Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2020, 14:45

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιουν 2020, 14:38
δεν εννοω βεβαια οτι πρεπει κατι να κανει το κρατος. δουλεια των κινητοτητηλεφωναδων ειναι να δουν οτι ζητα κατι τετοιο η αγορα
Εμμ... η αγορά το ζητάει, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί γιατί οι εταιρείες κινητής είναι καρτέλ και ο καταναλωτής δεν έχει όπλο. Στην ουσία είναι σαν μονοπώλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιουν 2020, 14:47

Παρακαλω τις εταιρεις κινητης να ικανοποιησουν το αιτημα της Stellas με παραλληλη αυξηση στην χρεωση του χρονου ομιλιας στο καρτοκινητο της
Ετσι θα παρει τον χρονο που αγορασε και θα τον βαλει στο........... θησαυροφυλακιο της και θα μπορει να τον ξοδεψει και το 2087 μετα χριστον
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιουν 2020, 14:49

stella έγραψε:
09 Ιουν 2020, 14:30

Εξώδικο πρέπει να τους κάνουμε, δεν έχεις άδικο!!!

Κοίτα, αγόρασα χρόνο ομιλίας. Είναι δικός μου, να τον χαρώ. Αν θέλω να τον χαρώ τον 1ο, 2ο ή 3ο μήνα, αυτό είναι δικό μου θέμα. Από την στιγμή που κάτι είναι δικό μου και μου το στερεί ο πωλητής του χωρίς να τον έχω ζημιώσει, μιλάμε για κάτι παράλογο. Και ρύζι μπορεί να έχω στο συρτάρι 3 μήνες, δεν θα έρθει ο Μπάρμπα Μπεν να με εμποδίσει από το να μαγειρέψω, αν δεν αγοράσω έξτρα κόκκους.
Οχι δεν αγορασες χρονο ομιλιας
Αγορασες χρονο ομιλιας με ισχυ συγκεκριμενο διαστημα
Θα κανεις εξωδικο γιατι δεν ξερεις τι αγορασες
Κανεις δεν σου πουλησχε χρονο ομιλιας σκετο χωριος χρονικο ποεριορισμο και σου προσθεσε μετα τετοιον περιορισμο
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 09 Ιουν 2020, 14:54

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
09 Ιουν 2020, 14:47
Παρακαλω τις εταιρεις κινητης να ικανοποιησουν το αιτημα της Stellas με παραλληλη αυξηση στην χρεωση του χρονου ομιλιας στο καρτοκινητο της
Ετσι θα παρει τον χρονο που αγορασε και θα τον βαλει στο........... θησαυροφυλακιο της και θα μπορει να τον ξοδεψει και το 2087 μετα χριστον
Κι άλλη αύξηση, ρε Γιαννόπουλε; Αυτό λένε οι περισσότεροι, ότι αλλάζουν τα πακέτα και εξαναγκάζουν τον κόσμο να πληρώνει περισσότερο με λιγότερα δικαιώματα από παλαιότερα.

Κοίτα, αν στο δικό σου θησαυροφυλάκιο κολυμπάει ο χρόνος, πάω πάσο. Ο καθένας όπως βολεύεται.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιουν 2020, 14:57

Ο κοσμος ειχε φτασει να εχει 5 εκ καρτοκινητα σε μια χωρα 11 εκ
Μιλαμε για καρτοκινητομπανανια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 09 Ιουν 2020, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Ιουν 2020, 15:05

stella έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 13:29
stella έγραψε:
09 Ιουν 2020, 13:12

Ε ναι, κι αν δεν πάω στο εξοχικό μου 2 χρόνια, μάλλον δεν έχω παρέα να πάω. Οπότε είναι λογικό να μου το στερήσουν τον 3ο χρόνο, εκτός κι αν πληρώσω επιπλέον.

Καλά τα λέμε και δημοκρατικά.
Κοίτα αν για να έχεις το εξώδικο σου έπρεπε να πληρώνονται άνθρωποι για να το συντηρούν. Ναι θα έπρεπε να στο στερησουν. Το λέω γιαιτ νομίζετε ότι τα δίκτυα είναι κάτι που δουλεύει έτσι :lol:

Κοίτα, αγόρασα χρόνο ομιλίας. Είναι δικός μου, να τον χαρώ. Αν θέλω να τον χαρώ τον 1ο, 2ο ή 3ο μήνα, αυτό είναι δικό μου θέμα. Από την στιγμή που κάτι είναι δικό μου και μου το στερεί ο πωλητής του χωρίς να τον έχω ζημιώσει, μιλάμε για κάτι παράλογο. Και ρύζι μπορεί να έχω στο συρτάρι 3 μήνες, δεν θα έρθει ο Μπάρμπα Μπεν να με εμποδίσει από το να μαγειρέψω, αν δεν αγοράσω έξτρα κόκκους.
Ναι βέβαια εξαρτάται τι αγόρασες. Γιατί αυτό που αγόρασες είναι χρόνο για τους επόμενους 3 μήνες. Και το νερφλιξ πχ το πληρώνεις 10 για να δεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο μήνα. Δεν θα σε δώσουν τα λεφτά πίσω αν δεν δεις καθολου

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Ιουν 2020, 15:12

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιουν 2020, 14:38
Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 13:31

Το σπαστικό του θέματος ότι πρέπει να το θυμάσαι είναι θέμα, αλλά τι μπορεί να γίνει;
μα ειπα τι μπορει να γινει. να τους δωκω ενα πενηταρικο η οσο, και του χρονου παλι. ιδανικα να μουδιναν και 100 λεπτα ομιλιας και μισο γκιγκα να μπορει η καρτα να κανει ενα τηλεφωνο αμα μου το κλεψουν, τα οποια επισης να διαρκουν για ενα χρονο, γιατι και απο αυτα πρεπει να μπαινω στον κοπο καθε μηνα να βαζω.

θα βολευε και για οσους πληρωνουν κινητα για γεροντους που τα χρησιμοποιουν σπανια κλπ.
δεν εννοω βεβαια οτι πρεπει κατι να κανει το κρατος. δουλεια των κινητοτητηλεφωναδων ειναι να δουν οτι ζητα κατι τετοιο η αγορα, αλλα μαλλον νομιζουν οτι ολες οι καρτες ειναι αφραγκοι φοιτητες που δεν εχουν τι αλλο ν ακανουν στη ζωη τους και ευκολα μετρανε τις μερες μεχρι να χρειαστουν ανανεωση.
Σαφέστατα το σύστημα μπορεί και μάλλον θα έπρεπε να είναι πιο ευέλικτο. Τα περί διατιμησεων λέω πως είναι ανέκδοτο. Οι τιμές στις επικοινωνίες στην Ελλάδα είναι ακριβές όχι λόγω κάποιου καρτέλ αλλά λόγω καταναλοτικης συμπεριφοράς. Οι εταιρίες έχουν κάνει στα τιστικες με το πως βγάζουν το μεγαλύτερο κέρδος δεδομένου του πως συ περιφέρονται οι καταναλωτές τους και δρουν αναλόγως. Αν αύριο όλοι έφευγαν από την κοσμκτε γιατί τους ενοχλεί το ότι πρέπει να ανανεώνουν κάθε μήνα και πήγε αν στην wind για να ανανεώνουν κάθε 4με 5 μήνες τότε η κόσμοτε αναγκαστικά θα ανέβαζε και αυτή στους 4 μήνες και μπορεί και στους 4 5 για να είναι πιο ανταγωνιστικη. Αν η κόσμοτε βλέπει ότι και κάθε μήνα να σε αναγκάζει να βάζεις κάρτα και εσύ μένεις εκεί οκ θα στα παίρνει κάθε μήνα. Θα είναι βλακες αν δεν το κάνουν

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Ιουν 2020, 15:14

09 Ιουν 2020, 14:57
Μιλαμε για καρτονινητομπανανια
Τα άλλα 3μ που έχουν κινητό έχουν συμβόλαιο; γιατί το 2020 αν εισια πάνω από 15 δεν παίζει να μην έχεις τηλέφωνο το 15 μάλλον είναι πάρα πολύ μεγάλο όριο ηλικιας

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Ιουν 2020, 15:41

Δημοκράτης έγραψε:
09 Ιουν 2020, 15:05
stella έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Κοίτα αν για να έχεις το εξώδικο σου έπρεπε να πληρώνονται άνθρωποι για να το συντηρούν. Ναι θα έπρεπε να στο στερησουν. Το λέω γιαιτ νομίζετε ότι τα δίκτυα είναι κάτι που δουλεύει έτσι :lol:

Ναι βέβαια εξαρτάται τι αγόρασες. Γιατί αυτό που αγόρασες είναι χρόνο για τους επόμενους 3 μήνες. Και το νερφλιξ πχ το πληρώνεις 10 για να δεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο μήνα. Δεν θα σε δώσουν τα λεφτά πίσω αν δεν δεις καθολου
Ούτε βέβαια θα έρθουν να σου πάρουν την τηλεόραση επειδή πέρασαν δύο μήνες χωρίς να πληρώσεις νετφλιξ
...

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 09 Ιουν 2020, 15:51

Δημοκράτης έγραψε:
stella έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Μα αυτό λέμε από την αρχή. Ότι λίγο καιρό πριν ήταν για μεγαλύτερη διάρκεια και φθηνότερα τα καρτοκινητά. Και τώρα αυξάνουν κόστος, μειώνουν διάρκεια - κι όλα αυτά τα διαβάζεις στα μικρά μικρά γραμματάκια της κάρτας, πχ (online όταν κάνεις ανανέωση, δεν αναγράφεται ότι θα λήξει και πότε). Γι' αυτό αγανακτούν πολλοί.

Και πάλι ΑΚΥΡΟ αυτό με το Netflix, το Netflix μου παρέχει μια υπηρεσία ΑΣΧΕΤΑ με το πόσο θα δω. Ο χρόνος που αγοράζω είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2020, 15:57

Δεν ξέρω τι θες να πεις μ' αυτό, αλλά ας εξετάσουμε άλλες τρεις μπανανίες:

Φινλανδία: πληθυσμός 5,5 εκ., ενεργά κινητά 9,5 εκ.
Σουηδία: πληθυσμός 10 εκ., ενεργά κινητά 14,5 εκ.
Χονγκ Κονγκ: πληθυσμός 7,5 εκ., ενεργά κινητά 20 εκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2020, 16:06

Δημοκράτης έγραψε:
Το Netflix είναι συνδρομητική υπηρεσία, όχι βιντεοκλάμπ. Δεν αγοράζεις αναπαραγωγή συγκεκριμένων ταινιών και σειρών, αγοράζεις το δικαίωμα απεριόριστης πρόσβασης. Η κάρτα που βάζεις στο κινητό δεν είναι δικαίωμα απεριόριστης πρόσβασης, είναι συγκεκριμένος χρόνος. Αν σε χρέωνε με το κομμάτι το Netflix και είχε όριο χρόνου μέχρι να τα δεις, τότε θα μιλούσαμε για το ίδιο πράγμα.

Βασικά, ας μιλήσουμε για το ίδιο πράγμα: Uplay, Steam, Epic Launcher, GOG. Όλα αυτά είναι υπηρεσίες server όπου αγοράζεις με το κομμάτι και μπορείς να κατεβάσεις τα κομμάτια σου όποτε θες και όσες φορές θες, καθώς και να παίξεις όποτε θες. Κανένας απ' αυτούς δεν σου λέει: «Α, δεν κατέβασες το Civilization VI σε δύο μήνες, τώρα πρέπει να ξαναπληρώσεις».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιουν 2020, 16:11

hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2020, 15:57
Δεν ξέρω τι θες να πεις μ' αυτό, αλλά ας εξετάσουμε άλλες τρεις μπανανίες:

Φινλανδία: πληθυσμός 5,5 εκ., ενεργά κινητά 9,5 εκ.
Σουηδία: πληθυσμός 10 εκ., ενεργά κινητά 14,5 εκ.
Χονγκ Κονγκ: πληθυσμός 7,5 εκ., ενεργά κινητά 20 εκ.
Για καρτοκινητα μιλαω
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2020, 16:24

Δεν ξέρω τι ποσοστό αυτών είναι καρτοκινητά, αλλά δεν έχει καμμιά σημασία. Είναι μια ακόμη ευφάνταστη διάκριση που επινόησες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιουν 2020, 16:36

Περίπου το 95% των καρτοκινητών στην Ελλάδα ταυτοποιήθηκαν με τη διαδικασία που έληξε την Παρασκευή, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας Γιώργο Στεφανόπουλο.

Σε απόλυτους αριθμούς δηλώθηκαν περίπου 6.000.000 καρτοκινητά, όπως είπε ο κ. Στεφανόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η διαδικασία κύλησε εξαιρετικά και με ελάχιστα προβλήματα, πρόσθεσε, παρότι υπάρχει κι ένας αριθμός καρτοκινητών που δεν έχει ταυτοποιηθεί.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... artokinita
Αρίστος for Tsirpas

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών