The last of us 2 is kill
Re: The last of us 2 is kill
Έπαιξα χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί, ακόμα στον πρόλογο είμαι. Εξαιρετικό μέχρι στιγμής, φοβερή ατμόσφαιρα, και στο τοπ 5 καλύτερων γραφικών που έχω δει ποτέ.
Ανυπομονούμε για τη συνέχεια, τέτοια παιχνίδια θελουμε, τέτοιους devs, όχι μίζερους σκατάνθρωπους που μισούν τα πάντα.
Ανυπομονούμε για τη συνέχεια, τέτοια παιχνίδια θελουμε, τέτοιους devs, όχι μίζερους σκατάνθρωπους που μισούν τα πάντα.
θα αγνοήσω πεισματικά όλα τα ποστ του τόπικ μέχρι να τελειώσω το παιχνίδι, αλλά γκουγκλάρετε το όνομα του παιχνιδιού και δείτε τα ριβιούς που έχουν αφήσει οι ψύχραιμοι σκαλτραιτάδες, 1.8 για ένα παιχνίδι του 95% από άποψη gameplay και γραφικών. 

- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
οργανωμένο χέητ μασίν οι σκαλτραιτάκηδες, παιχνίδι που σκοτώνει και χαίρεσαι να βλέπεις, να ακούς, να παίζεις, και το έχουν διαλύσει στα ριβιούς
αυτοί είναι, 10 χιλιάδες γραφικοί που βγάζουν πίκρα, μπροστά στα εκατομμύρια που αυτή τη στιγμή το απολαμβάνουν
κοιταχτείτε στον καθρέφτη
αυτοί είναι, 10 χιλιάδες γραφικοί που βγάζουν πίκρα, μπροστά στα εκατομμύρια που αυτή τη στιγμή το απολαμβάνουν
κοιταχτείτε στον καθρέφτη
Εμένα μου ήρθε στις 17 του μηνός.
- SuperRogue
Για Γερμανία μιλάμε. Τώρα τι γίνεται στην Ελλάδα δεν ξέρω.SuperRogue έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 13:43Τι ψευτάκος που είσαι.
Το ξέρω ρε, τερατάκι έχω αλλά σιγά τώρα, τόσα παιγνίδια έχει, με αρέσει πάντως που με απάντησες στα σοβαρά, θενκς πάντως.

Σε άλλα νέα, το λίνουξ ανεβαίνει πολύ πλέον και στα παιγνίδια, πέρα από τις κινήσεις της λενόβο ετ αλ και τον νέο μάηλστον κέρναλ εννοάω.
Έχε χάρη που δεν βγάζουν μαζικά ακόμη ντράηβερς-φίρμγουερ για το χάρντγουερ που με ενδιαφέρει, αλλά που θα πάει..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

Μπορει να το αγορασω για τα ανηψια μου και να καθισω να κανω spectate μιας και βαριεμαι πλεον να το παιξω εγω

Δεν είναι παιχνίδι που θα έπαιρνα για παιδιά. Είναι βίαιο.
- SuperRogue
Μη κανεις κοπτοραπτικη ρε . Η μικρη παει 1η δημοτικου και παιζει μονο minecraft .SuperRogue έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 15:58έχει spoilers μετά την αρχή.lol. να φανταστώ της έχεις ήδη πάρει το Human Centipede να δει.
- SuperRogue
Δεν κάνω τίποτα, εσύ είπες πως στο PS4 κάθετε η μικρή. Αν και δεν μου αρέσει έτσι κι'αλλιώς η ιδέα τα παιδιά να παίρνουν games για δώρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Kill me, don’t torture me. Kill me.”
από Frappezitis » 05 Ιουν 2023, 21:43 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos