Νεες λαικες εξεγερσεις τυπου Αραβικης Ανοιξης σε Λιβανο-Ιρακ:δυτικος (ΛΟΛ) δακτυλος;
-
Re: Νεες λαικες εξεγερσεις τυπου Αραβικης Ανοιξης σε Λιβανο-Ιρακ:δυτικος (ΛΟΛ) δακτυλος;
Σρην Ευρώπη να μην έρχονται λαθρομετανάστες και εκεί ας ανατιναζοντια όσο θελουν
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Νεες λαικες εξεγερσεις τυπου Αραβικης Ανοιξης σε Λιβανο-Ιρακ:δυτικος (ΛΟΛ) δακτυλος;
ας αφήσουμε τότε την Κίνα να βάλει σε τάξη τη Μ. Ανατολή γιατί η Δύση εμφανώς δε μπόρεσε
Οι ίδιοι οι Αμερικανοί δε νομίζω ότι έχουν ποτέ αναφέρει αυτά τα δύο σαν λόγους που φάγανε τον Σαντάμ.Northern Spirit έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 00:21Εσυ αναμασας την αντι-Αμερικανικη προπαγανδα...Οι Αμερικανοι καλως φαγανε τον Σανταμ αφου εριχνε χημικα στους Κουρδους και κυνηγουσε τους σιιτες..
Καλα, φαε γρήγορα το παγκολινο σου γιατι θα κρυώσειdna replication έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 01:53ας αφήσουμε τότε την Κίνα να βάλει σε τάξη τη Μ. Ανατολή γιατί η Δύση εμφανώς δε μπόρεσε
- Northern Spirit
Για τα χημικα υποτιθεται τον φαγανε....Τα οποια ειχε ηδη χρησιμοποιησει σε βαρος Κουρδων..foscilis έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 02:29Οι ίδιοι οι Αμερικανοί δε νομίζω ότι έχουν ποτέ αναφέρει αυτά τα δύο σαν λόγους που φάγανε τον Σαντάμ.Northern Spirit έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 00:21Εσυ αναμασας την αντι-Αμερικανικη προπαγανδα...Οι Αμερικανοι καλως φαγανε τον Σανταμ αφου εριχνε χημικα στους Κουρδους και κυνηγουσε τους σιιτες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
15 χρόνια νωρίτερα!Northern Spirit έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 11:49Για τα χημικα υποτιθεται τον φαγανε....Τα οποια ειχε ηδη χρησιμοποιησει σε βαρος Κουρδων..foscilis έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 02:29Οι ίδιοι οι Αμερικανοί δε νομίζω ότι έχουν ποτέ αναφέρει αυτά τα δύο σαν λόγους που φάγανε τον Σαντάμ.Northern Spirit έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 00:21Εσυ αναμασας την αντι-Αμερικανικη προπαγανδα...Οι Αμερικανοι καλως φαγανε τον Σανταμ αφου εριχνε χημικα στους Κουρδους και κυνηγουσε τους σιιτες..
Εγώ θυμάμαι πολύ καλά γιατί τον φάγανε: επειδή 1) κατασκεύαζε weapons of mass destruction τα οποία στόχευε να χρησιμοποιήσει εναντίον της Αμερικής 2) ήταν κολλητάρι της Αλ Κάιντα και συνεργάτης στις επιθέσεις της 9/11.
Και τα δύο ήταν αναληθή.
- Northern Spirit
Το θεμα ειναι στο προκειμενο οτι ο Σανταμ χρησιμοποιησε χημικα εναντιον του πληθυσμου του. Αυτο απο μονο τους ητανε κογος να παει για εκτελεση. Οι Μπους-Παουελ βεβαια χρησιμοποιησαν τοτε αλλη δικαιολογια που ητανε σαφως ψευδης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η τελικη καταληξη του σανταμ ητανε αδικη,foscilis έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 11:5515 χρόνια νωρίτερα!Northern Spirit έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 11:49Για τα χημικα υποτιθεται τον φαγανε....Τα οποια ειχε ηδη χρησιμοποιησει σε βαρος Κουρδων..
Εγώ θυμάμαι πολύ καλά γιατί τον φάγανε: επειδή 1) κατασκεύαζε weapons of mass destruction τα οποία στόχευε να χρησιμοποιήσει εναντίον της Αμερικής 2) ήταν κολλητάρι της Αλ Κάιντα και συνεργάτης στις επιθέσεις της 9/11.
Και τα δύο ήταν αναληθή.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- dna replication
μπροστά στην ιρανοκινεζική απειλή κερνάμε μπεργκεράκι βλέπω
- dna replication
- dna replication

και το Ιραν δωρεάν κάυσιμα
έτσι ξεσκεπάζεται η διεφθαρμένη ηγεσία του Λιβάνου
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σχετικά με φουσκωμένο παντελόνι λόγω άνοιξης
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 16 Μάιος 2023, 01:09 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
16 Μάιος 2023, 01:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΗΡΥΞΗ (ΠΡΟΩΡΗΣ) ΑΝΟΙΞΗΣ 2025
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 03 Φεβ 2025, 20:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 98 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
03 Φεβ 2025, 20:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανδρεας Παπανδρεου:Ο Πρωτος Δυτικος ηγετης που αναγνωρισε την PLO. Ακολουθησαν ολοι οι αλλοι
από Στρακαστρουκας » 02 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Ιστορία - 31 Απαντήσεις
- 1326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
03 Νοέμ 2023, 21:40
-
-
- 191 Απαντήσεις
- 5424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
06 Αύγ 2024, 09:43