Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 20 Μάιος 2020, 01:29

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:20
Μη με φουντώνεις με τον κ. Αχιλλέα και δεν έχω βαλεριάνες!!!

:D
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 01:30

Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:26

Σύμφωναμε αυτές τις κατηγορίες ( που δεν μπορούμε κιόλαςνα είμαστε σίγουροι πως ισχύουν) τα στημένα παιχνίδια ήταν προς στοιχηματισμό; Και αν ναι σε ποια χώρα λάμβανε μέρος ο στοιχηματισμος αυτός;
Καλέ, Δίκη της Δευτέρας με τον τρισμέγιστο Θωμαΐδη δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ;

Όποτε βαριέσαι ψάξε, υπάρχουν διάλογοι αναλυτικοί και όχι σαφώς μόνο με τον μπράβο Μπέο. Υπάρχουν πολλά μπουμπούκια ένθεν κακείθεν.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 01:32

Μαυροβασίλης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:29
stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:20
Μη με φουντώνεις με τον κ. Αχιλλέα και δεν έχω βαλεριάνες!!!

:D
Εντάξει, δεν μπορείς όμως να πεις, το επιχειρείν δεν το βγάζει στιγμή από το μυαλό του!!! :lol:

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 01:34

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:30
Sid Vicious έγραψε:

Σύμφωναμε αυτές τις κατηγορίες ( που δεν μπορούμε κιόλαςνα είμαστε σίγουροι πως ισχύουν) τα στημένα παιχνίδια ήταν προς στοιχηματισμό; Και αν ναι σε ποια χώρα λάμβανε μέρος ο στοιχηματισμος αυτός;
Καλέ, Δίκη της Δευτέρας με τον τρισμέγιστο Θωμαΐδη δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ;

Όποτε βαριέσαι ψάξε, υπάρχουν διάλογοι αναλυτικοί και όχι σαφώς μόνο με τον μπράβο Μπέο. Υπάρχουν πολλά μπουμπούκια ένθεν κακείθεν.
Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι καλά αλλά έχω την εντύπωση πως λεγόταν ότι οι στοιχηματισμοι λάμβαναν μέρος σε κράτοςτης νοτιοανατολικής Ασίας;; Θυμάμαι καλά;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 20 Μάιος 2020, 01:36

Πάντως το οτι όλοι οι νεοδημοκράτες υποστηρίζουν τον απατεώνα, λέει πολλά για τον τρόπο που σκέφτονται.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 01:38

Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:22
Σαφώς σε αυτή την διαμάχη ως ελεύθεροι άνθρωποι και δημοκράτες στηρίζουμετον δημοκρατικά εκλεγμένο δήμαρχο απέναντι στον ασημο περιθωριακό μουσικό
ετσι :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 01:42

Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:34
stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:30
Sid Vicious έγραψε:

Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι καλά αλλά έχω την εντύπωση πως λεγόταν ότι οι στοιχηματισμοι λάμβαναν μέρος σε κράτοςτης νοτιοανατολικής Ασίας;; Θυμάμαι καλά;
Κι εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι. Πονάνε και τον Πανιώνιο κάτι τέτοιες μνήμες και τις απωθούμε, καταλαβαίνεις. :a040::e040::a040::e040:

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 01:43

Μαυροβασίλης έγραψε:
έχομε αρκετά μέλη που κατοικούν ή κατάγονται από το ΛΑ της Θεσσαλίας, ίσως θέλουν να προσφέρουν μια αντικειμενική άποψη
Αν και κατάγομαι από την ευρύτερη περιοχή δυστυχώς δεν έχω την επαφή που θα επιθυμούσα με την πόλη. Ωστόσο ξέρω 2-3 πραγματάκια παραπάνω από τον μέσο Αθηναίο και μπορώ να μάθω μερικά ακόμη με 1-2 μηνύματα στο μέσεντζερ.

Μια γενική εικόνα είναι η παρακάτω:

Παλαιοελλαδίτης @ Bολος-Πειραιας
Για τον Βόλο τα είχα αναλύσει και στο παλιό, τόσο το 2014 όσο και αργότερα. Θα γράψω ό,τι θυμάμαι από μνήμης μαζί με μερικά πράγματα ακόμη.

Καταρχάς ο Βόλος ήταν μια από τις πόλεις της Ελλάδας που χτυπήθηκαν από την κρίση, κάτι το οποίο διαπίστωσα ιδίοις όμμασι όταν τον επισκέφθηκα στα τέλη του 2013 (σχεδόν τρία χρόνια μετά την - τότε - τελευταία μου επίσκεψη), όπου σημειωτέον έμεινα και μερικές μέρες.

Επίσης οι τοπικές πολιτικές κεφαλές (δήμαρχος και βουλευτές) αποδείχτηκαν εκείνα τα χρόνια κατώτερες των περιστάσεων. Μάλιστα, ειδικά στην περίπτωση του Βόλου είχαν υποσχεθεί πως η ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας (νέες θέσεις εργασίας, υποδομές που θα μείνουν, τουρισμός κλπ) θα ερχόταν με την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 :lol:. Και μπορεί το 2011 η αφαίρεση της διοργάνωσης να αντιμετωπίστηκε από τα - αθλητικά και μη - ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας ως ένα περιττό έξοδο που η χώρα γλίτωσε, ωστόσο στον Βόλο δεν είδαν τα πράγματα ακριβώς έτσι.

Σημαντικό ρόλο στην άνοδο του Μπέου στον δημαρχιακό θώκο έπαιξε και ο προκάτοχός του, ο Σκοτινιώτης, ο οποίος πέραν του ότι θεωρήθηκε αποτυχημένος, είχε και ''βεβαρυμένο'' πολιτικό παρελθόν που τον έκανε ακόμη λιγότερο δημοφιλή. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία διότι αν η θητεία του είχε θετικό πρόσημο (είτε πρακτικά είτε σε επίπεδο image) τότε ο Μπέος ίσως να μην έμπαινε στη διαδικασία να διεκδικήσει τον δήμο. Εξάλλου υπήρχαν πασοκογενείς και μη δήμαρχοι που παρά την κρίση και την απαξίωση των κομμάτων ή του ευρύτερου χώρου τους, κατάφεραν να ''επιζήσουν'' από τις δημοτικές του 2014.

Ο Σκοτινιώτης (που είχε φτάσει στο σημείο να χρειάζεται την παρουσία αστυνομίας για να μην δημιουργούν επεισόδια οι φιλοσυριζαϊκές συλλογικότητες του Βόλου στις εκδηλώσεις του) δεν ανήκε σε αυτήν την κατηγορία. Μάλιστα δεν πέρασε καν στον β΄ γύρο, όπου ο Μπέος αναμετρήθηκε με τον συριζαίο υποψήφιο.

Ο Μπέος τόσο το 2014, όσο και φέτος δεν πόνταρε ουσιαστικά στο οπαδικό κομμάτι (εδώ γελάει ο κόσμος με το μέγεθος και τη δύναμη των οπαδών τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και της Νίκης που εκτός των τοπικών ομάδων οι περισσότεροι είναι ακόμη Ολυμπιακός Πειραιώς, ΠΑΟ, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ), αλλά στο κοινό αίσθημα περί αδικίας και εγκατάλειψης της πόλης από τα κέντρα εξουσίας, έδωσε ένα σωρό λαϊκιστικές υποσχέσεις (''Θα κάνω τον Βόλο Μονακό'') από τις οποίες ''γλίτωσε'' λόγω του άλλοθι των νομικών διώξεων που αντιμετώπισε και από ό,τι φαίνεται πρέπει να τα πήγε καλύτερα από τον Σκοτινιώτη ή τουλάχιστον αυτό να βγάζει προς τα έξω με βάση το ότι εξελέγη από τον πρώτο γύρο, έχοντας μεγαλύτερο ποσοστό στη Νέα Ιωνία παρά στον κυρίως Βόλο. :lol:

Το καλοκαίρι που πήγα στον Βόλο για πρώτη φορά μετά το 2013 είδα την πόλη σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να ξέρω το ποσοστό που έχει ή δεν έχει σε αυτήν την βελτίωση ο δήμος.

Υ.Γ. Υπάρχουν τοπικά μέσα που τον προβάλλουν συχνά, αφήνοντάς τον να κάνει ουσιαστικά μονολόγους, υπάρχουν όμως και άλλα που τον αντιπολιτεύονται, π.χ. η Μαγνησία του Καρεκλίδη.
Ο Καρεκλίδης της Μαγνησίας βγάζει εδώ και χρόνια συνέχεια δημοσιεύματα, αλλά και σχετικά βίντεο κατά του Μπέου στο youtube με προεκλογικές δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ πράξη, με ''φωτογραφικούς'' διορισμούς, βρισίδια κατά πολιτικών αντιπάλων και πρώην συνεργατών κλπ αλλά κατά γενική ομολογία δεν του έκανε την παραμικρή ζημιά.

Εξάλλου, ήδη κάνα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές ήταν κοινό μυστικό πως αν του επιτρεπόταν να είναι υποψήφιος εκ νέου (διότι έπαιζε το σενάριο να μην μπορούσε αν καταδικαζόταν για κακούργημα) θα επανεκλεγόταν με άνεση, όπως και έγινε.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 01:44

mao mao έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:36
Πάντως το οτι όλοι οι νεοδημοκράτες υποστηρίζουν τον απατεώνα, λέει πολλά για τον τρόπο που σκέφτονται.
Όλοι οι αληθινοί Δημοκρατικοί πολίτες. Εκτόςκι αν είσαι ένας φίλοδικτατορικος αντιδημοκρατης που αμφισβητεί την λαϊκή δημοκρατική βούληση των κατοίκων του Βόλου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 01:47

Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:44
mao mao έγραψε:
Όλοι οι αληθινοί Δημοκρατικοί πολίτες. Εκτόςκι αν είσαι ένας φίλοδικτατορικος αντιδημοκρατης που αμφισβητεί την λαϊκή δημοκρατική βούληση των κατοίκων του Βόλου.
Και των Σταγιατών βεβαίως, βεβαίως.

https://ekloges.thessaly.gov.gr/Dim2019 ... d=10&m=206

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 20 Μάιος 2020, 01:48

Μαυροβασίλης έγραψε:
έχομε αρκετά μέλη που κατοικούν ή κατάγονται από το ΛΑ της Θεσσαλίας, ίσως θέλουν να προσφέρουν μια αντικειμενική άποψη
εκτελεση ολων των ανδρων του Βολου απο 14+ ... πουλημα των γυναικοπαιδων σε γειτονικη πολη :8) ... βομβαρδισμος με θερμοβαρικα βληματα ... χοντρο αλατι 30 εκατοστα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 20 Μάιος 2020, 01:48

Sid Vicious έγραψε:
mao mao έγραψε:
τα έχεις μπερδέψει κάπου . όποιος εκλέγεται δε σημαίνει οτι μπορεί να κάνει οτι γουστάρει.

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 01:48

nostromos έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:48
Μαυροβασίλης έγραψε:
εκτελεση ολων των ανδρων του Βολου απο 14+ ... πουλημα των γυναικοπαιδων σε γειτονικη πολη :8) ... βομβαρδισμος με θερμοβαρικα βληματα ... χοντρο αλατι 30 εκατοστα
Σατανά Λαρισαίε. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 20 Μάιος 2020, 01:53

nostromos έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:48
Μαυροβασίλης έγραψε:
αυτή, φίλε Παλαιοελλαδίτη, είναι η αντικειμενική και νηφάλια οπτική που ανέμενα :)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 01:55

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:47
Sid Vicious έγραψε:
mao mao έγραψε:
Και των Σταγιατών βεβαίως, βεβαίως.

https://ekloges.thessaly.gov.gr/Dim2019 ... d=10&m=206
καλο :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών