Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
- Μαυροβασίλης
Re: Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
ok, αν γλύτωσε το εγκεφαλικό πρέπει να τον φέρομε εδώ

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Οτι κανενας Νεο Δημοκρατης δεν μπορει να μου πει γιατι διαγραφτηκε ο Μιχαλος δειχνει την κατασταση που επικρατει στην ΝΔ πλεον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Ουτε ο αδερφός Μπουμπούκου τέτοιο σουξέ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
πώς να αντέξουν αμφότεροι οι αντερατσηβερς το βάρος της σύγκρισης;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Το δέχτηκες το στοίχημα τελικά;

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εσύ πρέπει να ξέρεις καλύτερα τι σημαίνει διαφωνώ με την κομματική γραμμή και βγάζω δημοσίως την διαφωνία μου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο Μίχαλος ήταν μέλος εκ του πόστου (πρόεδρος του επιμελητηρίου) και όχι ως φυσικό πρόσωπο.
Εσύ γουστάρεις δημοκρατικό συγκεντρωτισμό ή όχι; Άσε το zteo, εσύ τι άποψη έχεις;
1.Tην κομματικη γραμμη την καθοριζουν τα οργανα του κομματος και εφαρμοζετε ακολουθωντας την αρχη του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου.Η ΝΔ δεν εχει πλεον κομματικα οργανα και δεν ασπαζεται την αρχη του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου.
2.Με ποια ακριβως κομματικη γραμμη διαφωνησε.Ιδιως οταν η ΝΔ δεν εχει προγραμμα εξουσιας ουτε θεσεις και ιδεολογικη ταυτοτητα πλεον και προσπαθει να ψαρεψει στα θολα νερα με θολες αποψεις.Οταν προσπαθεις να παρεις την εξουσια επειδη ο κοσμος ειναι εξοργισμενος με τον Συριζα απλα πας να δημιουργησεις μια δεξια παρενθεση και τιποτα αλλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Η ΝΔ διέγραψε τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλαδας και μέλος της ΝΔ Κωνσταντίνο Μίχαλο για φιλο -ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΕΣ απόψεις και θέσεις !
Είναι αυτό που λέμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την δουλειά της ΝΔ στην υπηρεσία της αστικής τάξης της χώρας με την ΝΔ να μην ξέρει που πατά και που βρίσκεται !
Ας το δουν αυτό κάποιοι που ισχυρίζονται πως είναι αριστεροί και προοδευτικοί και συνεχίζουν να ακολουθούν ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ !
Είναι αυτό που λέμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την δουλειά της ΝΔ στην υπηρεσία της αστικής τάξης της χώρας με την ΝΔ να μην ξέρει που πατά και που βρίσκεται !
Ας το δουν αυτό κάποιοι που ισχυρίζονται πως είναι αριστεροί και προοδευτικοί και συνεχίζουν να ακολουθούν ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 12:38πώς να αντέξουν αμφότεροι οι αντερατσηβερς το βάρος της σύγκρισης;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 12:52Η ΝΔ διέγραψε τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλαδας και μέλος της ΝΔ Κωνσταντίνο Μίχαλο για φιλο -ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΕΣ απόψεις και θέσεις !

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν το κατάλαβα αυτό το "εκ του πόστου",
Και γιατί "εκ του πόστου" του δεν είναι στον σύριζα;
Έχω την άποψη πως όταν ένα στέλεχος εκθιάζει δημόσια το αντίπαλο κόμμα τον διαγράφεις για να τον διευκολύνεις να πάει σ' αυτούς που θαυμάζει.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο Μίχαλος εξεθείασε δημόσια αντίπαλο κόμμα ή είπε ότι η συμφωνία φέρνει ευκαιρίες για επενδύσεις;Chainis έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 12:56Δεν το κατάλαβα αυτό το "εκ του πόστου",
Και γιατί "εκ του πόστου" του δεν είναι στον σύριζα;
Έχω την άποψη πως όταν ένα στέλεχος εκθιάζει δημόσια το αντίπαλο κόμμα τον διαγράφεις για να τον διευκολύνεις να πάει σ' αυτούς που θαυμάζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκτός σχεδίου οικοδομήσιμα.
από talaipwros » 26 Αύγ 2023, 11:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 22 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
26 Αύγ 2023, 16:04
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 1416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
04 Ιαν 2025, 14:12
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι ανασφάλιστος; Ψόφα, εκτός αν...
από Awesomatic » 01 Δεκ 2023, 20:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 27 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Δεκ 2023, 20:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
21 Ιουν 2024, 13:19