του περί σιέλου και Θείας Κοινωνίας κτλ και αυτός και η Κεραμέως και ο οποιοσδήποτε.
Επίσης, γιατί θίχτηκε για αυτά που είπε ο Αμβρόσιος και βγήκε στην δήθεν ευγενική αντεπίθεση και δεν θίχτηκε γι αυτά που υποτίθεται οτι γράφτηκαν σε διάλογό του με τον Κούλη και κανείς δεν είχε την ευθιξία και την ευαισθησία να διαψεύσει ΩΣΤΕ να μην σκανδαλίσει με υποψίες τέτοιας ύβρεως τον πιστό λαό και την Εκκλησία (λαό και κλήρο) σύσσωμη? Ή, γιατί δεν θίχτηκε ως Χριστιανός Ορθόδοξος, όπως ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ -ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ-δηλώνει και να υπερασπιστεί το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας?

Επανέρχομαι, είναι βαρύτατο και έσχατο μέτρο αλλά για όποιον πιστεύει.
Τί θα επακολουθήσει δεν ξέρω αλλά εγώ στηρίζω, ας προχωρήσουν οι σεπτοί Ιεράρχες σε ένα ξεκαθαρισματάκι κάποιων πραγμάτων, αφού κάποιος δεν πιστεύει και το δηλώνει ας μην τον ενοχλεί τί κάνουν οι χριστιανοί στα του οίκου τους.
Αλλά ΟΧΙ. Αυτοί θέλουν ΚΑΙ τα του Καίσαρος ΚΑΙ τα του Θεού. Εαν ξεκινήσει η Ιερά Σύνοδος να αφορίζει διάφορους διάφορους θα παρακαλάνε ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ τον κάθε πατέρα Αμβρόσιο μετά να κρατά ανοιχτούς τους Ναούς να γίνονται είκοσι λειτουργίες καθημερινά στην ίδια Αγία Τράπεζα κατά παράβαση των Ιερών Κανόνων.
ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ.

ΥΓ: σε περίπτωση που κάποιος θίγεται από την σκληρή γλώσσα ας ψάξει να βρει τί πραγματικά τον θίγει, στο φόρουμ γράφουμε, γνωριζόμεθα

ΥΓ2: έχω την εντύπωση οτι ο Καζαντζάκης είτε αφορίστηκε όντως είτε προέκυψε θέμα εξουσίας+η μαλακοπιτουρίαση των κρητικών και δεν έγινε τελικά ο αφορισμός. Το σωστό θα ήταν να έχει γίνει όμως, καθώς μέχρι τέλους αμετανόητος, εαν δεν κάνω λάθος.-
Δεν πρόκειται για θέμα οτι έκανε κριτική στο ιερατείο, ήταν θέμα καθαρά θεολογικό το οποίο επι της ουσίας έχει να κάνει με ύβρη κατά του Αγίου Πνεύματος. Εκτός του οτι ήταν μασώναρος του κερατά. Δεν χρειάζεται και κανένα επίσημο χαρτί βέβαια να δεις για να το καταλάβεις. Αρκεί να διαβάσεις τις παπαρολογίες του. Οι Μασώνοι είναι αφορισμένοι ήδη επι της ουσίας από την Εκκλησία.
Μια επισκεψη σε εναν καλο ψυχιατρο πιστευω θα βοηθουσε.
Ζενίθεδρος έγραψε:
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 17 Μάιος 2020, 21:54

πατησιωτης έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:28
Σουβλίτσα έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:13
Επίσης, να ρωτήσω τον Πατησιώτη γιατί ξέχασα πριν σε αυτά που μου έγραφε, η Κεραμέως τί είπε για την Θεία Κοινωνία και τον κίνδυνο μολυσμού? Άφησε νύξεις για την μετάδοση μέσω σιέλου? Θα μπορούσε να πει απλώς, δεν υπεισέρχομαι σε θέματα Πίστεως.
Εγώ καταλαβαίνω πχ το Κράτος, οτι δεν μπορεί να πει στον Χριστιανό εκκλησιάσου/κοινώνησε και στον Μουσουλμάνο μην προσκυνάς στο τζαμί (βέβαια, στην πράξη το αντίθετο έγινε από όσο ξέρω), εσύ καταλαβαίνεις οτι ο Αμβρόσιος, ως Ιερέας, δεν μπορεί να κάνει τέτοιες εκπτώσεις? το ίδιο και οι Πιστοί?
Έρχεται δηλαδή κάποιο σημείο που διαλέγεις και παίρνεις.

ΕΝΤΙΤ: ε Πατησιώτη, μπορούσε να παραλείψει τις δηλώσεις Ή καλύτερα, αφού καταλαβαίνει οτι έχει δημιουργηθεί θέμα με την στάση της Κυβέρνησης σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως προς την πρόσκληση του Ιερέα, όπως έκανε τότε στον καταυλισμό των τσιγγάνων.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είπε η Κεραμέως.Για τα υπόλοιπα γνωρίζω ότι το θέμα της Θείας Κοινωνίας είναι δογματικό και είναι το μόνο που δημιουργεί δίλημμα κατά τη γνώμη μου αν και υπάρχει το παράδειγμα της Ρουμανίας.
Το σταμάτημα των λειτουργιών ένεκα ανωτέρας βίας ΔΕΝ είναι δογματικό θέμα.Ξέρεις πόσοι σεισμοί έχουν γίνει στην Ελλάδα;μετά έρχεται ο μηχανικός και κάνει αυτοψία και βγάζει τι είναι επικίνδυνο και τι όχι.
Επικίνδυνες βγαίνουν φυσικά και εκκλησίες και απαγορεύεται η είσοδος σε αυτές.Εγώ πάντως ως μηχανικός εάν δω ότι έχουν ραγίσει κολώνες θα τη βγάλω κόκκινη και δεν θα ακούσω παπά που τυχόν θα μου πει ότι είναι ιερός ναός και προστατεύεται από τον Θεό και άρα πρέπει να συνεχίσει τις λειτουργίες. :D
Σόρρυ.Αλλά δεν έχω ακούσει ως τώρα διαφωνία για το θέμα αυτό και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις.
Γιατί άραγε κάνει εκπτώσεις η εκκλησία στους κοσμικούς μηχανικούς και όχι στους κοσμικούς λοιμωξιολόγους; :102:
O επικείμενος μετασεισμός σε ετοιμόρροπη εκκλησία θεολογικώς δεν απέχει από μια επιδημία.Οι (προτεστάντες βέβαια ) Αγγλοι και τα δύο τα λένε act of God.
Γιατί το πήραν διάφοροι τώρα τόσο στραβά δεν ξέρω.
Δογματικό είναι και το θέμα με την προσκύνηση των Εικόνων (έχει τεθεί από Οικουμενική Σύνοδο)
Επίσης στο δογματικό είναι και το θέμα οτι κατα την τέλεση της Λειτουργίας είναι παρών ο Χριστος και μπλα μπλα μπλα.
Για το θέμα που λες, υπάρχει όντος δίκαιος συλλογισμός και είναι αυτό που λέμε άπτεται λεπτής θεολογικής ανάλυσης.
Αυτό που μπορώ να πω εγώ εδώ είναι οτι όταν έχεις ήδη διαπιστώσει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα φθοράς υλικής στα υλικά που απαρτίζουν το όλο θέμα της Λειτουργίας, δεν μπορείς να λες, θα περιμένω τον Θεό να έρθει να ισιώσει τα θεμέλια ξερω γω. Αυτό πάει και κατα το να μη εκπειράσεις Κύριον τον Θεόν κτλ.
Είναι άλλο να διαπιστώνεις μια φυσιολογική φθορά από το πέρασμα των χρόνων (και οι αγιογραφίες φθείρονται στους ναούς) ή ανθρώπινο λάθος κατασκευαστικό ή φυσική καταστροφή που προκαλεί φθορές στο οικοδόμημα ή στα αντικείμενα, κάτι δηλαδή που ήδη έχει συμβεί, υφίσταται και άλλο να πιστεύεις οτι η Χάρη του Θεού θα σε αφήσει εκτεθειμένο σε πιθανό μολυσμό ή οτι εσύ θα εγκαταλείψεις την Χάρη Του από φόβο μην πάθεις κάτι..Στην Θεία Λειτουργία διαβάζονται ευχές (κατα λοιμού, σεισμού κτλ). Επίσης εκφράζεται δέηση Υπερ Υγείας σωματικής και ψυχικής. Δεν διαβάζονται για πλάκα ούτε εθιμοτυπικά ούτε συμβολικά.
Επίσης, σκέψου, το εκκλησίασμα, σε περιπτώσεις σεισμού την ώρα που τελείται Θεία Λειτουργία, παραμένει μέσα στον Ναό, προσευχόμενο. Αυτό δεν είναι κάτι φανταστικό που σου λέω, έχει συμβεί και συμβαίνει. Νομίζω, με αυτό πρέπει να συγκριθεί αυτό που λες.
Οτι υπάρχουν περιπτώσεις που η Χάρη μπορεί να εγκαταλείπει ή να επιτρέπει να συμβούν παιδαγωγικώς κάποια πράγματα, είναι γνωστό και αποδεκτό από την Εκκλησία, ως περιπτώσεις. (και στο Άγιον Όρος έχουν συμβεί πράγματα ας πούμε με περιπτώσεις πυρκαγιάς κτλ).
Αυτά κι εγώ θέλω να τα συζητήσω πιο επισταμένα και κατά περίπτωση με ανθρώπους που τα γνωρίζουν καλύτερα και ειναι και όντως πνευματικώς πιο σοβαροί άνθρωποι από εμένα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 17 Μάιος 2020, 21:57

περαστικος έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:53

Γιατί, λέω ψέμματα για τις διάφορες μαζώξεις που γίνονται σε ανάλογα θέματα?

Εαν δεν σου αρέσει ο τρόπος έκφρασης, είναι άλλο θέμα!
Επίσης, δείχνει οτι δεν κατάλαβες τίποτα επι της ουσίας

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 17 Μάιος 2020, 22:00

Το έλεγε ο Μεσσίας τους ότι πρέπει να μισείς τον εαυτό σου για να πας μαζί του και πως ήρθε εδώ να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά ποιος από δαύτους είχε αυτιά να τον ακούσει πραγματικά...
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 17 Μάιος 2020, 22:01

Ποιος ασχολείται με αυτόν τον τύπο;

Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος » 17 Μάιος 2020, 22:01

Σουβλίτσα έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:57
περαστικος έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:53

Γιατί, λέω ψέμματα για τις διάφορες μαζώξεις που γίνονται σε ανάλογα θέματα?

Εαν δεν σου αρέσει ο τρόπος έκφρασης, είναι άλλο θέμα!
Επίσης, δείχνει οτι δεν κατάλαβες τίποτα επι της ουσίας
Αδελφη μου, καταλαβαινω οτι εχεις ταραχθει απο τα κακοπροαιρετα σχολια που διαβαζεις στο ιντερνετ.

Θα ηθελες να περασω απο το σπιτι σου να σε βοηθησω να ξεπερασεις αυτο το σοκ;
Ζενίθεδρος έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 17 Μάιος 2020, 22:03

Πάντως άμα σκεφτείς ότι αυτόν το πληρώνουμε κιόλας...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 17 Μάιος 2020, 22:05

Οι πιο φανατικοί θρήσκοι είναι οι θρήσκοι του αθεϊσμού.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 17 Μάιος 2020, 22:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:07
Σουβλίτσα έγραψε:
17 Μάιος 2020, 20:55
nemo έγραψε:
17 Μάιος 2020, 20:47
Υποστηρίζουμε τον Αμβρόσιο γιατί το έθνος είναι συνδεόμενο με την ορθοδοξία .... :102:

να προσέχουν οι αφορισμένοι γιατί κανένας του δεν βρήκε καλό θάνατο :003:
Υποστηρίζουμε το τέλος του λαικισμού, από όπου κι αν προέρχεται
Τί φταίει ο Αμβρόσιος που τσακίστηκε ο Χαρδαλιάς να πάει Εκκλησία και να ανάβει κεράκια στον Αη Γιώργη και μετά να κάνει δηλώσεις επί του θέματος? :102::lol:
Σουβλίτσα, την απάντηση θα τη βρεις όταν αντί να συζητάς με τον πνευματικό σου να θέτεις στον Αμβρόσιο ή κάποιον με τη δική του νοοτροπία, τα όποια ερωτήματα σου.

Γιατί το να έχεις τη δυνατότητα εσύ να επιλέγεις έναν πνευματικό, που σε ενδυναμώνει με την νηφαλιότητα του και να απαιτείς από τον οποιονδήποτε άλλο να βαράει προσοχές στον κάθε εμμονικό που την είδε πόρτα στον Παράδεισο, δε λέει.
Η πρώτη πρότασή σου είναι κάπως ασαφής στην διατύπωση αλλά μέσες άκρες βγαίνει κάποιο νόημα.

Πάντως, δεν κατάλαβες, νηφάλιο λόγο και εκφραστικώς και θεολογικώς έχει, εκπτώσεις δεν έχει και εννίοτε τσεκουρώνει νηφάλια.
Για τον Αμβρόσιο δεν νομίζω να ήταν από αυτούς που θα μιλούσε αφοριστικά εναντίον του...(έχω να μιλήσω και καιρό μαζί του, κρίνω από γεγονός από το παρελθόν)

Τεσπα, όπως είπες, δεν έχεις σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη, αυτήν που γνωρίζουμε από την Εκκλησία, οπότε μάλλον δεν μπορείς να κάνεις υποδείξεις σε θέματα Πίστεως.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 17 Μάιος 2020, 22:07

Ελάτε, πνεύματα μεγάλων Ρωμαίων!
Ξυπνήστε, λιοντάρια του Κολοσσαίου!
Ορμήστε, λεγεώνες του Τίτου, λεγεώνες τιμής!

Και όταν όλα τελειώσουν, το βροντερό γέλιο
που κάποτε ακούστηκε στον Άρειο Πάγο
θα ακουστεί ξανά!
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Μάιος 2020, 22:08

Σύμφωνοι αλλά αντιστοίχως απαιτεί φανατισμό και η αναξιοπρέπεια του εκκλησιασμού. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να εκκλησιάζομαι δημοσία θέα με μεταλήψεις και γονυκλισίες. Θα πήγαινα κάπου όπου δε με ξέρει κανείς, και άκυρες ώρες, ή θα έστηνα εκκλησάκι σε ιδιωτικό χώρο να το κάνω μόνος μου (εάν γίνεται). Η όλη φάση θυμίζει ντροπιαστικό βίτσιο το οποίο οφείλεις να κρύβεις από τον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 17 Μάιος 2020, 22:09

Τα Μυστήρια δεν σηκώνουν θέμα πραότητας ή μη. Είναι η Πίστη και το Δόγμα, και δεν μπαίνει νερό στο κρασί.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 17 Μάιος 2020, 22:12

Σουβλίτσα έγραψε:
17 Μάιος 2020, 20:26
Δεν θα αναλωθώ σε αναμάσημα όσων έχουμε ήδη πει, Νamrail, αλλά εκεί που λες για τους σοβαρούς επιστήμονες που κομπιάζουν κτλ, είναι απλώς για γέλια και για εντυπώσεις.
Κανείς ΣΟΒΑΡΟΣ επιστήμονας δεν κομπιάζει για το θέμα της Θείας Μετάληψης, ή θα είναι Πιστός και θα λέει δεν επιδέχεται μολυσμού ή θα είναι άπιστος και θα δέχεται ό,τι δέχεσαι. Οποιοσδήποτε άλλος κάνει δηλώσεις ήξεις αφίξεις ως επιστήμονας για τέτοιο θέμα πολύ απλά δεν είναι σοβαρός επιστήμονας.
Λένε ότι υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης αλλα επειδή δε θέλουν να δυσαρεστήσουν τους θρησκόληπτους εκεί έξω, αρχίζουν τα "ας πράξει ο καθένας κατά συνείδηση" και τέτοιες μαλακίες.

Κανονικά ο κάθε επιστήμονας πρέπει να πει ότι απαγορεύεται η θεία κοινωνία μέχρι να εξαλειφθεί ο ιός.

Αλλά δε το λένε γιατί "θρησκευτικά δικαιώματα" και παπάρια μαντολες. Αντίθετα, άνοιξαν ξανά τις εκκλησίες και επιτρέπουν κανονικά τη θεία κοινωνία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών