Χώρος-ατμόσφαιρα 4/10
Τίποτα το ιδιαίτερο, ένα απλό ουζερί δεκαετίας 80 χωμένο σε κεντρικό δρόμο της Καλλίπολης. Πάρκινγκ πολύ δύσκολο, αλλά βρήκα εύκολα γιατί ξέρω τη γειτονιά. Μικρός ο χώρος αλλά ήμασταν άνετα στο τραπέζι. Ο μάστορας ψήνει σε κάρβουνο στην υπόγα.
Εξυπηρέτηση 7/10
Δεν ειναι το δυνατό σημείο, χωρίς κάποιο πρόβλημα βέβαια αλλά γενικά οι ρυθμοί είνια αργοί. Δε με ενοχλεί για τέτοιο στυλ μαγαζιού, δεν ειναι αυτός ο λόγος που ερχόμαστε άλλωστε. Δύο άτομα είναι οι ιδιοκτήτες,σέρβις,ψήσιμο/μαγειρική. Δε με ενόχλησε, κάθε φορά ξέρω που πάω και μπορώ και να κρίνω αναλόγως. Το οτι δε παίζουν τουμπερλέκια και κομπανίες όπως σε ρακομελίστικα δηθενάδικα στέκια μετράει επίσης
Ποιότητα φαγητού 8,5/10
Να, αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε. Χταπόδι αντίστοιχο Γυθείου/Νεάπολης. Χωρίς προβράσιμο φυσικά, αυτά τα κάνουν σλαβοι και πρόβιοι.
Μύδια οκ, μύδια είναι, πόσο καλά μπορεί να είναι.
Καλαμάρι ωραιότατο
Γαρίδες γαμαγαν.
ψιλοψαρα φρεσκότατα και καλοψημένα
Πατάτες, βραστά και λοιπά παρελκόμενα πολύ καλά
Ούζο μικρή ποικιλία αλλά είχε το ωραίο Απαλαρίνα.
Value for money 9/10
Το λοιπόν.
2 χταπόδια, 2 σαρδέλες, 2 γαρίδες, 2 πατάτες, 1 καλαμάρι, 1 γαβρος, βραστά, 1 μύδια, δε θυμάμαι πόσες ζίρο και περίπου 7 καραφάκια(κέρασαν και άλλο ένα μετά, φύγαμε κουδούνι) πήγαν 120€(20 το άτομο), τιμή πολύ τίμια για αυτό που προσφέρει.
Αν θα ξαναπάω; Φυσικά και σύντομα.
Σήκωσα μανίκια, γιαυτό. Και ήταν info απο γνώστη. Και ο Ζαχος στα Καμίνια, που μας είχε πάει ο Αλιέχιν, γάμαγε και έδερνε, ασχήμως και αγρίως.Cavaliere έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 17:03Μπράβο μάγκες, τόσα χρόνια μασαμπούκας, ξεφλωρέψατε και βρήκατε ένα μαγαζί καλό. Αφήστε την Πειραϊκή και τα μυρωδιάδικα, και μάθετε την αληθινή ζωή. Καφενεία σαν αυτό με τοπ μεζέδες έχει και άλλα ο Πειραιάς, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν θα τα πω εδώ, για να μην πλακώσουν ρακόμελα, μέλισσες, συριζαίοι, τζιτζιφιόγκοι, καράβλαχοι, ορεσίβιοι, μπουγατσοκιμάδες, και λακέρδες. Εύγε πάντως.
Κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε τα τοπ, δυστυχώς χάθηκαν αρκετά στο παλιό.