Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δεν εκφέρω γνώμη επί τούτου, διότι την ψαχούλεψα την πλατφόρμα και δεν βρήκα κάτι. Επειδή είμαι ξαναλέω άσχετη, όμως, με το στήσιμο, δεν μπορώ να επιμείνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Απο ενα σημειο και μετα τα ορια μεταξυ διαχειριστη και συντονιστη στο παλιο phorum ηταν ακρως δυσδιακριταCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:03Αυτό με τον διαχειριστή δεν το κατάλαβα. Δεν το εξηγείς; Σε ποιόν αναφέρεται;
BTW επιτέλους, ωραίο άβαταρ. Κράτα το.
Οι συντονιστες ασκουσαν διαχειριση και συντονισμο γιατι οι διαχειριστες πετουσαν αετο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αυτό που λές είναι άλλο. Εσύ έθεσες το θέμα των ΠΜ, που προσκαλούσαν άτομα να φύγουν. Επ' αυτού και σου απάντησα. Το παλιό το πχόρουμ το ξέρανε έτσι κι αλλιώς, δεν περίμεναν από ΠΜ ή από αναφορές μέσα στα νήματα για να το μάθουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:21Μιλαω και για το παλιο phorumKauldron έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:18
[
Εγώ είχα ΗΔΗ φύγει από το ελεύθερο όταν έγινε αυτό που περιγράφεις. Όταν στήθηκε αυτό εδώ, εγώ δεν ήμουν στο ελεύθερο. Είχα φύγει δυο φορές απ' το ελεύθερο. Την πρώτη έφυγα ενώ ήμουν συνδιαχειριστής, μετά από κάνα χρόνο (ή κάπου εκεί) είχα ξαναγυρίσει ως απλό μέλος πλέον, αφού με είχε βγάλει ο Αλε από διαχειριστή (καλώς έπραξε), και όταν είδα τα περί Κροατών και μπουλγκαρμαρκοειδών άρθρων έφυγα οριστικά. Προφανώς, λοιπόν, δεν τα θυμάσαι καλά.
Οντως δεν θυμαμαι αν επεσαν μπαναρισματα οταν ησουν εσυ για pm
Θυμαμαι ομως να μην μπορει να γραφει κανεις την λεξη phorum που αρχικα γινοταν αυτοματα βοθρουμ και στην συνεχεια να σβηνεται οποιαδηποτε αναφορα στο phorum ακομα καιχωρις να το κατονομαζει κανεις
Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι (μάλλον) περμαμπαναρισμένος από το ελεύθερο, και όταν είχα γράψει στα σχόλια επισκεπτών ένα μήνυμα (το οποίο κράτησα σε σκρίν), τον καιρό που γράφονταν εκείνα τα εμετικά για οικογένειες κλπ εκεί, ως απάντηση επ' αυτών, δεν επετράπη κάν η δημοσίευσή του (δεν περιείχε βρισιά ή ο,τι άλλο).
Υπόψη, στο παρόν φόρουμ, όταν δέχτηκα απειλές σε ΠΜ, και το ανέφερα έπεσαν και τ' ανάλογα τσεκούρια. Έχω ΚΑΙ τις απειλές αυτές σε σκρίν.
Και ήταν από ακροαριστερό/ανάρχα εδώ μέσα. Τελικά τσούζουν πολύ κόσμο αυτά που γράφω.
καταλαβαμε...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:25Απο ενα σημειο και μετα τα ορια μεταξυ διαχειριστη και συντονιστη στο παλιο phorum ηταν ακρως δυσδιακριταCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:03Αυτό με τον διαχειριστή δεν το κατάλαβα. Δεν το εξηγείς; Σε ποιόν αναφέρεται;
Οι συντονιστες ασκουσαν διαχειριση και συντονισμο γιατι οι διαχειριστες πετουσαν αετο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι κι εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι όντως μίλαγε για διαχειριστή και λέω wtf.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:27καταλαβαμε...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:25Απο ενα σημειο και μετα τα ορια μεταξυ διαχειριστη και συντονιστη στο παλιο phorum ηταν ακρως δυσδιακριταCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:03Αυτό με τον διαχειριστή δεν το κατάλαβα. Δεν το εξηγείς; Σε ποιόν αναφέρεται;
Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά ρε δόκτωρα? Αφού κι εσύ απλός χρήστης (υποτίθεται οτι) ήσουν εκεί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:25Απο ενα σημειο και μετα τα ορια μεταξυ διαχειριστη και συντονιστη στο παλιο phorum ηταν ακρως δυσδιακριταCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:03Αυτό με τον διαχειριστή δεν το κατάλαβα. Δεν το εξηγείς; Σε ποιόν αναφέρεται;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι υποτιθεται αφου εσυ με θεωρουσες διαχειριστη/συντονιστητου παλιου phorum
Tα ξερω γιατι τα εγραψαν εδω οι πρωην συντονιστες δεν ειναι πλεον κατι μυστικο
Αρίστος for Tsirpas
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα ύστερα του κόσμου!!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ σε θεωρούσα πολλά πράγματα, μέχρι που κατάλαβα οτι είσαι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος φιδέμπορας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:34Τι υποτιθεται αφου εσυ με θεωρουσες διαχειριστη/συντονιστητου παλιου phorum
Tα ξερω γιατι τα εγραψαν εδω οι πρωην συντονιστες δεν ειναι πλεον κατι μυστικο
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Χαιρομαι που αναθεωρησες
Ηρθε η ωρα να μαθεις την αληθεια
Ειμαι ο Χρυσανθος
Ειμαι ο Χρυσανθος
Αρίστος for Tsirpas
- rums to let
- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει;
Κανένα στόμα
δεν το 'βρε και δεν το 'πε ακόμα
Η ιδέα οτι το παλιό είχε κρυφούς συντονιστάδες προέκυψε απ' το γεγονός οτι μέλος που είχα στο ιγκνόρ μπόρεσε και μου έστειλε ΠΜ. Μέχρι τότε θεωρούσαμε οτι μόνο από συντονιστάδες δε μπορείς να μπλοκάρεις ΠΜ. Εδώ πολύ πετυχημένη ταινία με θέμα το πχόρουμ:
Του Αλε είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 01 Ιουν 2020, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- rums to let
τώρα που έχεις πάρει φόρα:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 23:36Χαιρομαι που αναθεωρησες
Ειμαι ο Χρυσανθος
χρυσα χρυσάκι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-