foscilis έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 21:47
Prepon έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 21:28
Υποθέτω η πίτσα των 10 ευρώ, δε τους στοιχίζει πάνω από 1,5 με τις σαβουρες που βαζουν.
Επειδή όπως κάθε μα κάθε Έλληνας έτοιμος να ανοίξει μαγαζί και να κονταροχτυπηθούν ένα χρόνο μετά τράπεζες και εφορία ποιος θα του πάρει το σπίτι, δεν υπολογίζεις τα εργατικά, τα μεταφορικά, τα νοίκια, το μάρκετινγκ κλπ. Νομίζεις ότι ο Πίτσα Χατ πουλάει με κέρδος 800%.
Στην πραγματικότητα πουλάει με περίπου 5%. Η πίτσα των 10 ευρώ του στοιχίζει 9.5.
.
Κοιτάζοντας τίς προυποθέσεις γιά Φρανσάιζ τού Γρηγόρη.....
1...γιά entree fee.....μέ τό καλημέρα δηλαδή.....σου λέει θέλω 15.000
2...γιά να σου φτιάξει τό μαγαζί θέλει συνπλήν 100.000.....
3...σού πουλάει τα καθημερινά προιόντα.....
4...σού παίρνει καί τό 5 % τών κερδών.....
Πόσα νά βγάζει ο ιδιοκτήτης λές τώρα ;;;
Τό παράξενα μέ τόν Γρηγόρη είναι πώς καταφέρνει
νά πουλάει προιόντα γευστικά μέτρια....
Ειναι παράξενο πώς εξαπλώθηκε τόσο η γευστική υπομετριότητα.....
Εχει δώσει φρανσάιζ 315 μαγαζιά στήν Ελλάδα καί 15 Γερμανία Ρουμανία κ Κύπρο....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...