ειναι πογκρομ οικονομικο ... και ειναι οτι πιο ανοητο μπορεις να κανεις ως κοινωνιαPhilip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:28Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Ενδιαφέρον θα έχει άμα πάει καμία τέτοια υπόθεση σε εργατικό δικαστήριο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Philip Mortimer
Όχι, ο,τι πιο ανόητο και ηθικά λανθασμένο είναι να αποδεχθείς και να ωφελήσεις τους φορείς απόψεων για πογκρομ σε βάρος άλλων αθωων ανθρώπων λόγω των ταυτοτικων τους χαρακτηριστικών.nostromos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:30ειναι πογκρομ οικονομικο ... και ειναι οτι πιο ανοητο μπορεις να κανεις ως κοινωνιαPhilip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:28Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25
οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
- John Brown Gun Club
Συμφωνω. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο: οι ψυχολογικες τακτικες που επιχειρουν οι φασιστες αλλοιωνουν τον χαρακτηρα, με αποτελεσμα σοβαρες διαταραχες, που στο περιβαλλον της εργασιας μπορει να αποδειχτουν οχι μονο επιζημιες, αλλα και επικινδυνες ως και καταστροφικες. Η υπαλληλος μπορει καλλιστα να ειναι ενα εγκλημα μισους που περιμενει να συμβει.Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:28Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
οφελω και οφελουμαι σε μια σχεση εργασιακη ... εσυ προτεινεις να απολυσω ατομο για τα πιστευω του τα οποια δεν εκφραζει καν δημοσια συμφωνα με την υποθεση του νηματος ... αν αυριο ερθει ενας πιτσιρικας μπαχαλακιας αλλα σωστος στη δουλεια του και στο εργο του τι προτεινεις να κανω ...?Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:32Όχι, ο,τι πιο ανόητο και ηθικά λανθασμένο είναι να αποδεχθείς και να ωφελήσεις τους φορείς απόψεων για πογκρομ σε βάρος άλλων αθωων ανθρώπων λόγω των ταυτοτικων τους χαρακτηριστικών.nostromos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:30ειναι πογκρομ οικονομικο ... και ειναι οτι πιο ανοητο μπορεις να κανεις ως κοινωνιαPhilip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:28
Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ευτυχώς δεν υπάρχει τέτοιο δίλλημα για αναρχικούς ακροαριστερούς, σπάνια συναντάς σε δουλειές, από την άλλη άπειρους λαϊκου΄ς εργαζόμενους να σου λένε κατά των λαθρομεταναστών γκαιοι κ.ά , εκτός από δημόσιο που κάνουν δυσανάλογα μεγάλη φασαρία για τα πραγματικά ποσοστά τους και οι υπόλοιποι τους ανέχονται αναγκαστικά αφού το ίδιο κάνει η "δεξιά"¨νουδούλα στην κεντρική πολιτική σκηνή. άντε και σε ειδικούς επιδοτούμενους χώρους τύπου lifo, vice όντως να υπάρχει άλλη γκάμα προτιμήσεων
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Ναι, νταξ κι ένας ακροδεξιός θα 'λεγε ότι αρκετοί κομμουνιστές του διεθνούς κινήματος είναι και κτηνοβάτες και άμα κάτσεις να καείς θα βρεις στοιχεία για το Venn diagram και στις δύο περιπτώσεις.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:18καθολου, και τα δυο ειναι εξισου αποκρουστικα και καταστροφικα, και δεν προκαλει εκπληξη πως αρκετα αυγα του διεθνους κινηματος ειναι και παιδοφιλοι.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:13Αποτυχημένη σύγκριση.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:25Το να λεει καποιος οτι υποστηριζει τη χρυση αυγη θα επρεπε να αντιμετωπιζεται με τον ιδιο ακριβως τροπο σαν να λεει οτι ειναι παιδοφιλος.
Edit: άλλαξα το "ζωόφιλοι" για να μην εκληφθεί ως "φιλόζωοι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ομελέτιος Δανιμαρκίας την 31 Ιούλ 2020, 02:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Though this be madness, yet there is method in 't
Διώκονται οι απόψεις ποινικά ; Από πότε ;Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:45Απόψεις που θέτουν σε κίνδυνο κοινωνικές/φυλετικές ομάδες δεν είναι αποδεκτές και διώκονται ποινικά στη δημοκρατία γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Παιδιά να είμαστε σοβαροί. Δεν αρκεί να απολυθεί αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας. Ποιος ξέρει αν κοροϊδέψει και άλλον εργοδότη να την προσλάβει. Πρέπει να κυκλοφορεί με ένα ευδιάκριτο χαρακτηριστικό για να ξέρουν με τι άτομο έχουν να κάνουν και οι υπόλοιποι.
- Golden Age
Δηλαδή αυτό:John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.

- Golden Age
Να ένα παράδειγμα:John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:59οπ φασισμος δεν ειναι "πολιτικο φρονημα¨: ειναι ενα συνολο τακτικων ψυχολογικης χειραγωγησης με σκοπο την καλλιεργεια του μισους και την απωτερη ολοκληρωτικη κυριαρχια δολοφονικων εγκληματικων οργανωσεων. Ο φασισμος επιδιωκει απολυτη εξουσια ζωης και θανατου πανω σε σε ολους τους υπολοιπους. Δεν ειναι δυνατον να το αφησουμε να γινει ουτε αποδεκτο, ουτε καν ανεκτο. Τσακιστε τους οπου τους βρειτε λενε, οχι βαλτε τους στο μισθολογιο.Στύγιος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:47Δε μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά της φρονήματα είτε είναι δεξιά ,είτε Κκε , είτε Χ.Α. Στη δουλειά της είναι καλή; ΤΕΛΟΣ.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:22
και τι να λεει οτι ειναι καλη στη δουλεια της; αυτο την κανει λιγοτερο φασιστω; δεν εχει αλλα ατομα εκει εξω που ειναι καλοι σ αυτη τη δουλεια και δεν ειναι φασιστες;
Έξαψα λίγο για αντιρατσιστικούς νόμους και βρήκα το παρακάτω....
Η παράβαση είναι η προτροπή σε πράξεις, όχι το να έχεις την άποψη. Π.χ. το να λες ότι δεν γουστάρεις του μουσουλμάνους δεν είναι παράπτωμα, το να λες "τσακίστε τους μουσουλμάνους σε κάθε γειτονιά" είναι.ΝΟΜΟΣ 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος break την 31 Ιούλ 2020, 03:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Golden Age
John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:33Συμφωνω. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο: οι ψυχολογικες τακτικες που επιχειρουν οι φασιστες αλλοιωνουν τον χαρακτηρα, με αποτελεσμα σοβαρες διαταραχες, που στο περιβαλλον της εργασιας μπορει να αποδειχτουν οχι μονο επιζημιες, αλλα και επικινδυνες ως και καταστροφικες. Η υπαλληλος μπορει καλλιστα να ειναι ενα εγκλημα μισους που περιμενει να συμβει.Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:28Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25
οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
Έτσι προστατεύοντια οι κοινωνίες απο την αντίδραση:
Βγαλμένες απευθείας απο τη..."δημοκρατία" οι προτάσεις σας.

- Golden Age
Copy/paste απο την πολιτική του ΚΚ Κίνας (και όλα τα μαρξιστικά καθεστώτα) οι θέσεις σας...Philip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:28Πράγματι. Βασικά είναι δικό της θέμα να καθαρίσει από αντικοινωνικές ρατσιστικές απόψεις τον εαυτό της, διαφορετικά φυσικά και δεν πρόκειται να την κάνω αποδεκτή για λόγος νομικούς (ανά πάσα στιγμή μπορεί μέσα στην παράνοια της να της ξεφύγει κάτι και να μπλέξω κι εγώ), ηθικους (δεν μπορώ να δεχθω ότι ωφελω άτομα που έχουν ποινικές απόψεις και θέλουν να βλαπτουν συνανθρώπους τους απλώς και μόνο λόγω της φυλετικής τους ταυτότητας) και οικονομικους (εάν μαθευτεί ότι απασοχλω ένα τέτοιο άτομο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή μου).John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
Μα τί «φιλελευθερισμός» είναι αυτός;

- Aprilianos
Να απολυθούν οι ακροαριστεροί και οι αντιεξουσιαστές που πολλές φορές δεν πιστεύουν και αυτοί στη Δημοκρατία. Όποιος δεν πιστεύει στο έθνος και στον καπιταλισμό είναι απόβλητο της κοινωνίας. Η λεγόμενη ξενοφοβία είναι υγιής αντίδραση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και τα παράγωγά του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43