Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Στύγιος » 09 Ιούλ 2020, 13:30
Yochanan έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 13:29
Στύγιος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2020, 22:19
Κill em all
Aυτός είναι ο νεοέλληνας. Ακριβώς αυτός. Αντί να κοιτάξει να αποκτήσει κι ο ίδιος ανασφάλειες, στυτική δυσλειτουργία και νευρώσεις τι κάνει; Παίρνει τον εύκολο δρόμο και εύχεται να ψοφήσει το πιτ-μπουλ του γείτονα. Αυτός ακριβώς είναι ο χατζηρωμιός.

-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 09 Ιούλ 2020, 13:33
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
foscilis
από foscilis » 09 Ιούλ 2020, 13:36
Yochanan έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 13:29
Στύγιος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2020, 22:19
Κill em all
Aυτός είναι ο νεοέλληνας. Ακριβώς αυτός. Αντί να κοιτάξει να αποκτήσει κι ο ίδιος ανασφάλειες, στυτική δυσλειτουργία και νευρώσεις τι κάνει; Παίρνει τον εύκολο δρόμο και εύχεται να ψοφήσει το πιτ-μπουλ του γείτονα. Αυτός ακριβώς είναι ο χατζηρωμιός.

-
Von Mackensen
από Von Mackensen » 09 Ιούλ 2020, 13:52
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:39
Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:27
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:22
foscilis πρέπει να καλέσεις
κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
είναι προφανές ότι το παραμελούν και το ζωντανό βασανίζεται όλη μέρα κλεισμένο στο μπαλκόνι
Μεγαλύτερη πληγή απ' τις φιλοζωικές δεν υπάρχει. Στους σταθμούς Πόρων και Λεπτοκαρυάς γίνεται χαμός από αγέλες 5-6 αδέσποτων κι η τοπική φιλοζωική με περίσσεια θράσους απειλεί με μηνύσεις! όσους διαμαρτύρονται για την κατάσταση.
foscilis έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:31
foscilis πρέπει να καλέσεις κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
είναι προφανές ότι το παραμελούν και το ζωντανό βασανίζεται όλη μέρα κλεισμένο στο μπαλκόνι
Δε μπορεί να αποδειχθεί αυτό, τώρα που τον βγάζουν έστω για 5 λεπτά να χέσει.
Προσπάθησα να το κάνω πέρυσι με τις φωτογραφίες αλλά η απάντηση των φιλοζωϊκών ήταν "μήπως να το βγάζαται εσείς βόλτα αν η κηδεμόνας δυσκολεύετε"[*]; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ο νόμος που τους δίνει όχι αρμοδιότητες, αλλά τον παραμικρό λόγο στην όλη φάση.
[*] edit της ορθογραφίας για να καταλάβετε και σε ποιον ζωόφιλο αναφέρομαι
τι να πω ρε παιδιά, κάπου θα πρέπει να μπορεί να απευθυνθεί ο άνθρωπος
η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα, ή πρέπει πρώτα να γίνει το κακό για να παρέμβει;
Αυτό το τραγικό με τις κουράδες που βλέπω εμπιπτει στη μη τήρηση κανονων ευζωίας του σκυλου.Το προστιμο είναι 500 ευρώ.Εάν ξαναρχίσει να παρατάει το ζώο στα σκατά του καλείς το 100 εξηγεις την κατάσταση δινεις το επίθετο σου και όταν ερθει το πρώτο διαθέσιμο περιπολικό στο σημείο υποδεικνύεις το οφθαλμοφανές και ζητάς να γινουν οι νόμιμες ενέργειες.Προφανως αυτό προυποθέτει το να μείνουν οι κουράδες εκεί για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί το όχημα της αστυνομίας ωστε να έρθει στο σημείο.
-
Uppercut
από Uppercut » 09 Ιούλ 2020, 13:58
foscilis έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 10:20
Στύγιος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2020, 23:10
foscilis έγραψε: ↑08 Ιούλ 2020, 21:56
Πάντως εξοργίζεται ιδιαίτερα με τα σκυλιά και τα μικρά παιδιά. Εμένα
μου είχε επιτεθεί πέρυσι εκτός του χώρου του, δεμένος στο γκαράζ επειδή
είχε κυριολεκτικά αφηνιάσει που δε μπορούσε να χιμήξει στα κοριτσάκια του 3ου (4 και 3 χρονών) που φορτώνανε το αυτοκίνητο για διακοπές λίγο πιο δίπλα. Πέρασα δίπλα του χωρίς να έχω καταλάβει πόσο περιθώριο είχε η αλυσίδα (και χωρίς να περιμένω επίθεση είναι η αλήθεια) και
παραλίγο να βρεθώ χωρίς πόδι. Κανονικά με φοβάται και με υπακούει (έχω καταλάβει ότι με βλέπει σαν το αφεντικό της πολυκατοικίας) αλλά εκείνη τη μέρα είχε ξεφύγει. Το ίδιο και σήμερα.
Δηλαδή θα περιμένετε στωικά πότε θα σας διαβάσουμε στις ειδήσεις..
Δε μπορεί να γίνει κάτι αν δεν βλάψει στ' αλήθεια άνθρωπο ή αν δεν τον βασανιζουν. Η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια και όντως αρμόδιες είναι οι φιλοζωικές για τις οποίες αποτελεί μια αθώα ψυχούλα.
Ακόμα και αν σας βάλω το διάλογο μου με τον τατουαζενιο ψευτοπαναγιωταρο των ζωοφιλων πέρυσι που αυτόν τον σκύλο δεν τον έβγαλαν βόλτα έξι μήνες και ήταν μέσα στις κουραδες που τις καθάριζαν μια φορά την εβδομάδα, εκτός που δε θα αποδειχτεί τίποτα καινούριο (ξέρουμε ότι οι ζωοφιλοι είναι ψυχοπαθεις) το μόνο που θα κερδίσω είναι ποινική δίωξη για παραβίαση απορρήτου επικοινωνιών.
Δεν χρειάζεται να ποστάρεις τον ίδιο τον διάλογο. Απλά πες μας τι σου είπε.
-
Αίγαγρος
από Αίγαγρος » 09 Ιούλ 2020, 14:00
foscilis έγραψε: ↑08 Ιούλ 2020, 21:28
Είναι τελείως πανίβλακας σκύλος. 2 χρόνια δεν το είχε κάνει ποτέ. Ανησυχώ τώρα που το ανακάλυψε. Πάντα μα πάντα χιμάει στα παιδιά όταν περνάμε για να μπούμε και τον σταματάνε τα κάγκελα.
Υπόψη: μόνο στα παιδιά.
Τι ηλικία έχει ο σκύλος ; Αν δεν το έχει ξανά κάνει τα τελευταία 2 χρόνια και είναι π.χ. 2+ χρονών, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι εκδήλωση του χαρακτήρα του που σχηματίζεται μετά από 1-2 έτη από τη γέννηση και θα το ξανά κάνει. Οπότε λάβε μέτρα.
Παρόμοιο περιστατικό έγινε και με τον πατέρα μου, όταν είχε το δικό του σκυλί (μεγαλώσομο ημίαιμο μπόξερ) και πέρναγε έξω από μία πολυκατοικία. Εκεί ήταν ένας μαλάκας που είχε αφήσει το πιτ-μπουλ του ελεύθερο -εντός όμως της πυλωτής που ήταν περιφραγμένη με χαμηλό φράχτη.
Μην τα πολυλογώ, το πίτ-μπουλ είδε τον σκύλο του πατέρα μου, πήδηξε φράχτη και τον γράπωσε από πίσω ύπουλα. Δεν το άφηνε με τίποτα παρά τις κλωτσιές, μόνο μετά από κάνα 10λεπτο. Και ήταν μόλις 2 χρονών περίπου, πολύ ήρεμο μέχρι τότε.
Θα το ξανά κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αίγαγρος την 09 Ιούλ 2020, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 09 Ιούλ 2020, 14:01
Yochanan έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:59
Γάταρος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 10:38
Σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί πολλά ρατσιστικά σχόλια ενάντια στα πιτ μπουλς ενώ όλοι ξέρουμε ότι η συμπεριφορά του σκυλιού εξαρτάται από το περιβάλλον του και η ράτσα του δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Προσέξτε γιατί ο ρατσισμός είναι σοβαρή υπόθεση, η οποία μπορεί να ξεκινήσει από τον τρόπο που βλέπουμε τα σκυλιά και στο τέλος να επεκταθεί και στον τρόπο που βλέπουμε τους ανθρώπους.
Πρώτα ήρθαν να πάρουν τα πιτ μπουλς και δεν μίλησα.
Πρώτα ήρθαν να πάρουν τα πιτ μπουλς και δεν μίλησα γιατί είχα το τανκσάκι με την κομμένη εξάτμιση
Μετά ήρθαν να βάλουν muffler στην εξάτμιση του 4x4 SUV και δεν μίλησα γιατι μου 'μεινε τουλάχιστον το SUV
Μετά ο Βαντίμ ήρθε να πάρει και το SUV το ίδιο αλλά τότε πια δεν είχε μείνει τίποτα να κάνει overcompensate για το τυρογαριδάκι
Ετσι ξέπεσα να βάζω φωτογραφίες στο ίντερνετ με τις
μάρκες απο το βουνό® - αλλά τις είδε κι αυτές ο Αρτιομ στο FB...

-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 09 Ιούλ 2020, 14:08
foscilis πρέπει να καλέσεις
κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
Μεγαλύτερη πληγή απ' τις φιλοζωικές δεν υπάρχει. Στους σταθμούς Πόρων και Λεπτοκαρυάς γίνεται χαμός από αγέλες 5-6 αδέσποτων κι η τοπική φιλοζωική με περίσσεια θράσους απειλεί με μηνύσεις! όσους διαμαρτύρονται για την κατάσταση.
foscilis πρέπει να καλέσεις κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
Προσπάθησα να το κάνω πέρυσι με τις φωτογραφίες αλλά η απάντηση των φιλοζωϊκών ήταν "μήπως να το βγάζαται εσείς βόλτα αν η κηδεμόνας δυσκολεύετε"[*]; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ο νόμος που τους δίνει όχι αρμοδιότητες, αλλά τον παραμικρό λόγο στην όλη φάση.
η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα, ή πρέπει πρώτα να γίνει το κακό για να παρέμβει;
Σε κάποια φάση επιτέθηκαν στον άντρα μου 3 αδέσποτα. Είχε πάει για τρέξιμο και έπεσε σχεδόν πάνω τους. Το ψάξαμε λοιπόν. Αν σε δαγκώσει σκυλί, πας νοσοκομείο και παίρνεις χαρτί που να λέει πως σε δάγκωσε. Μετά πας και κάνεις καταγγελία στον Δήμο με την βεβαίωση απ' το νοσοκομείο και πηγαίνει μπογιάς, το μαζεύει και το πάει στην φιλοζωική. Λέω αυτά που θυμάμαι. Αν δεν σε δαγκώσει, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Εγώ σε κάποια φάση φοβήθηκα με τον μικρό, υπάρχει ένα δεσποζόμενο προβληματικό κοντά σπίτι μας. Ήμασταν βόλτα με τα πόδια και το παιδί ήταν γύρω στα 3, νωρίς το πρωί, καλοκαίρι, είχαν ανοίξει την πόρτα και το είχαν αμολήσει έξω για να κάνει την ανάγκη του. Μόνο του. Μου κόπηκε το αίμα. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι. Σταματήσαμε να περνάμε από κει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Ιούλ 2020, 14:20
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:08
Σε κάποια φάση επιτέθηκαν στον άντρα μου 3 αδέσποτα. Είχε πάει για τρέξιμο και έπεσε σχεδόν πάνω τους. Το ψάξαμε λοιπόν. Αν σε δαγκώσει σκυλί, πας νοσοκομείο και παίρνεις χαρτί που να λέει πως σε δάγκωσε. Μετά πας και κάνεις καταγγελία στον Δήμο με την βεβαίωση απ' το νοσοκομείο και πηγαίνει μπογιάς, το μαζεύει και το πάει στην φιλοζωική. Λέω αυτά που θυμάμαι. Αν δεν σε δαγκώσει, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Εγώ σε κάποια φάση φοβήθηκα με τον μικρό, υπάρχει ένα δεσποζόμενο προβληματικό κοντά σπίτι μας. Ήμασταν βόλτα με τα πόδια και το παιδί ήταν γύρω στα 3, νωρίς το πρωί, καλοκαίρι, είχαν ανοίξει την πόρτα και το είχαν αμολήσει έξω για να κάνει την ανάγκη του. Μόνο του. Μου κόπηκε το αίμα. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι. Σταματήσαμε να περνάμε από κει.
αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι σε αυτή τη χώρα πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά όλοι να κλαίνε και να παίρνουν μέτρα εκ των υστέρων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Γάταρος
- Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος
από Γάταρος » 09 Ιούλ 2020, 14:23
Yochanan έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:59
μάρκες απο το βουνό
Εν τω μεταξύ είσαι τόσο τυροβρομίκουλας που έπρεπε να σου εξηγήσω τι σημαίνει "μάρκες από το βουνό", αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 09 Ιούλ 2020, 14:24
foscilis έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:02
Βέβαια
gassim επειδή δεν είσαι η πρώτη ψυχοπαθής που καταφεύγει στην άρνηση, εγώ πέρυσι από τις 10 Ιανουαρίου που το αποφάσισα μέχρι την Καθαρά Δευτέρα που τους κάναμε παρατήρηση και άρχισαν να τα καθαρίζουν και να τον πηγάινουν έστω αυτήν την ημερήσια βόλτα, τραβούσα φωτογραφία κάθε μέρα ή και 2 φορές την ημέρα:
Π.χ. 17/1

20/1

23/1 8:04 το πρωί

23/1 10:34 το πρωί

25/1 μεσημέρι, τράβηξα κατά λάθος βίντεο απ' όπου και το σκρινσοτ, το βίντεο γίνεται πολύ αγχωτικό μετά το πρώτο δευτερόλεπτο, μάντεψε γιατί.

...
2/3 19:34 το βράδι, πρόσεξε ότι έχει φως μέσα και έχουν βάλει φαγητό στον σκύλο

Ti είναι αυτός ρε; Μες στα σκατά ζει; Κατάλαβα. .....

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 09 Ιούλ 2020, 14:30
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:08
Σε κάποια φάση επιτέθηκαν στον άντρα μου 3 αδέσποτα. Είχε πάει για τρέξιμο και έπεσε σχεδόν πάνω τους. Το ψάξαμε λοιπόν.
Αν σε δαγκώσει σκυλί, πας νοσοκομείο και παίρνεις χαρτί που να λέει πως σε δάγκωσε. Μετά πας και κάνεις καταγγελία στον Δήμο με την βεβαίωση απ' το νοσοκομείο και πηγαίνει μπογιάς, το μαζεύει και το πάει στην φιλοζωική. Λέω αυτά που θυμάμαι. Αν δεν σε δαγκώσει, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Συνάδελφος καθηγήτρια δαγκώθηκε άσχημα στο χέρι πέρυσι από τη σεσημασμένη αγέλη σκύλων , μόλις κατέβηκε απ' το τρένο. Ε όσο και να το έψαξε με καταγγελίες ,το αποτέλεσμα ήταν :
0
-
gassim
από gassim » 09 Ιούλ 2020, 14:30
Αυτό το σκυλί θέλει μια βασική εκπαίδευση και μια ώρα βόλτα την ημέρα για να είναι ΟΚ.
Προφανώς οι ιδιοκτήτες είναι μαλάκες να βασανίζουν έτσι το ζώο.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.