Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 31 Ιούλ 2020, 02:11

Philip Mortimer έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:08
nostromos έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:04
Philip Mortimer έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 01:57

Δεν υπάρχουν προσχήματα. Ρατσιστικές απόψεις είναι ποινικά διωκόμενες στη δημοκρατία, απολύτως ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.
μπερδευεις τις αποψεις με τις πεποιθησεις ... τυπικος στη δουλεια ειναι οποιος δεν μεταφερει τις πολιτικες του αποψεις στην εργασια ... και οι πολιτικες πεποιθησεις δεν μπορει να ειναι κολασιμες σε ενα δημοκρατικο καθεστως
Οι ρατσιστικές πεποιθήσεις που κάποιος δεν εκφράζει έτσι κι αλλιώς για πρακτικούς λόγους δεν είναι ποινικοποιησιμες, όταν, όμως, εκφράζονται είναι.
ναι αλλα εδω εσυ μιλας για αποψεις ... ενω το ζητημα του νηματος ειναι το πογκρομ απεναντι σε ατομα συγκεκριμενων πεποιθησεων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 31 Ιούλ 2020, 02:12

Philip Mortimer έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:09
Golden Age έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:05
Philip Mortimer έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 01:57

Δεν υπάρχουν προσχήματα. Ρατσιστικές απόψεις είναι ποινικά διωκόμενες στη δημοκρατία, απολύτως ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.
Υπάρχουν και παραϋπάρχουν. Γι' αυτό και επεβλήθησαν όλοι αυτιοί οι "αντιρατσιστικοί" νόμοι.
Πως υπάρχουν; Ξεκάθαροι είναι οι σχετικοί νόμοι.
Τίγκα στην ασάφεια είναι. "Ενδέχεται να υποκινεί" κλπ. Γι' αυτό και ο Δημητράς έχει ξεσκιστεί στο να κάνει μηνύσεις χωρίς λόγο.

Άβαταρ μέλους
Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ομελέτιος Δανιμαρκίας » 31 Ιούλ 2020, 02:13

John Brown Gun Club έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 01:25
Το να λεει καποιος οτι υποστηριζει τη χρυση αυγη θα επρεπε να αντιμετωπιζεται με τον ιδιο ακριβως τροπο σαν να λεει οτι ειναι παιδοφιλος.
Αποτυχημένη σύγκριση.
Though this be madness, yet there is method in 't

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 31 Ιούλ 2020, 02:15

Golden Age έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:12
Philip Mortimer έγραψε:
Golden Age έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:05

Υπάρχουν και παραϋπάρχουν. Γι' αυτό και επεβλήθησαν όλοι αυτιοί οι "αντιρατσιστικοί" νόμοι.
Πως υπάρχουν; Ξεκάθαροι είναι οι σχετικοί νόμοι.
Τίγκα στην ασάφεια είναι. "Ενδέχεται να υποκινεί" κλπ. Γι' αυτό και ο Δημητράς έχει ξεσκιτεί στο να κάνει μηνύσεις χωρίς λόγο.
Σαφεστατοι είναι οι νόμοι αυτοι. Οι περισσότερες από τις μηνύσεις που κάνει ο Δήμητρας έχουν βασιμοτητα, ορισμένες είναι υπερβολικές.
Εν πάση περιπτώσει πάντα η τελική απόφαση είναι του δικαστή και στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή σε περιπτώσεις που προκειται για καθαρή ρητορική ρατσιστικού μίσους βλέπουμε αθωώσεις.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 31 Ιούλ 2020, 02:17

nostromos έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:11
Philip Mortimer έγραψε:
nostromos έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:04

μπερδευεις τις αποψεις με τις πεποιθησεις ... τυπικος στη δουλεια ειναι οποιος δεν μεταφερει τις πολιτικες του αποψεις στην εργασια ... και οι πολιτικες πεποιθησεις δεν μπορει να ειναι κολασιμες σε ενα δημοκρατικο καθεστως
Οι ρατσιστικές πεποιθήσεις που κάποιος δεν εκφράζει έτσι κι αλλιώς για πρακτικούς λόγους δεν είναι ποινικοποιησιμες, όταν, όμως, εκφράζονται είναι.
ναι αλλα εδω εσυ μιλας για αποψεις ... ενω το ζητημα του νηματος ειναι το πογκρομ απεναντι σε ατομα συγκεκριμενων πεποιθησεων
Αν οι πεποιθήσεις αυτές είναι οι ρατσιστικές (δηλαδή ποινικά διωκόμενες) και έχουν εκφραστεί φυσικά και πρέπει να υπάρξει αντίδραση.
Εκτός και αν είναι και "πογκρομ" κατά του ληστή η αντίδραση σε αυτόν.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 31 Ιούλ 2020, 02:17

Philip Mortimer έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:15
Οι περισσότερες από τις μηνύσεις που κάνει ο Δήμητρας έχουν βασιμοτητα
:lol:

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 31 Ιούλ 2020, 02:17

Στύγιος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:02
31 Ιούλ 2020, 01:22

και τι να λεει οτι ειναι καλη στη δουλεια της; αυτο την κανει λιγοτερο φασιστω; δεν εχει αλλα ατομα εκει εξω που ειναι καλοι σ αυτη τη δουλεια και δεν ειναι φασιστες;
Oι απόψεις δεν έχουν ποινικοποιηθεί ακόμα . Ομιλώ ως κομμουνιστής και δε ζούμε στο κράτος του Όργουελ.
καλα, εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την ιδεολογικη σου καταρτιση, γιατι διαπιστωσα καποιες ανακολουθιες στον λογο σου. Αλλα ακριβως επειδη εισαι κομμουνιστης, θα πρεπε να ξερεις δυο τρια πραγματακια παραπανω γιατι δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αφηνουμε ουτε χιλιοστο χωρου στους φασιστες.

Τσου ρε Λάκη

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 02:18

Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:13
31 Ιούλ 2020, 01:25
Το να λεει καποιος οτι υποστηριζει τη χρυση αυγη θα επρεπε να αντιμετωπιζεται με τον ιδιο ακριβως τροπο σαν να λεει οτι ειναι παιδοφιλος.
Αποτυχημένη σύγκριση.
καθολου, και τα δυο ειναι εξισου αποκρουστικα και καταστροφικα, και δεν προκαλει εκπληξη πως αρκετα αυγα του διεθνους κινηματος ειναι και παιδοφιλοι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 02:19

Στύγιος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:17
Στύγιος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:02

Oι απόψεις δεν έχουν ποινικοποιηθεί ακόμα . Ομιλώ ως κομμουνιστής και δε ζούμε στο κράτος του Όργουελ.
καλα, εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την ιδεολογικη σου καταρτιση, γιατι διαπιστωσα καποιες ανακολουθιες στον λογο σου. Αλλα ακριβως επειδη εισαι κομμουνιστης, θα πρεπε να ξερεις δυο τρια πραγματακια παραπανω γιατι δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αφηνουμε ουτε χιλιοστο χωρου στους φασιστες.

Τσου ρε Λάκη
καλα, τραβα να κωλοτριφτεις με τους φασιστες στα εξοπλιστικα νηματα και μην ξεχασεις να κραυγασεις τουρκος καλος μονο νεκρος...συντροφε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 31 Ιούλ 2020, 02:22

Το προοίμιο πάντως θυμίζει ιστορία από το xstream.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 31 Ιούλ 2020, 02:23

Philip Mortimer έγραψε:
nostromos έγραψε:
Philip Mortimer έγραψε:

Αν οι πεποιθήσεις αυτές είναι οι ρατσιστικές (δηλαδή ποινικά διωκόμενες) και έχουν εκφραστεί φυσικά και πρέπει να υπάρξει αντίδραση.
Εκτός και αν είναι και "πογκρομ" κατά του ληστή η αντίδραση σε αυτόν.
το νημα δεν πραγματευεται ρητορικη μισους δημοσια εκφρασμενης ... πραγματευεται υποψια συμμετοχης ενος εργαζομενου σε πολιτικο κομμα του Ελληνικου Κοινοβουλιου ...η πολιτικη σου αποψη δεν σε αφηνει να το διαχωρησεις ... θα επρεπε συμφωνα με εσενα να φυλακισουμε η να απομονωσουμε μερικες 100δες χιλ πολιτων ...η να τους ωθησουμε σε πεινα και ανεχεια για να τους τιμωρησουμε
ευτυχως για τη δημοκρατια μας δεν υπαρχει αστυνομια σκεψης ...

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 02:25

nostromos έγραψε:
ενω το ζητημα του νηματος ειναι το πογκρομ απεναντι σε ατομα συγκεκριμενων πεποιθησεων
οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 31 Ιούλ 2020, 02:26

31 Ιούλ 2020, 02:19
Στύγιος έγραψε:

Τσου ρε Λάκη
καλα, τραβα να κωλοτριφτεις με τους φασιστες στα εξοπλιστικα νηματα και μην ξεχασεις να κραυγασεις τουρκος καλος μονο νεκρος...συντροφε.
Δηλαδή μου την είπες τώρα. Τι να κάνω που είμαι πρώην έφεδρος υποσμηναγός και υπηρέτησα 25 μήνες και στα ΊΜΙΑ επιστρατεύτηκα και σε "Παρμενιώνες" πήγα και σε "Φίλιππους".

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 31 Ιούλ 2020, 02:28

31 Ιούλ 2020, 02:25
nostromos έγραψε:
ενω το ζητημα του νηματος ειναι το πογκρομ απεναντι σε ατομα συγκεκριμενων πεποιθησεων
οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 31 Ιούλ 2020, 02:28

31 Ιούλ 2020, 02:25
nostromos έγραψε:
με την πρακτικη αυτη το πιθανοτερο ειναι να περιχαρακωσεις και να ομαδοποιησεις καποια ατομα τα οποια ουτε ιδιαιτερα ενεργα ειναι ουτε δυναμικα ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών