Καμία αντιπαλότητα, τους θεωρώ απλα πολύ κατώτερους και πολύ αισχρους θρασυπουστες. Από τότε που είπαν ψεματα ότι διαδιδω ιό μέσω των πμ και αυτός ήταν ο λόγος που με μπανιαραν
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τη ναιδουλα δε βλέπω. Μάλλον δεν πήρε ακόμα γραμμή.
Ναι, αφού ειναι καθυστερημένοι ή πουστηδες. Η και τα δύο, δεν είμαι απόλυτος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η αντιπαλότητα προϋποθέτει 2 αντιπάλους.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλά για καλό και για κακό μην ανοίγετε πμ από Ερμή 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Μου έχει στείλει εδώ και δύο χρόνια ένα ΠΜ με τίτλο "Διεύθυνση αποστολής βότκας CIROC", αλλά μαλάκας είμαι να το ανοίξω;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλαίω.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και μένα dickpic.exe , καλή προσπάθεια μπρο 

The business man whose master plan controls the world each day,
σιγα τα ωα - απο τρολλαρισματα αλλο τπτ - εχουμε κ μας εχουν κανει.
εδω σε εχουν αποκαλεσει με κατι ασυγχωρητο - αυτο ειναι πραγματικο θεμα - κ δεν ετρεξε μια
να σου θυμησω πως αυτο ειναι το μοναδικο φορουμ -ολα τα χρονια σε οσα ειμαι μελος - που εκανα ποτε αναφορα σε δημοσιευση και ζητησα να κρατησουν τις σελιδες για τυχον νομικη συνεχεια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
Το ελευθερο βρωμαει ποδαριλα
Αυτά δεν είναι τίποτα. Στο παλιό είχα απειλή κατά της ζωής μου από δήθεν νέο μέλος-κλώνο, το 2009, και το 2013 ανώνυμα τηλεφωνήματα στο ελληνικό κινητό μου. Και οι δύο περιπτώσεις ταυτοποιήθηκαν. Διαφορετικά κίνητρα και άτομα. Επίσης συνέβη να δημοσιευτούν κομμένα-ραμμένα τα τσατ ενός χρήστη σε γυναικείο φόρουμ μη ορατό, αλλά αυτή η ιστορία έχει μεγάλη ίντριγκα, ένα χαζό άτομο που το εκτέλεσε, και ένα μη χαζό που χρησιμοποίησε το χαζό. Εδώ μέσα δεν ξέρω πλέον τι παίζει, και θα ήθελα να μη μάθω ποτέ. Προτιμώ να κάνω την πλάκα μου. Δεν είχα και την καλύτερη υποδοχή στην αρχή, αλλά το καταλαβαίνω, καθένας έχει τα θεματάκια του. Όσο μπορώ να βοηθήσω, και ομελέτες φτιάχνω.
Ordem e Progresso.
-
Μιλαμε για συμμαζωξη ελεεινών.
αυτοCavaliere έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 13:46Αυτά δεν είναι τίποτα. Στο παλιό είχα απειλή κατά της ζωής μου από δήθεν νέο μέλος-κλώνο, το 2009, και το 2013 ανώνυμα τηλεφωνήματα στο ελληνικό κινητό μου. Και οι δύο περιπτώσεις ταυτοποιήθηκαν. Διαφορετικά κίνητρα και άτομα. Επίσης συνέβη να δημοσιευτούν κομμένα-ραμμένα τα τσατ ενός χρήστη σε γυναικείο φόρουμ μη ορατό, αλλά αυτή η ιστορία έχει μεγάλη ίντριγκα, ένα χαζό άτομο που το εκτέλεσε, και ένα μη χαζό που χρησιμοποίησε το χαζό. Εδώ μέσα δεν ξέρω πλέον τι παίζει, και θα ήθελα να μη μάθω ποτέ. Προτιμώ να κάνω την πλάκα μου. Δεν είχα και την καλύτερη υποδοχή στην αρχή, αλλά το καταλαβαίνω, καθένας έχει τα θεματάκια του. Όσο μπορώ να βοηθήσω, και ομελέτες φτιάχνω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακούω από παντού τα εξ αμάξης για το παλιό απο αρκετους (που εγω προσωπικα ουτε εκει αντιμετωπισα καποιο θεμα ποτέ, οσο καιρο βρισκομουν) και τωρα και απο σένα. Απειλες για ζωές κτλ. Τιστομπούτσο, φορουμ ηταν αυτό ή σοκάκι του Μεδεγίν? Και απορώ με την υπομονή και ανοχή σας. Εμενα αν μου απειλούσαν ζωές κτλ, θα τους βάραγε κουδουνάκι εξώπορτας κλιμάκιο ΔΗΕτζήδων το πολύ μεχρι την επομενη μέρα. Και αυτό μόνο με τα νόμιμα μεσα. Γιατι κι εγω μια χαρά θα μπορουσα να μιλήσω τη γλώσσα τους στο αλλιως, αλλα ισως και να το σκεφτομουνα αν αξιζε να μπλεξω.Cavaliere έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 13:46Αυτά δεν είναι τίποτα. Στο παλιό είχα απειλή κατά της ζωής μου από δήθεν νέο μέλος-κλώνο, το 2009, και το 2013 ανώνυμα τηλεφωνήματα στο ελληνικό κινητό μου. Και οι δύο περιπτώσεις ταυτοποιήθηκαν. Διαφορετικά κίνητρα και άτομα. Επίσης συνέβη να δημοσιευτούν κομμένα-ραμμένα τα τσατ ενός χρήστη σε γυναικείο φόρουμ μη ορατό, αλλά αυτή η ιστορία έχει μεγάλη ίντριγκα, ένα χαζό άτομο που το εκτέλεσε, και ένα μη χαζό που χρησιμοποίησε το χαζό. Εδώ μέσα δεν ξέρω πλέον τι παίζει, και θα ήθελα να μη μάθω ποτέ. Προτιμώ να κάνω την πλάκα μου. Δεν είχα και την καλύτερη υποδοχή στην αρχή, αλλά το καταλαβαίνω, καθένας έχει τα θεματάκια του. Όσο μπορώ να βοηθήσω, και ομελέτες φτιάχνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-