Ουτε η ιδια αυτοπροσδιοριζεται ως δεξια.
Βαστα Βιβιαν!
Re: Βαστα Βιβιαν!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Χασάπηδες Βαβυλώνιοι! Ακομα θυμομαστε την Γενοκτονια της Ουρ και της Χαραπα!!πατησιωτης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 20:20Είναι θέμα αρχής του φιλελευθερισμού το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.Εάν εγώ δηλώσω Βαβυλώνιος μειονοτικός πρέπει να έχω δικαίωμα να το κάνω.Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση τώρα όλοι αυτοί να ασχοληθούν με το θέμα ως στελέχη της κυβερνήσεως.Aprilianos έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 20:17Πιστεύετε στην ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας; Θεωρείτε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναγνωρίσει τουρκική και μακεδονική μειονότητα όπως έλεγε η φιλελεύθερη συμμαχία την εποχή της Βίβιαν;
Σουμεριακή Δύναμη
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λατρεία.Ήθελα να γράψω ένα σχόλιο για μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
Αλλά τελικά αποφάσισα να ΜΗΝ το γράψω το σχόλιο γιατί σκέφτηκα ότι μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καποιος να πει με τροπο στην βιβικα οτι οι μετακλητοι και επιστημονικοι συνεργατες που εχει διορισει ο κουλης ειναι περισσοτεροι απο ολη την τετρετια του τσιπρα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μονο ενας χαζος ανθρωπος θα ερχονταν αντιμετωπος προσωπο με προσωπο με τοσο μεγαλη μεριδα κοσμου. Και δικιο να εχεις, θα το χασεις εαν προσβαλεις τον αλλο.
-
Τι θέλει να πει εδώ η γιαγιούλα; Δεν κατάλαβα, χαμένα τα 'χει;
- Philip Mortimer
Ναι ρε παιδί μου αλλά τι την χάλασε δεν καταλαβαίνω. Το ποστ της δείχνει άνθρωπο που τα έχει χαμένα. Δεν είμαι αναγκασμένος να είμαι μέσα στο μυαλό της κάθε.......... ό,τι είναι τέλος πάντων αυτή.Philip Mortimer έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 08:06Ο άλλος δεν μπορεί καν να καταλάβει τι γράφει η Βίβιαν, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αυτή το έχει χάσει και όχι για κάποιον άλλο λόγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1088 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Απρ 2023, 18:53
-
-
Νέα δημοσίευση Βίβιαν vs μπουμπούκου. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
από Μαδουραίος » 15 Μάιος 2023, 05:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 183 Απαντήσεις
- 5035 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
18 Μάιος 2023, 18:37
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
11 Ιούλ 2024, 13:34