Τις 42 μερες της καραντινας δημιουργηθηκαν οι 28 δομες λαθρο στην ηπειρωτικη Ελλαδα χωρις να ανοιξει μυτη γιατι ο κοσμος καθοταν σπιτι.
.
Δεν έχει ουρά στο σ/μ που πηγαίνω, δεν έχω πάθει κατάθλιψη από την καραντίνα και κυρίως δεν αγωνιώ για την κατάφωρη προσπάθεια στέρησης της ελευθερίας μου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 09:59Δυστυχώς για εσένα όσοι μιλούν λογικά και βλέπουν τον παραλογισμό δεν είναι "μία ομάδα". Θα πρέπει να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά...
Κατά τα λοιπά, δεν πρέπει να έχεις καταλάβει Χριστό από όσα γράφω.
Κάτσε τώρα στην ουρά για το σούπερμάρκετ και φόρα υποχρεωτικά τη μάσκα σου μη φας κανένα πρόστιμο. Εσύ είσαι πλέμπα, δεν είσαι Βασιλάκης ώστε να βγουν "ειδικοί" και να πουν ότι στα αεροπλάνα δεν κολλάει ο ιός...
Όχι μανάρι μου. Παγκοσμιοποίηση είναι γενικός όρος και εκφράζει κυρίως την όλο και πιο ελεύθερη κατασκευή και μετακίνηση προιόντων. Δεν εκφράζει αυτό που διαισθητικά αντιλαμβάνεσαι. Μια παγκόσμια ηγεσία που θα διέπει όλες τις χώρες δεν θα ήταν κάτι απαραίτητα κακό αφού όλοι θα λειτουργούσαν κάτω από τους ίδιους νόμους και συνθήκες εργασίας. Η παγκοσμιοποίηση είναι το ακριβώς αντίθετο. Χρειάζεται τριτοκοσμικές χώρες όπου το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό για να μεγιστοποιεί τα κέρδη των πολυεθνικών. Κι αυτό ακριβώς εκφράζει ο Τραμπ.Αρίστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 09:49Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 09:44Υπέρ της Wall Street είναι όχι κατά της παγκοσμιοποίησης.
Παγκοσμιοποιηση ειναι να μην υπαρχουν εθνικες οικονομιες και εθνικα κρατη αλλα μια παγκοσμια οικονομια και μια παγκοσμια κυβερνηση (μεσω υπερεθνικων οργανισμων για αρχη).
Αμα μου βρεις που κολλαει σε αυτο το σχημα ο Τραμπ που τρωγεται με την Κινα και λεει America first, πες το μου και μενα.
.
Σ' αυτά θα απαντήσει η μπλε ομάδα.Arisvilla έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 10:18o Γώγος λέει να ετοιμάζονται τα νησιά για κρούσματα για αερομεταφορές κτλ. Πολύ ωραία λέω εγώ. Ερχεται πχ στη Μύκονο ένας τουρίστας και αρρωσταίνει και βγαίνει θετικός στον ιο. Μόνο η αερομεταφορά είναι το θέμα? Τι θα επακολουθήσει? Θα κλείσει το ξενοδοχείο που έμενε? Θα μπουν σε καραντίνα όλοι εκεί? Θα γίνει ιχνηλάτηση επαφών? Θα κλείσουν τα εστιατόρια που πήγαινε και έτρωγε? Σήμερα άκουγα τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ τον Ρέτσο. Τον είδα επιφυλακτικό και είπε οτι μετά τις 15 Ιουνίου και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα θα δούμε τι θα γίνει.
Πολύ ευχαρίστως ... αν δεν βαριόμουν.
Πως θα γίνει αυτό θα εχει 40 πυρετο και θα του πεις περιμενε να στειλει η γερμανια αεροπλανο?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 10:24Μεταξύ μας, αν είναι ξένοι μπορούμε να τους αφήνουμε στην τύχη των χωρών τους...
Δεν υπαρχουν αξιοπιστα τεστ για να γινονται στα αεροδρομιο
Ακουσα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαιόυ να λέει ότι πρέπει κάθε νησί,τουλάχιστον τα μεγάλα,να ορίσει ένα ξενοδοχείο - καραντίνα που θα είναι stand by και θα μεταφέρονται όλα τα κρούσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 10:20Σ' αυτά θα απαντήσει η μπλε ομάδα.Arisvilla έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 10:18o Γώγος λέει να ετοιμάζονται τα νησιά για κρούσματα για αερομεταφορές κτλ. Πολύ ωραία λέω εγώ. Ερχεται πχ στη Μύκονο ένας τουρίστας και αρρωσταίνει και βγαίνει θετικός στον ιο. Μόνο η αερομεταφορά είναι το θέμα? Τι θα επακολουθήσει? Θα κλείσει το ξενοδοχείο που έμενε? Θα μπουν σε καραντίνα όλοι εκεί? Θα γίνει ιχνηλάτηση επαφών? Θα κλείσουν τα εστιατόρια που πήγαινε και έτρωγε? Σήμερα άκουγα τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ τον Ρέτσο. Τον είδα επιφυλακτικό και είπε οτι μετά τις 15 Ιουνίου και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα θα δούμε τι θα γίνει.
Καταπληκτικη ιδεαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 10:24
Μεταξύ μας, αν είναι ξένοι μπορούμε να τους αφήνουμε στην τύχη των χωρών τους...