Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σοβαρά; Οταν οι δημοσιοκάφροι έβγαζαν στη φόρα κατά την διάρκεια της Χρυσαυγειάδας την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα, ΚΑΘΕ φωτογραφία, διάλογο, έγγραφο που έμπαινε στην υποτίθεται μυστική δικογραφία, δεν είδα να σας πιάνουν οι ''δημοκρατικές'' ευαισθησίες... Δημοκράτες αλά καρτ.
Θα ήθελα να ήξερα ποιο ακριβώς άρθρο των όρων χρήσης παραβίασε το πρόσφατο μου ποστ σε αυτό το νήμα, το οποίο σβήστηκε τώρα μόλις. Ευχαριστώ.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ελα μωρε αισθανθηκε ασχημα που ανεφερε την Τοπαλουδη και ειπε να καθαρισει την μπουγαδα
Αρίστος for Tsirpas
-
20 σελίδες νήμα και ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι ο υπουργος
Περίεργο στην περίπτωση παπά και παπαγεοωργοπουλος ξέραμε τα ονόματα από την αρχή. Τυχαίο θα είναι μάλλον
Περίεργο στην περίπτωση παπά και παπαγεοωργοπουλος ξέραμε τα ονόματα από την αρχή. Τυχαίο θα είναι μάλλον
Στις ηπα συλλαμβάνεται η κονσιλιέρε του επσταιν για τον ίδιο λόγο οτι προμήθευε ανήλικα στους πολιτικούς
εδώ στην Ελλάδα μαλλον το θεωρούμε φυσιολογικό-αφού καποιοι το υποστηρίζουν
εδώ στην Ελλάδα μαλλον το θεωρούμε φυσιολογικό-αφού καποιοι το υποστηρίζουν
Ο Επσταιν ειχε καταδικαστει.Εδω;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;Εγώ δεν έχω καμία συμπάθεια για τον Κασιδιάρη.Μισώ όμως τους ανώμαλους.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.Marios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:37Η ΕΥΠ είναι με τον Βαξεβανη;Δεν υπάρχει χειρότερο κόμμα από το κόμμα του φιλοαριστερου Κούλη του κεντροαριστερου και της συμμορίας του.Παίζει να είναι χειρότεροι και από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ μαζί.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 11:50Το ντοκουμέντο θυμίζει όλο και περισσότερο μακελειό.
Δεν είναι τυχαίο που το παραθέτουν πλέον όλο και περισσότερα άτομα ακροδεξιών πεποιθησεων. Προφανως, μετά το "ανοιγμα" βαξεβανη.
Βέβαια αυτό είναι ένας ακόμα παράγοντας που δείχνει την ποιότητα της ΝΔ σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marios την 06 Ιούλ 2020, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aprilianos
Νεοφιλ είναι. Είναι δυνατόν να είναι σοβαρός;Marios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΚ λενε τα αρχικα του, δεν εχω ιδεα ομως....Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:0920 σελίδες νήμα και ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι ο υπουργος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Η πλάκα είναι ότι πιστεύετε πως σίγουρα ο βαξεβανης έχει έγγραφο της ευπMarios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει οπωσδήποτε να επέμβει ο εισαγγελέας και τα τέρατα αυτά που θέλουν να δέρνουν ανήλικες κοπέλες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.Στην φυλακή θα τους περιποιηθούν καλά.
-
Πιπες λένε τα αρχικά του. Ή υπάρχει το όνομα ή ο βαξεβανει γράφει πάλι μαλαλιεςNostalgia έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:53ΔΚ λενε τα αρχικα του, δεν εχω ιδεα ομως....Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:0920 σελίδες νήμα και ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι ο υπουργος
-
Ήδη έχει εντοπιστεί παιδεραστής στην ΝΔ που προσπαθούσε να τον κρύψει ο Μητσοτάκης.Δεν μου κάνει εντύπωση να υπάρχουν εκεί πέρα και άλλοι ανώμαλοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:54Η πλάκα είναι ότι πιστεύετε πως σίγουρα ο βαξεβανης έχει έγγραφο της ευπMarios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03
Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απέλαση στους μουσουλμάνους λέμε.Αυστριακός καθηγητής βίασε ανήλικο
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2023, 09:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Απρ 2023, 10:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-