Δεν έχετε καταλάβει. Στον υπουργό αρέσει να ξυλοφορτώνει τα ανήλικα που του κάθονται με τις ευλογίες του νταβά.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:08Κανένα πρόβλημα αν είναι έτσι. Το θέμα είναι ότι το ψάχνεις ανήλικα έστω και 17 για σεξουαλικές περιπτύξεις, μεσω νταβά μάλιστα, είναι προβληματικό και αν ισχύει πρέπει να πάρει πόδι από την ΝΔ.
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν εψαξα αλλα για να το λετε το δεχομαι. Το διαβασα στα πεταχτα απο ενα κομματοσκυλο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τελειως διαφορετικη εικονα δινει η ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι επιμαχες συνομιλιες που κατεγραψε η ΕΥΠ ειναι υπαρκτες και το 2016-2017 πηγαν στην Εισαγγελια αλλα εκτοτε δεν προχωρησε η υποθεση.
6. Για αυτό το θέμα έχει ιδιαίτερη σημασία πως πρόσφατα, η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ανέφερε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής την ύπαρξη αυτού του κυκλώματος και την ανησυχία της για την έρευνα που δεν έχει προχωρήσει, αλλά η ΝΔ, αντί να ρωτήσει την Εισαγγελέα για τους επίορκους του παρακράτους που σχετίζονται με το χώρο της, προτίμησε να κάνει φέιγ βολάν τις παράνομες μαγνητοφωνήσεις του κ. Μιωνή.
7. Από το 2016 και 2017 που η ΕΥΠ παρέδωσε τις καταγεγραμμένες συνομιλίες στην Εισαγγελία, δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά εξέλιξη και καμιά ανακριτική πράξη η έρευνα για τους ανώτατους δικαστές που συνομιλούν στις καταγραφές της ΕΥΠ.
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... i-eyp.html
.
Οι επιμαχες συνομιλιες που κατεγραψε η ΕΥΠ ειναι υπαρκτες και το 2016-2017 πηγαν στην Εισαγγελια αλλα εκτοτε δεν προχωρησε η υποθεση.
6. Για αυτό το θέμα έχει ιδιαίτερη σημασία πως πρόσφατα, η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ανέφερε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής την ύπαρξη αυτού του κυκλώματος και την ανησυχία της για την έρευνα που δεν έχει προχωρήσει, αλλά η ΝΔ, αντί να ρωτήσει την Εισαγγελέα για τους επίορκους του παρακράτους που σχετίζονται με το χώρο της, προτίμησε να κάνει φέιγ βολάν τις παράνομες μαγνητοφωνήσεις του κ. Μιωνή.
7. Από το 2016 και 2017 που η ΕΥΠ παρέδωσε τις καταγεγραμμένες συνομιλίες στην Εισαγγελία, δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά εξέλιξη και καμιά ανακριτική πράξη η έρευνα για τους ανώτατους δικαστές που συνομιλούν στις καταγραφές της ΕΥΠ.
.
- Aprilianos
Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:16Ενώ άνθρωπος που έχει σήμα της επεν και μάλιστα το 2020 είναι σοβαρός.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:52Νεοφιλ είναι. Είναι δυνατόν να είναι σοβαρός;Marios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 17:51
Η ΝΔ ποτέ της δεν είχε ποιότητα αλλα ειδικά σήμερα έχει ξεφύγει εντελώς.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν πάρα πολλά κοινά με την ΝΔ σε πλήθος θεμάτων σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεσαι να βρεις ουσιαστικές διαφορές.Για το θέμα τι έχεις να πεις;Λες ότι η ΕΥΠ είναι όργανο του Βαξεβάνη;Είσαι σοβαρός;
Απορώ πώς επιτρέπει την υποστήριξη της χούντας η διαχείριση.
Εαν μιλαμε για περιπτωση χωρις την συγκαταθεση της μικρης τοτε δεν το συζητω, διαπομπευση και κρεμασμα....Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:18Δεν έχετε καταλάβει. Στον υπουργό αρέσει να ξυλοφορτώνει τα ανήλικα που του κάθονται με τις ευλογίες του νταβά.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:08Κανένα πρόβλημα αν είναι έτσι. Το θέμα είναι ότι το ψάχνεις ανήλικα έστω και 17 για σεξουαλικές περιπτύξεις, μεσω νταβά μάλιστα, είναι προβληματικό και αν ισχύει πρέπει να πάρει πόδι από την ΝΔ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Philip Mortimer
Δε συμπαθώ καθόλου τον Βορίδη που είναι από τους περιθωριακούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν πλασάρει τη σημαία της επεν.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:21Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:16Ενώ άνθρωπος που έχει σήμα της επεν και μάλιστα το 2020 είναι σοβαρός.
Η διαχείριση θα έπρεπε να παρέμβει για την θρασυτατη υποστήριξη του χουντικού καθεστώτος
oύτε εγώ συμπαθώ το βορίδη και τη φράξια του, αλλά μη λες βλακείες, δεν είναι "περιθωριακός βουλευτής" ο υπουργός Αγροτικής ΑνάπτυξηςPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:23Δε συμπαθώ καθόλου τον Βορίδη που είναι από τους περιθωριακούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν πλασάρει τη σημαία της επεν.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:21Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:16
Ενώ άνθρωπος που έχει σήμα της επεν και μάλιστα το 2020 είναι σοβαρός.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Aprilianos
Υπήρξε αρχηγός της νεολαίας της. Και είναι υπουργός της παρούσας κυβέρνησης.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:23Δε συμπαθώ καθόλου τον Βορίδη που είναι από τους περιθωριακούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν πλασάρει τη σημαία της επεν.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:21Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:16
Η καταδικη ειναι ενα αντικειμενικο γεγονος.Ο ισχυρισμος οτι εδω δεν θα πηγαινε καν να καταθεσει ειναι μια δικη σου υποθεση.
Δηλαδη εφερες ενα παραδειγμα που ενισχυει μια φαντασιωση σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απο τους βουλευτές του κόμματος της ΝΔ μόνο ένα 16% είναι μητσοτακικοί.Το άλλο 84% είναι κατα πλειοψηφία καρμανλικοί(παραδοσιακοί κεντροδεξιοί) και κάμποσοι είναι και οι ανήκοντες στην δεξιά πτέρυγα Σαμαρά.Ο Βορίδης έγινε υπουργός απο τον μητσοτάκη.Περιθωριακός δεν είναι λοιπόν.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:23Δε συμπαθώ καθόλου τον Βορίδη που είναι από τους περιθωριακούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν πλασάρει τη σημαία της επεν.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:21Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:16
Η διαχείριση θα έπρεπε να παρέμβει για την θρασυτατη υποστήριξη του χουντικού καθεστώτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apergos8 την 06 Ιούλ 2020, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
ειπαν τα αρφανα σιμιτις που μαζεψε ο μητσοτακις κατι τετοιο??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Philip Mortimer
Περιθωριακός είναι, δεν έχει σχέση με τη χάραξη πολιτικής γραμμής.elchav έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:24oύτε εγώ συμπαθώ το βορίδη και τη φράξια του, αλλά μη λες βλακείες, δεν είναι "περιθωριακός βουλευτής" ο υπουργός Αγροτικής ΑνάπτυξηςPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:23Δε συμπαθώ καθόλου τον Βορίδη που είναι από τους περιθωριακούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν πλασάρει τη σημαία της επεν.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:21
Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.
Και τι κάνατε το 2016,17,18,19;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Philip Mortimer
Το στοιχείο αυτό αποτελεί κηλίδα για τον ίδιο και φυσικά για αυτό είναι μια τελείως περιθωριακή προσωπικότητα παρά το ότι έχει εγκαταλείψει τις απόψεις αυτές (τουλάχιστον δημοσίως).Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:25Υπήρξε αρχηγός της νεολαίας της. Και είναι υπουργός της παρούσας κυβέρνησης.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:23Δε συμπαθώ καθόλου τον Βορίδη που είναι από τους περιθωριακούς βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν πλασάρει τη σημαία της επεν.Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:21
Ήμουν στην ΕΠΕΝ όταν ήμουν νεαρός. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ελεύθερα σημαίες και μπρελόκ του καθεστώτος. Όπως και βιβλία με θετική άποψη για εκείνη την περίοδο. Η επεν ήταν ένα νόμιμο κόμμα και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή το 1984. Από την ΕΠΕΝ προέρχεται και ο Βορίδης της παρατάξεως σου.
Το ότι είναι υπουργός δε σημαίνει κάτι, παραμένει περιθωριακός
Με λιγα λογια η υποθεση ειναι του 2016 οπως ελεγα,πηγε στον εισαγγελεα αλλα δεν εγινε κατι.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 18:20Τελειως διαφορετικη εικονα δινει η ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ.
.
Τοτε επικεφαλης εισαγγελικος λειτουργος (εισαγγελεας ΑΠ) ηταν η συριζαια Ξενη Δημητριου.
Αρα οι εισαγγελεις ειχαν τα στοιχεια και δεν εκαναν κατι.Εθαψε την υποθεση του "παιδεραστη υπουργου" η εισαγγελεας του συριζα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απέλαση στους μουσουλμάνους λέμε.Αυστριακός καθηγητής βίασε ανήλικο
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2023, 09:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Απρ 2023, 10:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-