Στο 4% ο ΣΥΡΙΖΑ σε Σέρρες, Πέλλα και Κιλκίς
-
- Phorum.gr user: whitegreek
-
Re: Στο 4% ο ΣΥΡΙΖΑ σε Σέρρες, Πέλλα και Κιλκίς
2ο κόμμα σε Μακεδονία Θράκη είναι σίγουρα η ΧΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Γκαλοπ που να ρωταει ((εαν θελεις να ακυρωσει η Ελληνικη κυβερνηση την συμφωνια και να εισελθει τα Σκοπια με το ονομα Μακεδονια σε ΕΕ και ΝΑΤΟ)) υπαρχει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πρέπει να γίνει, ειδικά στην Βόρειο Ελλάδα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μαζί με την ερωτηση: "Προτιμάτε τη συμφωνία ή η Ελλάδα να θέτει επ'αόριστον βέτο στη Σλαβομακεδονία;". Έτσι θα είναι πιο πλήρες.
Αργά για δάκρυα. Ο λανθάνων επεκτατισμός των γειτόνων ανταμείφθηκε και θα συνεχίσει να δημιουργεί αστάθεια στην περιοχή. Ακόμα και σήμερα που είναι το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, βρέχει.
Την επόμενη φορά που θέλετε μείωση στον ΕΝΦΙΑ, μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τη συμμαχία DEB- Βινοζίτο. Πρώτη φορά τουρκοσλαβομακεδονικά, να τους δοκιμάσουμε και αυτούς, ναι αλλά οι προηγούμενοι κτλ .
Αργά για δάκρυα. Ο λανθάνων επεκτατισμός των γειτόνων ανταμείφθηκε και θα συνεχίσει να δημιουργεί αστάθεια στην περιοχή. Ακόμα και σήμερα που είναι το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, βρέχει.
Την επόμενη φορά που θέλετε μείωση στον ΕΝΦΙΑ, μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τη συμμαχία DEB- Βινοζίτο. Πρώτη φορά τουρκοσλαβομακεδονικά, να τους δοκιμάσουμε και αυτούς, ναι αλλά οι προηγούμενοι κτλ .
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
και οι προηγούμενοι είναι προδότες και κλέφτες
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεκτόν αλλά πρέπει να αντιπαραθέσεις με στοιχειώδη σαφήνεια τα στοιχεία που δείχνουν ότι μπορούμε μόνοι μας.zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 09:58Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας.
Σε κρατικό και όχι (ενδο)κοινοτικό περιβάλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
http://www.kke.gr/19o_synedrio/to_progr ... rf=1&tab=1ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 10:15Δεκτόν αλλά πρέπει να αντιπαραθέσεις με στοιχειώδη σαφήνεια τα στοιχεία που δείχνουν ότι μπορούμε μόνοι μας.zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 09:58Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας.
Το μονο κομμα που εθεσε ζητημα για αποδεσμευση της Ελλαδας απο το ΝΑΤΟ ειναι το ΚΚΕ.Και αυτο ειναι το προγραμμα του για λαικη οικονομια λαικη εξουσια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μωρε κοιτάξτε μην τον έχετε ΠΘ για άλλη μια τετραετία. Οι Ελ είναι ανάπηροι διανοητικά τη μέρα των εκλογών.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το μόνο που διασαφήνισες είναι το "μόνοι μας" σημαίνει ότι εγώ μπορώ να υπάρξω μόνον αν με καθοδηγείς "εσύ".zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 10:43http://www.kke.gr/19o_synedrio/to_progr ... rf=1&tab=1ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 10:15Δεκτόν αλλά πρέπει να αντιπαραθέσεις με στοιχειώδη σαφήνεια τα στοιχεία που δείχνουν ότι μπορούμε μόνοι μας.zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 09:58Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας.
Το μονο κομμα που εθεσε ζητημα για αποδεσμευση της Ελλαδας απο το ΝΑΤΟ ειναι το ΚΚΕ.Και αυτο ειναι το προγραμμα του για λαικη οικονομια λαικη εξουσια.
Σπασίμπα, αλλά αν είναι έτσι, μπορώ και μόνη μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάποιοι μπερδεύουν την ψήφο με την παραγγελία στην ταβέρνα. Σου λέει ο σερβιτόρος "έχουμε χόρτα και ψάρι" διαλέγεις ψάρι, τρως μισή μερίδα χόρτα και όταν σου φέρνει το λογαριασμό με χρέωση ψαριού στα χόρτα, σου λέει ο μεγάλος ότι "το ψάρι ήταν χθεσινό και χάλασε αλλά πρέπει να στηρίξουμε τον ψαρά, γιατί χωρίς αυτόν θα κλείσουμε". Πας την επόμενη φορά, πιο προετοιμασμένος και ο σερβιτόρος σου λέει ότι έχουν αχινούς. Τον ρωτάς "σίγουρα;", σου λέει "ναι, ψέμματα θα σου πω;" Παραγγέλνεις αχινούς. Σου φέρνει μια πιατέλα με πέντε. Του λες "αυτοί είναι άδειοι ρε φίλε" και σου λέει "γιατί, είπα εγώ ότι είναι γεμάτοι;" "Ναι, αλλά εγώ πλήρωσα για γεμάτους". Και σου απαντάει "η επιπλέον χρέωση δεν αφορά στους αχινούς αλλά στο κόστος της γραβάτας που έβαλα... και να σου πω την άλλη φορά μην παραγγείλεις "αχινούς", περιμένω να με ενημερώσει ο κολλητός για το πως λένε στα μακεδονίτικα τους αχινούς οι γείτονες και θα σε ενημερώσω".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και 1% να φτάσει δικαίωσε την υπαρξή του, μπορούν να κατεβάσουν ρολά και να αράξουν στην Αντίπαρο ή την Ικαρία γιά πάντα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
exactly. 
για την ακρίβεια όσο μεγαλύτερο το ποσοστό μη αποδοχής τόσο πιο σίγουρο ότι οι μπαστουνόβλαχοι πήζουν επειδή είναι μη αναστρέψιμο αυτό που έπαθαν. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως με τα μνημόνια.

για την ακρίβεια όσο μεγαλύτερο το ποσοστό μη αποδοχής τόσο πιο σίγουρο ότι οι μπαστουνόβλαχοι πήζουν επειδή είναι μη αναστρέψιμο αυτό που έπαθαν. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως με τα μνημόνια.
Αν ισχύει το πάνω, ισχύει και η διασκευή του εν ευθέτω χρόνω.
για την ακρίβεια όσο μεγαλύτερο το ποσοστό αποδοχής τόσο πιο σίγουρο ότι οι μπαστουνόβλαχοι θα πήξουν επειδή είναι μη αναστρέψιμο αυτό που έπαθαν. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως με τα αντιμνημόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SARPIS
21 Ιουν 2023, 17:18
-
-
Νέα δημοσίευση Εμφανίστηκε άνθρωπος που ισχυρίζεται πως είναι από το Κιλκίς!!!
από alto_sem » 13 Αύγ 2024, 17:25 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 53 Απαντήσεις
- 1840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
14 Αύγ 2024, 22:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 54χρονο κτηνοτρόφο στο Κιλκίς
από βοθρατζης » 23 Μάιος 2024, 05:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
23 Μάιος 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σιδηροδρομομάνα οι Σέρρες.
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2024, 19:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 141 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
09 Φεβ 2024, 16:19
-